Qendra Edu

Qendra Edu

Qendër edukative që ofron
Edukim të përgjithshëm dhe Edukim Special dhe rehabilitim

Operating as usual

Photos from Qendra Edu's post 22/11/2023

Urime 22 nëntori, Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe 📝

Photos from Qendra Edu's post 19/10/2023

21/09/2023

✍🏻Rëndësi ka çfarë u thua atyre.
Rëndësi ka si e kaloni kohën me ta.
Rëndësi ka se si i bëni ata të ndihen.
Rëndësi ka nëse je i vërtetë.
Rëndësi ka sesi i doni me gjithë zemër dhe si tregoni dashuri.
Ka rëndësi se si kërkoni falje.
Ka rëndësi nëse u mësoni atyre mirësinë duke e demonstruar atë.
Ka rëndësi nëse ua fshini lotët dhe vendosni një fashë në gjurin e tyre të gërvishtur.
Kjo gjë e prindërimit nuk është diçka për t'u marrë lehtë.
Është një punë e madhe.
Më e madhja nga të gjitha.

20/09/2023

Edukim special dhe rehabilitim me edukatore speciale dhe rehabilitatore

Photos from Qendra Edu's post 05/09/2023

📚📒👩🏻‍🏫


Photos from Qendra Edu's post 31/07/2023

🥳Aktivitete nga shkolla verore 📚

25/07/2023

🔢Aktivitete nga shkolla verore ☘️

Photos from Qendra Edu's post 11/07/2023

🧩⭐️Disa aktivitete me nxënësit e shkollës verore 🖼️📚

Photos from Qendra Edu's post 04/07/2023

Qendra Edu, Shkolla verore

Photos from Qendra Edu's post 01/06/2023

Sot është dita ndërkombëtare e fëmijëve. Kjo ditë është një festë e madhe e dedikuar tërësisht buzëqeshjeve dhe lumturisë së fëmijeve kudo në botë.
Të ju mundësojmë fëmijëve fëmijëri të lumtur, të shëndetshme, plot dritë e shpresë.

Sot me të dashurit tonë gëzimin e tyre e ndajten me shokët e tyre duke ju dhuruar çokollata fëmijëve nëpër qytet me rastin e Ditës Ndërkombëtarë të Fëmijëvë, 1 Qershori.

“Qendra Edu” në të njëjtën kohë ofroi edhe mundësi të regjistrimit në Shkollën verore “Mësim dhe Argëtim”.

Fëmijët janë burime e pafundme të gëzimit dhe frymëzimit, andaj, ne si qendër jemi këtu për ju, për t'ju mbështetur, për t'ju dëgjuar dhe për t'ju ndihmuar të rriteni dhe të zhvilloheni në mënyrën më të mirë të mundshme.

1 Qershori është një ditë për t'i dhënë vlerë dhe për t'u kujtuar sepse fëmijët janë shpresa jonë për të ardhmen dhe pasuria më e çmuar e shoqërisë sonë. Është dita kur të gjithë ne, si prindër, edukatorë dhe anëtarë të shoqërisë, duhet të angazhohemi për të siguruar mirëqenie, edukim dhe mbrojtje të përsosur për fëmijët tanë.

Sot, le të festojmë të gjitha vlerat dhe talentet që fëmijët sjellin në botë. Le t'i kujtojmë atyre se janë të rëndësishëm, se zëri dhe mendimet e tyre kanë vlerë.

Informacione në lidhje me shkollën verore;
+389 71 717 757


28/05/2023

📚Shkolla verore, viti i tretë me rradhë, Qendra Edu.

📍Në qendër të qytetit, Tetovë.
çmime
i veçantë

09/05/2023

📚Edukim special dhe rehabilitim 📖

🔹Vështirësi në vëmendje dhe përqendrim (hiperaktivitet)
🔸Vështirësi dhe probleme me të folurit
🔹Vështirësi në shkrim, lexim dhe matematikë
🔸Mungesë socializimi

individuale

Photos from Qendra Edu's post 27/04/2023

Edukim special dhe rehabilitim

22/04/2023

🏢Qendra edu
✴️ Qendrime ditore
✴️ Edukim te pergjithshem
✴️ Eduikm special dhe rehabilitim

03/04/2023

🧏🏻‍♂️🧏🏻‍♀️Puna me fëmijët me dëmtime në dëgjim.

Photos from Qendra Edu's post 08/03/2023

💐🌹
Qendra EDUkative
Qendrime ditore të ndara sipas grupmoshave

Photos from Qendra Edu's post 01/03/2023

Qëndrime ditore, aktivitete me grupin e paradites.

Photos from Qendra Edu's post 13/02/2023

EDUkim special dhe rehabilitim dhe edukim të përgjithshëm.


Photos from Qendra Edu's post 25/01/2023

Qëndrimet ditore grupore për nxënësit filloristë kanë filluar.
- Përgatitje e detyrave të shtëpisë
- Aktivitete edukative dhe socializuese
- Mësime plotësuese në lëndë të ndryshme sipas nevojës së nxënësit

Photos from Qendra Edu's post 16/12/2022

Qëndrime ditore 📖

Përgatitje për në shkollë ✍🏻

Photos from Qendra Edu's post 02/12/2022

Qendra edu ofron konsultime pa pagesë me rastin e 3 Dhjetorit për fëmijët të cilët kanë nevojë për edukim special.
Për të caktuar termine me edukatore speciale dhe rehabilitatore (defektologe) na kontaktoni nëpërmjet mesazheve ose numrit 071 717 757

28/11/2022

Urime 28 Nëntori!

22/11/2022
Photos from Qendra Edu's post 21/11/2022

✅ Edukim individual26/10/2022

Kur duhet të kontaktoni një mësues të edukimit special?

- Mungesa ose vështirësi me përqendrim;
-Deficiti i vëmendjes dhe hiperaktiviteti;
- Përshtypja se fëmija nuk na kupton dhe “sheh përmes nesh”, kur i japim urdhra të thjeshta (merr, jep, hedh);
- Nëse fëmija ka problem me aftësitë e shkëlqyera motorike dhe aftësitë grafomotore;
- Problemet e të nxënit;
- Vonesa e të folurit;
- Probleme me të shprehurit dhe komunikimin;
- Ngathtësi e shprehur në aktivitetet motorike;
-Mbindjeshmëria ndaj stimujve ndijor nga mjedisi (mosfunksionim ndijor)

Është e rëndësishme të dini se nëse vihet re ndonjë nga shenjat e listuara, është e nevojshme të bëhet një vlerësim dhe në një bisedë me një edukator special (defektolog) për të marrë informacion shtesë për zhvillimin e fëmijës, hapat e ardhshëm dhe stimulimin e nevojshëm.

12/10/2022

Qendra e parë në Tetovë në gjuhen shqipe me edukator special dhe rehabilitator që ofron edukim special.

Në qendër të Tetovës, Rr. Jane Sandanski Nr.64Photos from Qendra Edu's post 14/09/2022

Qëndrime ditore për nxënës filloristë.

Përgatitje e detyrave të shtëpisë dhe aktivitete edukative socializuese.

Photos from Qendra Edu's post 07/09/2022

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor donator anonim dhuruan pranë qendrës EDU për disa nga nxënësit e kësaj qendre veshje dhe mjete pune për në shkollë.
Të njejtat iu shpërndanë nxënesve nga ana e qendrës.
Qendra EDU falënderon donatorët dhe prindërit e nxënësve për bashkëpinimin korrekt.

05/09/2022

📒Qëndrimet ditore kanë filluar.
🟢Vetëm edhe disa vende të lira kanë ngelur.

🟡Na kontaktoni për më shumë informata.
☎️071 717 757

23/08/2022

Jeni në punë?
Nuk ka kush të kujdeset për fëmijët tuaj!
✅Tani keni zgjidhje në qendrën EDU.
👩‍👧‍👦Qëndrime të shkurtra ditore për fëmijët prindërit e të cilëve janë të angazhuar në punë.
➡️Regjistrimet janë në vijim e sipër, ndërsa numri i nxënësve është i kufizuar.
☎️Na kontaktoni, bëjeni regjistrimin në kohë.

👩🏻‍🏫Planprogrami zhvillohet me edukatore speciale dhe rehabilitatore.

Photos from Qendra Edu's post 22/08/2022

Përfundimi i shkollës verore
Qendra Edu18/08/2022

Qëndrime të shkurtëra ditore për nxënës filloristë🌟
📚Qendra EDU

11/08/2022

🧩 Punë grupore & socializim 👏🏻


Photos from Qendra Edu's post 28/07/2022

Shkolla verore
Edukim i përgjithshëmPhotos from Qendra Edu's post 12/07/2022

🥳Shkolla verore🤩


09/07/2022

Të nderuar prindër, të dashur nxënës e studentë, urime festa e Kurban Bajramit.
Le të jetë festë dhe gëzim çdo ditë e jetës tuaj.

Me reapekt,
Stafi i Qendrës EDU

Photos from Qendra Edu's post 30/06/2022

🥳 Shkolla verore
⭐️ QENDRA EDU


Photos from Qendra Edu's post 21/06/2022

Edukim, mësim, argëtim…
Shkolla verore, grupi i dytë

Photos from Qendra Edu's post 16/06/2022

🥳 Shkolla verore ka filluar 😇

Qendra edu filloi me shkollën verore për të dytin vit me rradhë.
Mësim dhe lojra edukative-argëtuese të ndara sipas grupmoshës së nxënësve.

Mësimet grupore zhvillohën në disa termine të ndara sipas moshës.

Mundësi të regjistrimeve të reja, në pak vende të lira që kanë mbetur.


03/06/2022

🤩Shkolla verore…
🥳Regjistrimet vazhdojnë…
Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Qëndrime ditore#qendraedu
🥳 EDUkim dhe argëtim 🎊        #qendraedu #Edu #educenter
Të nderuar prindër, të dashur nxënës e studentë, urime festa e Kurban Bajramit.Le të jetë festë dhe gëzim çdo ditë e jet...
Gjej gjëegjëzën  Një ditë e veçantë,Festohet çdo vite.Oo sa mrekulli,Gëzon çdo fëmijë.#1qershoti #uneezbukurojbotën #edu
Shkolla verore

Location

Category

Telephone

Website

Address


Ulica 133 Br. 60/5
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 08:00 - 16:00
Tuesday 08:00 - 16:00
Wednesday 08:00 - 16:00
Thursday 08:00 - 16:00
Friday 08:00 - 16:00
Other Education in Tetovo (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edh

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Theniie Theniie
Tetovo
Tetovo, 1200

Theniie

Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit
Tetovo, TETOVAA

Tetovë-Odri

Hesat Rushani Hesat Rushani
Tetovo, 1200

Allahu Edhe 1 Allahu Edhe 1
4
Tetovo