Wilson School

Wilson School

You may also like

Ganesh Thapa
Ganesh Thapa

K-12 school

Operating as usual

Photos from Wilson School's post 01/06/2018

Happy 1st of June🌸💐🌹

16/05/2018

Të nderuar besimtarë të besimit Islam, urime dhe gëzuar muaji i Shenjtë i Ramazanit!
Paqe, solidaritet dhe bashkëndjesi paçim gjithmonë. Agjërim të lehtë!

Photos from Wilson School's post 14/05/2018

Congratulations 🎊🍾 to All Middle School Students on their graduation 🎓

Photos from Wilson School's post 12/05/2018

Graduation 🎓 🎓 Ceremony 🏅
🌟Class of 2018🌟
Congratulations to ALL students, parents and staff!✨🎉🎊

11/05/2018

Everything ready for graduation 🎓 👩🏽‍🎓 Ceremony 🌟🏅

Photos from Wilson School's post 31/03/2018

Regional Spelling bee 🐝 at Wilson!

Photos from Wilson School's post 30/03/2018

Që të krijojmë të ardhmen duhet të njohim dhe lartësojmë të kaluarën!✍️
se shenjtë të Nënës dhe kontributit të saj në rrugetimin Kombetarë 👩🇦🇱
Memorialit Përkujtimor NËNA SHQIPTARE !
DËSHMORËVE!

Photos from Wilson School's post 30/03/2018

Tirana 🏙 and Struga 🏖 field Trips!

Photos from Wilson School's post 22/03/2018

3rd year students, attending the science 🔬 workshop for the world water 💧 Day at the state University!

21/03/2018

THIRRJE PËR PJESËMARRJE NE PROTESTË! �Të nderuar miq, familje, Wilsonas, maturantë, bashkëpuntorë dhe ish- nxënës.�Ju lusim që në emër të drejtësisë dhe sigurisë së përgjithshme TË VINI SOT NË PROTESTË , në orën 13.00 PARA QEVERISË.� për drejtësi na obligon të gjithëve.

Photos from Wilson School's post 09/03/2018

Wonderful performance from our students for 7&8 of March Event!

Photos from Wilson School's post 09/03/2018

Its always better to combine two important dates in one beautiful event!
Happy Teachers and woman's day!

You are all invited to attend the 7&8 March performance at Wilson School at 3.30 p.m

07/03/2018

Të nderuar mësues,�Ju përulemi sot për kontributin që keni dhënë në ndriçimin e mendjeve njerëzore.�Ju përulemi për atë mision të shenjtë e fisnik me të cilin keni bërë këta njerëz që jemi sot!�Kjo ditë është një nga festat më të rëndësishme, sepse kur lexojmë urata si kjo, patjetër na kujtohet mësuesi falë të cilit mësuam të lexojmë!�Qoftë e përjetshme mirënjohja për Mësuesin!

Photos from Wilson School's post 23/02/2018

Science 🔬 Fair at Wilson🔥
Middle school and High School students had a brilliant presentation before their parents and staff!
Many thanks to Ms. Renata M. and Valbona R.
For organizing this event!
Congratulations to all students!

16/02/2018

Proud of our 3rd year student, Linda Sefuli, she was selected as a principal candidat of the USA embassy Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship Program, to attend four-week youth exchange program in the 🇺🇸 USA!
Wish her all the best!

Photos from Wilson School's post 29/01/2018

First day of midterm exams📝📚

28/01/2018
Photos from Wilson School's post 22/01/2018

Coming back at School brought a lot of smiles 😁😀 at the Wilson Elementary!

21/01/2018

The winter break ❄️ is over!
Hope you had great time and get a deserved rest. Now its time to get back to school and start preparing for MID Term Exams!
🖇 Tomorrow, Monday 22 January we are starting the review week, so make sure you’re at school and receive your packages!
✅ Be ready for the exams!
🤞Good luck to everyone!
See you tomorrow!📚

Photos from Wilson School's post 19/01/2018

Getting ready for the next semester 📗🖇
Best Team📌📚
Wilson🗂

03/01/2018

Clouds ⛅️ are clearing today the sun ☀️ is up and shining, perfect day for walking and enjoying the holidays❄️🌲

31/12/2017

❄️🎄

Photos from Wilson School's post 22/12/2017

🎄Fantastic New Year Event at Wilson School🎄
We would like to thank🙏 all families and friends for attending the event and most of all for their generous contribution for Florent Hoxha!
Many thanks to our SPC comity for their restless work and commitment, Ms. Besarta, Ms. Xhemazije and Ms. Rihana. Ms. Nora and kindergarten teachers!🎊🎉⛄️
Thank You All and we wish you a joyful Holidays and Happy New Year 2018!

Photos from Wilson School's post 22/12/2017

Our 5th grade Teacher 👩🏻‍🏫 Ms. Eranda Shabani was decorated today from the town library as the best reader of 2017.
Proud of her achievement!

22/12/2017

🎄Final preparations for the New Year event! We are excited and ready. Expecting you from 16:00 h🎄

Photos from Wilson School's post 21/12/2017

🎄Wonderful surprise from the 3rd year students!
Thank you 🙏 for making our day beautiful!
WWS Admin

Photos from Wilson School's post 20/12/2017

New Year Concert 🎄
Many talented students performed today for the new year concert! Participants also donated money for the charity event!
Don’t forget to attend our New Year event on Friday! And don’t forget to DONATE! See you soon!🎄

19/12/2017

🎄This New Years Event which will take place on Friday, December 22 at the Woodrow Wilson School, will be dedicated to Florent Hoxha. We are joining the State University initiative to contribute in fundraising the medical treatment of the student.
You are All invited to contribute through donating at the event. Please consider that your small gesture can be of a huge help.
Only together we can make it.🤝
Time: 16:00 h place: School amphitheater

15/12/2017

New Year is here🎄

Photos from Wilson School's post 15/12/2017

New Years 🎄 tree was decorated today at Wilson from Elementary School Students!🎄❄️🎊🛒🎈

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

New Year is here🎄
International Children's Day!
Athletics #PE Wilson🤸🏽‍♀️🏆🥇🔊 put it on speaker 😁
USAid dhe Wilson bashke per femijet me nevoja te vecanta!
📚Gjate provave per cfaqen e 7&8 Marsit,  nxenesit uruan profesoreshen Besarta per festen e mesuesit. Nje gjest dhe dedik...

Location

Address

Marshall Tito Brvenica
Tetovë

Opening Hours

Monday 08:30 - 16:00
Tuesday 08:30 - 16:00
Wednesday 08:30 - 16:00
Thursday 08:30 - 16:00
Friday 08:30 - 16:00
Other Community Colleges in Tetovë (show all)
English at South East European University English at South East European University
Tetovë, 1200

We are an international university with a multicultural vision for the future. Our English program i

SEEU Sports Department SEEU Sports Department
South East University, Ilindenska N. 335
Tetovë, 1200

Faculty of Business and Economics - SEEU Faculty of Business and Economics - SEEU
Ilindenska, No. 335
Tetovë, 1200

Official page of the Faculty of Business and Economics at SEE University