Çerdhja Private - REA

Çerdhja private REA-Tetovë
Ne hyrje te Tetoves , Rruga e Shkupit Nr.15
Tel: 078 402 602

Operating as usual

16/07/2021

Vizitë në Galerin e Arteve Pamore Tetovë.

Parashkolloret patën mundesi të njoftohen dhe informohen nga afër me ekspozitat dhe aktivitete që zhvillohen në Galerin e Arteve,falenderojm stafin e galeris për bashkpunimin dhe mikpritjen!

Photos from Çerdhja Private - REA's post 22/06/2021

Gjenerata 2020/2021
Hapni krahet,kokën lartë,zemrën plot dhe fluturoni,hapni shtigje të reja të zbulimit të kësaj bote aq sfiduese!
Ju prift e mbara engjuj

Photos from Çerdhja Private - REA's post 21/06/2021

Aktiviteti i grupmoshes 5-6 vjeç

Photos from Çerdhja Private - REA's post 18/06/2021

Photos from Çerdhja Private - REA's post

Photos from Çerdhja Private - REA's post 08/06/2021

Aktiviteti me grupmoshën 3-4 vjeç

Photos from Çerdhja Private - REA's post 03/06/2021

Aktiviteti me grupmoshën 2-3 vjeç

03/06/2021

Summer School, që fëmija juaj të kaloj një verë të paharuar, të çlodhet nga angazhimi që kishte në mësimin online, ne jemi kujdesur të ofrojmë një pako me aktivitete atraktive, argëtuese, edukative dhe shumë zbavitëse!

Me këto rrisi fillojmë nga data 15.06.2021
Bashkangjituni edhe ju!

Summer School, që fëmija juaj të kaloj një verë të paharuar, të çlodhet nga angazhimi që kishte në mësimin online, ne jemi kujdesur të ofrojmë një pako me aktivitete atraktive, argëtuese, edukative dhe shumë zbavitëse!

Me këto rrisi fillojmë nga data 15.06.2021
Bashkangjituni edhe ju!

REA_KLIPI_HD.mp4 03/06/2021

REA_KLIPI_HD.mp4

Duart e tyre të vogla janë shpresa jonë e madhe!

1 Qershori 2021

REA_KLIPI_HD.mp4

Photos from Çerdhja Private - REA's post 01/06/2021

Photos from Çerdhja Private - REA's post

25/05/2021

Vizitë në kopshtin zoologjik,grupmosha 5-6 vjeç.

Fëmijët si natyrë zakonisht mrekullohen pas kafshëve,ndaj një vizitë si kjo në kopshtin zologjik u jep mundesi te shijojnë bukuritë e natyrës dhe krijimin e Perëndisë.E pas një vizite në kopshtin zoologjik,do ti respektojmë më shume dhe do ti njohim më mirë krijesat e mrekullueshme që jetojnë në planetin tonë të brishtë.🦉🦁🐯🐵🦋🐴

20/05/2021

🌟❤️

Edukimi i mirëfillt për një ardhmëri të shëndoshë!

Motorika fine,koncetrim dhe përpikshmëri ishte aktiviteti që zhvilluam me më të vegjëlit e kopshtit tonë!

18/05/2021

🌟🌈🌺

Njohja e ngjyrave,kreativitet,koncetrim dhe zhvillimi motorik 🌈Ylberi 🌈

15/05/2021

Zhvillimi kognitiv dhe përvetsimi i numrave përmes lojës ishte aktiviteti që u zhvillua me grupmoshën 4 -5 vjeç 🌟🥰

07/05/2021

E vogla jonë Eda,ishe vetëm 1 vjeç kur për herë të parë erdhe në shtëpin tonë “Rea” e ëmbël e vogël e dashur e qeshur 🥰 sa shpejtë na iku koha dhe u rrite këto 5 vite,bashkë me ty u rritëm edhe ne,sot ti feston 6 vjetorin dhe je e përgatitur për në klasë të parë 🥰🙏 paç rrugën e ndritur dhe suksese pafund.
Të duam dhe krenohemi për ty🥰 Valmira Kadriu Amir Kadriu

05/05/2021

Education and happiness 😇🥰

Photos from Çerdhja Private - REA's post 04/05/2021

Zhvillim i aktiviteteve dhe lojërave me rërë për zhvillim të motorikës fine te fëmijët, zhvillim të shqisës së të prekurit, zhvillim të të folurit dhe dëgjuarit për shkak të interaktivitetit me fëmijët tjerë dhe shumë e shumë benificione të tjera, për të cilat ne kujdesemi në çdo kohë🏜

29/04/2021

Zhvillimi I motorikës është shumë I rëndësishëm në edukimin dhe aktivitet e fëmijëve!

Grupmosha më e vogël e kopshtit tonë 🥰

Photos from Çerdhja Private - REA's post 28/04/2021

Aktivitete për zhvillim të motorikës me grupmoshën më të vogël të qendrës sonë🐣

27/04/2021

In all this world there is nothing so beautiful as a happy child !

Photos from Çerdhja Private - REA's post 26/04/2021

Aktivitete për përforcim të koncentrimit me grupmoshën 4-5 vjeç🧠

23/04/2021

Dhurata më e mirë e më e çmuar që mund t’iu falim fëmijëve, është të mbjellim tek ata dashurinë për librat, shkronjat, letërsinë dhe leximin në përgjithësi!
Edukimi është një rrugë e gjatë, sfidat e të cilës sado të vrazhda të jenë, njeriut gjithmonë i japin arsye për të kultivuar veten dhe për të kaluar çdo limit të vetes.
Prandaj, mos harroni; Kur kjo botë të jetë shumë e ngushtë për prehjen e mendjes suaj dhe asaj që bartni në brendësi, ekziston gjithmonë një tjetër diapazon mendimesh dhe ndjenjash, të cilin e mbajmë në duar, e shfletojmë dhe e bëjmë pjesë të mënyrës si mendojmë e veprojmë!

Gëzuar Dita Botërore e atij që kurrë nuk duhet lënë pas, Librit, thesarit të pashoq për një shoqëri të mbarë e të pasur, se i pasur është veç ai që LEXON! 📖

Dhurata më e mirë e më e çmuar që mund t’iu falim fëmijëve, është të mbjellim tek ata dashurinë për librat, shkronjat, letërsinë dhe leximin në përgjithësi!
Edukimi është një rrugë e gjatë, sfidat e të cilës sado të vrazhda të jenë, njeriut gjithmonë i japin arsye për të kultivuar veten dhe për të kaluar çdo limit të vetes.
Prandaj, mos harroni; Kur kjo botë të jetë shumë e ngushtë për prehjen e mendjes suaj dhe asaj që bartni në brendësi, ekziston gjithmonë një tjetër diapazon mendimesh dhe ndjenjash, të cilin e mbajmë në duar, e shfletojmë dhe e bëjmë pjesë të mënyrës si mendojmë e veprojmë!

Gëzuar Dita Botërore e atij që kurrë nuk duhet lënë pas, Librit, thesarit të pashoq për një shoqëri të mbarë e të pasur, se i pasur është veç ai që LEXON! 📖

22/04/2021

Having fun together is the best thing to do😍🤾‍♀️

21/04/2021

Aktivitete argëtuese dhe piknik në natyrë🌱

Sado të vështira rrethanat në një kohë të këtillë, është më se e nevojshme që fëmijët të mos humbin as edhe një çast nga dëfrimi i tyre fëmijëror.
Ne kujdesemi që atyre të iu dhurojmë gjithmonë momentet më të bukura të së tashmes dhe kujtimet e paharrueshme të së ardhmes!📎

Stay tuned for more posts regarding this activity😍

Photos from Çerdhja Private - REA's post 20/04/2021

Fëmijët dhe ngjyrat janë kombinimi më i përafërt i artit dhe origjinalitetit🎨

Photos from Çerdhja Private - REA's post 20/04/2021

Zhvillimi i motorikës fine me grupmoshën 4-5 vjeç🔍

Photos from Çerdhja Private - REA's post 19/04/2021

Mësimi i operacionit të mbledhjes me grupmoshën 5-6 vjeç! Më të përgatitur se kurrë për startimin e shkollimit fillor🙋🏻‍♂️

Photos from Çerdhja Private - REA's post 19/04/2021

Little ones🥰

Photos from Çerdhja Private - REA's post 16/04/2021

Tree drawing and designing🌳

Photos from Çerdhja Private - REA's post 15/04/2021

Përshtatja e figurave te vizatuara me ato aktuale fëmijëve iu ndihmon në zhvillimin psiko-logjik, prandaj Çerdhja Rea gjithmonë iu kushton kujdes të veçantë aktiviteteve të këtilla!

Photos from Çerdhja Private - REA's post 14/04/2021

The artists of our future💜🖌

Photos from Çerdhja Private - REA's post 14/04/2021

Mësimi i shenjave të komunikacionit dhe rëndësia e tyre për lëvizje të sigurt!🛑

Improvizim i rolit te Policit🔴
Grupmosha 3-4 vjec.

Photos from Çerdhja Private - REA's post 13/04/2021

T'i bindim fëmijët për rëndësinë e higjienës personale, mënyrën e përdorimit të detergjenteve dhe atë se si funksionojnë ato gjatë sulmimimit të bakterieve❎

Photos from Çerdhja Private - REA's post 13/04/2021

Sot zhvilluam aktivitete për mësimin e ngjyrave🟩🟦🟪🟥🟨 Grupmosha 2 - 3 vjeç

Videos (show all)

🌟❤️
🌟🌈🌺
Having fun together is the best thing to do😍🤾‍♀️
Together we achieve more!

Location

Category

Telephone

Website

Opening Hours

Monday 08:00 - 17:00
Tuesday 08:00 - 17:00
Wednesday 08:00 - 17:00
Thursday 08:00 - 17:00
Friday 08:00 - 17:00
Saturday 08:00 - 17:00
Sunday 08:00 - 17:00