Schools & colleges in Tetovo - Page 2

Find schools & colleges in Tetovo. Listings include SEEU, STEMLab, Future Skills Center #SkillsNext, Akademia e Kur'anit, Hajde Bojm Muhabet and Doc.Dr.Valon Asani. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?
Click here to claim your Sponsored Listing.
SEEU A SEEU
Ilindenska N. 335
Tetovo, 1200

South East European University http://seeu.edu.mk/

STEMLab B STEMLab
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Qendra për Edukim dhe Mësim Inovativ - STEMLab. Center for Education and Innovative Learning - STEMLab.

Future Skills Center #SkillsNext C Future Skills Center #SkillsNext
Ilindenska 335
Tetovo, 1220NORTHMACEDONI

Skills4Future.mk is a platform that brings together businesses, industries, academia, and the public sector through new technologies. The project is funded by the FundingWindows initiative by UNDP and financially supported by the Government of Luxemburg.

Akademia e Kur'anit D Akademia e Kur'anit
Tetovo, 1200

Akademia e Kur’anit mundëson memorizimin dhe mësimin e leximit të Kur'anit për femra dhe fëmi

Hajde Bojm Muhabet E Hajde Bojm Muhabet
154 Drenovec Teov
Tetovo, 1200

+3.000 Like. ;)

Doc.Dr.Valon Asani F Doc.Dr.Valon Asani
Savo Tasevski
Tetovo, 1200

Wilson Kindergarten G Wilson Kindergarten
Str. 101, No. 1, Brvenica
Tetovo, 1216

Preschool Education

IV-11 Mjeksi (2011-2012) H IV-11 Mjeksi (2011-2012)
Sh. M. K. M
Tetovo

Admin: 1.Dona 2.Fat 3.Emma 4.ZamKi

III-14 Nikolla Shtejn I III-14 Nikolla Shtejn
Tetovo

:)

Kopshti Bletëzat J Kopshti Bletëzat
Ljubo Bozinovski Pish 117
Tetovo, 1200

👶👼 Misioni ynë është përkujdesja, ambient i përshtatshëm mësimor, aktivitete të ndrysh

Yahya Kemal Elementary - Tetovo K Yahya Kemal Elementary - Tetovo
FAH 106/1200
Tetovo, 1220

Elementary School

LUER Library. L LUER Library.
Gjorce Petrov
Tetovo, 1700

Tetovë

DISCO Digital Schools Contest M DISCO Digital Schools Contest
Tetovo

KA2 - Cooperation for Innovation and the Exchange of Good Practices Strategic Partnerships for school education

Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit N Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit
Tetovo, TETOVAA

Tetovë-Odri

Medical High School ''Nikola Stein'' - Tetovo O Medical High School ''Nikola Stein'' - Tetovo
Ulica Ilindenska Bb
Tetovo, 1200

Nikola Shtejn (eng, Nikola Stein),(mac, Никола Штејн) is State High School of Medicine, it is the one of the best medical schools of Western Macedonia.

Nxensit TetovarR P Nxensit TetovarR
Tetovo

Ramiz Iljazi Q Ramiz Iljazi
Rr. "101" Pa Numër
Tetovo, 1217

Faqja personale ne facebook

Edukim Online R Edukim Online
Tetovo, 1200

Edukim Online is the leading global marketplace for teaching and learning, connecting thousands of s

Nga zemra n'zemër S Nga zemra n'zemër
Tetovo, 12000

"Shfrytëzimi i kohës është punë,ndërsa puna e pranuar tek Zoti është adhurim"

Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово T Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово
Ivo Lola Ribar 96
Tetovo, 1200

Информации за курсeви, услуги и активности на ОГУДУ - Те

VII-2 ,,Naim Frasheri'' U VII-2 ,,Naim Frasheri''
Aaa
Tetovo, 1234

Falise Tetovo Makedonija W Falise Tetovo Makedonija
Falise Tetovo
Tetovo, 91220

Авто школа - УНИОН - Auto shkolla UNION X Авто школа - УНИОН - Auto shkolla UNION
Marshal Tito 134/1
Tetovo, 1200

SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово Z SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

Shkolla Fillore Komunale “Liria” - Tetove Основно Општинско Училиште "Лирија“ - Тетово

Kurse Matematike 1 Kurse Matematike
Savo Tasevski Nr 59
Tetovo, 1200

Ofrojme kurse matematike per nxenes te shkollave fillore ( klasa V-IX ) . Per me shume info na konta

Shkolla e Muzikes ''Todor Skallovski'' 2 Shkolla e Muzikes ''Todor Skallovski''
Tetove
Tetovo, 1200

Shkolla e Mesme e Muzikes Todor Skallovski (Tetovë)

FOSTERing Science Through STEM 3 FOSTERing Science Through STEM
Tetovo, 1200

FOSTEM is a joint cooperation between South East European University in North Macedonia, Linnaeus Un

Brainobrain Tetovo 4 Brainobrain Tetovo
Blagoja Toska 228
Tetovo, 1200

Браинобраин e програма за деца која со посебни методи и техники овозможува да се реализира целиот мозочен капацитет.

VIII -2 "Naim Frashëri" - Tetovë 5 VIII -2 "Naim Frashëri" - Tetovë
Tetovo, 1220

VIII-2 "Naim Frashëri" - Tetovë All info for VIII-2 can find at this page.

KL V  Fshati Radiovc 6 KL V Fshati Radiovc
Maqedonia
Tetovo, NS

&28#72^1

Wisdom Academy 7 Wisdom Academy
Jane Sandanski
Tetovo, 1200

Висдом академија е образовна институција која се зани?

𝐒𝐇𝐌𝐊𝐌 “ 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐥𝐚 𝐒𝐡𝐭𝐞𝐣𝐧 “ 𝐓𝐞𝐭𝐨𝐯ë 8 𝐒𝐇𝐌𝐊𝐌 “ 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐥𝐚 𝐒𝐡𝐭𝐞𝐣𝐧 “ 𝐓𝐞𝐭𝐨𝐯ë
Tetovo, 1200

“ Humaniteti është vetia më e lartë njerëzore “

IX- 5  "7 Marsi" 9 IX- 5 "7 Marsi"
Tetovo

c

You are on page 2 of 3
1 2 3