Schools & colleges in Tetovë - Page 1

Find schools & colleges in Tetovë. Listings include Neting School, Feja Islame, Xhamia e Pashës Tetovë, DEUTSCH - TETOVË, TE LUTA 2 Tetovajokes and Abacus - Kurse të Gjuhës Angleze. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.
Neting School A Neting School
Ilindenska 18-a
Tetovë, 1200

Qendra për kurse dhe trajnime profesionale

Feja Islame B Feja Islame

Feja Islame

Xhamia e Pashës Tetovë C Xhamia e Pashës Tetovë
Tetovë

Faqja zyrtare në facebook : Xhamia e Pashës Tetovë / Official Site, of Tetova "Pasha Mosque" [email protected]

DEUTSCH - TETOVË D DEUTSCH - TETOVË

DEUTSCH Deutschunterricht Übersetzungen Mendim Veliu Direktor. E-mail: [email protected] Ilindenska Nr. 75/4 1200 Tetovo

TE LUTA 2 Tetovajokes E TE LUTA 2 Tetovajokes
Tetovë
Tetovë, 1200

Mirë se vini.

Shoqata për kulturë dhe art "Tradita" - Tetovë G Shoqata për kulturë dhe art "Tradita" - Tetovë
Tetovë, 1200

Shoqata për kulturë dhe art "Tradita" - Tetovë, angazhohet për kultivimin e veprimtarisë kulturore shqiptare.

Xhamia e Xhepçishtit H Xhamia e Xhepçishtit
Xhepçisht
Tetovë

Xhamia e Xhepçishtit

Faculty of Contemporary Social Sciences - SEEU I Faculty of Contemporary Social Sciences - SEEU

Be connected with Faculty of Contemporary Social Sciences - SEEU

Institute for Leadership and Public Policy - ILPP J Institute for Leadership and Public Policy - ILPP
Dervish Carra 5/3
Tetovë, 1200

Being a leader organization in the country and the region, to catalyze the advancement of efforts in improving social, economical and political development.

LinguaStar K LinguaStar
Rruga E Ilindenit
Tetovë, 1220

Language Courses and Translation Services

SHMPK."Mosha Pijade" Tetovë L SHMPK."Mosha Pijade" Tetovë
Rr.ilinden Pn.
Tetovë, 1202

http://mosapijade.te.mk/sqip/index.html

Xhamia e Tabhanes M Xhamia e Tabhanes
Mirce Acev Tetova
Tetovë, 1200

Tabhane Mosque Kontakt telefoni: Ramiz Izairi (arkëtari i xhamisë) +38971789971

Korniza O Korniza
Tetovë

KORNIZA është një projekt online kushtuar stilit të jetesës, modës, të bukurës, shëndetit, familjes, udhëtimeve, artit , kulturës, showbizit etj.

Klubi studentor "Urtësia"-Tetovë P Klubi studentor "Urtësia"-Tetovë
Rr 171 Pn
Tetovë, 1200

Çerdhja e Fëmijëve ALJA Детската Градинка АЛЈА ALYA Çocu Q Çerdhja e Fëmijëve ALJA Детската Градинка АЛЈА ALYA Çocu
St. 159, No:40
Tetovë, 1200

Çerdhja për fëmijë - "ALJA" � Kushte bashkëkohore � E pajisur me të gjitha licensat e duhura � Staf profesional dhe i akredituar

Qendra NOA R Qendra NOA
Ilindenska 157
Tetovë, 1200

Qendër kursesh për gjuhë të huaja për çdo moshë dhe nivel; matematikë dhe IT & përkthime zyrtare dhe jozyrtare Language Courses and Translation Services

Kouzon Tetovo S Kouzon Tetovo
Ilindenska Street NN
Tetovë, 1200

Kouzon Corporation is a specialized company working with and for young people on the territory of all Balkan and Eastern European Countries

Sh.F.Asdreni T Sh.F.Asdreni
Gllogje
Tetovë

Faqja Zyrtare e Sh.f.Asdreni

Xhamia - Çeshma e Kadis U Xhamia - Çeshma e Kadis
Tetovë, 1200

Portali edukativ : www.penaearte.com

Shkolla Fillore Komunale  "Ibrahim Temo" F.Strimnicë V Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë
Strimnicë
Tetovë, 1220

Shkolla FIllore Ibrahim Temo

NGO Vip Kultura W NGO Vip Kultura

NGO Vip Kultura Non-Governmental organisation progress the level of Culture, Environmental Protection-Ecology,Economic Development , Sport and Youth.

E-Learning SEEU X E-Learning SEEU
Tetovë, 1200

SEEU Online Collaboration

Advance Y Advance
Ul. Vanvardarska 6, Lok.1
Tetovë, 1200

Advance Language and Culture Center is an organization for the promotion of professional and personal development.

Xhamia e fshatit Odër Z Xhamia e fshatit Odër
F.Odër
Tetovë, 1225

Imam : Enes Halili email : [email protected]

Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan 1 Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan
Zherovjan 101
Tetovë, 1213

Shkolla fillore komunale “Liria” në fshatin Zherovjan Komuna e Bogovinës, është shkollë e plot nëntëvjeçare (shkolle fillore I-IX).

Mili 2000 Zhelin 2 Mili 2000 Zhelin

Bejm Izolimin e Kulmeve,Renovimin,Pastrimin etj.. Kontakt: Tel:044 378 145 Mob:070 626 080 Mili 2000 Gjithmon ne sherbimin tuaj Ju Faleminderit

Te gjith Muslimant 4 Te gjith Muslimant
Udhetar I Kesaj Bote
Tetovë, 12

Media alternative dhe Multimediastudio Albafonika

SHMKM "Nikolla Shtejn" - Tetove 5 SHMKM "Nikolla Shtejn" - Tetove
Dimo Gavrovski Kara
Tetovë, 1200

SHMKM "Nikolla Shtejn" – Tetovë

Ligjerata Islame 7 Ligjerata Islame
Tetovë, 1200

Komentet që përmbajnë fjalë fyese, provokime si dhe foto nudo do të fshihen pa paralajmërim!

Nuk ije nxenes i gjimnazit nese. . . 8 Nuk ije nxenes i gjimnazit nese. . .
Tetovë

vetem per nxenesit e gjimnazit :P

Ta Kujtojm ''Allahun xh.sh'' 9 Ta Kujtojm ''Allahun xh.sh''
Tetovë, 132

(Ta kujtojm ''Allahun xh.sh ) kjo faqe i dedikohet te gjith Muslimanve kudo qe ndodhen , Te kujtojm Per Allahun ton,sepse ai kujton per neve.

You are on page 1 of 4
1 2 3 4