Akademia e Kur'anit

Akademia e Kur’anit mundëson memorizimin dhe mësimin e leximit të Kur'anit për femra dhe fëmi Kemi kurse Falas dhe me Pagesë.

Akademia e Kuranit është një instuticion që ofron kurse online për mësimin dhe përmirsimin e leximit të Kuranit si dhe hifz për femra. Kurset e tilla online mbahen nëpërmjet platformave të ndryshme të mësimit, siç janë videokonferencat ose klasat online në ZOOM të cilat ofrojnë një mënyrë efektive për të përfituar njohuri mbi leximin e Kuranit, kuptimin e tij dhe për t’u avancuar në të duke përvet

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Pse ta lexojme Kuranin edhe kur nuk e kuptojme

Location

Category

Telephone

Address

Tetovo
1200
Other Middle Schools in Tetovo (show all)
РЦСОО Моша Пијаде - Тетово РЦСОО Моша Пијаде - Тетово
Улица Илинденскa бр. 301
Tetovo, 1200

Официјална Facebook страница за Државно средно училиште - ?