Shkolla fillore komunale "Përparimi" - Tetovë

Shkolla fillore komunale "Përparimi" - Tetovë

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Shkolla fillore komunale "Përparimi" - Tetovë, School, Rr. 101, pn, Tetovë.

Photos from Shkolla fillore komunale "Përparimi" - Tetovë's post 19/11/2023

Komisioni Shtetëror për Parandalim të Korupsionit në mbështetje të IFES, nga periudha maj-dhjetor 2023 kan ndërmarë aktivitete edukuese për ndërgjegjësimin e të rinjve për korupsionin dhe përplasjen e interesave. Sh.F.K "Përparimi" ishte përzgjedhur në grupin e 13 shkollave të RMV ku zhvillohet ky aktivitet.
Si rrjedhojë nxënësit e klasëve të VII, VIII dhe IX së bashku me arsimtaren e Arsimit qytetar Mukadese Sulejmani, u angazhun për prezantimin që u realizu sot në shkollën tonë ku ishin prezent: Kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korupsionit me pjestarë të tjerë, përfaqsues të IFES,të cilët e vlerësuan tepër shumë prezentimin e nxënësve tanë.

Photos from Shkolla fillore komunale "Përparimi" - Tetovë's post 06/10/2023

Aktivitete sportive me nxënësit e klasëve të 4 dhe 5 për të shënuar javën e fëmijëve dhe javën sportive.

Photos from Shkolla fillore komunale "Përparimi" - Tetovë's post 04/08/2023

Fusha e sportit në shkollën fillore komunale "Përparimi" Reçicë e Madhe-Tetovë e finalizuar me vendosjen e tabelave të basketit,vendosjen e shtyllës dhe rrjetit të volejbollit,rrjetit mbrojtēs metalik dhe ndriçimit të fushës sportive.
Falemenderim të veçantë mërgimtarëve të fshatit dhe banorëve të saj që kontribuojnë gjithmonē për të mirēn e Reçicës dhe Reçicasve.
Ju jemi mirënjohës.

24/07/2023

Të nderuar,

Ju njoftojm se nga Sektori për Veprimtari Publike-Njesia për Sport në lidhje me organizimin e pilot-projektit kurse për mësimin e notit për nxënësit që kanë përfunduar klasën e pestë dhe të gjashtë nga data 17.07.2023 deri 18.08.2023.

Orari për shkollën tonë është më poshtë.

Photos from Shkolla fillore komunale "Përparimi" - Tetovë's post 02/06/2023

Ditën ndërkombëtare të fêmijëve, 1 Qershorin e zbukuruan edhe më shumë nxënësit e klasëve të dyta me programin e tyre festiv për festën e Abetares. Aktivitete për të shënuar këtë ditë të veçantë u realizuan në të gjithë klasët,por kësaj rradhe do i lëmë hapësirë Festës së Abetares.

01/06/2023

Turneu final në futboll në nivel republikan

Më 31.05.2023 nën organizimin e Federatës së Fudbollit të RMV, Federatës Europiane të futbollit (UEFA) dhe Lidhjes së sporteve shkollore u organizua turneu final republikan ku morën pjesë nxënësit e klasave 4,5-ta. Shfk "Përparimi" mori vendin e katërt 🏆. Përgjegjës i projektit prof. Elham Halili si dhe prof. Bedredin Memeti!

Photos from Shkolla fillore komunale "Përparimi" - Tetovë's post 17/05/2023

Me 16.05.2023 në palestrën e SHFK"Perparimi" - Reçicë e Madhe u zhvilluan aktivitetet në kuader të projektit te FFM-së dhe të FSSHM -futbolli për femra nëpër shkolla.

04/05/2023
Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address

Rr. 101, Pn
Tetovë
Other Schools in Tetovë (show all)
Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë
Tetovë

Faqja zyrtare e shkollës "Gjergj Kastrioti Skenderbeu"

A.S.Qiqish A.S.Qiqish
Goce Dellcev Nr24
Tetovë

IV-7 gjimnazi tetoves IV-7 gjimnazi tetoves
Tetovë, Tetovo, Macedonia
Tetovë

II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014 II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014
Tetovë

II-12 "Kirili Pejqinoviq"

Jonida Club Jonida Club
K. J. Pitu Nr 78
Tetovë, 11220

Klub per femije qe meret me aktivitete te ndryshme te lira: pikture dhe vizatim grafik, Aktrim, Cikl

Çerdhja e Fëmijëve ALJA Детската Градинка АЛЈА ALYA Çocuk Yuvası Çerdhja e Fëmijëve ALJA Детската Градинка АЛЈА ALYA Çocuk Yuvası
St. 159, No:40
Tetovë, 1200

Çerdhja për fëmijë - "ALJA" � Kushte bashkëkohore � E pajisur me të gjitha licensat e duhu

I-6 Mjeksi 2013/14 I-6 Mjeksi 2013/14
SH. M. K. M Nikolla Shtejn
Tetovë, 135098642

Ne nuk jemi të mirr,por më të mirr se ne nuk ka ^_^

II-13 ''Nikolla Shtejn'' fizoterapi II-13 ''Nikolla Shtejn'' fizoterapi
Tetovë

https://www.II-13NikollaShtejn.com

IV-6 Nikolla Shtejn, The Legend Of School IV-6 Nikolla Shtejn, The Legend Of School
Tetovë, VECHNEEDIM:P

We aren't saying goodbye,our friendship will live with us in the future too, We were and we will alw

Dalma Lingua Dalma Lingua
Rr. Abdyl Frashëri Nr. 8
Tetovë, 1200