Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë

Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë, Education, Tetovo.

Operating as usual

25/06/2023

Lajmërim
Lajmërohen nxënësit e SH.F.K "Eqrem Çabej", se më datë 30.06.2023 (e premte) në ora 10:00, do të jepen dëftesat për suksesin e arritur gjatë vitit shkollor 2022/2023.
Me respekt,

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 25/04/2023

"Të njihemi më tepër me Festën e Bajramit"
Nxënësit e shkollës periferike 'Eqrem Çabej"- në Neproshten, në kuadër të projektit për integrim dhe multikulturë , shkëmbyen vlera kulturore dhe fetare për të njohur më tepër Festën e Bajramit.

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 25/04/2023

Në konkursin letrar "Dita Botërore e Librit dhe e të drejtës autoriale " të organizuar nga Biblioteka e Tetovës me nxënësit e shkollave fillore , nxënësja e sh.f.k."Eqrem Çabej"-Sllatinë , Erza Imeri , nga komisioni për vlerësim është shpërblyer me lëvdatë me poezinë "Libri".
Urime dhe suksese!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 25/04/2023

Në konkursin letrar "Dita Botërore e Librit dhe e të drejtës autoriale " të organizuar nga Biblioteka e Tetovës me nxënësit e shkollave fillore , nxënësja e sh.f.k."Eqrem Çabej"-Sllatinë , Erina Imeri , ka fituar çmimin e III-të( tretë ) me poezinë"Libri-burim i dijes".
Urime dhe suksese!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 18/04/2023

"Të njihemi më tepër me festën e Pashkëve"
Nxënësit e shkollës periferike 'Eqrem Çabej"- në Neproshten, në kuadër të projektit për integrim dhe multikulturë ,sot shkëmbyen vlera kulturore dhe fetare në shtëpinê e shoqes së tyre Ana.

13/04/2023

NJOFTIM

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 30/03/2023

Sot , më 30 mars 2023 teatri "Pinokio" para nxënësve të sh.f.k"Eqrem Çabej"-Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten, interpretuan shfaqjen "I ligu që shtiret".

27/03/2023

LETËR FALËNDERIMI!
Në emër të sh.f.k."Eqrem Çabej" -Sllatinë , shprehim MIRËNJOHJE dhe FALËNDERIM të sinqertë për Departamentin për Edukim të kantonit të St.Gallenit nga Zvicra. Është kënaqësi kur promovojmë vepra e donacione në të mirë të komuniteteve ndërsa ndiej kënaqësi të veçantë kur promovojmë vepra që i përkasin sferës së arsimit. Investimi në arsim e ka vlerën më të madhe se çdo investim tjetër, sepse arsimi është çelësi i të ardhmes. Jemi të lumtur që sot pranuam donacion prej 30 monitorëve për kompjuter nga Departamenti për Edukim nga kantoni i St.Gallenit -Zvicër, të cilët do të sjellin lehtësim për mësimdhënësit që më së shumti kanë nevojë dhe e meritojnë përkujdesjen e shoqërisë.
Mbetemi me shpresë se ky gjest do të jetë motivim edhe për donatorë tjerë të cilët kanë dëshirë të ndihmojnë shkollën dhe nxënësit.
Me respekt ,
Sh.f.k."Eqrem Çabej ", Sllatinë

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 08/03/2023

Aktivitetet e nxënësve të sh.f.k."Eqrem Çabej"-Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten të realizuara për nder të festave të 7 dhe 8 Marsit .
Gëzuar festat!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 08/03/2023

Në konkursin letrar me ese dhe poezi me temë "Edukimi ,pasqyrim njerëzor" të organizuar nga shkolla ndërkombëtare "Maarif" -Tetovë, për nder të festës së "7 Marsit-Dita e Mësuesit", nxënësja e sh.f.k"Eqrem Çabej"-Sllatinë , Aida Baftjari, nga juria profesionale u vlerësua në grupin e eseve finaliste .
Urime dhe suksese!

06/03/2023

Gëzuar 7 Marsin!

“Vlera e mësuesit dhe pesha e qiellit nuk maten kurre”.

Të nderuar mësimdhënës, misionarë të dijes, udhërrefyes të jetës dhe qytetërimit !

Në emër të sh.f.k."Eqrem Çabej" -Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten, kemi kënaqësinë e veçantë t’ua urojmë " 7 Marsin - Ditën e Mësuesit ", që na përkujton ditën e lavdishme të historisë sonë kombëtare, 7 Marsin e vitit 1887, kur në Korçë u vendosën themelet e mësonjëtores së parë shqipe , përkushtimit dhe sakrificën për të mbajtur gjallë gjuhën amtare tek brezi i ri.
Në këtë ditë kujtojmë me krenari mësuesit dhe pishtarët e dijes, që nëpër dekada e shekuj mbrojtën rrezet e dritës kundër errësirës.
I paharruar qoftë kujtimi për pishtarët e arsimit dhe mësuesëve misionarë në përgjithësi dhe atyre të shkollës tonë në veçanti që shpërndanë dije dhe edukuan brezat e rinj për shumë dekada .
Përulemi para veprës së tyre!
Prandaj të angazhohemi të gjithë për ta fuqizuar arsimimin kombëtar dhe kjo datë të mbetet burim për frymëzimin edukativo- arsimor të të rinjëve dhe përmes vlerave tona të bashkohemi me vlerat e gjithëmbarshme qytetëruese evropiane
Gëzuar këtë ditë, e shumë suksese në misionin Tuaj fisnik të përhapjes së dijes dhe vlerave qytetare e atdhetare.
Zoti e bekoftê arsimin shqip!
Gëzuar!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 06/03/2023

Sot më datë 06.03.2023 në sallën sportive të sh.f.k."Faik Konica " -Dobrosht , u mbajtën garat shkollore në volejboll në nivel komunal për nder të festës së "7 Marsi -Dita e Mësuesit".
Nxënësit e sh.f.k."Eqrem Çabej"-Sllatinë , në këto gara arritën sukseset e radhës duke fituar vendin e I-rë (parë) .
Urime dhe suksese për të gjithë pjesëmarrësit në këto gara sportive!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 06/03/2023

Sot më datë 06.03.2023 (e hënë), për vizitë në sh.f.k"Eqrem Çabej"-Sllatinë, ishte zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës së Republikës së Maqedonisë së Veriut , z.Agim Nuhiu.

30/12/2022

Të dashur nxënës!
Të nderuar mësimdhënës dhe prindër!
Në emër të sh.f.k"Eqrem Çabej"-Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten, urojmë përzemërsisht të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit për punën dhe suksesin e arritur në këtë gjysmëvjetor dhe pushim të këndshëm gjatë këtyre ditëve të pushimit dimëror ,me shpresë se së bashku do të arrijmë suksese edhe më të mira gjatë gjysmëvjetorit të dytë,.
Puna dhe suksesi i përbashkët i të gjithë neve do të thotë, ngritje të cilësisë dhe vetëdijes tonë në sferën e arsimit për brezat e rinj.
Mirupafshim më 18 janar 2023, datë që shënon fillimin e mësimit për gjysmëvjetorin e dytë të vitit shkollor!
Me respekt,

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 30/12/2022

Nxënësit e sh.f.k."Eqrem Çabej"-Sllatinë , me rastin e përfundimit të gjysmëvjetorit të parë të vitit shkollor 2022/23, organizuan një festë të shoqëruar me koktej.

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 26/12/2022

Sot më datë 26.12.2022 (e hënë), nxënësit e klasave të gjashta pranë sh.f.k"Eqrem Çabej"-Sllatinë , vizituan "Panairin e librit-Tetova 2022".

04/12/2022

Nxënësja e klasës së pestë pranë sh.f.k."Eqrem Çabej"-Sllatinë , ,Erina Jonuzi , po shfaq talentin e saj në poezi.
Urime dhe suksese!

02/12/2022

VEPRA "KËNGËZIME FOLKLORIKE DYZËRËSHE" NGA SYRJA ETEMI ,ËSHTË LIBRI NGA FUSHA E FOLKLORIT QË I SHTOHET BIBLIOTEKËS SË SHKOLLËS.
URIME DHE SUKSESE !

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 30/11/2022

Foto nga vallet dhe valsi i nxënësve të sh.f.k"Eqrem Çabej" -Sllatinë, të realizuar gjatë Festës së Flamurit.

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 29/11/2022

Foto nga aktivitetet e sh.f.k"Eqrem Çabej" -Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten ,të realizuar gjatë festave të nëntorit nga nxënësit e shkollës .
Gëzuar !

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 28/11/2022

Aktivitetet e nxënësve pranë sh.f.k."Eqrem Çabej "-Neproshten ,të realizuara gjatë ditës së sotme për nder të festës së Flamurit.
Gëzuar festa e Flamurit!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 28/11/2022

Aktivitetet e nxënësve pranë sh.f.k."Eqrem Çabej "-Sllatinë ,të realizuara gjatë ditës së sotme për nder të festës së Flamurit.
Gëzuar festa e Flamurit!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 28/11/2022

Sot , më datë 28 nëntor 2022 , u bë përurimi i hapjes së sallës sportive në sh.f.k."Eqrem Çabej"-Sllatinë .

28/11/2022

GËZUAR DITËN E FLAMURIT !
Të dashur bashkëkombas,
Në këtë ditë të shënuar të historisë sonë kombëtare , në emër të dre të sh.f.k"Eqrem Çabej " -Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten , ju urojmë 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit, duke rikujtuar se kjo datë ishte pikënisje dhe një fillim i ri për një rrugëtim të gjatë të kombit shqiptar drejt pavarësisë dhe lirisë,
Kjo ditë është ajo që na përkujton ngjarjet e mëdha që lidhen me historinë kombëtare dhe për të mos harruar asnjëherë kontributin dhe sakrificat e patriotëve të mëdhenj shqiptarë të cilët u martirizuan për realizimin e këtij ideali kombëtar.
Gëzuar 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit dhe të Pavarësisë!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 25/11/2022

Aktivitetet e nxënësve të ciklit klasor pranë sh.f.k."Eqrem Çabej "-Neproshten ,të realizuara gjatë ditës së sotme për nder të festës së Flamurit.
Gëzuar festa e Flamurit!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 25/11/2022

Aktivitetet e nxënësve të ciklit klasor pranë sh.f.k."Eqrem Çabej "-Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten ,të realizuara gjatë ditës së sotme për nder të festës së Flamurit.
Gëzuar festa e Flamurit!

22/11/2022

GËZUAR DIITA E ALFABETIT !
Të dashur nxënës,
Të nderuar mësimdhënës,
Të dashur bashkëkombas,
Në emër të sh.f.k"Eqrem Çabej "-Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten , ju urojmë Ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe !
Alfabeti ynë u njësua gjatë Kongresit të Manastirit më 22 nëntor të vitit 1908 i njohur ndryshe edhe si Kongresi i Alfabetit, prandaj në këtë ditë të nëntorit janë çastet më të mira për të reflektuar dhe kujtuar të kaluarën tonë të lavdishme,
Kjo është një ditë e ndritur e gjuhës shqipe që na bën krenarë të gjithëve, dita kur Manastiri historik i tuboi personalitetet më të ndritura të kombit.
Kjo datë na përkujton përkushtimin e shumë intelektualëve tanë të asaj kohe të cilët vazhdimisht punuan për shqiptarët dhe mundësuan ngritjen e vetëdijes kolektive.
Urojmë që kjo datë e shënuar për popullin tonë që është rezultat i një pune me shumë sakrificë dhe dedikim për shekuj të tërë, të jetë motivim për të gjithë ne,që të punojmë më shumë.
Gëzuar përvjetorin e shkronjave shqipe, gëzuar festat e nëntorit !

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 21/11/2022

Me rastin e Ditës së Alfabetit , nxënësit e sh.f.k."Eqrem Çabej" -Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten , sot e festuan këtë ditë me program të përgaditur nga nxënësit e shkollës.
Urime Dita e Alfabetit!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 15/11/2022

Sot më 15.11.2022 , në shkollën periferike "Eqrem Çabej" në Neproshten , u realizua aktiviteti i paraparë sipas planit dhe programit mësimor me temë :”Alfabeti ynë”, ku nxënësit e të dy nacionaliteteve njihen për alfabetin e njëri- tjetrit.
Ky aktivitet u realizua me nxënësit e klasave të treta ( IV-3 dhe IV-4).

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 04/11/2022

Sot , më 4 nëntor 2022, në ambientet e bibliotekës së shkollës "Eqrem Çabej"-Sllatinë , u ndanë çmimet fituese nga konkursi i hapur në poezi, ese, vizatim dhe fotografi për nxënësit e sh.f.k."Eqrem Çabej " -Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten, të organizuar nga Klubi letrar "Eqrem Çabej " -Sllatinë.
Urime dhe suksese për të gjithë nxënësit !

01/11/2022

Të nderuar nxënës ,
Fituesit e çmimeve nga konkursi letrar "Fjalët e qiririt " për nxënësit e sh.f.k"Eqrem Çabej "-Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten.

Cikli klasor
Poezi
Çmimi i parë i takon poezisë me titull "Fëmijët"-Ajnur Bajrami
Çmimi i dytë i takon poezisë me titull "Vjeshta"-Deon Misimi
Çmimi i dytë i takon poezisë me titull "E bukura hënë" - Emir Baftjarii.
Çmimi i tretë i takon poezisë me titull "Shkolla dhe nxënësit" - Rajna Sulejmani
Çmimi i tretë i takon poezisë me titull" Liria e humbur" - Rejan Qazimi
Poezia që premton "Zëri i lirisë" -Sema Mustafi

Vizatim
Çmimi i parë -Blinera Bajrami
Çmimi i dytë - Erda Jakupi
Çmimi i dytë -Merjeme Demiri
Çmimi i tretë -Eliza Bajrami
Çmimi i tretë -Dijar Zenki
Vizatimi që premton -Liana Baftjari

Cikli lëndor
Poezi
Çmimi i parë i takon poezisë me titull "Shkolla" - Alina Ramadani
Çmimi i dytë i takon poezisë me titull "Ashtu e ka jeta" - Armela Mustafi
Çmimi i dytë i takon poezisë me titull "Gurbeti" - Erand Memedi
Çmimi i tretë i takon poezisë me titull "Nënës"-Jon Abdullahi
Çmimi i tretë i takon poezisë me titull" Duam paqe" -Vesa Selmani
Poezia që premton "Atdheu" -Erijona Shaqiri

Ese
Çmimi i parë i takon esesë me titull ""Mësuesi, model dhe frymëzim " -Erza Imeri
Çmimi i dytë i takon esesë me titull "Malli për atdheun" " - Sara Memedi
Çmimi i dytë i takon esesë me titull "Malli" - Tuana Halimi
Çmimi i tretë i takon esesë me titull "Leonardi dhe ëndrra e tij"" -Jon Behadini
Çmimi i tretë i takon esesë me titull "Respekti"" -Sara Shaipi
Çmimi "Eseja që premton me titull " Libri, shoku mê i mirë" - Hana Alimi

Vizatim
Çmimi i parë -Erudita Zilbeari
Çmimi i dytë -Rron Idrizi
Çmimi i dytë -Leona Pajaziti
Çmimi i tretë - Rona Etemi
Çmimi i tretë -Ajan Osmani
Vizatimi që premton - Eron Zilbeari

Fotografi
Vendi i parë -Semir Shaipi.
Vendi i dytë -Jon Behadini
Vendi i dytë -Albion Zilbeari
Vendi i tretë -Enes Fasliu
Vendi i tretë -Amër Misimi
Fotografia që premton- Albert Ibraimi

Çmimet fituese do të ndahen më 04 nëntor 2022 (e premte) në ora 12:30 në ambientin e bibliotekës së shkollës.
Urime për të gjithë nxënësit!

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 28/10/2022

Sot më datë 28.X.2022 (e premte),u realizua shëtitje me karakter rekreativ me nxënësit e ciklit klasor të sh.f.k "Eqrem Çabej"-Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten.

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 27/10/2022

Të nderuar nxënës ,
Sot më datë 27.10.2022 ,në ambientet e bibliotekës së shkollës, komisioni i Klubit letrar "Eqrem Çabej"- Sllatinë , bëri përzgjedhjen e poezive , eseve, vizatimeve dhe fotografive fituese nga konkursi letrar "Fjalët e qiririt " që ishte i hapur për nxënësit e sh.f.k"Eqrem Çabej "-Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten.

Cikli klasor
Poezi
Çmimi i parë i takon poezisë me titull "Fëmijët" me shifrën "1032"
Çmimi i dytë i takon poezisë me titull "Vjeshta" me shifrên "7960"
Çmimi i dytë i takon poezisë me titull "E bukura hënë" me shifrën "0212"
Çmimi i tretë i takon poezisë me titull"Shkolla dhe nxënësit" me shifrën "2020 14"
Çmimi i tretë i takon poezisë me titull" Liria e humbur" me shifrën "Barca 2022" dhe
Poezia që premton "Zëri i lirisë" me shifrën "2525".

Vizatim
Çmimi i parë i takon vizatimit me shifrën "3061",
Çmimi i dytë i takon vizatimit me shifrën "1802",
Çmimi i dytë i takon vizatimit me shifrën "Pink 04"
Çmimi i tretë i takon vizatimit me shifrën "0108"
Çmimi i tretë i takon vizatimit me shifrën "Vjeshta 2022" dhe
Vizatimi që premton me shifrën "Gjethet 2016".

Cikli lëndor
Poezi
Çmimi i parë i takon poezisë me titull "Shkolla" me shifrën "Vjeshta"
Çmimi i dytë i takon poezisë me titull "Ashtu e ka jeta" me shifrên "Lulja"
Çmimi i dytë i takon poezisë me titull "Gurbeti" me shifrën "151185"
Çmimi i tretë i takon poezisë me titull"Nënës" me shifrën "J4J4"
Çmimi i tretë i takon poezisë me titull" Duam paqe" me shifrën "0909" dhe
Poezia që premton "Atdheu" me shifrën "Sheqer 22".

Ese
Çmimi i parë i takon esesë me titull ""Mësuesi, model dhe frymëzim " me shifrën "120812"
Çmimi i dytë i takon esesë me titull "Malli për atdheun" " me shifrën "1,2,3 4..."
Çmimi i dytë i takon esesë me titull "Malli" me shifrën "Ketri"
Çmimi i tretë i takon esesë me titull "Leonardi dhe ëndrra e tij"" me shifrën "Barca Xavi 2010"
Çmimi i tretë i takon esesë me titull "Respekti"" me shifrën "2805"
Çmimi "Eseja që premton " i tako Libri, shoku mê i mirë" me shifrën "Trëndafili4".

Vizatim
Çmimi i parë i takon vizatimit me shifrën "1878"
Çmimi i dytë i takon vizatimit me shifrën "Error 404"
Çmimi i dytë i takon vizatimit me shifrën Lule"
Çmimi i tretë i takon vizatimit me shifrën "1308"
Çmimi i tretë i takon vizatimit me shifrën "Bigori" dhe
Vizatimi që premton me shifrën "E365".

Fotografi
Vendi i parë , Samir Shaipi.
Vendi i dytë, Jon Behadini.
Vendi i dytë, Albion Zilbeari.
Vendi i tretë, Enes Fasliu.
Vendi i tretë , Amër Misimi.
Fotografia që premton, Albert Ibraimi.
Çmimet fituese do të ndahen më 04.11.2022 (e premte) në ora 12:30 në ambientin e bibliotekës së shkollës.
Urime për të gjithë çmimet fituese !

*Të gjithë shifrat fituese duhet ta dërgojnë emrin dhe mbiemrin (inbox ) .
Me respekt,

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 27/10/2022

Sot më datë 27 tetor 2022 , zyrtarët e SPB Tetovë, mbajtën ligjeratë me temë: “Pasojat dhe rreziqet nga mosrespektimi i rregullave të komunikacionit " me nxënësit e klasës së IX-të (nëntë) të shkollës periferike në fshatin Neproshten, si rrjedhojë e kontributit të vazhdueshëm në lëmin e edukimit dhe vetëdijesimit të nxënësve për rreziqet dhe
pasojat në komunikacion.
Projekte të tilla edukative do të jenë pjesë e agjendës së shkollës edhe në vazhdim për ngritjen e vetëdijes te të rinjtë.

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 26/10/2022

Aktivitete sportive dhe lojëra zbavitëse për integrimin e fëmijëve që u realizuan në sallën sportive tê sh.f.k "Eqrem Çabej” -Sllatinë.

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 19/10/2022

NJOFTIM
Sot, më datë 19.10.2022 në ambientet e bibliotekës së sh.f.k."Eqrem Çabej"- Sllatinë , nga përfaqësuesit e kryesive të klasave të ciklit lëndor u bë konstituimi i Parlamentit të Nxënësve.
Me votim të fshehtë, AIDA BAFTIJARI zgjidhet kryetare e Parlamentit të Nxënësve , ndërsa nënkryetar u zgjodh KANIT BAFTJARI .
BLERINA ELEZI është zgjedhur si avokate e nxënësve .
Urime dhe suksese !

17/10/2022

KONKURS LETRAR - "FJALËT E QIRIRIT"

Klubi letrar "Eqrem Çabej"--Sllatinë , shpall konkurs në poezi ,ese, vizatim dhe fotografi.
Të drejtë konkurimi kanë të gjithë nxënësit e sh.f.k."Eqrem Çabej" - Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten.
Poezitë, esetë dhe vizatimet duhet të dorëzohen te biblioteka e shkollës , kurse fotografitë duhet të dorëzohen në emailin [email protected] deri mē 25.10.2022 (e martë).
Krijimet duhet të jenë vetëm me shifra (pa emër dhe mbiemër).
Shpallja e çmimeve fituese të këtij konkursi do të bëhet më 28.X.2022 (e premte) në ambientet e bibliotekës së shkollës.
Juria profesionale për vlerësimin e krijimeve më të mira do t'i shpërblejë tre vendet e para për çdo temë të konkurimit.

GRUPI KLASOR

Poezi -nga klasa e III-të deri në klasën e V-të dhe

Vizatim- nga klasa e I-rë deri në klasën e V-të .

GRUPI LËNDOR

Poezi -nga klasa e VI-të deri në klasēn e IX-të ,

Ese -nga klasa e VII-të deri në klasēn e IX-të,

Vizatim -nga klasa e VI-të deri në klasēn e
IX-të dhe

Fotografi -nga klasa e VIII-të deri në klasēn e
IX-të .
*Fotografitë duhet të jenë nga rrethina e
fshatit Sllatinë dhe Neproshten.
Me respekt,

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 10/10/2022

Sot në shkollën fillore "Eqrem Çabej" -Sllatinë dhe atë periferike në Neproshten, para nxënësve të ciklit klasor u shfaq "Kësulkuqja në udhëkryq" nga aktorët e teatrit "Pinokio".

Photos from Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë's post 10/10/2022

Sot më 10.X.2022 (e hënë),u realizua shëtitje me karakter rekreativ me nxënësit e sh.f.k "Eqrem Çabej"-Sllatinë dhe asaj periferike në Neproshten .

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Website

Address

Tetovo
Other Education in Tetovo (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edh

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Theniie Theniie
Tetovo
Tetovo, 1200

Theniie

Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit
Tetovo, TETOVAA

Tetovë-Odri

Hesat Rushani Hesat Rushani
Tetovo, 1200

Qendra Edu Qendra Edu
Ulica 133 Br. 60/5
Tetovo, 1200

Qendër edukative që ofron Edukim të përgjithshëm dhe Edukim Special dhe rehabilitim