Falimindrit O Zot Qe Jemi Musliman

Faliminderit O Zot Që Jemi Musliman

Operating as usual

28/06/2021

I përkulur tek Krijuesi,I ngritur tek krijesat.!
Edhe ose nuk është e natyrës tonë por pasi eleminojë një shtet si Franca ja vlene të shpërndahet!
Like të gjithë ❤
Xherdan Shaqiri

I përkulur tek Krijuesi,I ngritur tek krijesat.!
Edhe ose nuk është e natyrës tonë por pasi eleminojë një shtet si Franca ja vlene të shpërndahet!
Like të gjithë ❤
Xherdan Shaqiri

25/06/2021
21/06/2021

P***a ndërruar jetë Hoxha jonë i dashur Molla Mahmudi.

Allahu të mëshiroftë e të shpërbleft me Xhennet inshAllah

P***a ndërruar jetë Hoxha jonë i dashur Molla Mahmudi.

Allahu të mëshiroftë e të shpërbleft me Xhennet inshAllah

21/06/2021
19/06/2021
23/05/2021
11/05/2021
09/05/2021

[05/08/21]   O Zoti im !

Si e ngrite qiellin pa shtylla , ngreje çdo sëmundje prej çdo trupi.

O Zot i mjekëve.

05/05/2021
03/05/2021

[05/03/21]   🤲Lutjet naten e Kadrit

Mos na haroni në lutjet e juaja sonte, lutjen që ua propozoj për sonte eshte e gjatë por inshalla nuk mërzitemi duke e lutur Allahun Fuqiplote sepse jemi nevojtarë pë Të.

🌺Lutjet per nate te Kadrit

🌺 O Allah me dhuro sukses ne ahiret, siguri nga zjarri dhe me mundeso hyrjen ne Xhennet.

🌺 O Allah me fal mua, prinderit e mi, familjen time, motrat, vellezerit, femijet, te afermit dhe te gjithe besimtaret.

🌺 O Allah me bej mua dhe familjen time nga te djathtit, nga ata qe do marrin librin e veprave ne doren e djathte.

🌺 O Allah me jep nje vdekje te bekuar. Me lejo te them shehadetin gjate vdekjes. Me mundeso ndermjetesimin e profetit Muhamed salAllah alejhi ue selem.

🌺 O Allah me mundeso shoqerine e Muhamedit salAllahu alejhi ue selem, familjes se tij dhe sahabeve ne Xhennet.

🌺 O Allah udhezoji prinderit e mi, familjen time, femijet dhe ata qe i dua dhe shpetoji nga zjarri.

🌺 O Allah me bashko ne Xhennet me ata qe i dua per Ty.

🌺 Ja Rabb te lus te persosesh fene time dhe adhurimin tim.

🌺 O Allah pranoji veprat e mia, me shto shperblimet dhe meshiren Tende. Pastro mekatet e mia dhe mi fal ato plotesisht. Lesho meshiren tende mbi mua dhe me shpeto nga turperimi Diten e Llogarise.

🌺 O Allah me jep mua, prinderve te mi, familjes dhe femijeve udhezim, qendrueshmeri ne fe dhe iman.

🌺 O Allah me bej nga ata qe ti i do, i fal dhe i vendos ne hije, diten kur nuk ka hije pervec hijes se Arsh*t Tend.

🌺 O Zoti im mos te kete dyshimi vend ne besimin tim, ne Njeshmerine Tende, dhe Fuqine Tende.

🌺 O Allah me shto dashurine per Ty dhe profetin Muhamed salAllahu alejhi ue selem.

🌺 O Allah me fal dhe me shto bekimet dhe begatite e tua.

🌺 O Allah me udhëzo per me shume mundesi per te bere mire duke kerkuar kenaqesine Tende.

🌺 Ja Rabb pastro synimet e mia, le te jene ato vetem per Ty, dhe mos lejo syfaqesi ne mua, me shpeto nga arroganca dhe krenaria e gabuar.

🌺 O Allah mos lejo qe te lendoj, ofendoj, te pergojoj te tjeret apo ti bej padrejtesi.

🌺 O Krijuesi dhe Furnizuesi im mos me ler vetem. Me beko me Familje te drejte dhe femije te cilet do te jene freski e syve te mi.

🌺 O Zoti im me bej prej atyre qe jane te durueshem dhe te bindur ndaj Teje dhe prinderve.

🌺 O Allah me shpeto nga fitneja e Dexhalit. O Allah me shpeto nga denimi i varrit dhe denimet e zjarrit te Xhehenemit.

🌺 O Allah me shto dhenien e sadakase.

🌺 O Allah me beko me shendet te mire, keshtu qe une mund te bej sexhde me lehtesi.

🌺 O Allah me shero me sherim te plote nga cdo semundje. O Allah sheroji te semuret.

🌺 O Allah ndihmoji te varfrit dhe jetimet.

🌺 O Allah beje varrin tim kopesht prej kopshteve te xhenetit.

🌺 O Allah fali besimtarët dhe besimtaret prej te gjalleve dhe te vdekurve.

🌺 O Allah fali e meshiroji besimtaret e vdekur e beji varret e tyre kopesht prej kopshteve te Xhennetit.

🌺 O Allah me fal, me meshiro, me udhezo me jep shendet e me furnizo.

🌺 O Allah me jep te mira ne dunja e ahiret e me ruaj nga zjarri.

🌺 O Allah me mundeso te dal nga ky Ramazan me gjynahe te falura.

🌺 O Allah me jep sukses kudo, mi zgjidh problemet e mia, dhe mi rregullo ceshtjet e mia.

🌺 O Zoti im me jep dituri te dobishme, furnizim te mire e vepra te pranuara.

🌺 O Allahu im me bej qe te me mjaftoje hallalli Yt dhe te mos i afrohem haramit, si dhe me bej te pasur me miresite e Tua qe te mos kerkoj prej tjeterkujt pervec prej Teje.

🌺 O Allahu im kerkoj mbrojtjen Tende nga brengat dhe deshperimi, nga paaftesia dhe dembelia, nga koprracia dhe frika, nga zhytja ne borxhe dhe mundimet prej njerezve.

🌺 O Allah me mundeso kryerjen e Haxhit. O Allah mos me turpero Diten e Gjykimit, mos me turpero perpara Teje, perpara pejgambereve, perpara melekeve, perpara njerezve.

🌺 O Allah me mundeso ta kaloj uren e Siratit me lehtesi.

🌺 O Allah me jep Xhennetin Firdeus.

🌺 O Allah beje diten kur do te dal perpara Teje diten me te lumtur te jetes sime.

🌺 O Allah me mundeso shikim Tend ne Xhennet.

🌺 Amin, amin, amin ja rabel alemin

03/05/2021
02/05/2021
02/05/2021
30/04/2021
28/04/2021
27/04/2021
27/04/2021
26/04/2021
25/04/2021
21/04/2021
20/04/2021
20/04/2021
19/04/2021
19/04/2021
18/04/2021

Ah sa e mirë ke ajo kohë😍
Durt e Nanes iftar tu bo❤😢

18/04/2021

Amin Amin Amin 🤲🥰😢

Amin Amin Amin 🤲🥰😢

18/04/2021
16/04/2021
16/04/2021
15/04/2021
15/04/2021
15/04/2021
15/04/2021

Videos (show all)

Location

Category

Address

Tetovo
Other Tetovo schools & colleges (show all)
Hesat Rushani Hesat Rushani
Tetovo, 1200

Училиште за странски јазици ''Ремарк'' Училиште за странски јазици ''Ремарк''
JNA 100/1
Tetovo, 1200

уписите се во тек! За повеќе информации на телефонскиот број 078/719-144

VII-2 ,,Naim Frasheri'' VII-2 ,,Naim Frasheri''
Aaa
Tetovo, 1234

IV-8 SHMEK 8 Shtatorii 2016/17 IV-8 SHMEK 8 Shtatorii 2016/17
Tetov
Tetovo, 123456

РЦСОО Моша Пијаде - Тетово РЦСОО Моша Пијаде - Тетово
ул. Илинденскa бр. 301
Tetovo, 1200

Официјална Facebook страница за Државно средно училиште - Регионален центар за стручно образование и обука "Моша Пијаде" - Тетово

STEMLab STEMLab
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Qendra për Edukim dhe Mësim Inovativ - STEMLab. Center for Education and Innovative Learning - STEMLab.

Medical High School ''Nikola Stein'' - Tetovo Medical High School ''Nikola Stein'' - Tetovo
Ul. Ilindenska Bb
Tetovo, 1200

Nikola Shtejn (eng, Nikola Stein),(mac, Никола Штејн) is State High School of Medicine, it is the one of the best medical schools of Western Macedonia.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200