Maarif International Schools N. Macedonia

Maarif International Schools N. Macedonia

You may also like

Htui
Htui

Valuing Education!

Operating as usual

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 16/06/2024
13/06/2024

ongoing registrations 2024 - 2025 📚

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 13/06/2024

Квиз во Меѓународното училиште Маариф во Тетово Во Меѓународното училиште Маариф во Тетово, наставничките по албански јазик и литература организираа квиз за учениците од средно и основно училиште.За учениците од 1-ва година квизот беше под менторство на професорката Ибадете Дурмиши а за учениците од 3-то и 7-мо одделение под менторство на наставничката Миранда Илази-Арифи. Учениците со голема возбуда во позитивна и пријатна атмосфера ги повторуваа знаењата што ги научија во текот на учебната година.

Kuiz garues e mjaft emocionues u mbajt në shkollën ndërkombëtare “Maarif- Tetovë
Në shkollën ndërkombëtare “Maarif” në Tetovë, mësimdhënësit e gjuhës dhe letërsisë shqipe organizuan një kuiz garues për nxënësit e shkollës së mesme dhe fillore. Për nxënësit e vitit të 1-rë, kuizi ishte nën mentorimin e profesoreshës, Ibadete Durmishi, ndërsa për nxënësit e vitit të 3-të dhe klasave të 7-ta nën mentorimin e profesoreshës, Miranda Ilazi-Arifi. Nxënësit me emocione të mëdha në një atmosferë pozitive dhe të këndshme përsëritën njohuritë që mësuan gjatë këtij viti shkollor.

Uluslararası Kalkandelen Maarif Okulları’nda Yarışma Heyecanı! Uluslararası Kalkandelen Maarif Okulları’nda Arnavut Dili ve Edebiyatı Hocalarımızdan İbadete Durmishi lise 10. Sınıflara; Miranda İlazi-Arifi Hocamız öncülüğünde 3. Ve 7. Sınıflara yönelik bilgi yarışması düzenlendi. Öğrenciler yıl boyunca Arnavut Dili ve Edebiyatı dersinden öğrendikleri bilgilerin tekrarını yaparken keyifli ve heyecanlı anlar da yaşadılar.

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 10/06/2024

Во Меѓународното училиште Маариф во Тетово со голем ентузијазам и различни активности се одбележа 1 јуни Меѓународниот ден на детето. Учениците од 1 до 5 одделение имаа можност да ги покажат своите уметнички вештини. Ние исто така, со најискрени желби им го честитаме 1 јуни, Меѓународниот ден на детето кој ни го разубавува денот и ни внесува радост во нашите животи. Им се заблагодаруваме на нашите наставници и ученици за оваа прекрасна програма.

Në shkollën ndërkombëtare “Maarif”- Tetovë, klasat 1-5 në një ambient të këndshëm festuan 1 Qershorin, Ditën Botërore të Fëmijëve me aktivitete, ku ata shpalosën anën e tyre artistike. Edhe ne festojmë me ndjenjat më të sinqerta këtë festë të bukur të fëmijëve tanë të dashur, të cilët me praninë e tyre sjellin gëzim në jetën tonë. Falënderojmë mësimdhënësit dhe nxënësit tanë që kontribuan në përgatitjen e shfaqjeve të bukura në një ditë kaq të veçantë.

Uluslararası Kalkandelen Maarif Okulları’nda, 1-5. Sınıflar “1 Haziran Dünya Çocuk Gününü” neşeli bir ortamda, öğrencilerimizin sanatsal yönlerini de ortaya çıkardığı faaliyetlerle kutlandı. Biz de; varlıklarıyla hayatımıza neşe katan sevgili çocuklarımızın “1 Haziran Dünya Çocuk Günlerini” en içten duygularımızla kutluyoruz. Böyle güzel bir günde, birbirinden güzel gösterilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 06/06/2024

СО ГОЛЕМ ЕНТУЗИЈАЗАМ СЕ ОДБЕЛЕЖА МЕЃУНАРОНИОТ ДЕН НА ВОДАТА
Учениците од 7-мо одделение во Меѓународното училиште Маариф во Тетово под менторство на наставничката Мирвана Куриу Максути, го одбележаа денот со различни активносто под наслов „Вода за мир“ и се осврнаа на улогата на промовирање на хармонијата помеѓу земјите и спречување на конфликти. Учениците ги презентираа своите презентации кои беа на тема за пронаоѓање на водните ресурси, за привлекување на вниманието против загадување на водата и улогата на водата.

NË SHKOLLËN NDËRKOMBËTARE “MAARIF”- TETOVË ME ENTUZIAZËM FESTOHET DITA BOTËRORE E UJIT
Në shkollën ndërkombëtare “Maarif” në Tetovë, nxënësit e klasës së 7-të nën udhëheqjen e mësimdhënëses, Mirvana Kuriu Maksuti festuan këtë ditë të rëndësishme me aktivitete të ndryshme me temë: “Uji për paqe”, ku theksuan rolin e promovimit të harmonisë ndërkombëtare dhe parandalimit të konflikteve. Nxënësit tanë prezantuan projektet që përgatitën për të gjetur burimet ujore, për të tërhequr vëmendjen për ndotjen e ujit dhe për të theksuar rëndësinë e tij.

ULUSLARARSI KALKANDELEN MAARİF OKULLARI’NDA DÜNYA SU GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI!
Uluslararsı Kalkandelen Maarif Okulları’nda, Mirvana Kuriu Maksuti Hocamızın önderliğinde 7. Sınıftaki öğrencilerimiz “Barış için Su” temasıyla, ülkelerarası uyumu teşvik etme ve çatışmayı önleme rolüne vurgu yaparak çeşitli etkinliklerle bu önemli günü kutladı. Öğrencilerimiz su kaynaklarını bulma, su kirliliğine dikkat çekmek ve suyun önemini vurgulamak adına hazırladıkları sunumları arz ettiler.

04/06/2024

„Science Travelers Balkans”
“Bilim Seyyahları Balkanlar”

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 31/05/2024

УЧЕСТВО НА АКТИВНОСТА НА "Ankara Girls Religious High Schools MODEL UNITED NATIONS (Akilmun’24).
Ученичките Арома Рустеми, Јелида Шабани, Мерда Ибраими и Нарин Мемиши од Меѓународното училиште Маариф во Тетово, го претставија нашето училиште на настанот "Ankara Girls Religious High Schools MODEL UNITED NATIONS (Akilmun’24). Ученичките беа дел од тридневната програма на која ги презентираа своите мисли и идеи поврзани со најактуелните прашања во светот, исто така имаа можност да стекнат нови искуства за меѓународните дипломатски и преговарачки процеси и да предложат решенија. Им честитаме на нашите ученици и се надеваме дека во иднина ќе се зголемат активностите од ваков вид.

~
NXËNËSET E SHKOLLËS NDËRKOMBËTARE “MAARIF”, PJESËMARRËSE NË EVENTIN "Ankara Girls Religious High Schools MODEL UNITED NATIONS (Akilmun’24)”

Nxënëset e shkollës ndërkombëtare “Maarif- Tetovë, Aroma Rustemi, Jelida Shabani, M***a Ibraimi dhe Narin Memishi përfaqësuan shkollën tonë në eventin "Ankara Girls Religious High Schools MODEL UNITED NATIONS (Akilmun’24). Gjatë aktiviteteve të zhvilluara në kuadër të trajnimit treditor, nxënëset tona patën mundësinë të prezantojnë çështjet ndërkombëtare të diplomacisë dhe proceset e negociatave, diskutuan për problemet globale, si dhe patën mundësinë të propozojnë zgjidhje për këto çështje.
I urojmë dhe i përgëzojmë nxënëset tona dhe shpresojmë që numri i aktiviteteve të tilla të rritet.

~
“ULUSLARARASI KALKANDELEN MAARİF OKULU ÖĞRENCİLERİ ‘MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER (AkilMun’24)’ ETKİNLİĞİNDE”
Uluslararası Kalkandelen Maari Okulu öğrencilerimizden Aroma Rustemi, Yelide Şabani, M***a İbraimi ve Narin Memişi “Model Birleşmiş Milletler (AkilMun’24)” etkinliğine katılarak okulumuzu temsil ettiler. Üç günlük eğitim kapsamında yapılan etkinliklerde öğrencilerimiz, uluslararası diplomasiyi ve müzakere süreçlerini deneyimleme fırsatı yakalayıp, küresel sorunları tartıştılar, bunun yanısıra çözüm önerilerini sunma fırsatı da yakaladılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, bu tarz faaliyetlerin sayısının artmasını temenni ederiz.

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 30/05/2024

Матурска свеченост за матурантите за учебна 2023-2024 година. Програмата за матурантите беше збогатена со различни активности, а започна во дворот на училиштето, потоа продолжи со интонирање на националните химни во амфитеатарот. На матурантите им се обратија и одржаа говор директорите на Меѓународното училиште Маариф во Тетово и Скопје, претставникот на Фондацијата Маариф г-дин Мехмет Баран, совеникот за образование во Амбасадата на Р.Турција во Скопје, г-дин Орхан Куртоглу и се осврнаа за важноста на денот. По говорите свеченоста продолжи со еден мал концерт. Им се заблагодаруваме на нашите наставници кои ја подготвија оваа свеченост. Им честитаме на нашите матуранти и им посакуваме многу понатамошни успеси во нивното образование. Драги ученици, ќе ни недостасувате!

U mbajt ceremonia e maturantëve për nxënësit e viteve të 4-ta të vitit shkollor 2023-2024
Programi i ceremonisë së maturës u realizua në amfiteatrin e shkollës, duke filluar në oborrin e shkollës, ku më pastaj në amfiteatër vazhdoi me një moment heshtjeje dhe himnet kombëtare. Në program patëm rastin të dëgjojmë fjalët përshëndetëse të drejtorëve të shkollave “Maarif” në Tetovë dhe në Shkup, përfaqësuesin e fondacionit “Maarif” në vendin tonë, z. Mehmet BARAN dhe këshilltarin për arsim të Republikës së Turqisë, z. Orhan KURTOĞLU, të cilët theksuan rëndësinë e kësaj dite. Pas fjalimeve, nxënësit dhe mysafirët tanë u argëtuan duke qenë të shoqëruar me muzikë. Pas përfundimit të ceremonisë së hedhjes së kapelës, u zhvilluan biseda në koktel.Falënderojmë mësimdhënësit tanë që kontribuan në përgatitjen e programit të diplomimit.
I urojmë maturantët dhe i ndjektë suksesi dhe lumturia në jetën e tyre të ardhshme. Do të na mungoni maturantë.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle okulumuzdan mezun olacak 13. Sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi. Okulumuzun bahçesinde davul-zurna eşliğinde başlayan mezuniyet programı, amfide saygı duruşu, ülke marşları ile devam etti. Uluslararası Kalkandelen ve Üsküp Maarif Okulları Müdürleri’nin selamlama konuşmaları ile başlayan programda, Maarif Vakfı Ülke Temsilcisi Sayın Mehmet BARAN, T.C Üsküp Eğitim Müşaviri Sayın Orhan KURTOĞLU da bu günün önemine vurgu yaparak konuşmalar yaptılar. Konuşmalardan sonra müzik eşliğinde öğrencilerimiz ve misafirlerimiz gönüllerince eğlendiler. Mezuniyet programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz. Sizleri özleyeceğiz çocuklar.

30/05/2024
23/05/2024

We are incredibly proud of Maarif International School's students for their breathtaking art performance at the official closure of the Festival this weekend. Their poetic act beautifully embodied the festival's core message, reminding us all of our shared humanity despite our differences. Their moving rendition of a poem highlighted our shared humanity, transcending all differences and leaving the audience in awe. Heartfelt thanks to our dedicated art teachers and the Litera Festival, the only international festival for children's literature and illustration, for providing this incredible platform.

22/05/2024

Early registration opportunities

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 20/05/2024

Активности по повод 19 мај, Комеморација на Ататурк и Ден на младоста и споротот
Со голем ентузијазам се одбележа 19 мај, Комеморацијата на Ататурк и Денот на младоста и споротот под наслов ,,Активности за 19 мај". Беа организирани различни спортски активности и паноа. Им се заблагодаруваме на нашите наставници и ученици.

~

Në shkollën ndërkombëtare “Maarif” në Tetovë me entuziazëm u festua 19 Maji, Dita e Përkujtimit të Ataturkut dhe Dita e Rinisë dhe Sportit
Në shkollën tonë u festua 19 maji, Dita e Përkujtimit të Ataturkut, Dita e Rinisë dhe Sportit. Me titullin: “Aktivitetet e 19 Majit”, për të cilët u mbajtën aktivitete të ndryshme duke përfshirë shfaqje të nxënësve tanë, aktivitete sportive dhe punime tabelash.Falënderojmë të gjithë mësimdhënësit dhe nxënësit tanë që kontribuan.

~

“Uluslarararası Kalkandelen Maarif Okulları’nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.”
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs Etkinlikleri başlığı altında; öğrencilerimizin gösterileri, sportif faaliyetleri ve pano çalışmalarının yer aldığı etkinlikler yapıldı. Emeği geeçen bütün öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 17/05/2024

,,Учење низ забава и игра"

Учителката Џенета Зеќири од Меѓународното училиште Маариф во Тетово реализираше театарска претстава со своите ученици во својот клас. Беше одглумена приказната „Зеленкапа“. Првачињата низ игра научија за ,,Зеленкапа".

~

"Edhe u argëtuan edhe mësuan"
Në shkollën ndërkombëtare “Maarif”- Tetovë, mësimdhënësja e shkollës fillore, Xheneta Zeqiri, në kuadër të aktiviteteve në klasë realizoi aktivitetin për dëgjim dhe aktrim: "Aktiviteti i përrallave me Kësulgjelbërën".
Të vegjlit tanë kënaqeshin duke mësuar dhe argëtoheshin.

~

“Hem eğlendiler Hem öğrendiler”
Uluslararası Kalkandelen Maarif Okulumuzda İlkokul öğretmenlerimizden Xheneta Zeqiri , sınıfı içi etkinliği olarak “Yeșil Başlıklı Kız Masalı Dinleme ve Canlandırma Etkinliği” yaptı. Miniklerimiz, eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardılar.

10/05/2024

Ustadan Çırağa Projesi “Anadolu Taş İşlemeciliği ve Mücevher Üretimi Mesleki Eğitim Programı" Yunus Emre Enstitüsü ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliği ile İstanbul Kapalı Çarşı Mücevher usta ve uzmanlarının katkılarıyla mobil eğitim programı olarak tasarlanmıştır.
Eğitim Programının ilk durağı Kuzey Makedonya’nın Başkenti Üsküp olacak şekilde planlanmış olup, bu kapsamda yapılacak başvurular Üsküp için geçerli olacaktır.
Program kapsamında katılımcılara kısa vadede yerel ve bölgesel ölçekte mücevher sektöründe iş bulabilecekleri ve kendi kariyer planlarını oluşturabilecekleri, uzun vadede ise mücevherlerin ışıltılı dünyasında kendi işlerini kurabilecekleri temel mesleki eğitim yeterliliklerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.
Program altı temel eğitim modülü üzerinden ilerleyecek şekilde tasarlanmıştır.
Başvuru sürecinde adaylar, https://ustadanciraga.org/ web sitesinde sunulan açıklamaları okumak suretiyle, uzmanlaşmak istedikleri alanları kendileri belirleyecekler ve başvuru formlarını bu tercihleri doğrultusunda dolduracaklardır.
Yunus Emre Enstitüsü

10/05/2024

Постигнат голем успех на учениците од Меѓународното училиште Маариф во Тетово
Учениците од нашето училиште постигнаа голем успех на Меѓуопштинските и регионалните натпревари по географија организирани од страна на Географското друштво на Северна Македонија под менторство на наставничката Ниагара Џемаили. Учениците ги освоија следните титули: Ученикот Бард Далипи од прва година освои прво мести; од втора година ученичката Мирлинда Ферати и Мухарем Амеди освоија второ место а Батон Тетеши трето место; Ученикот Амар Халити од трета година освои трето место. Им честитаме на нашите ученици и наставничката за постигнатиот успех и им посакуваме многу понатамошни успеси.

~
Sukses i jashtëzakonshëm nga nxënësit e shkollës ndërkombëtare “Maarif”- Tetovë në garat e gjeografisë
Nxënësit tanë, nën drejtimin e profesoreshës Niagara Xhemaili, një nga mësimdhënëset tona të gjeografisë, bënë bujë në garat ndërkomunale dhe regjionale të organizuara nga “Sindikata e Gjeografëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut” ku:Bardh Dalipi nga klasa e 10- të, fitoi vendin e parë; Mirlinda Ferati nga klasa e 11- të, fitoi vendin e parë; Muharem Ahmedi mori vendin e dytë; Baton Tateshi mori vendin e tretë; Amar Haliti nga klasa e 12- të fitoi vendin e tretë. Ne përgëzojmë profesoreshën dhe nxënësit tanë pjesëmarrës dhe shpresojmë që ata të arrijnë shumë suksese tjera.

~
“Coğrafya Yarışmalarında Uluslararası Kalkandelen Maarif Okulumuzun Öğrencilerinden Üstün Başarı”
“Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Coğrafyacılar Birliği” tarafından düzenlenen belediyeler arası ve bölgesel yarışmalarda öğrencilerimiz Maarif rüzgârı estirdi. Coğrafya Hocalarımızdan Niagara Xhemaili rehberliğinde: 10. sınıflardan Bardh Dalipi birincilik; 11. Sınıflardan Mirlinda Ferati birincilik, Muharem Ahmedi ikincilik, Baton Tateshi üçüncülük;12. Sınıflardan Amar Haliti üçüncülük elde etmiştir. Öğretmenimize ve katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik eder, daha nice başarılara imza atmalarını temenni ederiz.

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 07/05/2024

АКТИВНОСТ СО ГАТАНКИ КОИ СЕ БОГАТСТВО НА ЈАЗИКОТ
Во Меѓународното училиште Маариф во Тетово под менторство на наставничката Миранда Илјази-Арифи се организираше активност под наслов ,,Погоди, кој сум јас?". Учениците од 7А и 7Б одделение уште еднаш ја покажаа својата креативност и составија гатанки чија инспирација им беа нивните часови. На најдобрите ученици им беше доделена симболична награда, книга. И се заблагодаруваме на наставничката и на учениците и им посакуваме уште многу вакви забавни активности.

~
NË SHKOLLËN TONË U MBAJT AKTIVITETI "GJËEGJËZAT PASURIA E GJUHËS TONË”
Në shkollën ​​ndërkombëtare “Maarif” në Tetovë, nën udhëheqjen e mësimdhënëses së gjuhës shqipe, Miranda Ilazi-Arifi, u realizua aktiviteti me gjëegjëzat: "Më gjej kush jam unë?!". Në këtë aktivitet, nxënëset e klasave 7A dhe 7B treguan edhe një herë kreativitetin e tyre duke krijuar gjëegjëza origjinale të frymëzuara nga librat dhe mësimet që ata kanë realizuar gjatë procesit mësimor. Në fund të aktivitetit nxënësit tanë që gjetën më shumë gjëegjëza u shpërblyen me libra. Falënderojmë mësimdhënësen dhe nxënëset tona dhe shpresojmë që të shtohen aktivitete të tilla argëtuese dhe të këndshme.

~
“OKULUMUZDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ BİLMECELER ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.”
Uluslararası Kalkandelen Maarif Okulları’nda, Arnavutça Hocalarımızdan Miranda İlazi-Arifi rehberliğinde “Ben neyim, bul beni?” başlığı altında bilmece etkinliği gerçekleştirildi. Bu etikinilkte 7A ile 7B sınıfı öğrencilerimiz, okudukları kitaplardan ve derslerden esinlenerek özgün bilmeceler oluşturup yaratıcılıklarını da bir kez daha göstermiş oldular. Etkinliğinin sonunda en fazla bilmece bulan öğrencilerimiz kitaplarla ödüllendirildi. Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür eder, bu tür renkli ve keyifli faaliyetlerin çoğalmasını temenni ederiz.

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 26/04/2024

“Uluslararası Maarif Okulları Öğrencileri Dünya Okuma Gününü Kutladı”
1. ve 5. Sınıfları kapsayan bu etkinlikte öğrencilerimizi okuryazarlığa teşvik etmek amaçlandı. Her yaşta okuma becirisinin kazanılması gerektiğine vurgu yapılarak, yayıncılık enstitülerinin canlanmasına yönelik mesajlar da verildi.

~
Одбележување на Меѓународниот ден на читањето во Меѓународното училиште Маариф во Тетово
Оваа активност се реализираше со учениците од 1-во и 5-то одделение со цел да се поттикнат учениците кон описменување. Особено се истакна дека вештините за читање треба да се стекнуваат на сите возрасти и воедно се испрати пораки до издавачките куќи да ги множат нивните активности.

~
Nxënësit e klasave 1-5 të shkollës ndërkombëtare "Maarif" në Tetovë shënuan rëndësinë e librit, leximit, duke synuar të nxisin lexueshmërinë, të promovojë aftësinë për të lexuar në të gjitha moshat dhe të mbështesë botimet e ndryshme.

Photos from Maarif International Schools N. Macedonia's post 24/04/2024

Одбележување на 23-ти април Денот на националниот суверенитет на детето во Меѓународното училиште Маариф во Тетово
Се организираше програма за основците од нашето училиште и се реализираше преку забава. Програмата по повод 23 април Денот на детето беше збогатена со традиционални игри, квизови и спортски активности.

Nxënësit e klasave 1-5 të shkollës ndërkombëtare "Maarif" në Tetovë festuan 23 Prillin, Ditën e Fëmijëve duke krijuar një ambient të gëzueshëm dhe frymëzues për fëmijët, duke i inkurajuar ata të shprehin kreativitetin dhe talentin e tyre artistik, lojërat tradicionale, aktivitete edukative dhe sportive.

“Uluslararası Maarif Okulları Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramını Kutladı”
İlkokul öğrencilerimize yönelik düzenlenen bu programda öğrencilerimiz eğlenceli bir gün geçirdi. 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında, öğrencilerimiz geleneksel oyunlar, bilgi yarışmaları ve spor faaliyetleri ile coşkulu bir bayram yaşadı.

24/04/2024

MAGIS 2024

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

„Science Travelers Balkans”“Bilim Seyyahları Balkanlar”
We are incredibly proud of Maarif International School's students for their breathtaking art performance at the official...
MAGIS 2024
INTERNATIONAL STEM OLYMPIAD 2024
We mark the anniversary of the earthquake disaster of the century, we remember the lives that were tragically lost, whos...
Во Меѓународното училиште Маариф во Тетово се одбележа Меѓународниот ден на образованието 24-ти јануари е ,,Меѓународен ...
Eco warriors!
ТРАДИЦИОНАЛЕН КЕРМЕС ВО МЕЃУНАРОДНОТО УЧИЛИШТЕ МААРИФ ВО ТЕТОВОВо нашето училиште се одржа традиционалната хуманитарна а...
Во посета на турските институции во Р. Северна Македонија од учениците на Меѓународното училиште "Маариф" во Тетово кои ...
Celebrating the Magic of Teaching at Maarif International Schools! Revealing Professors in 3 Words, as our professors sh...
Greetings from our students: Happy European Day of Languages!

Location

Category

Telephone

Address


D. Sedlarce, Brvenica Str 101 No 1
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 08:30 - 16:30
Tuesday 08:30 - 16:30
Wednesday 08:30 - 16:30
Thursday 08:30 - 16:30
Friday 08:30 - 16:30
Other Schools in Tetovo (show all)
ghah ghah
Tetovo

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

InterConnect Education InterConnect Education
Tetovo, 1200

• Education • Innovation • Development

Digital Marketing Digital Marketing
Ilindenska 18
Tetovo

Digital Marketing courses in North Macedonia

Foster Academy Kids Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, inventive e inovative, kurse e trajnime të larmishme nga sfera e shkathtësive digjitale dhe jo vetëm....

Работнички Универзитет Тетово -  Universiteti i Punëtorëve Tetovë Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë
Marshal Tito 96
Tetovo, 1200

Стручно образование и обука - Тетово - Edukim profesional dhe Trajnime Vocational Education and Training - Tetovo

SHFK Pashko Vasa Grupçin SHFK Pashko Vasa Grupçin
F. Grupçin
Tetovo, 1218

Liria / Лирија Liria / Лирија
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

IX- 5  "7 Marsi" IX- 5 "7 Marsi"
Tetovo

c

Fol Education Fol Education
Tearce, Macedonia
Tetovo, 1240

-Shkollë private për gjuhë të huaja -Mësim plotësues për nxënës -Program parashkollor

Aritmetika Aritmetika
Belicica 29
Tetovo, 1200