Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë

Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë

Shkolla FIllore Ibrahim Temo

Operating as usual

22/03/2023
30/11/2022

Sot u zhvilluan garat zonale në futsal në kategorinë e vajzave. Shkolla jonë ishte pjesëmarrës dhe suksesi në këta gara ishte vendi i III - të. Urime vajzave urime edhe fituesit dhe suksese në garat republikane.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 22/11/2022

Me rastin e festës drejtoria e shkollës sonë u uroj të gjithë arsimtarëve dhe nxënësve gëzuar Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe
Urime të gjithëve gëzofshim edhe shumë të tjera!

22/11/2022

Gëzuar Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe!

07/11/2022

Urime pensionimi i nderuar pedagog Fuat Abdii.
Ju nuk kursyet mundin dhe vullnetin e juaj për të edukuar dhe mësuar gjeneratat e reja. Ju nuk do të jeni pjesë e arsimit mësimor por do të jeni gjithmonë në mesin tonë për të dhënë mendimin tuaj dhe këshillat e juaja. Stafi ynë është krenar me punën e juaj të palodhshme dhe patëm nderin që punuam me ju. Ne në tërësi ju vlerësojmë për udhëzimin, mbështetjen dhe udhëheqjen tuaj të shkëlqyer. Bujaria juaj do të na mungojë. Prania juaj, udhëzimet e tua dhe mbikëqyrja juaj na frymëzuan që të bëhemi më të mirë. Puna juaj e palodhur, si arsimtarë, drejtorë dhe pedagog, përkushtimi dhe arritjet tuaja nuk mund të krahasohen kurrë. Do të na mungoni t'ju shohim çdo ditë këtu në zyrë, por ne e dimë se sa shumë keni punuar për këtë. Faleminderit për gjithçka që keni dhënë për këtë shkollë.
Shpresojmë që jeta juaj në pension të jetë pjesa më e mirë e jetës suaj!
Të dëshirojmë shëndet dhe çdo të mirë në jetë.

02/11/2022

Urime pensionimi mësues Ekrem Elezi!
Mësues Ekrem Elezi ka arritur moshën e pensionimit, 65 vjet, me kontributin e tij prej më se katër dekadash dhënë arsimit e diturisë.
Ne të gjithë krenohemi me punën e devotshme prej mësimdhënësi të mësues Ekrem Elezit, dhënë gjeneratave të tëra.
Ai na ka mishëruar me vullnet të paepur dhe me një përkushtim të madh në arsimimin dhe edukimin e brezave të rinj, andaj ne e kemi model punën e tij dhe po e përfundon karrierën me bindje të patundur se kjo është një detyrë me shumë vlera.
Ai do të mbahet mend për qetësinë dhe urtësine që ka reflektuar në gjenerata, të cilët do të jenë mirënjohës përgjithmonë. Përkushtimi i pakrahasueshëm me të cilin mësues Ekrem Elezi ka kryer profesionin çdo një nga këto vite meriton një duartrokitje të jashtëzakonshme.

Drejtoria dhe stafi i shkollës Ibrahim Temo e falenderon për kontributin e dhënë përgjatë këtyre viteve të mësimdhënies.
Ju jeni një model i shkëlqyer! Gëzoni pensionin tuaj.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 27/10/2022

Sot u organizuan garat në nivel komunal në lojën e volejbollit ku shkolla jonë mori pjesë me dy ekipe një ne kategori të vajzave dhe një ne kategori të meshkujve.
Me ekipin e meshkujve arritëm vendin e tretë, ndërsa me ekipin e vajzave arritëm vendin e parë, me çrast na mundëson pjesëmarrjen në garat komunale në Tetovë. Urime vajzave dhe suksese në garat e mëtejshme. 💪👍🌟

21/10/2022

Rritregim i përrallës "Kësulkuqja",
në gjuhën angleze
Interpreton nxënësi: Raonar Hamzi Kl I-2
Ars. e gj. angleze: Ganimete S.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 01/09/2022

Të dashur nxënës, mësimdhënës dhe prindër të nderuar!
Më lejoni që në emrin tim personal t’u shpreh urimet më të sinqerta për fillimvitin e ri shkollor, duke u dëshiruar suksese në mësime dhe punë.

Dita e parë e shkollës është një moment emocional dhe mbi të gjitha me një rëndësi të madhe, pasi u jep të gjithëve besim: mësuesve në punën e tyre plot sfida, prindërve në synimin për shërbim cilësor dhe nxënësve për arritje të shkëlqyera. Është moment për të reflektuar në rolin madhor që ka edukimi në shoqëri.

Kësaj dite më së tepërmi i janë gëzuar filloristët të cilët për herë të parë do të ulen në bankat shkollore për të mësuar shkronjat, shkrimin dhe leximin. Uroj që të kenë suksese, ndërsa prindërve të tyre u dëshiroj çdo të mirë, duke iu prirë suksesi te fëmijët e tyre.

Dija ndriçon rrugën tonë të së nesërmes, dhe rruga jonë e së nesërmes është një rini e shkolluar dhe e ndriçuar me dije!

Suksese!

Me respekt,

Xhemil Zulbeari

Drejtor i shkollēs

30/06/2022

🎥 Kinema në hapësirë të hapur
📍 Te parku i fshatit
📅 E premte
⏰️ 20:30
💸 Pa pagesë

09/05/2022

Për nder të ditës botërore të librit 23 prill me datë 06.05.2022 dita e premte biblioteka e qytetit në bashkëpunim me këndin amerikan organizuan gara.
Shkolla jonë morri pjesë në këtë konkurs letrar. Nxënësit tanë konkuruan me poezi të ndryshme edhe atë në gjuhën shqipe, maqedone dhe angleze. Ku nuk munguan edhe sukseset.
✔️Isra Izairi klasa e IX-të në gjuhën shqipe me poezinë “Libri” mori çmimin e tretë,
✔️Vjosa Halimi klasa e IX-të mori lëvdatë
✔️Juleda Alili klasa e IX-të në gjuhën angleze me poezinë “Spring” cmimin e tretë,

09/05/2022

📆 07.05.2022 - e shtunë. Shkolla jonë morri pjesë në garat regjionale të gjuhës angleze pas sukseseve të arritura në garat lokale të organizuara nga ELTAM (Lidhja e arsimtarëve të gjuhës angleze të Maqedonisë).
♦️Nxënëset tona nën udhëheqjen e arsimtares së gjuhës angleze Shpresa Neziri u kthyen sërrish me rezultate të shkëlqyera edhe atë:
Nxënësja
✔️ Amra Rush*ti , klasa e VIII-të me 81 pikë - vendi i dytë dhe
✔️ Lirëza Dauti klasa e VII-të me 77 pikë - vendi i tretë.
Shumë suksese në garat republikane.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 30/03/2022

✔Në bazë të ligjit aktual për siguri dhe shëndet në punë, neni 31 dhe neni 24, tē punësuarit duhet të trajnohen për mbrojtje dhe siguri nē punë, andaj:
📍 sot, nga ana e kompanisë së autorizuar ELEKTRODEPO me seli në Tetovë, u realizua trajnimi për mbrojtje, siguri dhe shëndet të punëtorëve gjatë punës nga ♦️Dragi Arsovski -inxhinier i mbrojtjes në punë dhe nga ♦️Armend Kasa - instruktor - zjarrfikës i diplomuar

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 23/03/2022

✔ Falemnderim deri te kompania "Dajti Nuhi" për donacionin e rradhës .
⭐ një shtypës shumë funksional për nevojat e administratës të shkollës.

21/03/2022

📍 Fundjavën që lam pas, më saktēsisht më 19.03.2022 (e Shtunë) janë organizuar garat në gjuhën Angleze (EILTAM) në qytetin e Gostivarit ku shkolla jonë nën udhëheqjen e arsimtares Shpresa Neziri ka qenē pjesmarëse, sidhe ka arritur suksese të shkëlqyera me nxēnësit/et:
🥈Amra Rush*ti. kl. e VIII-të; 88 pikë -Vendi i 2️⃣
🥈Lirëza Dauti: kl. E VII-të, 82 pikë -Vendi i 2️⃣
💥Suksese në garat regjionale!💥

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 21/03/2022

📚Si zakonisht kur kemi ditë të veçanta, edhe aktivitetet në shkollë janë të veçanta.
💥 Orë ekologjike
💥 Pastrim i mësojtoreve dhe rrethit më të gjërë
💥 Mbjellja e fidaneve
♦️Gëzuar dita ekologjike♦️

Falemenderim deri te fidanishtet e fshatit që shkollēs i dhuruan fidane

07/03/2022

📕Të nderuar/a mësues/e dhe shumë të respektuar arsimdashës,

💥 Urime 7 Marsi (Ditën e mësuesit) 💥

Nga Drejtoria!

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 21/12/2021

Desiminim i seminarit:
Trajnimi për parandalimin dhe luftën kundër trafikimit të fëmijëve për përfaqësuesit e shkollave fillore.
Desiminues:
1. Fuat Abdiu
2. Lulzim Hasani
3. Blerina Ziberi
4. Naxhije Iseini

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 20/12/2021

Falenderim i veçantë prindërve për kontributin dhe ndihmën që na japin neve dhe në veçanti fëmijëve të tyre. Me donacionet e tyre përmirësohen dhe lehtësohen kushtet për mbarëvajtjen e mësimit.
Donacioni i rradhës vjen nga prindërit e paraleles II-2, për nevojat e paraleles në fjalë - shtypës (printer) multifunksional si dhe një printer nga një prind i paraleles II-1 për kushte më të mira për nxënësit dhe arsimtaren e paraleles në fjalë.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 17/12/2021

Në çastet kur kujdesi për nxënësit tonë duhet të jetë në nivelet më të larta, shkolla mbetet e fokusuar që të jep kontributin e saj të sinqertë në përforcimin e kushteve shkollore përmes mekanizmave të ndryshme vepruese.
Kështu falë gatishmërisë humanitare të kompanisë "Relita furniture" me seli në Hanover të Gjermanisë e udhëhequr nga afaristi jonë z. Fatmir Halimi u sigurua një shtypës me ngjyra shumëfunksional "fotokopje" bashkëkohore që do të jetë në shërbim të institucionit shkollë dhe veçanërisht në shërbim të nxënësve.

Ju falemenderit!

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 16/12/2021

Aktivitete për nxitjen e Klimës demokratike në shkollë!
("Kush duhet të mbajë maskë- si duhet vendosur maska")
Projekt ky i realizuar me nxënësit e klasave të VIII-ta dhe të IX-ta nën mbykqyrje të arsimtarëve Blerina Ziberi dhe Burim Zulbeari (mbështetje teknike).
Nxënësit pjesmarës ne projekt ishin:
Semra Alili IX2
Lejla Jusufi IX2
Valdrina Dauti IX2
Anida Ajdari IX2
Anida Sahiti IX2
Semra Seadini IX1
Ajla Fetahi IX1
Amra Pajaziti IX1
Melisa Abdi IX1
Vjosa Halimi VIII2
Isra Izairi VIII2
Juleda Alili VIII2
Eliza Abdii VIII1
Shefkinas Kadri VIII1.

Githashtu për realizimin e projektit në fjalë u kujdes edhe bashkëfshatarja jonë zonja Ganimete Alili të cilën publikisht e falenderojmë.

ps. Meqë projekti ishte në garë me projekte të shkollave të tjera, projekti jonë u vlerësua nga komisioni i Byrosë për zhvillim të arsimit (BZHA), si një ndër projektet më të dalluara, andaj shkolla jonë u shpërblye me:
1 Laptop dhe 1 projektor.
Falenderojmë të gjithë nxënësit, bashkëpunëtorët si dhe të gjithë të tjerët që ndihmuan në realizimin e këtij projekti.

28/11/2021

28 Nëntori – Dita e Flamurit, është festa që bashkon shqiptarët anë e mbanë botës, është festa që shqiptarët i bën një.
Andaj shfrytëzoj rastin që, në emrin tim personal si drejtor, në emër të këshillit të shkollës dhe këshillit të arsimtarëve t’i përcjell çdo shqiptari urimet më të përzemërta me rastin e festës së Flamurit, me dëshirën që të jetojmë përherë të bashkuar, në harmoni me njëri tjetrin, duke kujtuar me krenari të kaluarën, duke mbrojtur të tashmen, dhe duke ndihmuar të ardhmen.

Të ndarë në shumë shtete, por të bashkuar rreth një Flamuri!

Urime!

22/11/2021

Duke festuar festèn e 22 Nëntorit
Gëzuar e festofshim për jetë 📖🇦🇱

31/08/2021

Të dashur nxënës, të nderuar prindër!

Nesër, më datë 01.09.2021 pas një periudhe të gjatë fillon mësimi me prezencë fizike për të gjithë nxënësit nga klasa e parë deri klasën e nëntë.
Në emrin tim personal, si drejtor shkolle dhe në emër të të gjithë të punësuarve, nxënësve ju uroj një vit të mbarë shkollorë, duke respektuar të gjitha protokolet për mbrojtje nga virusi.
Apelojë që të gjithë pa dallim nxënës, arsimtarë, prindër, të kemi kujdesë dhe të kontribuojmë në normalizimin, gjegjësisht zvogëlimin e rrezikut që mund t'i kanoset një nxënësi, një arsimtari, një prindi e një shoqërie të tërë duke mbajtur higjienë personale si dhe maskë në fytyrë!

VËREJTJE!
Arsimtarët dhe nxënësit që nuk do të mbajnë maska, nuk do të lejohen të hyjnë në shkollë!

DUKE MBROJTUR VETEN, MBROJMË EDHE TË TJERËT!

Me respekt,
nga drejtoria e shkollës!

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 01/06/2021

Bota është e bukur sepse ekzistoni ju fëmijë të dashur!
Gēzuar 🎉🎉
1 Qershorin Ditën ndërkombëtare të fëmijëve

Photos from Федерација на училишен спорт на Македонија's post 26/05/2021
Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 26/05/2021

Aktivitete në natyrë, ecje
Distanca 8 km
Klubi sportiv shkollorë
SHPRESAT 2019
F. Strimnicë
26.06.2021

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 21/05/2021

Aktivitete:
Biçikleta ime
Lënda: Arsim Teknik
Klasa: V
Arsimtari: Burim Zulbeari

06/03/2021

Mësuesve tanë të nderuar dhe të gjithë punonjësve të arsimit ua uroj festën e 7 Marsit, duke ju dëshiruar suksese të reja në misionin e tyre të shenjtë, arsimimin dhe edukimin e brezave.

Me respekt,

Xhemil Zulbeari
Drejtor i shkollës.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 30/12/2020

Me rastin e mbarimit me sukses të gjysëmvjetorit të parë, për ti buzëqeshur më të vegjëlit e shkollës u përkujdesën prindërit:
Burim Elezi që shpërndau nga një pako për çdo nxënës nga klasa e parë deri në klasën e tretë.
Agron Emini - ndau nga një pako për nxënësit e paraleles I-1
Haki Hamzi - ndau nga njē pako për nxënësit e paraleles I-2
Mumin Rush*ti - ndau nga një. pako për nxënësit e paraleles II-1
Dashmir Seadini - ndau pako për nxënësit e paraleles III-2
Në emër të të gjithë nxënësve, ju falemenderit.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 07/12/2020

Një falënderim i sinqertë nga këshilli i arsimtarëve deri te këshilli i shkollës që me vetë iniciativë dhe përkrahje të udhëheqësisë së shkollës kontribuan një donacion prej 10 kompjuterave për të ndihmuar në këto kushte pandemie, arsimtarët në mbarvajtjen e mësimit në distancë.
Kontribuesit:
Xhevat Halimi
Ali Alili
Xhemil Zulbeari
Suad Alili
Jetmir Isejni
Lulzim Hasani.
Gjithashtu një falënderim deri te prindi z. Bilall Isejni që i dhuroi shkollēs një video projektor.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë's post 05/10/2020

Sot në një ambient krejtësisht të ri dhe festiv, mirëpritëm kryetarin e komunës së Zhelinës z.Blerim Sejdiu.
Drejtori i shkollës në prani të nxënësve falemenderoi kryetarin për kontributin e dhënë për realizimin e projektit të rikonstruimit të shkollës.
Kryetari i komunës nxënësve Ju uroi fillimisht shëndet dhe shumë suksese në mësime me shpresë që vitin e ardhshëm do festojmë me kushte më të mira pa protokolle pandemie.

Kryetari Sejdiu prezantoi përfundimin e punimeve të rikonstruimit të shkollës me mjetet e siguruara nga UNOPS, dhe me kofinancim nga komuna e Zhelinës. Me realizimin e këtij projekti, nxënësit do të kenë kushte shumë më të mira edhe higjienike për të zhvilluar mësimin me prezencë fizike në këtë gjendje pandemie.

Qoft i mbarë ky vit dhe i suksesshëm për të gjithë!
Urime dhe suksese!

30/09/2020

Ju informojmë se me rastin e fillimit të vitit shkollor 2020/21 nxënësit e klasave të para (I) deri në klasat e treta (III) do të zhvillojnë mësimin me prezencë fizike ,nesër (01.10.2020) në ora 8:00.
Kurse nxënësit e klasave të: IV; V ; VI ;VII ; VIII IX , për momentin do të ndjekin mësimin nga distanca , kërkojmë prej prindërve mirëkuptim dhe përkrahje për tejkalimin e kësaj situate të imponuar nga virusi COVID- 19. Ju informojmë se nxënësit që ndjekin mësimin me prezencë fizike duhet patjetër të vinë në shkollë me maska mbrojtëse.
Nxënësit e klasave të IV - V do të ndjekin mësimin nga distanca duke filluar nga ora 8 -të e mëngjesit , orarin përkatës për çdo paralele nxënësit do ta marrin nga kujestarët e klasave.
Nxënësit e klasave të VI - IX, që poashtu do ta ndjekin mësimin nga distanca me fillim në ora 13:00.
Nga drejtoria e shkollës

27/05/2020

-LAJMËRIM-
SHFK"Ibrahim Temo" f. Strimnicë lajmëron prindërit (kujdestarët) se regjistrimi i fëmijëve në klasën e parë për vitin shkollorë 2020/21 do të bëhet në gjysmën e parë të muajt qershor. Do të regjistrohen vetëm ata fëmijë që janë të lindur në vitin 2014.
-DOKUMENTET E NEVOJSHME PËR REGJISTRIM-
1. Çertifikata e lindjes së fëmijës
2. Vërtetim për vaksinimin e fëmijës
3. Vërtetim nga stomatologu, të lëshuar nga qendra medicinale Tetovë
4. Vërtetim nga oftalmologu( mjeku i syve)
Duke marë parasysh faktin se jemi në gjendje të jashtëzakonshme (pandemisë) jemi të detyruar ti respektojmë të gjitha masat që dalin nga institucionet përkatëse për tu mbrojtur nga infektimi. Prandaj së shpejti do të pranoni ftesë me shkrim për ditën dhe kohën ( terminin) kur duhet ta sjellim fëmijën në shkollë për të kryer procedurat e regjistrimit
Ju bëjmë apel që ti respektoni terminet e caktuara dhe ju si prindër bashkë me fëmijën ti përgjigjeni ftesës tonë në terminin e caktuar. Ju faleminderojmë për bashkëpunimin
Nr.kontakti 070679954- pedagogu i shkollës
Drejtoria e shkollës

25/03/2020

Të dashur nxënës, të nderuar prind, bashkëfshatarë si dhe të respektuar arsimtarë! Shfrytëzojm rastin tju bëjmë një apel të gjithë juve që të respektoni dhe ti zbatoni të gjitha urdhërat dhe sugjerimet që dalin nga qeveria e RMV, shtabi i emergjencës dhe institucionet shëndetësore që sa më shpejt ta kalojmë këtë situatë të jashtëzakonshme të krijuar nga korona virusi (covid-19).
Sipas vendimeve të qeverisë së RMV obligohemi të mbajmë mësim nga distanca sipas platformave nacionale të sugjeruara nga MASH.
Andaj, udhëheqësia e ShFK "Ibrahim Temo" ka vendosur që mësimi nga distanca të zhvillohet duke u mbështetur në:
# platformën ZOOM e cila mundëson video-komunikim ndërmjet nxënësve dhe arsimtarit.
Gjithsesi nxënësit obligohen të ndjekin TV Klasa për çdo ditë pune.
Bashkangjitur edhe udhëzuesi për instalimin dhe mënyrën e kyçjes në ZOOM.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Website

Address


Strimnicë
Tetovë
1220

Opening Hours

Monday 07:30 - 19:00
Tuesday 07:30 - 19:00
Wednesday 07:30 - 19:00
Thursday 07:30 - 19:00
Friday 07:30 - 19:00
Other Elementary Schools in Tetovë (show all)
Sh.F.Asdreni Sh.F.Asdreni
Gllogje
Tetovë

Faqja Zyrtare e Sh.f.Asdreni

SH.F. " Istikball " Tetovë SH.F. " Istikball " Tetovë
Braca Miladinovi
Tetovë, 1220