Islami I Vetmi Shpëtim

Islami I Vetmi Shpëtim

Comments

🤲☝️

Kanali yne ne YouTube: https://m.youtube.com/islamiivetmishpetim Kanë thënë një fjalë shumë interesante! Nuk ka dyshim se njeriu është në një humbje të sigurt.

Prej shkaqeve për përmirësimin e vëllazërisë, është që ta këshillosh vëllaun tënd në atë që i bën dobi atij, dhe ajo është argument se ti je i interesuar për të, dhe se ti lakmon që ta shohësh mirë atë. Kanë thënë: “Othmani (radijallahuanhu), është një prej të mirave të Ebu Bekrit (radijallahuanhu).”
Othmani me gjithë sakrificën e tij, me gjithë shprenzimin e tij në rrugë të Allahut, me gjithë xhi

29/04/2020

🤲☝️

29/04/2020
Islami i Vetmi Shpëtim 08/01/2018

Së shpejti në kanalin tonë ligjerata,këshilla përkujtues të shkurtë, të përkthyer nga ne,mos harroni të abonoheni në youtube.com/islamiivetmishpetim për të qenë të njoftuar për të rejat e fundit, shpërndajeni,pëlqeni dhe abonohuni që përfitmi të jetë më i madh inshaALLAH...

Islami i Vetmi Shpëtim ALLAHU EKBER ●│▒│ ●│▒│ ●│▒ ─┬─┬─┐ ●│▒│▒|▒│▒│ ┌┴─┴─┐-┘─┘ │▒┌──┘▒▒▒│ └┐▒▒▒▒▒▒┌┘ ●└┐▒▒▒▒┌┘ Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! 2-286.All-llahu n...

●●●Mbretëria&Pushteti i Sulejmanit a.s dhe shpifja ndaj tij 01/01/2018

●●●Rikthehet kanali ynë në YouTube pas mbylljes së padrejtë nga YouTube për shkak të një ligjerate për Palestinën e cila është e bllokuar në të gjithë botën....

ABONOHUNI NË KANALIN TONË NË YOUTUBE >

●●●Mbretëria&Pushteti i Sulejmanit a.s dhe shpifja ndaj tij ➠Ndaloht ringarkimi i videos në kanalet apo platformat e tjera sociale përveç se me linkun nga kanali Islami i Vetmi Shpëtim ➠Abonohuni në faqen zyrtare ne f...

Djalli ishte prej adhuruesve të mëdhenjë të Allahut subhane ue teala 27/12/2017

Momenti i kryengritjes se Iblisit I cili para ketij akti ishte ne grupin e adhuruesve me te medhenje, ne ate te melekeve, shikojeni videon per te kuptuar se cka e shtyu ate te behet mendjemadh!

Djalli ishte prej adhuruesve të mëdhenjë të Allahut subhane ue teala ●●●Lejohet ngarkimi i ligjeratave në rrjetet sociale apo kanalet tjera me kusht që të theksohet burimi apo kanali Islami i Vetmi Shpëtim. ●●●Abonohuni edhe n...

Emocionuese-Xheneti është krijuar vetëm për të pastërtit! 27/12/2017

Ligjerate qe duhet pare,shume emocionuese per Xhenetin dhe banoret e tij.

Shperndajeni dhe abonohuni ne kanalin tone ne YouTube.

Emocionuese-Xheneti është krijuar vetëm për të pastërtit! ●●●Lejohet ngarkimi i ligjeratave në rrjetet sociale apo kanalet tjera me kusht që të theksohet burimi apo kanali Islami i Vetmi Shpëtim. ●●●Abonohuni edhe n...

Xhengis Kan vs Myslimanet 25/12/2017

Xhengis Kan vs Myslimanet ●●●Lejohet ngarkimi i ligjeratave në rrjetet sociale apo kanalet tjera me kusht që të theksohet burimi apo kanali Islami i Vetmi Shpëtim. ●●●Abonohuni edhe n...

Timeline photos 11/12/2017
Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address

Tetovë
Other Education in Tetovë (show all)
I-13 Kirili Pejcinoviq I-13 Kirili Pejcinoviq
Tetovë

Na jena shumm nalt ktoo kejt e dinn..se jena nr1 per krejt senet ne rrethin...probleme t'shumta bojm

Islami Feja e Vertete Islami Feja e Vertete
Tetovë, 898

gththr

Ne jemi musliman Ne jemi musliman
Iliria Center
Tetovë, 748

IV-5 Gjimnazi "7 Marsi" IV-5 Gjimnazi "7 Marsi"
Tetovë, 2222

^__^

I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq" I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq"
Gjimnazi I Tetoves
Tetovë, 1200

Asaeshkmbm.. ;p

Only one is Allah Only one is Allah
Tetovë

•••••►►►Only one is Allah ◄◄◄•••••

Xhamia e Pashës Tetovë Xhamia e Pashës Tetovë
Tetovë

Faqja zyrtare në facebook : Xhamia e Pashës Tetovë / Official Site, of Tetova "Pasha Mosque" xh

LinguaStar LinguaStar
Rruga E Ilindenit
Tetovë, 1220

Language Courses and Translation Services

Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan
Zherovjan 101
Tetovë, 1213

Shkolla fillore komunale “Liria” në fshatin Zherovjan Komuna e Bogovinës, është shkollë e p

Libra dhe audio programe per zhvillim personal Libra dhe audio programe per zhvillim personal
Tetovë, 1200

Kjo eshte faqja zyrtare ku mund të bleni libra, audio programe të ndryshme per zhvillimin tuaj per