Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edhe 2 shkolla periferike në fshatin Gajre dhe fshatin Lisec.

Historiku i Shkollës “Istikball” daton nga viti 1951. Dita e Patronatit: 17 Maj

Operating as usual

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë's post 02/04/2024

Autizmi Flet

Mos bullizo,por ftojë ato për të luajtur së bashku.
Aktiviteti i nxënësve të SHKF “Istikball”

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë's post 21/03/2024

21 Marsi dita botërore e sindromës Down
Personat me sindromin Down gëzojnë të drejta të plota dhe të barabarta me githë të tjerët.
Aktivitetet e nxënësve të SHFK “Istikball” për 21 Marsin ditën botrore të sindromit Down dhe 21 Marsin ditën e Pranverës.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë's post 07/03/2024

"Arsimi është shpirti i nji kombi,,
"Mësuesit janë shtylla e kombit,,

7 Marsi dita e Mësuesit është dita që na përkujton hapjen e Mësonjëtores kombëtare shqipe në Korçë në vitin 1887.
Shkolla fillore "Istikball" përgatiti një program artistik me këngë dhe valle.
Kryetari i komunës së Tetovës z.Bilall Kasami dhe përfaqësuesit e sektorit të arsimit z.Nazmi Dauti dhe z.Valedin Ademi na nderuan me prezencën e tyre.
Falënderoj këshillin organizativ për kontributin dhe angazhimin e tyre në këtë manifestim.

Gjithashtu edhe shkolla periferike në fshatit Gajre përgatiti program për nder të ditës së Mësuesit - 7 Marsit.
Kolektivi i kësaj shkolle mësuesit Qebair Hismani i dhuruan mirënjohje për kontributin e dhënë në arsim.

Falënderojmë mësuesit, nxënësit dhe prindërit që na nderuan me prezencën e tyre.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë's post 06/03/2024

Sot në shkollën "Istikball" u realizua aktiviteti Marsi muaji i vetëdijësimit ekologjik. Në marsh ishin disa nxënës dhe arsimtarë, të cilët i falemnderojmë për kontributin e tyre në realizimin me sukses të këtij aktiviteti. Shpresojmë se aktitivetet e këtilla të ndikojnë në vetëdijësimin e rrethit për rruajtjen e ambientit jetësor!

07/02/2024

Nxënësi Yllvin Rexhepi në klasën e IX dallohet për krijimet e tij letrare dhe kjo çertifikatë dëshmon talentin dhe frymëzimin e mrekullueshëm. Konkursi letrar është mbajtur në Washington Amerikë (kolegji
George Washington Elementary school) me mentore mësuesen Alma Ademi.
Gjithmonë krenar me nxënësit dhe mësimdhënsit e shkollës sonë!

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë's post 25/12/2023

Sot, unë si U.D. e SH.F.K. " ISTIKBAL" kisha kënaqësinë që në mënyrë solemne të nënshkruajë bashkëpunim - binjakëzimin me SH.F." ŞEHIT ANIL AYBEK" ORTAOKULU - GAZIOSMANPAŞA, İSTANBUL.
Shpresoj dhe uroj që ky bashkëpunim të jetë i dobishëm në ngritjen e nivelit të arsimit dhe kulturës tonë, si dhe në shkëmbimin e ideve të reja mes dy shkollave.
Një falenderim të veçantë për të gjithë kolegët që më mbështetën në këtë aktivitet dhe padyshim edhe për nxënësit e mrekullueshëm.
Magbule Aliu

Bugün ben İ.Ö.O "ISTIKBAL", İ.Ö.O "ŞEHIT ANIL AYBEK" ORTAOKULU - GAZIOSMANPAŞA, İSTANBUL ile kardeşlik işbirliğine ciddi bir şekilde imza atmanın mutluluğunu yaşadım.
Bu işbirliğinin eğitim ve kültür seviyemizin yükselmesine, iki okul arasında yeni fikir alışverişine faydalı olmasını diliyorum.
Bu aktivitede beni destekleyen tüm meslektaşlarıma ve tabii ki harika öğrencilere de teşekkürler ederim.
Magbule Aliu

02/11/2023

Gjithmonë krenarë me nxënësit dhe mësimdhënësit tonë!🎉🎉
Përgëzojmë nxënësin Arda Halimi për vendin e parë🥇dhe nxënësin Narin Neziri për vendin e dytë🥈në konkursin për pikturën më të mirë për nderë të festës së"29 Tetorit" u dëshirojmë suksese të mëtutjeshme ndërsa falemenderojmë mentoren e tyre mës. Emel Recep për angazhimin dhe kontributin e dhënë.

Photos from Фудбал во училишта's post 31/10/2023

👏👏👏

30/10/2023

Disa aktivitete për nder të festës të përgatitura nga mësueset Emel Recep dhe Feyme Ibrahimi

30/10/2023

Në bashkëpunim me TİKA dhe Matüsiteb, shkollës sonë iu dhurua një perde për projektor dhe një videoprojektor.
Në emër të shkollës sonë fillore "İSTİKBALL", dëshirojmë të falënderojmë TİKA-n për mbështetjen e tyre në arsim.

TİKA ve Matüsiteb İşbirliğiyle okulumuza projeksiyon perdesi ve video pröjektörü hediye edilmiştir.
TİKA'ya eğitime verdikleri desteklerinden dolayı ''İSTİKBAL'' İlk Öğretim Okulumuzun adına teşekkürlerimizi iletiriz.

30/10/2023

Aktivi i sportit i realizoi me sukses, aktivitet e lira ne Sportin e Notit te cilat u zhvilluan ne pishinen e qytetit me klasat e V dhe VI-ta

Öğretmenler Spor Aktivi, öğrencilerin serbes etkinlikler çerçevesinde düzenlediği yüzme derslerini, V ve VI'cı sınflar ile başarıyla gerçekleştirdi.

Photos from Федерација на училишен спорт на Македонија's post 26/10/2023
Photos from Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë's post 26/10/2023

Faleminderimе të sinqerta për grupin "ULICELER" i cili dhuroi 10 komplete shahu dedikuar nxënësve të shkollës.

Okul öğrencilerine 10 adet satranç takımı bağışlayan "ULİCELER" grubuna yürekten teşekkür ederiz.

Срдечен благодарност до групата "УЛИЏЕЛЕР" кој донирал 10 шаховски комплети наменети за учениците на училиштето.

Photos from Komuna e Tetovës / Општина Тетово's post 01/09/2023
Photos from Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë's post 30/08/2023

Të dashur nxënës,

Në prag të fillimit të vitit shkollor, ju njoftojmë se nga data 01.09.2023 (e premte) mësimi do të zhvillohet me këtë dinamikë:

▪︎ Nxënësit e klasave VI,VII,VIII dhe IX-ta do të fillojnë me mësim nga ora 07:30 në mëngjes.
▪︎ Nxënësit e klasave I,II,III,IV dhe V-ta do të fillojnë me mësim nga ora 13:30 pasdite.

▪︎ Pranimi i nxënësve të klasave të para do të bëhet në ora 11:00 nga oborri i shkollës.

Ju urojmë një vit të ri shkollor të suksesshëm!
‐----------------------------------------------------------------------------------
Sevgili Öğrenciler,

Yeni eğitim-öğretim yılı başlangıç arifesinde, 01.09.2023 (Cuma) gününden itibaren dersin bu dinamikle gerçekleşeceğini belirtmek isteriz:

▪︎ VI, VII, VIII ve IX. sınıf öğrencileri derslere saat 07.30'da başlayacak.
▪︎ I, II, III, IV ve V. Bölüm öğrencileri saat 13.30'da derslere başlayacaklardır.

▪︎ Birinci sınıf öğrencilerinin kabulü saat 11.00'de okul bahçesinden yapılacaktır.

Başarılı bir yeni öğretim yılı dileriz
--------------------------------------------------------

Почитувани ученици,

Во пресрет на почетокот на учебната година ве известуваме дека од 01.09.2023 година (петок) часот ќе се одвива со оваа динамика:

▪︎ Учениците од VI, VII, VIII и IX паралелки ќе започнат со настава од 07:30 часот наутро.
▪︎ Учениците од I, II, III, IV и V одделенија наставата ќе ја започнат од 13:30 часот попладне.

▪︎ Приемот на учениците од прво одделение ќе биде во 11:00 часот од училишниот двор.

Ви посакуваме успешна нова учебна година

26/07/2023

🇦🇱 👫👩‍🏫👨‍🏫Nxënësit dhe mësimdhënësit në shkollat fillore do të kenë edhe pushim pranveror, kështu u vendos sot në seancë qeveritare.

👉PUSHIMI PRANVEROR fillon më 29 prill 2024 mbaron më 5 maj 2024,

👉GJYSËMVJETORI I PARË fillon më 1 shtator 2023 mbaron më 29 dhjetor 2023,

👉GJYSËMVJETORI I DYTË fillon më 22 janar 2024 mbaron më 17 qershor 2024.

Ky model është ai që e përdorin shumë shtete europiane dhe njëkohësisht do të mbeten 180 ditë mësimore si deri tani.

******

🇲🇰 👫👩‍🏫👨‍🏫 Учениците и наставниот кадар во основните училишта ќе имаат и пролетен распуст, така се одлучи денес на владина седница.

👉 ПРОЛЕТНИОТ РАСПУСТ да почнува на 29 април 2024 а да завршува на 5 мај 2024 година.

👉ПРВОТО ПОЛУГОДИЕ да почнува на 1 септември 2023 да завршува на 29 декември 2023

👉ВТОРОТО ПОЛУГОДИЕ да почнува на 22 јануари 2024 да завршува на 17 јуни 2024 година

Овој модел го користат многу европски земји а истовремено останува законкиот минимум 180 наставни часови како и досега.

25/06/2023

Të nderuar semimaturantë paraqitja e dytë për regjistrim do të bëhet nëpërmjet aplikimit elektronik më datë 27 qershor 2023 deri në orën 23.59 dhe më 29 qershor 2023 deri në orën 10.00.
Rang Lista preliminare të nxënësve të regjistruar do të publikohet më 29 qershor të vitit 2023 më së voni deri në ora 10:00.
Rang Lista e nxënësve të regjistruar do të shpallet më 29 qershor 2023 në https://e-uslugi.mon.gov.mk dhe në www.mon.gov.mk më së voni deri në ora 13:00.

Dorëzimi i dokumentacionit të nevojshëm në shkollat bëhet më datë 29 qershor nga ora 15.00 - 19.00 dhe më 30 qershor nga ora 07.00-19.00, në bazë të orarit të përgatitur nga ana e administratës së shkollës.

Rang listat përfundimtare për cdo shkollë me rezultatet e regjistrimit dhe vendeve të lira do të publikohet më 01 korrik të vitit 2023, deri në orën 12:00 në tabelën informative të shkollës dhe në www.mon.gov.mk.

‐-------

Второто пријавување на учениците ќе се врши на 27 јуни до 24.00 часот и на 29 јуни 2023 година до 10:00 часот по електронски пат.

Прелиминарната ранг листа на запишани ученици се објавува на 29 јуни 2023 година на https://e-uslugi.mon.gov.mk и на интернет страната www.mon.gov.mk најдоцна до 13:00 часот.

Доставувањето на потребената документација до училиштата е на 29 јуни од 15.00 до 19.00 часот и на 30 јуни од 07.00 часот до 19.00 часот, согласно изготвен распоред од страна на училиштето.

Конечната ранг листа за секое училиште со резултатите од запишувањето и слободните места ќе се објави на 1 јули 2023 година, најдоцна до 12.00 часот на огласната табла на училиштето и на www.mon.gov.mk.

МОН Е-услуги

14/06/2023

Nuk ka më mirë se sa ta përmbyllim vitin shkollor me suksesin e rradhës ku nxënësi Lorik Zaimi klasa e pestë fitoi vendin e III- të në garat shtetërore në lëndën Shkenca Natyrore.
Mentor: Mirsade Kamberi
Me përkushtim dhe punë të vazhdueshme, mund të arrihet çfarëdo qëllimi i dëshiruar.
Nxënës të dashur nga nesër jeni në pushim veror ju dëshirojmë pushime të këndshme duke mos i haruar librat sepse i kemi miq të pandashëm!

03/06/2023

Të premten filloi edicioni i 18-të i Turneut mbarëkombëtarë të futbollit për fëmijë U-15 “TETOVA 2023”

Në emër të Drejtorisë dhe kolektivit të shkollës publikisht i falemenderojmë familjet mikëpritëse të mysafirëve ku prindërit e nxënësve i hapën dyert e tyre dhe i pranuan fëmijët nga Peja.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë's post 02/06/2023

Gjatë hapjes solemne të turnirit tradicional mbarëkombëtar që po zhvillohet në Tetovë "Tetova 2023" ku shkolla jonë konkretisht klasat e para moren pjesë në hapjen solemne duke i shoqëruar futbollistet nga qyteti i Pejës.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë's post 01/06/2023

Të dashur fëmijë,
Ju keni një imagjinatë të pastër dhe një dëshirë të pafundme për të eksploruar botën rreth jush. Tregoni mirësjellje, ndihmoni të tjerët dhe zbuloni fuqinë tuaj të vogël për të bërë ndryshime të mëdha.
"Gëzuar 1 qershorin"

30/05/2023

Nxënësi i klasës V-të Ashim Selmani me mentor Vesna Stanojeviq u rradhit i dyti nga 1500 garues në garat e Kengurit
Përgëzojmë arritjen dhe urojmë suksese tjera në të ardhmen!

Ученикот од 5-то одделение Ашим Селмани со ментор Весна Станојевиќ постигна одличен успех меѓу 1500 натпреварувачи на натпреварите „Кенгур“
Честитки за постигнатото и ви посакуваме други успеси во иднина!

Photos from Televizioni i Maqedonisë - TVM2's post 22/05/2023
Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Disa aktivitete për nder të festës të përgatitura nga mësueset Emel Recep dhe Feyme Ibrahimi
Gëzuar Dita e Librit!Urojmë të mbani flakten e leximit gjalle dhe të shijoni udhetimin e pafund te dijes dhe imagjinates...
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü
Sukseset nuk kanë të ndalur në shkollën tonë. Nxënësja Medine Idrizi klasa e VII-1 fitoj çmimin e dytë në konkursin letr...
🎄Gëzuar 2023🎄Viti i Ri po afron bashkë me pushimet dimërore që do të fillojnë me datë 31 dhjetor 2022 dhe do të perfund...
Përkushtimi dhe sakrifica juaj në përhapjen e dijes do të kujtohet përgjithmonë të nderuar kolegë! Gëzuar 21 Dhjetorin ...
Kalkandelen'de 21 Aralık Türkçe Eğitim Bayramı bu yıl İstikbal, Bratstvo Migjeni, Kiril Peyçinoviç ve Mesleki Tıp Lises...
SHFK Istikball shënoi 3 Dhjetorin – Ditën ndërkombëtare të personave me nevoja të veçanta🧑‍🦽👩‍🦽👩🏻‍🦼👩🏼‍🦯🧑🏿‍🦼👭👬Shënimi i k...
Nga data 28 mars deri më 31 mars 2022 shkolla jonë është pjesmarrëse në Javën e Ndërgjegjësimit për Autizmin me temën "...
https://www.facebook.com/110378774742198/posts/134417299005012/

Location

Category

Telephone

Address

Tetovo
1200
Other Education in Tetovo (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Wisdom Academy Wisdom Academy
Jane Sandanski
Tetovo, 1200

Висдом академија е образовна институција која се зани?

Litera Academy Litera Academy
Str. Ivo Lola Ribar No. 110
Tetovo, 1200

Qendra për kurse, trajnime dhe aftësime profesionale

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Matrix Educational Centre Matrix Educational Centre
Ulica 141 Br. 5
Tetovo

expanding the knowledge and growing together 🧠

Theniie Theniie
Tetovo, 1200

Theniie

International STEM Olympiad - North Macedonia International STEM Olympiad - North Macedonia
Ilindenska
Tetovo, 1200

International STEM Olympiad - North Macedonia

Capstone Academy Capstone Academy
Tetovo, 1200

Unlock Your Potential at Capstone Academy | Empowering aspiring developers with cutting-edge training programs. Whether you're a beginner or an experienced pro, join us on a journey of skill enhancement and innovation! #CapstoneAcademy

Pluto Daycare Pluto Daycare
Boulevard Vidoe Smilevski Bato
Tetovo, 1200

Qëndrim ditor për më të dashurit tuaj. Eksplorimi fillon në dyert tona.