IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Operating as usual

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 17/11/2023

Proekt: Qyteti në sytë e fëmijëve
Vizitë e përmendores me rastin e 19 Nëntorit - Ditës së çlirimit të Tetovës
Objekti: Çerdhja e vjetër, Qendra sportive, Potok, Teteks
Grupi: 5-6

Проект: Градот низ детските очи
Посета на споменик по повод 19 Ноември-Денот на ослободување на Тетово
Објект: Стара градинка, Спортски центар, Поток, Тетекс

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 17/11/2023

Mësojmë matematik
Tema: Njohje me termet brenda-jashtë, e madhe - e vogël
Objekti: Nerasht, Xhepçisht, QZHH Reçic, Migjeni dhe Kirili dhe Metodi
Grupi: 5-6

Учиме математика
Тема: запознавање со поимите внатре-надвор, големо - мало
Објект: Нерашт, Џепчишт, РДР Речица, Миѓени, Кирил и Методи
Група: 5-6

17/11/2023

Të nderuar prind, sistemi i pagesave online momentalisht ka pengesë, deri në një njoftim tjetër ju lutem përdoreni sistemin bankar.
Me respekt,
IPKKF Rinia - Tetovë

Почитувани родители, системот на плаќање онлине моментално има проблеми.Ве молиме изберете друг ачин на плаќањо до следно известување.

Со почит,
ОЈУДГ Младост Тетово

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 16/11/2023

Tema: " Punim i shpellës "
Objekti: Potok, Teteks
Grupi: 3-4, grupi heterogen

Тема: " Изработка на пештера "
Објект: Поток, Тетекс
Група: 3-4, хетерогена група

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 16/11/2023

Lojë didaktike
Tema: " Kush çka na jep"
Objekti: Potok
Grupi: 2-3

Дидактичка игра
Тема: " Кој што ни дава"
Објект: Поток
Група: 2-3

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 16/11/2023

Mësojmë matematik
Tema: Njohje me termet brenda-jashtë
Objekti: Potok
Grupi: 5-6

Учиме математика
Тема: запознавање со поимите внатре-надвор
Објект: Поток
Група: 5-6

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 16/11/2023

Proekt "Multikultura"
Tema: " Andrea dhe macja e vogël "
Objekti: Potok
Grupi: 4-5, 5-6

Проект "Мултикултура"
Тема: " Андреа и малата мачка "
Објект: Поток
Група: 4-5, 5-6

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 15/11/2023

Tema: " Arushi pelushi dhe doktor qukapiku" - dramatizim
Objekti: Qendra Sportive
Grupi: 3-4

Тема: "Мечето Медарче и доктор клукајдрвец" -драматизација
Објект: Спортски Центар
Група: 3-4

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 15/11/2023

Tema: Kush kujdeset për kafshët shtëpiake- Fermeri
Loja: " Fermerët e vegjël "
Objekti: Qendra Sportive
Grupi: 4-5, 5-6

Тема: Кој се грижи за домашните животни-Фармер
Игра: ,,Малите фармери"
Објект: Спортски Центар
Група: 4-5, 5-6

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 14/11/2023

Përallë për ketrin
Loja: Kush do të mbledhë më shumë lejthija dhe ara
Objekti: Çerdhja e vjetër, Teteks
Grupi: 3-4 dhe grupi heterogen

Приказна за верверичка
Игра:кој ќе собере повеќе лешници и ореви
Објект: Стара градинка , Тетекс
Група: 3-4 години и група хетерогена

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 14/11/2023

Tema: Benefitet nga kafshët shtëpiake
Grupi: 4-5 dhe 5-6
Objekti: Çerdhja e vjetër dhe Teteka

Тема: Полза и корист од домашните животни
Возрасна група 4 - 5 и 5-6 год
Објект Стара градинка и Тетекс

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 13/11/2023

Tema:
1. Kafshët qe dua ti kem ne shtëpi
2. Modelim me plastelinë
Grupi: 4-5, 5-6 vjeç.
Objekti:Teteks

Тема:
1.Моето домашно милениче
2.Моделирање со пластелин
Група: 4-5, 5-6 год.
Објект:Тетекс

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 13/11/2023

Tema: Kafshët e pyllit-ilustrime 🐺🦊🐻🐰🐇🦌
Gr: 3-4 dhe grupi heterogen
Objekti: Teteks

Тема: Шумски животни-сликовница🐺🦊🐻🐰🐇🦌
Гр: 3-4 и група хетерогена
Објект: Тетекс

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 10/11/2023

Aktivitetet tona nuk kanë të ndalur 👏 sot fëmijët e çerdhes Rinia Tetovë vizituan kafshët në hapësirën e restorant Delfin në f. ÇEGRAN. Ata për së afermi panë kafshë të ndryshme.

Нашите активности немaат крај👏денес децата од градинка Младост - Тетово ги посетиа животните во отворениот простор кај ресторан Делфин во с. ЧЕГРАНЕ. Тие од блиску видоа разни животни.

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 09/11/2023

E nderuar në cilësin e Drejtoreshës së kopshtit për fëmijë IPKKF ,, Rinia ‘’ Tetovë , që bashkë me Kryetarin e komunës së Tetovës z.Bilall Kasami , udhëheqësin e sektorit për veprimtari publike z.Nazmi Dautin dhe këshilltaren komunale Yllzana Zeqiri të marrim pjesë në festivalin e 29-të të këngëve për fëmijë "Bletëzat 2023" në Tetovë një ndër festivalet më të bukura që po e mban gjallë shpirtin dhe zërin e fëmijëve për 30 vite me radhë.
Në këtë festival mori pjesë edhe voglushja e Kopsh*tit për fëmijë IPKKF ,, Rinia ‘’ Tetovë ,
Eda Abdulmexhiti me këngën ,, Mësuesen e kam xhan ‘’ ku dhe mori çmimin e ll-të 🏆🥉🎤🎼
Suksese Eda Abdulmexhiti 👏👏

Nga të gjitha trevat 🇦🇱, fëmijët kënduan këngët e tyre të mrrekullueshme për ta kthyer Qendrën për Kulturë në një qendër mbresëlënëse, madhështore dhe entuziazmuese për gjithësecilin që ishte sonte aty. Përgëzime Televizionit Koha dhe Radio Bleta për këtë trashëgimi kulturore për të gjithë ne!

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 09/11/2023

Tema: Mësojmë matematik- e madhe, e vogël, e ngushtë e gjerë
Objekti: Potok
Grupi: 4-5, 5-6

Тема: Учиме математика- големо, мало, тесно, широко
Објект: Поток
Група: 4-5, 5-6

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 09/11/2023

Tema: Lojë didaktike " Kush, ku përket "
Objekti: Potok, Teteks
Grupi: 2-3, 3-4 dhe grupi heterogen

Тема: Дидактичка игра " Кој, каде припаѓа "
Објект: Поток, Тетекс
Група: 2-3, 3-4 и хетерогена група

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 08/11/2023

Tema Loje levizese "Qengji dhe ujku"
Objekti- Teteks
Grupi: heterogen

Тема: Подвижна игра "Јагнето и волкот"
Објект-Тетекс
Група: хетерогена

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 08/11/2023

Aktiviteti sot: Punim dhe vizatim i kafshëve shtëpiake🐕‍🦺🦮🐕🐈🐓🐈‍⬛🫏🐎
Objekti: Qendra Sportive
Grupi: 4-5, 5-6

Активноста денес: Изработка и цртање на домашни животни🦮🐕‍🦺🐕🐈🐓🐈‍⬛🫏🐎
Oбјект: Спортски Центар
Група: 4-5, 5-6

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 07/11/2023

Tema: Punimi i qengjit
Objekti: Teteks, Çerdhja e vjetër
Grupi: 3 - 4

Тема: Изработка на јагне
Објект: Тетекс, Стара градинка
Група: 3 - 4

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 07/11/2023

Aktiviteti sot: Tregim për kafshët
Lojë me kafshët🐈🐕🦧🐒🦁🐅🐴🐮🐏🐐🐘🐇🦘🐔🦃🦅🦆
Objekti: Çerdhja e vjetër
Grupi: 4-5, 5-6

Активноста денес: расказ за животни
Игра со животни🐈🐕🐒🦧🦁🐅🐴🐮🐏🐐🦒🐔🐓🐠
Oбјект: Стара градинка
Група: 4-5, 5-6

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 06/11/2023

Aktiviteti sot: Tregim për kafshët
Lojë me kafshët🐈🐕🦧🐒🦁🐅🐴🐮🐏🐐🐘🐇🦘🐔🦃🦅🦆
Objekti: Teteks
Grupi: 3-4, 4-5, 5-6

Активноста денес: расказ за животни
Игра со животни🐈🐕🐒🦧🦁🐅🐴🐮🐏🐐🦒🐔🐓🐠
Oбјект: Тетекс
Група: 3-4, 4-5, 5-6

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 03/11/2023

Sot fëmijët e çerdhes tonë ishin më të lumtur se kurdoherë tjeter, zërat e tyre tingllonin shumë hareshëm se gjyesht Nanat e tyre të dyta kanë qenë për vizitë dhe puntori me nipërit dhe mbesat e tyre😍 Gjyshet janë gjëja më e çmuar në botë lumë na që ju kemi 👵👴🧓🧔‍♂️

Tema: Puntori me gjyshet - ushqimet , përalla dhe lojrat tradicionale

Objekti: Teteks, Çerdhja e vjetër, Qendra Sportive, Potok, Xhepçisht, QZHH Kirili dhe Metodi

Денес нашите деца од градинка беа највесели, нивните гласови звучеа многу срекни дека бабите, нивните втори мајки беа на посета и работилница заедно со внуците 😍 бабите се најскапоцени во светот благословени што ве имаме 👵👴🧓🧔‍♂️
Тема :Работилница со баби - Традиционална храна , приказни и игри

Објект: Тетекс, Стар градинка , Спортски центар, Поток, Џепчишта, Кирили и Методи

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 03/11/2023

Tema:Mësojmë matematik
Grupi: 4-5
Objekti: Nerasht, QZHH Migjeni

ТЕМА:Учиме математика
Група: 4-5
Објект:Нераште, РДР Миѓени

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 02/11/2023

Tema: Njoftim me perime
Aktiviteti - bëjm zaire🥕🍅🌶️🧅🥒
Objekti- Potok, Teteks, Qendra Sportive dhe Shipkovic
Grupi: 4-5 dhe 5-6

Тема : Запознавање со зеленчук
Активност - подготовка на зимница🥕🍅🌶️🧅🥒
Објект- Поток, Тетекс, Спортски Центар и Шипковица
Група: 4-5 и 5-6

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 02/11/2023

Tema Loje levizese Mbledhim molla
Objekti- Potok, Teteks
Grupi: 2-3, 3-4

Тема: Подвижна игра Собирај јаболки
Објект- Поток, Тетекс
Група: 2-3, 3-4

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 02/11/2023

Tema: Punime nga gjethet e thata
Objekti- Potok dhe Teteks
Grupi: 3-4

Тема: Изработки од суви лисја
Објект- Поток и Тетекс
Возрасна група 3-4

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 31/10/2023

Tema:
1. Dita botërore e kursimit 💰💸💵💶💴💳💷
2. Vizitë në bankë.
Grupi: 5-6 vjeç.
Objekti:Teteks , potok , qendra sportive dhe çerdhja e vjetër

Тема:
1.Ден на штедење 💰💸💵💳💴💶
2.Посета на банка.
Група: 5-6
Објект:Тетекс, поток,спортски центар и стара градинка

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 30/10/2023

Tema:
1. Drunjtë gjethmbajtës
2. Punim me bofça
3.Loje tradicionale Gurë, letër, gërshërë
Grupi: 3-6 vjeç.
Objekti:Teteks

Тема:
1.Зимзелени дрвја.
2.Изработки со шишарки.
3.Традиционални игри-Камен,лист, ножици
Група: 3-6 год.
Овјект: Тетекс

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 30/10/2023

Sot në objektin ton kishim në vizitë Lenadrin që jeton në Danimark dhe i cili dhuroj disa lojra didaktike për fëmijët e kopshtit tonë në objektin në f. Xhepçisht
👾 🧩
Falemenderit Leandër 👏👍

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 27/10/2023

Tema: Tregim per vjeshten/ Ilustrimi intregimit
Objekt: Teteks & Поток
Тема:Приказна на есента / Илустрација на приказната
Објект:Тетекс&Поток

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 27/10/2023

Tema : Tregimi për Vjeshtën - Ilustrimi i tregimit
Grupet: Qendrat për zhvillim të hershëm

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 26/10/2023

Tema : Vjershë ,, Dallëndyshja ‘’
Punimi i zogjëve shtegëtar
Përpunimi i ombrellës
Njohja me terme: Lartë-Poshtë ;
Mbrenda-Jashtë
Objekt:Potok

Тема: Стихотворба Ластовичка
Изработка на птица преселница
Изработка на чадор
Запознавање на поимите Високо-Ниско
Внатре-Надвор
Објект: Поток

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 25/10/2023

Tema: Punim kreativ me gishta-Pikat e shiut💧💧💧
Vjershë ,, Çadra ime ‘’
Lojë lëvisëse ,, Bie shi ‘’
Grup moshat : 3-6
Objekti: Teteks 1&2, Potok , Migjeni

Тема: Дожд со прстиња-Ликовна игра💧💧💧
Стихотворба “Моето чадорче”
Подвижна игра “ Врне дожд’’
Год група: 3-6
Објект: Teteks 1&2 , Potok , Migjeni

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 25/10/2023

Tema: Punim kreativ me gishta-Pikat e shiut💧💧💧
Vjershë ,, Çadra ime ‘’
Lojë lëvisëse ,, Bie shi ‘’
Grup moshat : 3-6
Objekti: Qendra sportie

Тема: Дожд со прстиња-Ликовна игра💧💧💧
Стихотворба “Моето чадорче”
Подвижна игра “ Врне дожд’’
Год група: 3-6
Објект: Спортски центар

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 25/10/2023

Tema: ,, Përalla e gjethit të verdhë’’ - gjethi i verdhë tregon
,, Era frynë gjethet bien ‘’ - lojë lëvizëse
🍁🍂
Objekt : çerdhja e vjetër

Тема на денот:
"Приказната на жолтиот лист"- жолтиот лист раскажува🍁🍂
"Ветерот дува,лисјата паѓаат"- подвижна игра
Објект: стара градинка

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 20/10/2023

Tema:
1. Dita e mollës.🍏🍎
2. Punim i mollës me teknika të ndryshme.🔖✏️🖍️🍏🍎
Grupet në objektet Teteks dhe Potok

Тема:
1.Ден на јоболко 🍏🍎
2.Изработка на јоболки со разни текники.📋✏️🖍️🍏🍎
Групи во објект Тетекс и Поток

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 20/10/2023

Tema:
1. Dita e mollës.🍏🍎
2. Punim i mollës me teknika të ndryshme.🔖✏️🖍️🍏🍎
Grupet : Qendrat për zhvillim të hershëm

Тема:
1.Ден на јоболко 🍏🍎
2.Изработка на јоболки со разни текники.📋✏️🖍️🍏🍎
Група: Ран детски развој

Photos from IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово's post 19/10/2023

Tema:
1. Njohja me pemët e vjeshtës nëpërmjet shijes dhe erës.🍏🍎🍐🍊🍋🍇
2. Loje arti:Punim i fugurave qesharake me lëvoret e frutave.
Grupi: 5-6 vjeç.
Objekti:Teteks 2

Тема:
1.Препознавање на овошје по мирис и вкус.🍏🍎🍐🍊🍋🍇
2.Ликовна игра:Изработка на смешни фигури од отпадот.
Група: 5-6 год.
Објект:Тетекс 2

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Address


Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo
1200

Opening Hours

Monday 07:00 - 18:00
Tuesday 07:00 - 06:00
Wednesday 07:00 - 06:00
Thursday 07:00 - 06:00
Friday 07:00 - 06:00
Other Education in Tetovo (show all)
zulfijakupi zulfijakupi
Tetovo

Instituti Islam Ikra Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

DAS - Qendër kursi DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

Brainobrain Tetovo Brainobrain Tetovo
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edh

Theniie Theniie
Tetovo
Tetovo, 1200

Theniie

Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit Xhi ka Tetova ma Sham Pi Odrit
Tetovo, TETOVAA

Tetovë-Odri

Hesat Rushani Hesat Rushani
Tetovo, 1200

Qendra Edu Qendra Edu
Ulica 133 Br. 60/5
Tetovo, 1200

Qendër edukative që ofron Edukim të përgjithshëm dhe Edukim Special dhe rehabilitim

Allahu Edhe 1 Allahu Edhe 1
4
Tetovo