Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center

Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center

Ski school & Camping

Operating as usual

13/03/2023

Skiing is the best way in the world to waste time ⛷️

Gostivar "Mustafa Kemal ATATÜRK" Okul Spor Kulübü ve Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center organizasyonu altında Şar Dağı kayak merkezi 11/12.03.2023 tarihinde gerçekleştirilen Kayak Kampı kareleri.

Kamp hocaları:
Atila ABDULLAH
Şerafedin MEHMET
Ergül Mücahiti
Aygün MENGA ÇOLAK

16/02/2023
Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 21/01/2023
Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 20/01/2023

Coming soon...
Let the countdown begin..

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 08/01/2023

82 lık Lindsay Von rekoru egale edildi sıra 86 lık İngemar Stenmark rekorunda....Dünya kayak tarihinde yeni sayfa açılıyor...

24/12/2022

Latest status..

25/11/2022

Семинари за ски и сноуборд учители, сезона 2022/23
Повеќе инфо на: www.maiss.mk

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 28/02/2022

Mustafa Kemal ATATÜRK B.İ.Ö.O. - Gostivar ögrenci ve öğretmenleri ile Green Team Kayak Okulu 26 - 27 Şubat'ta kayak kampı düzenledi....

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 05/02/2022

In the Ski Arena - The moment has come when words are over and heart - eaters take action ....
Ata Abdullah U12 - 1st Place...
Timur Abdullah U8 -. 1st Place

30/01/2022

Kayak Okulumzun asistan hocaları ve vazgeçilmezleri... İyi ki varsınız

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 22/01/2022

Little LETTO beauties of the Green Team Ski School....

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 20/01/2022

Patiens, Perseverance, Repetition = Success....

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 18/01/2022

Green Team on the top....

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 13/01/2022

Skiing is a passion...

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 12/01/2022

Education is important but skiing is more important 😀😀😀

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 08/01/2022

"Green Team Ski School" beginner course successfully completed....See you soon in the mountains...

01/01/2022

Green Team Ski School triangle in skiing... Denmark, Macedonia, Germany..

20/12/2021

2021/2022 Season INTERSKI Ski Instructor Licenses uploaded... Our Ski School....

25/11/2021

Bugün günlerden TİMUR... Nice mutlu yaşlara evlât...

31/03/2021

Wolf arena...

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 25/03/2021

İyi ki varlar...

23/03/2021

The last wolf... TIMUR

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 13/03/2021

Team of wolves in action...

Photos from Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center's post 21/01/2021

The name of success in skiing is "Green Team Ski School" LEVEL 2 20.01.2021

Photos from Yeni Balkan Gazetesi's post 19/01/2021
Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

The last wolf...   TIMUR

Location

Telephone

Website

Address


Popova Sapka
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 09:00 - 17:00
Sunday 09:00 - 17:00
Other Tetovo schools & colleges (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

Auto Shlep REMI Auto Shlep REMI
Tetovo
Tetovo, 1200

AUTO SHLEP REMI

Sidi Education Tetovë Sidi Education Tetovë
Ulica Boris Kidric Br. 1 Tetovo
Tetovo, 1220

Course Center

Faculty of Health Sciences Faculty of Health Sciences
Ilindenska 335
Tetovo, 1200

SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare
101 P. N. Nerasht
Tetovo, 1203

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

Nga zemra n'zemër Nga zemra n'zemër
Tetovo, 12000

"Shfrytëzimi i kohës është punë,ndërsa puna e pranuar tek Zoti është adhurim"

Çerdhja JETA - Kamjan Çerdhja JETA - Kamjan
Kamjan
Tetovo, 1221

Çerdhja JETA

Foster Academy Kids Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, invent

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200