Education in Tetovo

Find Education in Tetovo. Listings include Çerdhja Private - REA, Qendra Edu, Instituti Islam Ikra, IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово, Shkolla "Eqrem Çabej"-Sllatinë and Brainobrain Tetovo. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed Education in Tetovo?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Çerdhja Private - REA A Çerdhja Private - REA
Tetovo

Çerdhja private REA-Tetovë Ne hyrje te Tetoves , Rruga e Shkupit Nr.15 Tel: 078 402 602

Qendra Edu B Qendra Edu
Ulica 133 Br. 60/5
Tetovo, 1200

Qendër edukative që ofron Edukim të përgjithshëm dhe Edukim Special dhe rehabilitim

Instituti Islam Ikra C Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово D IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Brainobrain Tetovo F Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Litera Academy G Litera Academy
Str. Ivo Lola Ribar No. 110
Tetovo, 1200

Qendra për trajnim dhe aftësim profesional Kurse për fëmijë (Parashkollor)

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë H Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edh

Matrix Educational Centre I Matrix Educational Centre
Ulica 141 Br. 5
Tetovo

expanding the knowledge and growing together 🧠

DAS - Qendër kursi J DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

International STEM Olympiad - North Macedonia K International STEM Olympiad - North Macedonia
Ilindenska
Tetovo, 1200

International STEM Olympiad - North Macedonia

Pluto Daycare L Pluto Daycare
Boulevard Vidoe Smilevski Bato
Tetovo, 1200

Qëndrim ditor për më të dashurit tuaj. Eksplorimi fillon në dyert tona.

zulfijakupi M zulfijakupi
Tetovo

Capstone Academy N Capstone Academy
Tetovo, 1200

Unlock Your Potential at Capstone Academy | Empowering aspiring developers with cutting-edge training programs. Whether you're a beginner or an experienced pro, join us on a journey of skill enhancement and innovation! #CapstoneAcademy

STEMLab O STEMLab
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Qendra për Edukim dhe Mësim Inovativ - STEMLab. Center for Education and Innovative Learning - STEMLab.

DISCO Digital Schools Contest P DISCO Digital Schools Contest
Tetovo

KA2 - Cooperation for Innovation and the Exchange of Good Practices Strategic Partnerships for school education

Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit Q Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit
Tetovo, TETOVAA

Tetovë-Odri

Nxensit TetovarR R Nxensit TetovarR
Tetovo

Авто школа - УНИОН - Auto shkolla UNION S Авто школа - УНИОН - Auto shkolla UNION
Marshal Tito 134/1
Tetovo, 1200

KL V  Fshati Radiovc T KL V Fshati Radiovc
Maqedonia
Tetovo, NS

&28#72^1

Wisdom Academy U Wisdom Academy
Jane Sandanski
Tetovo, 1200

Висдом академија е образовна институција која се зани?

Hesat Rushani V Hesat Rushani
Tetovo, 1200

Allahu Edhe 1 W Allahu Edhe 1
4
Tetovo

1234566789874127 X 1234566789874127
Tetovo

Theniie Y Theniie
Tetovo, 1200

Theniie