Neting School

Qendra për kurse dhe trajnime profesionale Kurse te gjuhes angleze, gjermane,frenge, italiane, maqedone, shqipe, matematike, informatike etj

Operating as usual

18/04/2024

"Gati për të zhvilluar aftësitë tuaja në IT? 💻💡🚀 Kurse të IT po fillojnë shumë shpejt! 🚀

Regjistrohu tani në:
📞 +389 78 405 505
📍Tetovë, Ilindenska 18/a

Photos from Neting School's post 17/04/2024

"Embracing the cozy vibes on this rainy day. We're watching a movie during our German class!" 🎬🎞✨

15/04/2024

World Art Day was declared on April 15 at the General Assembly of the International Association of Art. The first celebration was in 2012. 🎨🖌️

The date was chosen to honor the birthday of the famous Leonardo da Vinci. 🖼️✨

12/04/2024

08/04/2024

Përmiso gjuhën angleze me grupet e reja që fillojnë shumë shpejtë në nivelin A1, A2 dhe B1!

Regjistrohuni tani sepse kanë ngelur edhe shumë pak vende të lira!

Më shumë informacione në:
📞 +389 78 405 505
📍Tetovë, Ilindenska 18/a

08/04/2024

Përmiso gjuhën gjermane me grupet e reja që fillojnë shumë shpejtë në nivelin A1 dhe A2!

Regjistrohuni tani sepse kanë ngelur edhe shumë pak vende të lira!

Më shumë informacione në:
📞 +389 78 405 505
📍Tetovë, Ilindenska 18/a

03/04/2024

🌟 Join Our Team! 🌟

Are you passionate about marketing or sales? 💼 We're expanding our team and looking for dynamic individuals to join us as a Marketing Specialist and Sales Manager! 🚀

Apply here:
[email protected]

02/04/2024

Конкурс за работа!
За негуватели/ки за услугата, помош и нега во домот за стари и немоќни лица.

Слободни работни позиции 10

Аплицирајте на 075/405-905
[email protected]

01/04/2024

Grupe të reja po fillojnë shumë shpejt! 🚀 Mos humbni kohë, bëhuni pjesë e tyre duke u regjistruar tani në kurset që ofron shkolla jonë. 📚

📞+389 78 405 505
📍 Tetovë, Ilindenska 18/a

30/03/2024

Sedati është një nga kursistët tanë që ka përfunduar me sukses kurset e Web Programim Niveli 1-2-3 Html, CSS, JavaScript & PHP dhe të WordPress Development nën ligjërimin e Profesor Osman Ramadani. 🚀🎉

Jemi shumë të lumtur për aftësitë dhe dëshirën e tij për të eksploruar botën e kurseve të shërbimeve online dhe seriozitetin në gjithë periudhën e paraparë për ndjekjen e kurseve.

Falenderojmë Sedatin për besimin ndaj Neting School për të zhvilluar aftësitë tij në fushën e teknologjisë! Urime dhe shumë suksese në të ardhmen! 🌟💻

29/03/2024

Përmirëso nivelin e gjuhës angleze! 📚 Bashkohu në kurset tona të nivelit B1, në grup ose individuale. 🌟

Regjistrohu tani në:
📞 +389 78 405 505
📍 Ilindenska, 18/a Tetovë

28/03/2024

KONKURS PUNE!

mk shpall konkurs për 10 vende të lira pune për Kujdestar për përkujdesje ndaj të moshuarve.

Nëse dëshironi të keni një impakt pozitiv dhe dashuri për tu kujdesur për të moshuarit, aplikimi është i hapur tani!

📞 075 405 905
[email protected]

27/03/2024

✨ ✨

Photos from Neting School's post 26/03/2024

Grupet e reja në kursin e gjuhës gjermane po fillojnë shumë shpejt! 🌟

Regjistrohuni tani për të siguruar vendin tuaj! 💥

Gjithashtu, për ata që preferojnë mësimin individual, ofrojmë kursa individuale me orarin që ju përshtatet! 📚

📞 +389 78 405 505
📍 Ilindenska 18/a Tetovë

Photos from Neting School's post 26/03/2024

Grupet e reja në kursin e gjuhës angleze po fillojnë shumë shpejt! 🌟

Regjistrohuni tani për të siguruar vendin tuaj! 💥

Gjithashtu, për ata që preferojnë mësimin individual, ofrojmë kursa individuale me orarin që ju përshtatet! 📚

📞 +389 78 405 505
📍 Ilindenska 18/a Tetovë

Photos from Neting School's post 20/03/2024

Swipe Left to discover something new! 💡

18/03/2024

Eksploroni lloje dhe metoda të ndryshme që plotësojnë stile dhe nevoja të ndryshme të të mësuarit. 💡

14/03/2024

Sipas Oxford English Dictionary (OED), shkronja E shfaqet në afërsisht 11% të të gjitha fjalëve të zakonshme angleze.

Le të luajmë një lojë! 💡

Në koment, shkruaj një ngjyrë në gjuhën angleze që nuk përmban shkronjën "E". 🎨
Po fillojmë ne të parët: brown.
Shiko se sa mund të gjeni!

13/03/2024

🌟 Konkurs për punë! 🌟
Për shkak të numrit të madh të kërkesave për kursin e gjuhës gjermane, Neting School hap konkurs për mësimdhënës/e të gjuhës gjermane për të bashkëpunuar me ne!

Nëse keni deshirë dhe vullnet për punë, nuk ka kohë për të humbur!

Apliko tani dhe bëhu pjesë e ekipit tonë të përkushtuar!

Dërgoni CV-në tuaj në:
[email protected]

Më shumë informacione:
📞 +389 78 405 505
📍 Tetovë, Ilindenska 18/a

11/03/2024

KONKURS PËR PUNËSIM
Shoqata e qytetarëve Milenium Tetovë shpall konkurs për punësim për dy vende pune për këto profile:
1. Punëtor Social
2. Defektolog
3. Psikolog
4. Edukator Special
Kandidatët duhet ti plotësojnë kushte e mëposhtme:
- Arsimin e lartë të përfunduar (sipas profesioneve të përcaktuara)
- Njohja e ligjeve, politikave dhe programeve që kanë të bëjnë me sistemin e punës dhe politikës sociale;
- Njohuri solide të Microsoft office;
- Njohuri solide të gjuhës angleze;
- Aftësi të shkëlqyera komunikuese;
- Aftësi për punë ekipore dhe vetë-iniciativë;
- Senisibilizimi për punë me grupe të margjinalizuara;

Përveç kushteve të përgjithshme kandidati gjithashtu duhet:
- Të mos ketë aftësi psiqike të kufizuara;
- Të mos jetë i dënuar për vepër penale.

Orari i punës 40 orë në javë, brenda dhe jashtë ambientit të Shoqatës.
Për të aplikuar, duhet të dërgoni CV-në tuaj në emailin [email protected] me shënim “Shpallje për punësim”, jo më vonë se 17.03.2024.
Nëse keni pyetje shtesë në lidhje me shpalljen, mund të na kontaktoni në 078322444.

11/03/2024

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Здружение на граѓани Милениум Тетово објавува оглас за вработување на две работни позиции од следните стручни профили:

1. Социјален работник;
2. Дефектолог;
3. Психолог;
4. Специјален едукатор.

Кандидат(к)ите треба да ги исполнуваат следните услови:
- Завршено високо образование (согласно наведените стручни занимања);
- Познавање на закони, политики и програми поврзани со системот за социјална работа и политика;
- Основни познавања на Microsoft office;
- Солидни познавања на англискиот јазик;
- Одлични комуникациски вештини;
- Изградени вештини за тимска работа и самоиницијативност;
- Познавање на социјални медиуми;
- Сензибилност за работа со маргинализирани и социјално исклучени групи на граѓани;

Освен горенаведените услови кандидат(к)ите истотака треба:
- Да не им е одземена или ограничена деловната способност;
- Да не му е изречена осуда за кривично дело со казна затвор.

Работното време е 40 часа неделно, во и надвор од просториите на Здружението за поддршка и развој-Хуманост.

За аплицирање потребно е да го испратите вашето CV на емаилот [email protected] со назнака „Оглас за вработување", најдоцна до17.03.2024 година. Доколку имате дополнителни прашања околу огласот, може да нѐ контактирате на телефон 078322444.

08/03/2024

"Gëzuar Dita Ndërkombëtare e Gruas! 🌸🌸🌸

Sot festojmë për sakrificën e përditshme, për forcën dhe arritjet e grave kudo. Krenarë dhe të lumtur për të gjitha gratë që punojnë në kompaninë tonë, për punën dhe idetë e tyre, që kanë kontribuar në suksesin që sot gëzon Neting School! 💪🏼❤️

07/03/2024

Gëzuar 7 Marsin! 📚 🎉
Le të falënderojmë dhe të nderojmë mësuesit tanë për angazhimin, përkushtimin dhe dashurinë e tyre për arsimimin. 🙌✨

Faleminderit dhe njëherë për shkollimin, udhëzimin dhe inspirimin tuaj! 🙌❤️

05/03/2024

Bashkohuni në grupin e ri të Gjuhës Gjermane Niveli A2 që do fillojë së shpejti. 💡📚

Për të përmirësuar shkathtësitë tuaja në gjuhën gjermane, regjistrohuni tani në:

📞+389 78 405 505
📍 Ilindenska 18/a, Tetovë

Photos from Neting School's post 28/02/2024

Me datë 24.02.2024 në qytetin e Shkupit, Neting Institute organizoi ceremoninë e shpërndarjes së çertifikatave për kursin e Burimeve Njerëzore! 🎓👏

Ne jemi shumë krenarë që pjesëmarrësit tanë të kursit kanë përfunduar me sukses programin dhe janë të gatshëm për ti përdorur shkathtësitë e tyre të reja në tregun e punës. 💼

Faleminderit për bashkëpunimin tuaj!

E ardhmja e punësimit fillon tani!

27/02/2024

Shkathtësitë bazë kompjuterike i referohen aftësisë suaj për të kryer detyra themelore në një kompjuter. Kjo mund të përfshijë të kuptuarit e programeve, aplikacioneve, programeve dhe mjeteve të caktuara.

Për tu bërë pjesë e grupit të rradhës dhe për të zhvilluar aftësitë e tua në fushën e IT regjistrohu tani në:

📞 +389 78 405 505
📍 Tetovë, Ilindenska 18/a

Photos from Neting School's post 26/02/2024

New Week, New Vibes, New Goals! 💥✍️

Photos from Neting School's post 19/02/2024

Nxitoni të regjistroheni për të kapur ofertën pasi kanë ngelur vetëm edhe 2 vende të lira.

Grupi fillon shumë shpejtë, prandaj kliko linkun poshtë për aplikim:

https://bit.ly/klikoperaplikimperPython

17/02/2024

Sot u bë dhe shpërndarja e çertifikatave për trajnimin me sukses në gjuhën programore Microsoft Small Basic. 👏⭐💥

Urime grupit dhe shumë suksese në vazhdimësi! 🎉

Bëhu edhe ti pjesë e grupit të rradhës dhe fillo hapat e para për zhvillim profesional në Neting School!

Regjistrohu në:
📞 +389 78 405 505
📍 Tetovë, Ilindenska 18/a

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Discover an hour of captivating English language class, thanks to the dedication and expertise of Professor Anila! 📚💡#ne...
Aktivitete nga kursistët e Neting School për Ditën Ndërkombëtare të Gruas! 🌸⚘️❤️#neting #netingschool #internationalwome...
Embrace the power of learning by doing! 💡 Dive into hands-on activities and watch your knowledge soar! 🚀 #learningbydoin...
If you're determined to learn, no one can stop you.#neting #netingschool #tetove #tetovo #leraning #english #englishclas...
Regjistrohuni për të ndjekur kursin e Python në Neting me një program të pasur prej 30 orësh.10 vendet e para kanë mundë...
HAPPY WEEKEND 🥳#neting #netingschool #school #course #tetovo #tetove #english #german #it
Darka e fundvitit me stafin e Neting School.
"Spaß haben" në orën e gjuhës gjermane.Nëse doni të jeni pjesë e grupit të rradhës regjistrohuni tani në:📞 +389 78 405 5...
Atmosfera në lëndën e gjuhës Angleze.Një klasë e super talentuar!#netingschool
Tre rregullat e suksesit...1.Tregoje veten2.Jini 100% prezent3.Bëni detyrat e shtëpisëNëse nuk vjen në klasë humb gjëra ...
Për fëmijët që e kanë të fiksuar MATEMATIKËN si të pamundur!!!Shkolla NETING ka arritur të gjejë metoda të reja, të leht...

Location

Category

Telephone

Address


Ploshtad Marshal Tito 15
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 08:00 - 20:00
Other Language schools in Tetovo (show all)
Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово
Ivo Lola Ribar 96
Tetovo, 1200

Информации за курсeви, услуги и активности на ОГУДУ - Те