Foster Academy Kids

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Foster Academy Kids, School, Tetovo.

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, inventive e inovative, kurse e trajnime të larmishme nga sfera e shkathtësive digjitale dhe jo vetëm....

Photos from Foster Academy Kids's post 17/04/2024

FOSTER ACADEMY, atraktiv, inventiv, inovativ...

INSPIRUES I INOVATORËVE TË SË NESËRMES

Kurse gjuhësh, programe psiko-zhvillimore, programe kompjuterike dhe lloje të ndryshme të programeve speciale (individuale).

Eja, informohu në zyrat tona. Gjindemi në qendër të Tetovës.

Mundësi informimi edhe në: 075 208 208
17/04/2024

…aty ku secili detaj ka rëndësi, aty ku përkushtimi është mbi të gjitha!

Informacione: 075 208 20817/04/2024

FOSTER Academy, derë e hapur për të gjitha moshat!

Mundësi regjistrimi, në:

- programet përgatitore për parashkollorë
- programet socializuese për filloristë të ciklit të ulët
- programe zhvillimore pë filloristë të ciklit të lartë
- programet edukative të uikendit
- programet e ndryshme të gjuhëve të huaja
- programe individuale / intensive

FOSTER ACADEMY: mëso më shumë, guso më shumë!

Informacione: 075 208 208


16/04/2024
FOSTER ACADEMY, Enver Abdullai: AKADEMIA E RESURSEVE NJERËZORE (HR) 16/04/2024

Një format me tematika të përzgjedhura nga teorika dhe praktika e të menaxhuarit të resurseve njerëzore, me spektër psikologjik, organizacional, menaxherial, ekonomik, juridik, komunikologjik dhe jo vetëm.

Kandidatë të Akademisë së menaxhimit dhe zhvillimi të resurseve njerëzore të Foster Academy janë persona me motive të lartat arritjeje nga sfera e biznesit dhe administratës shtetërore.

FOSTER ACADEMY është synonim i institucionit që tubon ekspertët më me vlerë të sferës në fjalë, ndaj pa mëdyshje konsiderojmë që suksesi e satisfaksioni i marrjes së diturive e shkathtësive nga kurrikula në fjalë do të të jenë përtej dobiprurëse.

Ndryshe, Akademia e menaxhimit dhe e zhvillimit të resurseve njerëzore mban akreditimin e Qendrës pë Arsim të të Rriturve, ndërkaq është verifikuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Informacione: 075 208 208


FOSTER ACADEMY, Enver Abdullai: AKADEMIA E RESURSEVE NJERËZORE (HR) AKADEMIA E RESURSEVE NJERËZORE (HR)Menaxhimi i resurseve njerëzore, respektivisht të specializuarit në sferën e HR është mundësia më e re të cilën e ofron “F...

16/04/2024

…mirëmëngjes!

Photos from Foster Academy Kids's post 15/04/2024

Arsimi joformal është nevojë imanente e kohës. Që të jetë i mirëfilltë, duhet plan, program, mësimdhënës të denjë, spektër tekniko-digjital dhe hapësira të përshtatshme për zhvillim të mësimit.🎖

Sot, në këtë kohë ku gjithnjë e më shumë bie interesi për dije, ne jemi alternativë fuzionuese e komponentave të sipër përmenduara dhe funksionojmë për lakmi.✅

Nxënës entuziastë që iu gëzohen kushteve që ua kemi përgatitur, përplot motiv arritjeje dhe rezultate që na bëjnë të mburremi janë disa nga predispozitat karakterizuese.👩‍👦‍👦

Jo vetëm kurse gjuhësh e shkathtesish kompjuterike. Shumë më tepër se aq.

Kurse zhvillimore psiko-pedagogjike , edukative dhe motivacionale.

FOSTER ACADEMY, mundësi unike.

Ejani, bashkangjituni.

Informacione: 075 208 20815/04/2024

…në përgatitje e sipër!

"Inspirojmë inovatorët e së nesërmes", Akademia verore

Program autentik i dedikuar për parashkollorë dhe filloristë.

Zhvillim edukativ, social e psiko-zhvillimor.

Aktivitete rekreative - edukative.

Lojëra të ndryshme.

Apliko me kohë.

Informacione: 075 208 20813/04/2024

"INTERAKTIV, përgjatë uikendit"

Program motivacional, psiko-pedagogjik e socializues.

Zhvillojmë potenciale të pa zbuluara!

Vetëm përgjatë uikendit. Ditëve të shtuna. 3 orë mësimore.

Ja sot, ja kurrë. Kushtet më të mira që si gjen dot në vend tjetër.

Informacione: 075 208 208


Photos from Foster Academy Kids's post 12/04/2024

Rritemi, zhvillohemi, ngritemi; gjithnjë multidimensionalisht!

Aty ku shprehitë shndërrohen në shkathtësi "FOSTER"!

Me ne, në edukim, dije, socializim, arritje e kreativitet.

Pedagoge speciale dhe filologe.

Informacione: 075 208 208
12/04/2024

…happy friday!

11/04/2024

AKADEMI PËR FOTOGRAFI✨📸

Përgjatë afro 10 modulesh, do orvatemi të elaborojmë dhjetra tematika të cilat kanë të bëjnë me historinë dhe evolucionin e fotografisë, kuptimin e ekspozimit, rregullat e kompozicionit, përdorimin e reflektorëve dhe difuzerëve, modalitetet e fotografimit, llojet e lenteve (prime, zoom, wide-angle, telephoto), teknikat e prerjes dhe retushimit, zhanret e fotografisë, storyboarding dhe zhvillimi i konceptit, marketingu, brendimi dhe prania në internet…

Gjithnjë, inventiv!

Informacione: 075 208 208Photos from Foster Academy Kids's post 11/04/2024

Arsimi joformal është nevojë imanente e kohës. Që të jetë i mirëfilltë, duhet plan, program, mësimdhënës të denjë, spektër tekniko-digjital dhe hapësira të përshtatshme për zhvillim të mësimit.🎖

Sot, në këtë kohë ku gjithnjë e më shumë bie interesi për dije, ne jemi alternativë fuzionuese e komponentave të sipër përmenduara dhe funksionojmë për lakmi.✅

Nxënës entuziastë që iu gëzohen kushteve që ua kemi përgatitur, përplot motiv arritjeje dhe rezultate që na bëjnë të mburremi janë disa nga predispozitat karakterizuese.👩‍👦‍👦

Jo vetëm kurse gjuhësh e shkathtesish kompjuterike. Shumë më tepër se aq.
Kurse zhvillimore psiko-pedagogjike , edukative dhe motivacionale.

FOSTER ACADEMY, mundësi unike.

Ejani, bashkangjituni.

Informacione: 075 208 20811/04/2024

"Foster ACADEMY", aty ku fëmijët vijnë përplot dëshirë, gjejnë ngrohtësinë dhe arritjet.

Ne kujdesemi që të ofrojmë më të mirën për fëmijën Tuaj: infrastrukturë komode, mësimdhënës të spikatur, strategji moderne të mësimdhënies, metodologji psiko-pedagogjike, spektër i avancuar tekniko-teknologjik, kurrikula unike e tejet përmbajtësore dhe të ngjashme.

..me ne më afër suksesit, me ne më afër dijes!

Programe intensive e të rëndomta, socializuese e përgatitore, përgjatë javës e përgjatë uikendesh, motivacionale e asistuese...

Informacione: 075 208 208Photos from Foster Academy Kids's post 10/04/2024

Urime Bajrami nga kursistët e programit “INVENTIV & INOVATIV”


10/04/2024

Urime e për hajr Fitër Bajrami!

Shëndeti, mirësia, altruizmi, prosperimi e hapërimi në punë progresiste qofshin bashkëudhëtarë të jetës së gjithësecilit prej Jush!

Zoti ua plotësoftë lutjet dhe adhurimet.
Festofshi në paqe e lumturi!

Me nderime,
"FOSTER ACADEMY"

Photos from Foster Academy Kids's post 09/04/2024

Padyshim, festat karakterizohen me emocione shumë pozitive në aspekt familjar, mirëpo edhe në institucione me spektër arsimor e social. Sot, në hapësirat e FOSTER ACADEMY kursistët e kurseve të rëndomta dhe ato të programeve të ndryshme psiko-pedagogjike ndanë momente para-festive mes bashkëmoshatarësh duke zhvilluar kështu edhe njësi mësimore e punëtori të ndryshme që kanë të bëjnë me rëndësinë e festave si në aspekt social, njashtu edhe në ndikimin individual që kanë.

Entuziazmi i kursistëve tanë është për t’u admiruar, ndërkaq pritjet se si do ta kalojnë Festën e Bajramit ishin të nduarduarta.

Padyshim, gjenerata e re ka shumë vlerë. Ato janë e ardhmja dhe motivi ynë. T’i bëjmë të ndjehen sikurse në shtëpinë e dytë. FOSTER ACADEMY, tashmë vlerë.

Kujdesi dhe vëmendja e stafit të FOSTER ACADEMY edhe në raste festive, është determinantë e suksesit edhe në mësim e arritje.

I paçim me shëndet dhe Bajram qoftë çdo ditë jete!

Ejani, bashkangjitni më të dashurit tuaj, fëmijët!

Informacione: 075 208 208


09/04/2024

FOSTER ACADEMY, qendra e gjeneratës së re!

Qendër me lokacion në qendër t'Tetovës. Eja...

Apliko, për:

- kurse gjuhësh (anglisht, gjermanisht, maqedonisht...)
- kurse nga sfera e teknologjive digjitale
- programe psiko-zhvillimore, sociale e motivacionale
- INventiv & INovativ, për parashkollorë e filloristë
- INteraktv, përgjatë uikendit
- IN, program artistik

Informacione: 075 208 208Photos from Foster Academy Kids's post 08/04/2024

Padyshim, festat karakterizohen me emocione shumë pozitive në aspekt familjar, mirëpo edhe në institucione me spektër arsimor e social. Sot, në hapësirat e FOSTER ACADEMY kursistët e kurseve të rëndomta dhe ato të programeve të ndryshme psiko-pedagogjike ndanë momente para-festive mes bashkëmoshatarësh duke zhvilluar kështu edhe njësi mësimore e punëtori të ndryshme që kanë të bëjnë me rëndësinë e festave si në aspekt social, njashtu edhe në ndikimin individual që kanë.

Entuziazmi i kursistëve tanë është për t’u admiruar, ndërkaq pritjet se si do ta kalojnë Festën e Bajramit ishin të nduarduarta.

Padyshim, gjenerata e re ka shumë vlerë. Ato janë e ardhmja dhe motivi ynë. T’i bëjmë të ndjehen sikurse në shtëpinë e dytë. FOSTER ACADEMY, tashmë vlerë.

Kujdesi dhe vëmendja e stafit të FOSTER ACADEMY edhe në raste festive, është determinantë e suksesit edhe në mësim e arritje.

I paçim me shëndet dhe Bajram qoftë çdo ditë jete!

Ejani, bashkangjitni më të dashurit tuaj, fëmijët!

Informacione: 075 208 208FOSTER Academy, qendër n'qendër t'Tetovës... 06/04/2024

AKADEMIA PËR ZHVILLIM PSIKO-PEDAGOGJIK TË FËMIJËVE është njëra ndër shtyllat e funksionimit të FOSTER Academy. Zhvillimi psikologjik, pedagogjik, arsimor, edukativ, motorik, socializues e motivacional do të jenë spektre të cilat synojmë t’i përforcojmë filluar nga fëmijët parashkollorë, filloristët e ciklit të ulët, madje edhe filloristët e ciklit të lartë. Programi në fjalë emërtohet “INVENTIV & INOVATIV”.

Ambienti fascinues, me standarde metodike, didaktike e tekniko-teknologjike do të jetë i aksesueshëm për të gjithë ata me motivacion të lartë arritjeje.

Staf i profesionalizuar i përbërë nga psikolog, pedagog e filolog më përvojë të dëshmuar do të jenë krah nxënësve me predispozita progresiste në kuptim suksesi.

Që bashkërisht të jemi në hap me kohën, eja mëso në FOSTER ACADEMY!

Informacione: 075 208 208FOSTER Academy, qendër n'qendër t'Tetovës... AKADEMIA PËR ZHVILLIM PSIKO-PEDAGOGJIK TË FËMIJËVE është njëra ndër shtyllat e funksionimit të FOSTER Academy. Zhvillimi psikologjik, pedagogjik, arsimor, ed...

Photos from Foster Academy Kids's post 05/04/2024

Padyshim, festat karakterizohen me emocione shumë pozitive në aspekt familjar, mirëpo edhe në institucione me spektër arsimor e social. Sot, në hapësirat e FOSTER ACADEMY kursistët e kurseve të rëndomta dhe ato të programeve të ndryshme psiko-pedagogjike ndanë momente para-festive mes bashkëmoshatarësh duke zhvilluar kështu edhe njësi mësimore e punëtori të ndryshme që kanë të bëjnë me rëndësinë e festave si në aspekt social, njashtu edhe në ndikimin individual që kanë.

Entuziazmi i kursistëve tanë është për t’u admiruar, ndërkaq pritjet se si do ta kalojnë Festën e Bajramit ishin të nduarduarta.
Padyshim, gjenerata e re ka shumë vlerë. Ato janë e ardhmja dhe motivi ynë. T’i bëjmë të ndjehen sikurse në shtëpinë e dytë. FOSTER ACADEMY, tashmë vlerë.

Kujdesi dhe vëmendja e stafit të FOSTER ACADEMY edhe në raste festive, është determinantë e suksesit edhe në mësim e arritje.

I paçim me shëndet dhe Bajram qoftë çdo ditë jete!

Ejani, bashkangjitni më të dashurit tuaj, fëmijët!

Informacione: 075 208 20805/04/2024

F O S T E R A C A D E M Y,
qendër n,qendër t'Tetovës!

..derë e hapur për të gjitha moshat!

Aktivitete të ndryshme edukative dhe psiko-motivacionale. Ecim, me shumë dedikim.

Përkushtueshmërisht. Kurse intensive, individuale.

Mundësi regjistrimi, në:

- programet përgatitore për parashkollorë
- programet socializuese për filloristë të ciklit të ulët
- programe zhvillimore pë filloristë të ciklit të lartë
- programet edukative të uikendit
- programet e ndryshme të gjuhëve të huaja
- programe individuale / intensive

FOSTER ACADEMY: mëso më shumë, guxo më shumë!

Informacione: 075 208 208

Eja bashkangjitu!Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

FOSTER academy, qendër n'qendër t'Tetovës...Mundësi regjistrimi, në:- programet përgatitore për parashkollorë- programet...
Gjindemi në qendër të qytetit të Tetovës. Ambientet tona janë tejet moderne. Fleksibiliteti, enterieri tejet modern dhe ...
INVENTIV & INOVATIV, program zhvillimor psiko-pedagogjik.Fëmijë me fat e entuziastë. Ata gëzojnë ambinete skajshmërisht ...
✨MATEMATIKA✨ si disiplinë është e një rëndësie të veçantë. Mësimi i saj preferohet të bëhet që në fëmijëri të hershme. J...
#Foster #FOSTERacademy
#FOSTER #qendraFOSTER #FOSTERacademy
#FOSTER #qendraFOSTER #FOSTERacademy #regjistrime#20232024 #2023/24
#FOSTER #qendraFOSTER #FOSTERacademy
#FOSTER #qendraFOSTER #FOSTERacademy #education
Gjindemi në qendër të qytetit të Tetovës. Ambientet tona janë tejet moderne. Fleksibiliteti, enterieri tejet modern dhe ...
✨FOSTER ACADEMY✨Staf i kualifikuar👩‍🏫🥇Ambiente magjepëse🏙Teknologji bashkëkohore💻🧑‍💻Programe te ndryshme📚🧩Regjistroni fë...

Location

Category

Website

Address


Tetovo
Other Schools in Tetovo (show all)
ghah ghah
Tetovo

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

InterConnect Education InterConnect Education
Tetovo, 1200

• Education • Innovation • Development

Digital Marketing Digital Marketing
Ilindenska 18
Tetovo

Digital Marketing courses in North Macedonia

LUER Library. LUER Library.
Gjorce Petrov
Tetovo, 1700

Tetovë

Работнички Универзитет Тетово -  Universiteti i Punëtorëve Tetovë Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë
Marshal Tito 96
Tetovo, 1200

Стручно образование и обука - Тетово - Edukim profesional dhe Trajnime Vocational Education and Train

SHFK Pashko Vasa Grupçin SHFK Pashko Vasa Grupçin
F. Grupçin
Tetovo, 1218

Liria / Лирија Liria / Лирија
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

IX- 5  "7 Marsi" IX- 5 "7 Marsi"
Tetovo

c

Fol Education Fol Education
Tearce, Macedonia
Tetovo, 1240

-Shkollë private për gjuhë të huaja -Mësim plotësues për nxënës -Program parashkollor

Aritmetika Aritmetika
Belicica 29
Tetovo, 1200