Schools & colleges in Tetovo - Page 1

Find schools & colleges in Tetovo. Listings include Qendra Fluent, Neting School, Çerdhja Private - REA, Qendra Edu, Pegasus ELS and РЦСОО Моша Пијаде - Тетово. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Qendra Fluent A Qendra Fluent
Saraj, Tetovë, Gostivar, Zhelinë
Tetovo, 1200

FLUENT është qendër kursesh e trajnimesh që vepron në Shkup, Tetovë , Zhelinë dhe Tearcë.

Neting School B Neting School
Ploshtad Marshal Tito 15
Tetovo, 1200

Qendra për kurse dhe trajnime profesionale

Çerdhja Private - REA C Çerdhja Private - REA
Tetovo

Çerdhja private REA-Tetovë Ne hyrje te Tetoves , Rruga e Shkupit Nr.15 Tel: 078 402 602

Qendra Edu D Qendra Edu
Ulica 133 Br. 60/5
Tetovo, 1200

Qendër edukative që ofron Edukim të përgjithshëm dhe Edukim Special dhe rehabilitim

Pegasus ELS E Pegasus ELS
Ulica Blagoja Toska, 228
Tetovo, 1200

Pegasus ELS offers English courses for young learners and adults. Online Classes Creative Workshops

РЦСОО Моша Пијаде - Тетово F РЦСОО Моша Пијаде - Тетово
Улица Илинденскa бр. 301
Tetovo, 1200

Официјална Facebook страница за Државно средно училиште - ?

Instituti Islam Ikra G Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово H IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Yahya Kemal College - Tetovo I Yahya Kemal College - Tetovo
FAH 106/1200
Tetovo, 1220

Yahya Kemal College has been established pursuant Decree No. 23-2487/1, dated September 16, 1996, issued by the Ministry of education of the Republic of Macedonia. In a short period, our school achieved great results and very soon it became admired by Mac

Brainobrain Tetovo K Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Litera Academy L Litera Academy
Str. Ivo Lola Ribar No. 110
Tetovo, 1200

Qendra për kurse, trajnime dhe aftësime profesionale

Kopshti Bletëzat M Kopshti Bletëzat
Ljubo Bozinovski Pish 117
Tetovo, 1200

👶👼 Misioni ynë është përkujdesja, ambient i përshtatshëm mësimor, aktivitete të ndrysh

Foster Academy Kids N Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, inventive e inovative, kurse e trajnime të larmishme nga sfera e shkathtësive digjitale dhe jo vetëm....

Çerdhja JETA - Kamjan O Çerdhja JETA - Kamjan
Kamjan
Tetovo, 1221

Çerdhja JETA

Ramiz Iljazi P Ramiz Iljazi
Rr. "101" Pa Numër
Tetovo, 1217

Faqja personale ne facebook

Auto Shlep REMI Q Auto Shlep REMI
Tetovo
Tetovo, 1200

AUTO SHLEP REMI

Matrix Educational Centre R Matrix Educational Centre
Ulica 141 Br. 5
Tetovo

expanding the knowledge and growing together 🧠

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë S Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edhe 2 shkolla periferike në fshatin Gajre dhe fshatin Lisec. Historiku i Shkollës “Istikball” daton nga viti 1951. Dita e Patronatit: 17 Maj

Art Classic Tetovë T Art Classic Tetovë
Ilindenska
Tetovo, 1200

Shkolla e Muzikës Art Classsic Tetovë. Kontakti: +38971799655

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë U ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

DAS - Qendër kursi V DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

International STEM Olympiad - North Macedonia W International STEM Olympiad - North Macedonia
Ilindenska
Tetovo, 1200

International STEM Olympiad - North Macedonia

Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово X Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово
Ivo Lola Ribar 96
Tetovo, 1200

Информации за курсeви, услуги и активности на ОГУДУ - Тетово

Pluto Daycare Y Pluto Daycare
Boulevard Vidoe Smilevski Bato
Tetovo, 1200

Qëndrim ditor për më të dashurit tuaj. Eksplorimi fillon në dyert tona.

Vrabotuvanje MK Z Vrabotuvanje MK
Mala Recitsa
Tetovo, 1200

Vrabotuvanje

SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare 1 SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare
101 P. N. Nerasht
Tetovo, 1203

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

InterConnect Education 2 InterConnect Education
Tetovo, 1200

• Education • Innovation • Development

SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово 3 SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

Shkolla Fillore Komunale “Liria” - Tetove Основно Општинско Училиште "Лирија“ - Тетово

Работнички Универзитет Тетово -  Universiteti i Punëtorëve Tetovë 4 Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë
Marshal Tito 96
Tetovo, 1200

Стручно образование и обука - Тетово - Edukim profesional dhe Trajnime Vocational Education and Training - Tetovo

Faculty of Health Sciences 5 Faculty of Health Sciences
Ilindenska 335
Tetovo, 1200

Liria / Лирија 6 Liria / Лирија
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

Akademia e Numrave 7 Akademia e Numrave
Tetovo

💻Kurs Matematike 📚Kurs individual dhe në grupe 🧮Për nxënës dhe student

Fol Education 8 Fol Education
Tearce, Macedonia
Tetovo, 1240

-Shkollë private për gjuhë të huaja -Mësim plotësues për nxënës -Program parashkollor

zulfijakupi 9 zulfijakupi
Tetovo

You are on page 1 of 3
1 2 3