Vision Academy

Vision Academy

Comments

Ofrojm kurse violine per femije.
Mesime violine online ose ne shtepi per femijet tuaj.
Behu artist 🎻🎵🎶🎵🎻
Kontakt ne dm
Me rastin e festës së 1 Qershorit fëmijët u argëtuan,kënduan dhe vallëzuan sëbashku me personazhet Tomy dhe Jery duke u maskuar si personazhet e tyre të preferuar të filmave vizatimorë.
Vision Academy
Vision Academy
LA VITA DENTRO dal 18 aprile al Vision Film Festival di Vision Academy, edizione online 🙂

🎬 Info e ticket (acquistabili fino al 16 aprile) qui 👇
https://www.visionchannel.it/official-selection-2021/?fbclid=IwAR0YQcdmUyiVWwqhNVydGpumyj8cy0RL7LLZbYDByeZ3IBYOWxASN-ILKoo

La vita dentro -film di Fiorenzo Brancaccio / Carla Di Feo
Distribuzione festivaliera Premiere Film
"No, non l'ho ancora visto!"
APE REGINA sarà in concorso dal 18 aprile al Vision Film Festival di Vision Academy, edizione online 🙂 Siete tutti invitati!

🎬 Info e ticket (acquistabili fino al 16 aprile) qui 👇
https://www.visionchannel.it/official-selection-2021/?fbclid=IwAR14LNigzx-8YBqI6YqgcgSuTz26Zc_w73xIbt1x0o-mmQBE8QIH3wLBMiA

Ape Regina -Short film, regia di Nicola Sorcinelli
Sceneggiatura Alessandro Padovani
Prodotto da EMERGENCY / Wildside / Rai Cinema
Distribuzione festivaliera Premiere Film
Silenzio in... casa, inizia il festival! SENZA VENTO sarà in concorso dal 18 aprile al Vision Film Festival di Vision Academy, edizione online 🙂 Siete tutti invitati!

🎬 Info e ticket (acquistabili fino al 16 aprile) qui 👇
https://www.visionchannel.it/official-selection-2021/?fbclid=IwAR14LNigzx-8YBqI6YqgcgSuTz26Zc_w73xIbt1x0o-mmQBE8QIH3wLBMiA

Senza Vento, un film di Christian Betti e Nicola Rossi
Distribuzione festivaliera Premiere Film
"Dove possiamo vederlo?"
IL PECCATO ORIGINALE sarà in concorso al Vision Film Festival di Vision Academy 🙂 Vi aspettiamo nella sala virtuale del festival dal 18 aprile!

🎬 Info e ticket (acquistabili fino al 16 aprile) qui 👇
https://www.visionchannel.it/official-selection-2021/...

Il peccato originale-short film un corto scritto, diretto e prodotto da Paolo Sinigaglia
con Ignazio Oliva / Irene Petris
Distribuzione festivaliera Premiere Film
➖ Prindërit të kënaqur nga arritjet e fëmijëve të tyre prej kurseve por, çmimet për disa prej tyre janë të larta për ti mbuluar.👩‍👧‍👦
Qefsere Jusufi Mereme Ismani YllDita Bilalli
➖ Qendrat e kurseve nuk kanë ankesa nga prindërit dhe tash kanë 20% ulje në çmime për shkak situatës së pandemisë.👩‍🏫🧑‍🏫
Vision Academy Neting School

Shkollë private për mësimin e gjuhëve të huaja: Gjermane ( A1,A2,B1,B2,C1,C2) Angleze, Frenge,Italian

Qendra Vision Academy është një qendër moderne e mësimit të gjuhëve të huaja, si: gjuhës Angleze, gjuhës Gjermane, gjuhës Turke, gjuhës Shqipe dhe për disiplina të tjera shkencore si: Informatikë, Kontabilitet, Matematik, Trajnimeve Profesionale etj.

Operating as usual

04/09/2023

Regjistrime të reja për mësimin e GJUHËS GJERMANE - A1,A2,B1,B2
Apliko në linkun dhe përfito zbritje
https://visionacademy.edu.mk/aplikonline/

Ofrojmë
1.Kurse grupore Intensive
2.Kurse grupore tre herë në javë
3.Kurse grupore dy herë në javë
4.Kurse Individuale
5.Mundësi punësimi në gjermani

📍Lokacionet:
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

25/08/2023

Kurset për filloristë fillojnë sëshpejt
Rregjistrimet në rrjedhë për:
1.Gjuhë Angleze
2.Gjermane
3.Matematikë
4.Mësim plotësues+Detyrat e shtëpisë
5.Gjuhë shqipe

Gjendemi në dy lokacione në Tetovë
1.Në afërsi të universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës(JaneSandanski nr 48,1)
Kontakt:
078277367
076460144

Photos from Vision Academy's post 31/07/2023

Përfunduam programin 6 javor, “Shkolla Verore” ku së bashku me nxënësit kaluam momente të paharueshme, mësime,ekskurzione,pishinë, aktivitete kreative, kinema,lojra edukative dhe argëtuese…etj

Për regjistrimet e rradhës në programet tona edukative gjatë vitit akademik dhe më shumë informacione na gjeni në dy lokacione në Tetovë
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

Photos from Vision Academy's post 10/07/2023

Natyra ka një efekt të fuqishëm në vëmendjen e nxënësve, në përqëndrimin e tyre, zvogëlon stresin, forcon vetëdisiplinën, rrit aktivitetin fizik, nxit vetë-kënaqësinë dhe angazhimin e tyre andaj sot realizuam mësim në natyrë ku nxënësit që ndjekin programin e SHKOLLËS VERORE u argëtuan dhe mësuan njëkohësisht..

Shkolla Verore njëra nga eksperiencat më unike për filloristë dhe parashkollorë,çdo ditë mësim i ri aventurë e re.....
Për më shumë informacione na gjeni në dy lokacione në Tetovë
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

Photos from Vision Academy's post 13/06/2023

Festa e shkronjave dhe shpërndarja e certifikatave për parashkollorët🌟🌟
Urime vogëlush dhe suksese në rrugën e dijes

24/05/2023

Shkolla Verore njëra nga eksperiencat më unike për filloristë dhe parashkollor🌟
Bëhuni pjesë e aventurës tonë të përbashkët
19 Qershor - 31 Korrik
Shkolla Verore përfshin:
Gjuhë Angleze,Gjuhë Shqipe,Matematikë, Shkencë, Mësim në natyrë, Muzikë dhe Art, Aktivitete sportive ,Pishinë dhe lojra uji , Kinema....
Grupmoshat
3-6 vjeç ,7-8 vjeç ,9-12 vjeç
Për më shumë informacione na gjeni në dy lokacione në Tetovë
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

27/04/2023

Me Vision Academy suksesi është parësor....
Ju arini synimin tuaj me përkushtim dhe pa pengesa në marjen e certifikatës ndërkombëtare niveli A1 për bashkim famijar me ndjekje të kursit dhe orëve përgaditore për testim.
Urime dhe Suksese 👏👏

Për më shumë informacione dhe për tu bërë pjesë e sukseseve bashkë me ne mund të drejtoheni në dy qendrat tona
1.VanVardarska 107 (Në afersi të shkollës së mjekësisë)
2.JaneSandanski nr 48.1
Tel:076460144
078277367
044384501

Photos from Vision Academy's post 26/04/2023

Vision Academy pjesëmarrës në Ditët e Hapura në promovimin e mësimit alternativ në Universitetin Shtetëror të Tetovës

Të interesuarit patën mundësi të marin informacione më të detajuara dhe të regjistrohen me -20% zbritje ne gjitha programet që ne ofrojmë si dhe mundësi intershipi për studentët.
Zbritja vlen deri në fund të javës

Na vizitoni në qendrat tona në Tetovë ose na kontaktoni në numrat:
044384501
078277367
076460144

12/01/2023

Regjistrime të reja në mësimin e GJUHËS GJERMANE për nivelet A1,A2,B1,B2
Apliko në linkun dhe përfito zbritje
https://visionacademy.edu.mk/aplikonline/

Ofrojmë
1.Kurse grupore Intensive
2.Kurse grupore tre herë në javë
3.Kurse grupore dy herë në javë
4.Kurse Individuale
5.Mundësi punësimi në gjermani
6.Termine dhe plotësim i dokumentacionit

📍Lokacionet:
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

30/12/2022

Po mbyllim me sukses vitin 2022 në realizimin e projekteve ,trajnimeve profesionale,kurseve të gjuhëve të huaja për të rritur dhe programeve të ndryshme edukative për fëmijë.
Për fundvit me një pjesë të stafit në pamundësi për të qenë gjithë së bashku duke përgëzuar përkushtimin ,profesionalizmin dhe angazhimin maksimal në realizmin e kurseve dhe trajnimeve profesionale në Vision Academy
Fillime dhe projekte të reja na presin në vitin që vjen andaj gëzuar dhe mbarësi në vitin 2023

28/11/2022

Gëzuar festa e 28 Nëntorit!

22/11/2022

Urime 22 Nëntori-Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe!

07/11/2022

Trajnim për Kontabilitet Financiar + Certifikatë
Trajnimi është një mundësi e duhur për të mësuar praktikat e kontabilitetit dhe metodat e punës me shembuj praktik
Për aplikim në linkun
https://visionacademy.edu.mk/aplikonline/
ose më për më shumë informacione na gjeni në dy lokacione:
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

Photos from Vision Academy's post 05/11/2022

Në kuadër të projektit AMIF dhe Diakonie-Baden Württemberg ,Vision Academy bartës i projektit për në Maqedoninë Veriore në partneritet me APPK -Prishtinë dhe ISI -Tiranë organizuam seminarin dyditor në Ohër për të bërë kualifikimin e Mësimdhënësve dhe Multiplikatorve nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut në fushën e Mobilitetit Legal, për qytetarët të cilët kanë vendosur të lëvizin legalisht për në Gjermani.
Përveç pjesëmarrësve nga këto vende, morën pjesë edhe bashkëpunëtorë të projektit AMIF nga Gjermania, Turqia, Bosnja e Hercegovina, Ukraina, Gjeorgjia, Armenia, Etiopia.

27/09/2022

Kurse të gjuhës gjermane për nivelet A1,A2,B1

Regjistrohu në grupet e rradhës që fillojnë me 01.10.022

Për më shumë informacione mund të drejtoheni në dy qendrat tona
1.VanVardarska nr 48,1(Në afersi të shkollës së mjekësisë))
2.JaneSandanski nr 48.1
Tel:076460144
078277367
044384501

23/09/2022

Kurse të gjuhës gjermane për nivelet A1,A2,B1 Oraret për grupet e rradhës
17:00 -18:30 Niveli B1
16:00-17:30 Niveli A1(JaneSandanski nr 48,1)
18:30-20:00 Niveli A1

Regjistrohu në grupet e rradhës që fillojnë me 01.10.022

Për më shumë informacione mund të drejtoheni në dy qendrat tona
1.VanVardarska nr 48,1(Në afersi të shkollës së mjekësisë))
2.JaneSandanski nr 48.1
Tel:076460144
078277367
044384501

16/09/2022

Gjuhë Gjermane për bashkim familjar niveli A1
Grupet e rradhës A1,A2,B1 fillojnë së shpejti.
Për më shum informacion mund të drejtoheni në dy qendrat tona
1.VanVardarska nr 48,1(Në afersi të shkollës së mjekësisë))
2.JaneSandanski nr 48.1
Tel:076460144
078277367
044384501

09/09/2022

❗️RISI ❗️
Në bashkëpunim me Professional Development Acadamy ofrojmë programin e së ardhmes "EDUKIM FINANCIER PËR FËMIJË"
Investimi më i mirë që një prind mund ta bëjë për ardhmërinë e fëmijëve
Numri i nxënësve do të jetë i kufizuar
Për më shumë informacione na gjeni në dy lokacione:
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
078/277-367
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

02/09/2022

Për vite me rradhë hapërojmë sukseshëm me profesionalizëm dhe përkushtim duke aplikuar metodat më të reja për parashkollor dhe filloristë në programet:
1.Përgatitje për në shkollë
2.Mësim plotësues dhe Ndihmesë në detyrat e shtëpisë
3.Gjuhë Angleze
4.Gjuhë Gjermane
5.Matematikë
Për aplikim në linkun
https://visionacademy.edu.mk/aplikonline/
ose më për më shumë informacione na gjeni në dy lokacione:
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

29/08/2022

KURSE TË GJUHËS GJERMANE
20%ZBRITJE deri më 31 Gusht
Nivelet A1,A2,B1,B2
Për aplikim në linkun
https://visionacademy.edu.mk/aplikonline/
Për më shumë informacione na gjeni në dy lokacione:
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

19/08/2022

Kurse për nxënës filloristë dhe mësim plotësues
Për aplikim në linkun
https://visionacademy.edu.mk/aplikonline/

Për më shumë informacione na gjeni në dy lokacione:
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

06/08/2022

KONKURS PUNE
Vision Academy shpall konkurs për njohës të gjuhës gjermane niveli i avancuar C1

Ofrojmë:
Kushte të mira pune në zyrë
Orari i plotë i punës 8 orë në ditë
Rroga Bruto mujore 950 Euro

Të drejtë aplikimi kanë kandidatët që posedojnë:
Aftësi komunikimi në nivel të Avancuar C1
Precizitet në punë
Të punojë në ekip

Për aplikim mund të dergoni CV tuaja në
email adresën:
[email protected]

Photos from Vision Academy's post 29/07/2022

Sot përfunduam shkollën verore ku sëbashku për 6 javë u argëtuam,mësuam dhe u kënaqëm pafund me aktivitete të ndryshme kreative,mësim interaktiv, muzikë dhe lojra edukative.
Shkolla verore me një program unik ishte aventura më e bukur dhe e pa haruar për ne dhe nxënësit andaj suksese të dashur nxënës dhe ju mirëpresim me shume risi në vitin e ri akademik që do të filloj në shtator..

20/07/2022

Shkoll Verore dhe nxënësit në pishinë

23/06/2022

Water baloon figt💦
Summer school
Summer fun

Photos from Vision Academy's post 18/06/2022

Summer School 2022
Aventura jonë e përbashkët sapo filloi...
Shkolla verore një eksperience unike me aktivitete të shumta edukative, kreative dhe argëtuese të kombinuara me mësime në disa lëmijë mësimore...

Photos from Vision Academy's post 13/06/2022

One book, one pen, one child and one teacher can change the world
Suksese në rrugëtimin tuaj drejt dijes të dashur nxënës parashkollorë...

04/06/2022

Shkolla Verore njëra nga eksperiencat më unike për filloristë dhe parashkollor
Bëhuni pjesë e aventurës tonë të përbashkët
15 Qershor - 31 Korrik
Shkolla Verore përfshin:
Gjuhë Angleze,Shkrim Lexim, Matematikë, Shkencë, Mësim në natyrë, Muzikë dhe Art, Aktivitete sportive ,Pishinë dhe lojra uji ,Kinema....
Grupmoshat
4-7 vjeç ,8-11 vjeç ,12-15 vjeç
Për më shumë informacione na gjeni në dy lokacione në Tetovë
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

29/05/2022
Photos from Vision Academy's post 28/05/2022

Movie Time
Ishte një ditë e mrekullueshme në Kinema me nxënësit e ciklit të lartë
Dr Strage 3D Movie
#

17/05/2022

Kuse të gjuhës gjermane për çdo grupmoshë
Për regjistrim në grupet e rradhës dhe më tepër informacion mund të drejtoheni në qendrat tona :
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës(Jasht Vardarit 107) ose
2.Në afërsi të komunës rruga JaneSandanski nr 48,1.
Kontakt:
Tel:044/384-501
076/460-144
078/277-367
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

Photos from Vision Academy's post 14/05/2022

Nënat dhe fëmijët janë lidhja më e bukur që mund të egzistojë andaj organizmimin e ditës së sotëshme e realizum me fëmijët parashkollor nën shoqërin e nënave ku kaluam një ditë të mrekullueshme në vizitë të kopshtit Zologjik .
Pjesëmarrës të ekskursionit ishin edhe nxënësit filloristë të ciklit të ulët që ndjekin kurse në shkollën tonë Vision Academy

Photos from Vision Academy's post 12/05/2022

Vision Academy pjesëmarrës në Panairin e Karrierës në ditët e hapura në Universitetin e Tetovës 2022 ku shpalosëm ofertat tona për shërbimet që ofrojmë, mundësi paktike për studentë dhe mundësi punësimi.

12/05/2022

Të nderuar,
Në kuadër të Panairit të Karrierës që organizohet në Universitetin Shtetëror të Tetovës sot me datë 12.05.2022 keni mundësi të vizitoni standin tonë Vision Academy dhe të përfitoni nga ofertat tona me Zbritje 30% për çdo shërbim që ne ofrojmë, Punësim dhe Angazhim Praktik për studentë

Ofertat vlejnë vetëm sot
Ju mirëpresim

Photos from Vision Academy's post 10/05/2022

South East European University Career Fair 2022
Vision Academy pjesëmarrëse në panairin e karrierës në Universitetin e Evropës Jug-Lindore ku të pranishmit,stafi akademik dhe studentët u informuan për shërbimet që ne ofrojmë duke ofruar edhe mundësi punësimi ose angazhimi praktik për studentë.

26/04/2022

Dëshironi të mësoni gjuhë gjermane shpejt dhe rrjedhshëm me mësimdhënës të kualifikuar nga niveli fillestar
Përvoja e jonë disa vjeçare dëshmon suksese të vazhdueshme
Aplikoni në linkun
https://visionacademy.edu.mk/aplikonline/
dhe përfitoni zbritje deri më 01.05.2022
Numri i kufizuar i kandidatëve
Për më shumë informacione na gjeni në dy lokacione në Tetovë
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

13/04/2022

Kurse për Kontabilitet
Bazat e Kontabilitetit dhe Kontabilitet Financiar me shembuj praktik
Për më shumë informacione na gjeni në dy lokacione:
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

Photos from Vision Academy's post 07/04/2022

The best way to make children smile is to make them happy🥰😇
⭐️English course for kids

06/04/2022

Kurse për të rritur dhe Studentë
Kurse për Filloristë dhe parashkollorë
Për më shumë na gjeni në dy lokacione:
1.Në afërsi të Universitetit të Tetovës (Vonvardarska 107)
2.Në afërsi të komunës në rrugën (JaneSandanski,nr 48,1)
Kontakt:
044/384-501
078/277-367
076/460-144
Gjithashtu mund të na shkruani në Facebook ose Instagram

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Shkoll Verore dhe nxënësit në pishinë
Water baloon figt💦Summer schoolSummer fun
Vision AcademySinonim i dijes dhe suksesitVideo promovuese në eventin MNF
Even though you’re growing up, you should never stop having fun.Enjoying the pool 💦Vision Academy Kid's 🎓
Një përshkrim i shkurtër vizuel nga disa aktivitete që patëm sëbashku në mësimin e gjuhëve të huaja me grupmosha të ndry...
Gëzuar viti i ri 2018
HAPPY NEW YEAR 2017

Location

Telephone

Address


Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 09:00 - 20:00
Tuesday 09:00 - 20:00
Wednesday 09:00 - 20:00
Thursday 09:00 - 20:00
Friday 09:00 - 20:00
Other Tetovo schools & colleges (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

Auto Shlep REMI Auto Shlep REMI
Tetovo
Tetovo, 1200

AUTO SHLEP REMI

Sidi Education Tetovë Sidi Education Tetovë
Ulica Boris Kidric Br. 1 Tetovo
Tetovo, 1220

Course Center

Faculty of Health Sciences Faculty of Health Sciences
Ilindenska 335
Tetovo, 1200

SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare
101 P. N. Nerasht
Tetovo, 1203

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

Nga zemra n'zemër Nga zemra n'zemër
Tetovo, 12000

"Shfrytëzimi i kohës është punë,ndërsa puna e pranuar tek Zoti është adhurim"

Çerdhja JETA - Kamjan Çerdhja JETA - Kamjan
Kamjan
Tetovo, 1221

Çerdhja JETA

Foster Academy Kids Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, invent

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200