Schools & colleges in Tetovo - Page 1

Find schools & colleges in Tetovo. Listings include Qendra Fluent, Neting School, Maarif International Schools N. Macedonia, Çerdhja Private - REA, Falimindrit O Zot Qe Jemi Musliman and STEMLab. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovo?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Qendra Fluent A Qendra Fluent
Saraj, Tetovë, Gostivar, Zhelinë
Tetovo, 1200

FLUENT është qendër kursesh e trajnimesh që vepron në Shkup, Tetovë , Zhelinë dhe Tearcë.

Neting School B Neting School
Ploshtad Marshal Tito 15
Tetovo, 1200

Qendra për kurse dhe trajnime profesionale

Maarif International Schools N. Macedonia C Maarif International Schools N. Macedonia
D. Sedlarce, Brvenica Str 101 No 1
Tetovo, 1200

Valuing Education!

Çerdhja Private - REA D Çerdhja Private - REA
Tetovo

Çerdhja private REA-Tetovë Ne hyrje te Tetoves , Rruga e Shkupit Nr.15 Tel: 078 402 602

Falimindrit O Zot Qe Jemi Musliman E Falimindrit O Zot Qe Jemi Musliman
Tetovo

Faliminderit O Zot Që Jemi Musliman

STEMLab F STEMLab
Ilindenska 177
Tetovo, 1200

Qendra për Edukim dhe Mësim Inovativ-STEMLab Center for Education and Innovative Learning-STEMLab

Qendra Edu G Qendra Edu
Ulica 133 Br. 60/5
Tetovo, 1200

Qendër edukative që ofron Edukim të përgjithshëm dhe Edukim Special dhe rehabilitim

Pegasus ELS H Pegasus ELS
Ulica Blagoja Toska, 228
Tetovo, 1200

Pegasus ELS offers English courses for young learners and adults. Online Classes Creative Workshops

РЦСОО Моша Пијаде - Тетово I РЦСОО Моша Пијаде - Тетово
Улица Илинденскa бр. 301
Tetovo, 1200

Официјална Facebook страница за Државно средно училиште - ?

Instituti Islam Ikra J Instituti Islam Ikra
Rruga Ilindenit Nr. 215
Tetovo

Mësime Islame të kombinuara me metoda moderne dhe avancim personal.

IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово K IPKKF“Rinia”-Tetovë / ОЈУДГ"Младост"-Тетово
Braka Miladinovi Nr. 1v
Tetovo, 1200

Institucioni publik komunal Kopshti I fëmijeve “Rinia” - Tetovë - faqja zyrtare; Komuna e Tetovës

Yahya Kemal College - Tetovo L Yahya Kemal College - Tetovo
FAH 106/1200
Tetovo, 1220

Yahya Kemal College has been established pursuant Decree No. 23-2487/1, dated September 16, 1996, issued by the Ministry of education of the Republic of Macedonia. In a short period, our school achieved great results and very soon it became admired by Mac

Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center N Green Team Ski School - Popova Sapka Ski Center
Popova Sapka
Tetovo, 1200

Ski school & Camping

Litera Academy O Litera Academy
Str. Ivo Lola Ribar No. 110
Tetovo, 1200

Qendra për kurse, trajnime dhe aftësime profesionale

Yahya Kemal Elementary - Tetovo P Yahya Kemal Elementary - Tetovo
FAH 106/1200
Tetovo, 1220

Elementary School

Kopshti Bletëzat Q Kopshti Bletëzat
Ljubo Bozinovski Pish 117
Tetovo, 1200

👶👼 Misioni ynë është përkujdesja, ambient i përshtatshëm mësimor, aktivitete të ndrysh

Foster Academy Kids R Foster Academy Kids
Tetovo

Programe dhe kurse për gjuhë të huaja, programe motivacionale, programe psiko-zhvillimore, inventive e inovative, kurse e trajnime të larmishme nga sfera e shkathtësive digjitale dhe jo vetëm....

ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë S ООУ "Гоце Делчев" Тетово / SHFK "Goce Dellçev" - Tetovë
Иво Рибар Лола бр:96/Тетово/Ivo Ribar Llolla Nr:96
Tetovo, 1200

Основно општинско училиште

Çerdhja JETA - Kamjan T Çerdhja JETA - Kamjan
Kamjan
Tetovo, 1221

Çerdhja JETA

Ramiz Iljazi U Ramiz Iljazi
Rr. "101" Pa Numër
Tetovo, 1217

Faqja personale ne facebook

Auto Shlep REMI V Auto Shlep REMI
Tetovo
Tetovo, 1200

AUTO SHLEP REMI

Matrix Educational Centre W Matrix Educational Centre
Ulica 141 Br. 5
Tetovo

expanding the knowledge and growing together 🧠

Shkolla Fillore  Komunale "Istikball" - Tetovë X Shkolla Fillore Komunale "Istikball" - Tetovë
Tetovo, 1200

Shkolla “Istikball-Tetovë është shkollë qendrore në kuadër të së cilës veprojnë edhe 2 shkolla periferike në fshatin Gajre dhe fshatin Lisec. Historiku i Shkollës “Istikball” daton nga viti 1951. Dita e Patronatit: 17 Maj

Art Classic Tetovë Y Art Classic Tetovë
Ilindenska
Tetovo, 1200

Shkolla e Muzikës Art Classsic Tetovë. Kontakti: +38971799655

DAS - Qendër kursi Z DAS - Qendër kursi
Ulica Jane Sandanski 50 1222 Tetovo
Tetovo

Ofrojmë kurse të gjuhës gjermane të niveleve A1,A2,B1 dhe B2.

SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare 1 SHF Ismail Qemali - Nerasht faqja zyrtare
101 P. N. Nerasht
Tetovo, 1203

Edukim cilësor dhe konkurrues, për një shoqëri të bazuar në dije.

International STEM Olympiad - North Macedonia 2 International STEM Olympiad - North Macedonia
Ilindenska
Tetovo, 1200

International STEM Olympiad - North Macedonia

Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово 3 Отворен Граѓански Универзитет за доживотно учење Тетово - ОГУДУ Тетово
Ivo Lola Ribar 96
Tetovo, 1200

Информации за курсeви, услуги и активности на ОГУДУ - Тетово

Pluto Daycare 4 Pluto Daycare
Boulevard Vidoe Smilevski Bato
Tetovo, 1200

Qëndrim ditor për më të dashurit tuaj. Eksplorimi fillon në dyert tona.

Vrabotuvanje MK 5 Vrabotuvanje MK
Mala Recitsa
Tetovo, 1200

Vrabotuvanje

Faculty of Health Sciences 6 Faculty of Health Sciences
Ilindenska 335
Tetovo, 1200

SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово 7 SHFK Liria - Tetove / ООУ Лирија - Тетово
Dervish Cara 6
Tetovo, 1200

Shkolla Fillore Komunale “Liria” - Tetove Основно Општинско Училиште "Лирија“ - Тетово

InterConnect Education 8 InterConnect Education
Tetovo, 1200

• Education • Innovation • Development

Работнички Универзитет Тетово -  Universiteti i Punëtorëve Tetovë 9 Работнички Универзитет Тетово - Universiteti i Punëtorëve Tetovë
Marshal Tito 96
Tetovo, 1200

Стручно образование и обука - Тетово - Edukim profesional dhe Trajnime Vocational Education and Training - Tetovo

You are on page 1 of 3
1 2 3