Litera Academy

Litera Academy

Qendra për trajnim dhe aftësim profesional
Kurse për fëmijë (Parashkollor)

Operating as usual

Photos from Litera Academy's post 17/12/2023

🎄❄

Photos from Litera Academy's post 08/12/2023

"Childhood is the most beautiful of all life's seasons." 👧🧑

07/12/2023

KURSE PËR INFORMATIKË 💻

Litera Academy ofron kurse për shkathtësi kompjuterike, bazike, me qëllim për të filluar një aventurë të re në botën digjitale.Kryesisht planprogrami i kursit është për njohuri elementare në paketën MS OFFICE në fokus të veçantë në programet:
- Word
- Excel
- Powerpoint

Për më shumë informacione na kontaktoni në:

075 362 163 📞
[email protected] ✉️
Gjendemi në rrugën Ivo Lola Ribar nr. 110,Tetovë ( afër Shkollës së Muzikës ) 📌
www.litera.edu.mk

Photos from Litera Academy's post 30/11/2023

🌟🌟🌟

28/11/2023

Gëzuar 🇦🇱

Photos from Litera Academy's post 22/11/2023

Fëmijët tanë të mrekullueshëm duke festuar Ditën e Alfabetit me aktivitete të ndryshme duke ngjyrosur shkronjat tona të bukura. 🔤🇦🇱

22/11/2023
Photos from Litera Academy's post 07/11/2023

Working hard for something we don't care about is called stress. Working hard for something we love is called passion!
Team Building Tranining, November 2023.

Photos from Litera Academy's post 03/11/2023

Dashuria dhe përkujdesi ndaj të moshuarve është vlerë njerëzore. Andaj, Litera Academy me një staf profesional dhe në bashkëpunim me Shtëpinë e pleqve Pela Med - Gostivar, me kushte më bashkëkohore, ju ofrojnë trajnime të kombinuara teori dhe praktikë në programin "Kujdestar për të moshuarit".
- Certifikatat janë të njohura në vend dhe jasht vendit që rrisin kualifikimet dhe perspektivat tuaja të karrierës.

Për më shumë informata na kontaktoni në rjetet tona sociale ose direkt në zyrat tona në Tetovë.

www.litera.edu.mk
075 362 163 📞
[email protected] ✉️
Gjendemi në rrugën Ivo Lola Ribar nr. 110,Tetovë ( afër Shkollës së Muzikës ) 📌

Лубовта и грижа за стари лица е човечка вредност. Затоа и Litera Academy со професионален кадар и во соработка со дом за нега и грижа Пела Мед Гостивар, со најсовремени услови, ви овозможуваат комбинирани обуки со теорија и пракса за програмата “Негувател на стари лица“.
- Цертификатите се валидни во земја и во странство кои ви овозможаат квалификации и развој на кариера.
За повеќе информации контактирајте во нашите социални мрежи или директно во нашите канцеларии во Тетово.

www.litera.edu.mk
075 362 163 📞
[email protected] ✉️
Адреса : ул. Иво Лола Рибар Бр. 110,Тетово 📌

Photos from Litera Academy's post 31/10/2023

“The potential possibilities of any child are the most intriguing and stimulating in all creation.” —Ray L. Wilbur

Photos from Litera Academy's post 25/10/2023

The best way to make children good is to make them happy. 😁
- Oscar Wilde

Photos from Litera Group's post 20/10/2023
Photos from Litera Academy's post 13/10/2023

Të vlerësuar që Profesori i nderuar Xheladin Murati zgjodhi Shtëpinë tonë Botuese për dy titujt e ri "Njeriu dhe Vlerat" dhe "Hyrje në Andragogji".

Photos from Litera Academy's post 06/10/2023

03/10/2023

Gati për ta kthyer pasionin tuaj për gatimin në një karrierë shpërblyese? 👩‍🍳✨
Mundësi shumë e mirë për trajnim profesional dhe CERTIFIKATË për kuzhinier në Litera Academy! 📚🍽

Për më shumë informata na kontaktoni në rrjetet tona dhe numrat tonë ose direkt në zyrat tona në Tetovë në Adresën :
075 362 163 📞
[email protected] ✉️
Gjendemi në rrugën Ivo Lola Ribar nr. 110,Tetovë ( afër Shkollës së Muzikës ) 📌

Photos from Litera Academy's post 29/09/2023
Photos from Litera Academy's post 26/09/2023

Disa nga trajnimet që i ofrojmë në Litera Academy.

Programet janë të akredituara dhe liçensuara nga institucionet përkatëse shtetërore. ✅

Për më shumë informacione na kontaktoni në :
075 362 163 📞
[email protected] ✉️
Gjendemi në rrugën Ivo Lola Ribar nr. 110,Tetovë ( afër Shkollës së Muzikës ) 📌

25/09/2023

Mundësi që nuk duhet humbur!
Kurs i Avancuar për Dizajn Grafik & Zhvillim kreativ me profesorë universitarë në Litera Academy. 💻📈
Regjistrimet kanë filluar.
Për udhëzime dhe informata na kontaktoni në:
+389 75 362 173 📞
[email protected]
Gjendemi në rrugën Ivo Lola Ribar nr. 110,Tetovë ( afër Shkollës së Muzikës ) 📌

22/09/2023

Nxënësit e klasës së parë në ShF. Kiril Pejçinoviq- Tearcë, hapërojnë drejt shkronjave me doracakun "Bota e shkronjave".

22/09/2023

🌟 Nxënësit tanë janë përfshirë me pasion në kursin e gjuhës angleze, duke përdorur metoda të avancuara të mësimit interaktiv me SmartBoard. 📚🖥 Ata po zhvillojnë shkathtsitë e tyre në gjuhën angleze në një mënyrë euforike dhe më frymëzuese se kurrë! 🇬🇧🗣

Photos from Litera Academy's post 20/09/2023

Doracaku tashmë në duart e nxënësve të SHFK "Bajram Shabani", Kumanovë. Mësim të mbarë e shumë suksese për yjet e vegjël! 📚✨

20/09/2023

Për më shumë informacion mund të na shkruani në rrjetet tona sociale ose mund të na lajmëroni në numrin tonë të telefonit:
075 362 163📞
www.litera.edu.mk
Gjendemi afër shkollës së muzikës në Tetovë 📌

19/09/2023

Edhe këtë vit shtëpia botuese Litera Group vazhdon me shtypin e revistës për moshat parashkollore “Yjet” bashkë me shtojcën “Yjësia”.

Photos from Litera Academy's post 18/09/2023

Atmosferë festive në Litera Academy 🥳
Shumë urime për Almirin i urojmë edhe 100 vite tjera të lumtura.🎂

15/09/2023

Ne ju mbështesim sigurtë në hapat e para drejt shkollës dhe dijes!

Diçka e re nga Litera Group! 📚
Ua prezantojmë “Bota e shkronjave” – doracakun me fletë pune laramane për fëmijët e moshës 6-7 vjeçare! ✨

Mësimi dhe memorizimi i shkronjave lehtë dhe qartë.
Përmes vargjeve të bukura, labirinteve dhe enigmave, ngjyrosjes, ushtrimeve dhe aktiviteteve logjike, fëmijët njihen me botën magjike të shkronjave të alfabetit. 📖
Doracakun mund ta porosisni:
*Online – na shkruani në rrjetet sociale Facebook dhe Instagram 📲
*Në numrin e tel: 075362163 📞
*Në zyrën e shtëpisë botuese që ndodhet në rrugën ”Ivo Lola Ribar, nr 110.” afër Shkollës së Muzikës. 📍
E miratuar nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Photos from Litera Academy's post 11/09/2023

✨🎨

Photos from Litera Academy's post 07/09/2023

🐾 Dita e sotme ka qenë një aventurë e mrekullueshme për fëmijët tanë në Akademinë e Femijëve! 🎉📚

Sot, ne kemi organizuar një lojë të veçantë që ka sjellë bashkë fëmijë të rinj në një botë të mahnitshme të kafshëve përmes letrave. 🐘🦓

Fëmijët tanë të mahnitshëm kanë kaluar kohë të mrekullueshme duke njohur dhe eksploruar kafshët në mënyrë argëtuese. 📝✨

Kjo lojë është më shumë se një aktivitet argëtues; është një mënyrë për të rritur kuriozitetin dhe kreativitetin e tyre. 🧐🎨

Photos from Litera Academy's post 05/09/2023

🌟✨ Dita e parë në kursin e gjuhës angleze ka qenë një aventurë e jashtëzakonshme për fëmijët tanë të rinj! 📚🇬🇧

Sot është një ditë për t'u kujtuar, për shkak se fëmijët tanë të mahnitshëm kanë filluar një rrugëtim të ri drejt njohurive të gjuhës angleze në akademinë tonë të adhuruar. 😊🏫

Ditën e parë është përfshirë njohja me ambientin e klases dhe një moment emocionues me Smartboardin. Smartboard është një mjet mahnitës që do të ndihmojë fëmijët të mësojnë gjuhën angleze në mënyrë argëtuese dhe efektive. 🖥️🌍

Me ndihmën e mesueses sonë të mrekullueshme, ata kanë filluar të eksplorojnë misteret e gjuhës angleze. Këtu do të mesojnë jo vetëm fjalët dhe shprehjet e reja, por edhe kulturën dhe traditat që lidhen me këtë gjuhë tërheqëse. 🌏🇬🇧

Photos from Litera Academy's post 04/09/2023

Team Building Training 2023.
The importance of small but sure steps...

Photos from Litera Academy's post 04/09/2023

🎈🌟 Dita e parë në akademinë tonë për fëmijë 👧👦

Sot ishte një ditë shumë e veçantë për fëmijët tanë të rinj që kanë marrë pjesë për herë të parë në akademinë tonë të mrekullueshme. Është një aventurë e re që fillon, dhe jemi të gëzuar që i kemi në ekipin tonë 🚀👧👦

Dita e parë ka qenë e mbushur me emocione dhe kënaqësi. Fëmijët tanë të rinj janë njohur me ambientin dhe janë prezantuar me shokët dhe shoqet e tyre të rinj. 🤗🌈

Aktivitetet e ditës së parë kanë përfshirë ngjyrosje, vizatim, dhe shumë lojëra argëtuese. Fëmijët janë eksploruar krijimtarinë e tyre, kanë shprehur imagjinatën, dhe kanë krijuar vepra të mahnitshme artistike. 🎨🖌️

Ky është fillimi i një rrugëtimi të bukur të mësimit, kreativitetit, dhe aventurave të reja. Ne jemi të lumtur që kemi mundësinë të ndajmë këtë kohë të mrekullueshme me fëmijët tanë dhe t'u ndihmojmë ata të rriten dhe të socializohen 🎈🌟

30/08/2023

Jepni mundësi fëmijës tuaj të fillojë një aventurë të paharrueshme,duke u shoqëruar me fëmijë tjerë me llojllojshmëri të aktiviteteve zhvillimore, lojra, mësime, shkrim, lexim, socializim,etj.

Regjistrohu tani!
—————————————————————
Për më shumë informacion mund të na shkruani në rrjetet tona sociale ose mund të na lajmëroni në numrin tonë të telefonit:
075 362 163📞
www.litera.edu.mk
Gjendemi afër shkollës së muzikës në Tetovë 📌

26/08/2023

Të dashur fëmijë,
Pushimeve dhe argëtimeve verore po iu afrohet fundi. Ia kaluat bukur? U zbavitët me lojra të ndryshme, aventura e shëtitje të shumta? Lexuat revistën dhe libra interesante? Jemi shumë të sigurt që përgjigja e këtyre pyetjeve eshte POOO! 🙂

Me padurim numërojmë ditët deri në fillimin e vitit të ri shkollor, ku na presin aventura të reja e mjaft sfiduese. Gjatë këtij rrugëtimi do të keni shoqërinë e revistave tuaja të preferuara “Yjet”, “Klikimi i parë fëmijëror” dhe “Klikimi fëmijëror”, me faqet laramane, përmbajtje të shumta interesante, edukative, eksperimente shkencore, aktivitete të ndryshme artistike dhe sportive, ku përmes lojës dhe argëtimit do të mësoni gjithçka që ju intereson dhe më shumë.

Andaj shpejtoni, bashkangjituni familjes sonë të madhe dhe bëhuni pjesë e botës magjike të leximit!

Shihemi së shpejti ⭐️

24/08/2023

Në shtator kthehemi përsëri!
Me fillimin e vitit akademik, fillojnë edhe regjistrimet në aktivitetet edukativo-arsimore në Litera Academy me kuadër të specializuar dhe të përkushtuar. Jepi mundësi fëmijës tuaj të filloj një aventurë të paharrueshme,duke u shoqëruar me fëmijë tjerë me llojllojshmëri të aktiviteteve zhvillimore, lojra, mësime, shkrim, lexim, socializim,etj.

Regjistrohu që tani!
—————————————————————
Për më shumë informacion mund të na shkruani në rrjetet tona sociale ose mund të na lajmëroni në numrin tonë të telefonit:
075 362 163📞
www.litera.edu.mk
Gjendemi afër shkollës së muzikës në Tetovë 📌

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

🙋
Litera Academy & Litera Group ju uron vitin e ri 2023. Qoftë një vit i mbarë, me shëndet, mirësi e suksese të mëdha! Gëz...
Së shpejti në ‘LITERA ACADEMY’ fillon trajnimi PA PAGESË për "Automekanik" dhe “Diagnostikues i Sistemeve Mekatronike në...
"Fëmija është libër në të cilin lexojmë dhe në të cilin duhet shkruar"Regjistrimet vazhdojnë... 📝Për më shumë informata ...
Aplikoni direkt nga webfaqja jonë : www.litera.edu.mkNdiqni videon e mëposhtme ↓
Trajnime profesionale dhe zhvillim personal ! 📈Përparoni për një të ardhme më të ndritur ⭐Професионална обука и стручен ...

Location

Category

Telephone

Address


Str. Ivo Lola Ribar No. 110
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 08:30 - 16:30
Tuesday 08:30 - 16:30
Wednesday 08:30 - 16:30
Thursday 08:30 - 16:30
Friday 08:30 - 16:30
Other Education in Tetovo (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Wisdom Academy Wisdom Academy
Jane Sandanski
Tetovo, 1200

Висдом академија е образовна институција која се зани?

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edh

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Matrix Educational Centre Matrix Educational Centre
Ulica 141 Br. 5
Tetovo

expanding the knowledge and growing together 🧠

Theniie Theniie
Tetovo
Tetovo, 1200

Theniie

Club Psychology-Galaxy Club Psychology-Galaxy
Tetovo

Seminare, Trajnime, Teori dhe Praktikë për psikologët të organizuara nga Galaxy-Clinical Psychology

Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit
Tetovo, TETOVAA

Tetovë-Odri