SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare

SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

Operating as usual

28/06/2023
Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 22/06/2023

Ekspozitë e punimeve të nxënësve me aftësi ndryshe

Në kuadër të Projektit - Punëtoritë për nxitjen e kreativitetit të fëmijëve me nevoja të veçanta “Edhe NE JEMI LUMTUR” e cilia realizohet nga Shoqata JETË E LUMTUR nga Tetova, me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, si projekt i interesi kombëtar për kulturën për vitin 2023 në ambientet e Qendrës Kulturore në Tetovë u mbajt ekspozitë, ku u ekspozuan të gjitha punimet krijuese dhe u ndanë certifikata për të gjithë pjesëmarrësit në projekt.
Në këtë ekspozitë u prezantuan edhe punimet e nxënësve nga shkolla jonë.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 30/05/2023

Në SHFK ,,Ismail Qemali” Nerasht u prezantua Sience on Stage North Macedonia. Pjesëmarrës në këtë ngjarje të rëndësishme ishin punonjës te arsimit në kuadër të shkollave të komunës së Tearcës, prindër dhe nxënës. Nxënësit në përkrahje të arsimtares Hasime Jashari, përmes projekteve kreative të realizuara në kuadër të Klubit të Kodimit denjësisht e përfaqësuan shkollën tonë dhe njëkohësisht dëshmuan për vlerat që bart gërshetimi i teknologjisë me idetë inovative.
Pjesëmarrja e profesorëve të nderuar dhe njëkohësisht edhe bartësit e Steam Lab për Maqedoni Ramadan Aliti, Fexhide Ademi dhe Bashkim Ziberi, i njohën të pranishmit për qëllimet dhe objektivat e qendrës .
Qendra për Edukim dhe Mësim Inovativ - STEMLab është një nismë e profesionistëve të shkencave natyrore dhe teknike dhe vjen si refleksion i nevojës për transformimin e mendësisë së edukimit dhe përshtatjen e tij konform kërkesave të kohës.
STEMLab është e fokusuar në edukimin e gjeneratave të reja dhe në krijimin e profesionistëve në STEM (Science, Technology, Engineering, Math) edukim, të cilët do të jenë ndërveprues me ambientin ku jetojnë, me kreativitet të lartë në punën e tyre dhe të gatshëm për edukim që zgjatë gjatë gjithë jetës.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 18/05/2023

Në ditën ndërkombëtare të muzeumeve, nxënësit e klasëve të teta realizuan vizitë në muzeun e shkencave natyrore dhe në kopshtin zoologjik në Shkup. Pjesëmarrës ishin pedagogu i shkollës Abdulla Xhaferi, arsimtaret e lëndës së biologjisë Selvije Shemshiu, Hasime Jashari dhe arsimtari i gjeografisë Abdilmunaf Dauti.
Vizita kishte karakter edukativo-arsimor dhe u realizua në kuadër të planprogramit të biologjisë ku nxënësit kishin mundësi që për së afërmi të mësojnë për karakteristikat e organizmave shtazor.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 12/05/2023

Nxënësit e shkollës sonë pjesë e aktiviteteve “GENERAL WEEKEND”

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 09/05/2023

Pjesetarët e policisë - Tearcë sot para nxënësve të klasëve të VIII ( teta) mbajtën ligjëratë “Identifikimi dhe pasojat e drogës” si dhe “Më lejoni të jetoj jetë time”.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 28/04/2023

Dita e fundit -Turqi-ERASMUS+
Përmbyllja e aktiviteteve si dhe vizitë qytetit të Stambollit.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 27/04/2023

Dita e katërt -Afyon Turqi
Vizitë PAMUKKALE - “parajsa e bardhë”
Vizitë qytetit DENIZLI

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 26/04/2023

Dita e tretë -Afyon Turqi
Aktivitete ne shkollë vizitë qytetit të Afyon-it si dhe ndarja e certifikatave

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 25/04/2023

Dita e dytë - Afyon Turqi
Vizitë muzeut ne Afyon dhe vizitë “Phrygian Valley” - vendbanimet e vjetra, shtëpitë e rrënojave historike dhe objekteve të lashta që mbajnë gjurmë të qytetërimit frigjian. Frigjianët janë popuj që migruan në Anadoll nga Ballkani, ku u shfaqën për herë të parë në skenën e historisë rreth shekullit të 12-të p.e.s.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 24/04/2023

Manifestim kushtuar ditës së tokës
Nxënësit e ShFK ,,Ismail Qemali” morrën pjesë në manifestimin e organizuara nga organizata joqeveritare Eso Standard me rastin e Ditës Botërore të Planetit Tokë, ku prezantuan aktivitete e tyre në formë të prezantimeve, eseve dhe vizatimeve.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 24/04/2023

Vazhdojmë me programin ERASMUS+

Nga sot e deri te premten në kuadër të programit ERASMUS+ me temë “DON’T BE BULLY, BEE BUDDY, nxënësit e shkollës sonë do të jenë pjesëmarrës me aktivitete në qytetin Afyon- TURQI
Dita e parë u shoqërua me një ceremoni mikpritjeje dhe aktivitete në kuadër të temës së bullizmit.

21/04/2023

Në këtë ditë le të forcohen lidhjet familjare dhe le të mbizotërojnë ndjenjat e dashurisë, ndërsa në marrëdhëniet ndërnjerëzore le të dominojë zëri i arsyes, le të mbretërojë paqja, harmonia dhe siguria.
URIME FITËR BAJRAMI!

10/04/2023

Nxënësja Elsa Zejneli merr pjesë në garat rajone në gjuhën angleze ELTAM dhe fiton vendin e tretë. Me këtë fiton të drejtën për pjesëmarrje në garat republikane që do të mbahen ne muajin Maj në Shkup.
Elsës i urojmë suksese!

03/04/2023

Fitues i bursës OHRID HI-TECH EXCELLENCE CAMP 2023 është nxënësi i SHFK ,,Ismail Qemali” Emir Musliu, klasa e VI.
Nën udhëheqje të profesionistëve në një periudhë kohore njëjavore, në qytetin e Ohrit, nxënësi Emir Musliu si dhe nxënës nga vendi e diaspora do të realizojnë aktivitete në fushën e kodimit dhe aktivitete rekreativo - sportive.
Urime!

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 16/03/2023

Në kuadër të programit Erasmus grupet mysafire dhe nxënësit e shkollës sonë ishin për vizitë në UNIVERSITETIN E TETOVËS dhe UNIVERSITETIN E EUROPËS JUGLINDORE.
Falenderojmë për mikpritjen e nrohtë që na u dha nga nikoqirët e universiteteve në fjalë.
Falenderim i veçantë për Prorektorin për Bashkëpunim Ndërkombëtar, Prof. Dr. Shefik Shehu dhe koordinatorja e Erasmus+ në universitetin tonë, Mr. Sc. Shpresa Ademi nga Universiteti i Tetovës.
Prorektori për Bashkëpunim Ndërkombëtar, Prof. Dr. Shefik Shehu, në fjalën e tij drejtuar nxënësve fillimisht i përgëzoi për interesimin që të bëhen pjesë e programit Erasmus +. Ai, në pika të shkurtra bëri një retrospektivë të ngjarjeve se si është zhvilluar Universiteti i Tetovës, që nga themelimi në vitin 1994 e deri në ditët e sotme.
Një falenderim të veçantë edhe për profesorin e nderuar Bujar Sinani nga UEJL i cili elaboroi pë historikun e Universitein e Europës Juglindore, ku na dha mundësinë e vizitës së objektit në fjalë.

Photos from Universiteti i Tetovës - UT's post 16/03/2023
Mobile uploads 15/03/2023
Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 15/03/2023

Dita e tretë-Erasmus+
-Aktivitete në shkollë me temën BULLIZMI
-Eksperimente kimike
-Cyber bullying-Aktivitete me mikrobit
Falenderojmë z. Metin Muaremi që u kujdes pë aktivitetet me temë Bullzimin, arsimtaren Azra Maksuti me eksperimentet kimike si dhe arsimtaren Hasime Jashari e cila realizoi aktivitet me mikrobit me temë Cyber Bullying.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 14/03/2023

Dita e dytë - Erasmus+
Vizitë qyteteve shqiptare -Ohër dhe Strugë

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 13/03/2023

Në kuadër të bashkëpunimit ERASMUS grupet ishin për vizitë në komunën e Tearcës. Një pritje e ngrohtë nga ana e kryetarit të komunës z. Nuhi Neziri dhe kryetarit të këshillit z. Besnik Osmani. Të pranishmit patën mundësi të vizitojnë edhe objektin e komunës.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 13/03/2023

Shkëmbimi ndërkulturor ERASMUS+
Sot patëm nderin të jemi nikoqir të katër shkollave nga shtete të ndryshme nga PORTUGALIA, ITALIA, POLONIA, TURQIA.
Për pesê ditë me radhë nxënësit e shkollês sonë dhe nxënësit e shkollave mysafire do të shkëmbejnë përvojat dhe kulturat e tyre me aktivitete të ndryshme.
Dita e parë u përmbyll me disa aktivitete ku në theks të veçantë iu kushtua temës së bullizmit dhe një vizitë nëpër objektin e shkollës.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 09/03/2023

Me rastin e “7 Marsit” ditës së mësuesit nxënësit e shkollës sonë morrën pjesë në konkursin letrar me teme: “Edukimi, pasqyrim i njerëzimit” në shkollën ndërkombëtare Maarif- Tetovë.
Nxënësit Erdi Ismaili dhe Erijon Rexhepi morrën mirënjohje me punimet e tyre, ndërsa nxënësja Safije Osmani morri vendin e dytë me esenë e saj. Mirënjohje kishte edhe për mentoret e nxënësve, Zilhava Qamili dhe Almira Memishi.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 07/03/2023

Në vigjilje të ditës së Mësuesit nxënësit e klasëve të para deri në klasën e pestë organizuan një ekspoze me punimet e tyre kushtuar mësuesit dhe nënave.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 07/03/2023
Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 30/01/2023

Banka - donacion nga Zvicra
Shkolla jonë sot pranoi donacion, banka shkollore të cilat do të shërbejnë për mësim dhe mobilje per zyra. Mjetet u dërguan nga bashkatdhetarët tanë në Zvicër.
Një falenderim i veçantë për shoqatën humanitare “Nerashti” në Zvicër e cila u përkujdes për harxhimet e transportit.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 14/01/2023

Dita e fundit-Poloni
Aktivitetet dhe ndarja e çertifikatave

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 12/01/2023

Dita e katërt- Poloni
Vizitë në minierën e kripës Wieliczka -Krakow si dhe kështjellën e njohur Wawel

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 11/01/2023

Nga aktivitetet - dita e tretë, Poloni.

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 10/01/2023

Aktivitete nga dita e parë dhe dytë në Poloni në kuadēr të programit Erasmus+

09/01/2023

Vazhdojnë aktivitetet në kuadër të programit Erasmus+.
Kësaj radhe në Poloni…
Suksese grupit.

01/01/2023

Të dashur nxënës,
Të nderuar prindër, mësimdhënës dhe staf i shkollës!

Një tjetër vit erdhi në fund.

T’i japim lamtumirën dhe të mirëpresim Vitin e Ri!
T'i marrim kujtimet më të mira nga viti që po lëmë pas dhe t'i ruajmë me xhelozi, të punojmë e të veprojmë që në vitin e ri të ketë sa me shumë të tilla momente.
Mos t'i harrojmë momentet e veshtira dhe sfidat nëpër të cilat kemi kaluar gjatë këtij viti dhe të punojmë, veprojmë e lutemi të ketë sa më pak të tilla në vitin qe po hyjmë.
Udhëtimi ynë në Vitin e Ri le të jetë i mbushur me mundësi të reja, ditë të realizuara, me zemrën plot dashuri e lumturi në familje. Le të jetë viti i suksesshëm në të gjitha fushat e jetës për të gjithë ne!

Gëzuar 2023!

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 24/12/2022

Takim i përgjithshëm prindëror

Më 23.12.2022 në SHFK “Ismail Qemali” u organizua takim i përgjithshëm prindëror.
Ndërveprimi me prindërit është mjaft i rëndësishëm në mbarëvajtjen e nxënësit në shkollë. Suksesi i këtij bashkëpunimi varet nga ndërtimi i një strategjie të përshtatshme dhe të dobishme.
Zakonisht, takimet prind – mësues ose prind – mësues – nxënës mbahen, të paktën, për disa arsye:
- për të diskutuar, me kërkesën e shkollës, për çështje të veçanta
mësimore, siç është ecuria në mësime e fëmijës ose për t’u kërkuar ndihmë prindërve në klasë apo në shkollë.
- për të diskutuar frekuentimin e fëmijës në shkollë apo çështje të
diciplinës;
- për të diskutuar çështje që ngrenë vetë prindërit;
- për të zhvilluar një takim të zakonshëm, siç parashikohet në
kalendarin shkollor.
Me kohë, mësuesit krijojnë zakonisht stilin dhe procedurat e veta në organizimin e këtyre takimeve.

12/12/2022

Përmbyllet me sukses projekti "KIDS LOVE NATURE" i cili u realilua në qendrën DON Bosko në Shkodër dhe në Parkun e Inovacionit dhe Teknologjisë së GIZ në Prizren.
Një falenderim te përzemert do donim te shprehnim për Dom Beni për mikëpritjen e ngrohtë që na dedikoi dhe rezervoi te gjithëve. Shpresojmë që nxënësit dhe mësuesit të jenë të kënaqur me përshtypjet më të mira dhe të kenë kaluar sa më këndshëm.
Disa nga aktivitetet i keni në videon...

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 28/11/2022

Nxënësja Safije Osmani pjesëmarrëse me poezinë “Ikje nga liria” gjatë manifestimit në hapjen solemne te salles pë arsim fizik në shkollën e Sllatinës.

28/11/2022

Urime Dita e Flamurit!

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 27/11/2022

Përfundojnë edhe garat sportive në futboll dhe volejboll.
Pritet ndarja e trofeve…
Falenderojmë arsimtarët e arsimt fizik: Fexhri, Bujar, Ylber!

Photos from SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare's post 27/11/2022

Drekë e përbashkët me kolegiumin për festën e Flamurit dhe Patronatin e shkollës, në restorant PLANET -Gjilan.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Telephone

Address

101 P. N. Nerasht
Tetovo
1203

Opening Hours

Monday 07:00 - 18:00
Tuesday 07:00 - 18:00
Wednesday 07:00 - 18:00
Thursday 07:00 - 18:00
Friday 07:00 - 18:00
Other Elementary Schools in Tetovo (show all)
SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

Shkolla Fillore Komunale “Liria” - Tetove Основно Општинско Училиште "Лирија“ - Тетово

Kopshti Bletëzat Kopshti Bletëzat
Ljubo Bozinovski Pish 117
Tetovo, 1200

👶👼 Misioni ynë është përkujdesja, ambient i përshtatshëm mësimor, aktivitete të ndrysh

VII-2 ,,Naim Frasheri'' VII-2 ,,Naim Frasheri''
Aaa
Tetovo, 1234

Yahya Kemal Elementary - Tetovo Yahya Kemal Elementary - Tetovo
FAH 106/1200
Tetovo, 1220

Elementary School