Libra dhe audio programe per zhvillim personal

Libra dhe audio programe per zhvillim personal

Kjo eshte faqja zyrtare ku mund të bleni libra, audio programe të ndryshme per zhvillimin tuaj per

Operating as usual

25/11/2023

Një mentor me zemër të luanit është një udhëheqës i fortë, që nxit dhe frymëzon me guxim dhe pasion. Ata janë të përkushtuar ndaj të tjerëve dhe kanë një mënyrë të veçantë për të përfshirë, motivuar dhe mbështetur njerëzit në zhvillimin e tyre. Këta mentora shpesh janë vizionarë, duke parashikuar dhe udhëzuar të tjerët drejt qëllimeve të mëdha. Me karizmën e tyre, ata inkurajojnë vetëbesimin dhe besimin te aftësitë e të tjerëve. Ndërkaq, ata gjithashtu mund të kenë një përkushtim të lartë për suksesin dhe për të arritur rezultate të shkëlqyera në fushën e tyre të ekspertizës.
Të motivohesh nga një mentor me zemër të luanit ka disa përfitime të rëndësishme. Këta mentora ofrojnë:

1. **Inspirim dhe guxim:** Zemra e luanit në mentorë të frymëzon të tjerët me guxim, duke i nxitur ata të ndjekin qëllimet e tyre me vendosmëri dhe entuziazëm.

2. **Udhëzim i fuqishëm:** Mentora me këtë karakteristikë janë udhëheqës të fuqishëm, duke ofruar drejtim dhe këshilla të frytshme për të arritur suksesin.

3. **Ndikim dhe besim:** Ata mund të ndikojnë në besimin dhe vetëbesimin e të tjerëve, duke i inkurajuar ata të besojnë në aftësitë e tyre dhe të shfrytëzojnë potencialin e tyre maksimal.

4. **Vizion dhe qëllime të mëdha:** Këta mentora shpesh kanë një vizion të gjerë dhe mund të ndihmojnë të tjerët të shohin mundësitë dhe qëllimet e tyre në mënyra të reja dhe më të mëdha.

5. **Rritje dhe zhvillim personal:** Përmes mbështetjes dhe ndihmës së tyre, ata mund të ndihmojnë në rritjen personale dhe profesional të të tjerëve.

Një mentor me këtë tipar të zemrës sjell një dinamikë të veçantë, frymëzon dhe ndikon në një mënyrë që përforcon vetëdijen dhe arritjet e tyre.
Mimoza Thaqi

23/11/2023

https://iampower.al/black-friday-fillon-me-date-24-nentor/
Me cilat Zbritje vjen Black Friday-Iam Power-Sigurisht me White Friday sepse jeta juaj ndriçohet.
"Mos humbni këtë mundësi të jashtëzakonshme! Kurset e Iam Power me zbritje deri në 90% janë këtu për Black Friday! Merrni avantazhin tuaj për të investuar në njohuritë tuaja dhe për të arritur suksesin që ju dëshironi. Vizitoni platformën tonë për më shumë detaje! "

22/11/2023

🎁🎁🎁Ofertat vazhdojnë në Iam Power për të gjitha ata që përditshmëria duket se i ka lodhur , fillojnë diqka dhe ngecin ,disa kan dyshime se s'mund të ia dalin .
🍀🍀🍀Mundësia është këtu ju vetëm merrni një hap drejt ndryshimit dhe vendosni për një jetë ndryshe .🎉🎉🎉
Bleni trajnimin 1 vjeqar SI TË FITONI MË SHUMË PARA me 50% zbritje nga 299€ ju e merrni vëtëm 150 €
Oferta vlen deri me 31 Nëntor.
Na kontaktoni për ofertat black friday sepse ka edhe më shumë se kaq .
Mimoza Thaqi

22/11/2023

Absolutisht, shpesh gjerat më të bukura dhe emocionuese në jetë përthithen dhe përjetohen më mirë se sa shpjegohen me fjalë. Magjia e momenteve të bukura shpesh vjen nga ndjenjat, emocionet dhe eksperienca e drejtpërdrejtë. Lejo veten të përjetosh çdo moment dhe të krijoshë kujtimet e paharrueshme që nuk mund të shpjegohen plotësisht me fjalë.Keto mund ti perjetosh bashk më në dhe të jetosh më kujtimet më të bukura dhe mësimet ti praktikosh per realizimin e endërrës! 🌈💫
Mimoza Thaqi

22/11/2023

Seminari i Endrrave në Romë, Italy
17/18/19 Nentorë 2023

Është një aktivitet emocionues për ata që janë në kërkim të suksesit dhe dëshirën për të ndjekur endrrat e tyre. Në një mjedis të tillë, mund të diskutohen dhe ndajnë strategji, dhe motivime për të arritur synimet.
Një pjesë e rëndësishme e rrugës drejt suksesit është një vizion i qartë dhe një endërr që të motivon. Duke përfshirë veten në seminar të tillë e bënë një lidhje me njerëzit e tjerë me vizionin e tyre dhe do të bëjë të mundur që të mësohet nga njohuritë e tyre.
Në ndjekjen e një endrre seminaret jane promotor te shtytjes per zhvillim personal dhe profesional, dhe një seminar i tillë mund të jet një drejtim për sukseset dhe përfshirjen në një komunitet të përbashkët të vizionarëve.
Mimoza Thaqi

13/11/2023

Në ceremoninë e diplomimit në Nivelin 6
të Mimoza dhe Avni Thaqi
në Global Information Network.
Në Aruba, viti 2016
Ju inkurajojmë shumë të bëheni anëtarë në GIN
webfaqja tani është edhe në Shqip:
https://globalinformationnetwork.com/sq/home-public/
Mimoza Thaqi

11/11/2023

RIKUJTIM Titulli i webinari: "Big Power në Familje: Përmirësimi i Lumturisë dhe Harmonisë"
linku i ZOOM:
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUpdOuvrjouG9x2HCstiwUu9CKEht02huZd #/registration
Përmbajtja e webinarit:
Big Power në Kontekstin e Familjes:
Definimi i Big Power dhe pse është i rëndësishëm në jetën e përditshme të një familje.
Roli i ndikimit të fuqisë dhe të pasurisë në jetën familjare.
Përputhja mes Big Power dhe Lumturisë:
Diskutimi i studimeve që kanë identifikuar marrëdhënien mes nivelit të Big Power dhe ndjeshmërisë së lumturisë në familje.
Roli i prirjeve dhe aspiratave të përbashkëta të partnereve në përmirësimin e lumturisë.
Komunikimi Efektiv dhe Bashkëpunimi:
Si të komunikojmë hapur dhe efektivisht në lidhje me Big Power në familje.
Mënyra se si ndihmon bashkëpunimi dhe përmirëson harmoninë mes anëtarëve të familjes.
Edukimi dhe Mësimet për Fëmijët:
Si të edukojmë fëmijët rreth Big Power dhe vlerave të ndryshme në familje.
Pse është e rëndësishme të kultivojmë ndjeshmëri tek fëmijët ndaj vlerave të ndryshme të Big Power.
Menaxhimi i Konflikteve dhe Këshilla Praktike:
Strategjitë për menaxhimin e konflikteve që mund të dalin në lidhje.
Këshilla dhe mënyra se si të ruajmë harmoninë dhe lumturinë ndërsa respektojmë vlerat dhe aspiratat e secilit anëtar të familjes.
Përfundimi dhe Pyetje:
Përmbyllja e webinarit me një sintezë të temave të diskutuara dhe mundësia për të bërë pyetje dhe diskutime me audiencën.
Ky webinar do të ofrojë një perspektivë të thellë mbi marrëdhënien mes Big Power dhe lumturisë në familje, duke ofruar këshilla praktike dhe strategji për të përmirësuar harmoninë dhe marrëdhënien në një mjedis familjar, Linku i regjistrimit: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUpdOuvrjouG9x2HCstiwUu9CKEht02huZd #/registration
Mimoza Thaqi

10/11/2023

ATTENTION :❗️⚠️
ATTENTION :❗️⚠️
Keni pasur dëshirë të zjarrtë të merrni pjesë në Seminarin e Liderave për biznes
"Seminari i ëndrrave 4 " Romë -Itali por nuk mundeni ??
Ne ju hapim rrugën të gjithëve që duan te jenë.
Tani keni mundësinë ta ndjekni ONLINE.
Te jeni energjetikisht të lidhur me ne : 🧲🧲
Çfarë dtth të jesh i Suksesshëm-Si ta përdorni frikën nga dështimi për të krijuar fitore. Pregaditje për tu futur në Fuqinë Tuaj
( 17 çelësa për super sukses)
Nëse e kuptoni çelësin 5 kjo do të ju kursejë mijëra libra, audio dhe semianare!
Dhe kushdo të ju thotë ndryshe ose është i sëmurë, ose ju gënjen ose do të ju shes diçka!
Arritja e fuqisë Suaj( Unë Jam Fuqia-8 strategjitë e fuqisë)
Arritja e fuqisë Suaj
Nese nuk ndryshon smund te jesh ndryshe.
Samir Mane ( Ose i pari ose heq dore)
Interneti tregon sa shume ka ndryshuar bota
Gjeni paratë për Suksesin tuaj-
Si të tejkaloni çdo konkurencë dhe si të mbroheni nga burokratët.
Avni Thaqi, Tregon përvojat e tij në fushën e biznesit.
Si të hapni biznes A-ZH-Si të lulëzojë biznesi juaj gjithmonë!
Mundësia humbet nga shumica e njerëzve sepse
është e veshur me kominoshe dhe duket si punë.
- THOMAS EDISON
Bonus edhe për pjesëmarrësit online :
🍀:I gjithe materiali i seminarit me akces te përjetshëm .
🍀:Trajnimi Seminarri i ëndrrave 1
( qe kushton 99 € )
🍀:Te gjitha linqet e investitoreve ne formatin PDF dhe shumë ide biznesi.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Beni rezervimin online ne:https://iampower.al/si-te-shendrroni-idene-tuaj-ne-biznes-seminari-rome/
Mimoza Thaqi

09/11/2023

Pershendetje Lider .
Derisa e vendosa dhe arrita te marr vizen per te ardhur në Romë kam pasur shume sfida gjate rruges.
Një nder qelesat që ka ndihmuar që une te jem në Romë bashkë me juve ka qene dhe mbajtja e vetes të zëne duke punuar me një punë që unë aq shumë e dua dhe gjatë pengesave që dilnin gjatë rrugës .

Nuk e kam pyetur veten se çfarë nuk Shkon me mua?

Por çfarë është e duhura për mua ?

Dhe unë në mbrendi e dija se diqka në Romë do të ndizet dhe do shperthej tek unë .
Sepse kam një histori imagjinare me Romen të cilen e mbaja peng.
Ju dua shume udherrefyesit e mi Mimoza dhe Avni Thaqi që me keni nxjerrur nga burgu pa dere hap pas hapi duke më mbajtur doren gjithmon me qetësi dhe durim edhe kur unë nuk kam besuar tek vetja.
Ju keni besuar tek unë.
Edhe sikur të kem edhe 1000 jetë mirënjohja ime për ju nuk mjafton.
T.A. pjesëmarrëse në Seminarin e Romës.
🙏🏆👑🌟🌟💎💎
https://iampower.al/si-te-shendrroni-idene-tuaj-ne-biznes-seminari-rome/
Mimoza Thaqi

08/11/2023

Gjërat që vajzave u pëlqen të dëgjojnë në mënyrë që të ndihen të veçanta
Ju duhet ta bëni atë të ndihet unike për ju. Ajo duhet të ndihet sikur ju intereson vetëm ajo dhe askush tjetër.

Ndonjëherë, duke thënë disa gjëra specifike mund ta ndihmojë atë të kuptojë se si ndiheni vërtet. Këtu janë disa nga gjërat që vajzave u pëlqen të dëgjojnë që mund t'ju ndihmojnë të komunikoni ndjenjat tuaja.

Komplimente për inteligjencën e saj
Sado që vajzave u pëlqen t'u thuhet se janë të bukura, ta quash të zgjuar është një mënyrë shumë më efektive për ta bërë atë të ndihet mirë. Nëse ajo është e bukur, me siguri është komplimentuar gjithmonë për pamjen e saj. Por çfarë ndodh me trurin e saj?

Vetëm për shkak se ajo është e bukur nuk do të thotë se nuk është e zgjuar. Nëse e njihni dhe dëshironi ta bëni atë të ndihet e pabesueshme, thuajini se ju pëlqen mënyra se si ajo mendon.
LEXONI ARTIKULLIN E PLOTE:

https://iampower.al/29-gjerat-qe-femrat-duan-ti-degjojne-nga-nje-mashkull/
Mimoza Thaqi

06/11/2023

Titulli i webinari: "Big Power në Familje: Përmirësimi i Lumturisë dhe Harmonisë"
Përmbajtja e webinarit:
Big Power në Kontekstin e Familjes:
Definimi i Big Power dhe pse është i rëndësishëm në jetën e përditshme të një familje.
Roli i ndikimit të fuqisë dhe të pasurisë në jetën familjare.
Përputhja mes Big Power dhe Lumturisë:
Diskutimi i studimeve që kanë identifikuar marrëdhënien mes nivelit të Big Power dhe ndjeshmërisë së lumturisë në familje.
Roli i prirjeve dhe aspiratave të përbashkëta të partnereve në përmirësimin e lumturisë.
Komunikimi Efektiv dhe Bashkëpunimi:
Si të komunikojmë hapur dhe efektivisht në lidhje me Big Power në familje.
Mënyra se si ndihmon bashkëpunimi dhe përmirëson harmoninë mes anëtarëve të familjes.
Edukimi dhe Mësimet për Fëmijët:
Si të edukojmë fëmijët rreth Big Power dhe vlerave të ndryshme në familje.
Pse është e rëndësishme të kultivojmë ndjeshmëri tek fëmijët ndaj vlerave të ndryshme të Big Power.
Menaxhimi i Konflikteve dhe Këshilla Praktike:
Strategjitë për menaxhimin e konflikteve që mund të dalin në lidhje.
Këshilla dhe mënyra se si të ruajmë harmoninë dhe lumturinë ndërsa respektojmë vlerat dhe aspiratat e secilit anëtar të familjes.
Përfundimi dhe Pyetje:
Përmbyllja e webinarit me një sintezë të temave të diskutuara dhe mundësia për të bërë pyetje dhe diskutime me audiencën.
Ky webinar do të ofrojë një perspektivë të thellë mbi marrëdhënien mes Big Power dhe lumturisë në familje, duke ofruar këshilla praktike dhe strategji për të përmirësuar harmoninë dhe marrëdhënien në një mjedis familjar, Linku i regjistrimit: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUpdOuvrjouG9x2HCstiwUu9CKEht02huZd #/registration
Mimoza Thaqi

06/11/2023

9 Sekretet që njerezit nuk i dinë për Napoleon Hill
Mimoza Thaqi

04/11/2023

Bleni 3 LIBRA 24 Euro
Fitoni falas kursin LIROHUNI NGA ÇDO PENGESË DHE HAPE ZEMREN PËR DASHURI .
https://iampower.al/courses/lirohuni-nga-cdo-pengese-dhe-hape-zemren-per-dashuri/
Ky kurs është ndërtuar mbi bazen e asaj se çfarë shoqëria jonë është duke kaluar dhe përjetuar.
Ju mund të keni ngecur në një udhëkryq dhe s'dini cilin drejtim të merrni.
POROSI NË LINKUN MË POSHTË
https://iampower.al/porosite-per-libra-dhe-oferta-speciale/
Çmimi i kursit 37 € dhe ju i merrni FALAS
Ofertë e limituar vetëm 5 pako .
Posta për kosovë 2€
Shqipëri 5€
Maqedoni 130 den
Mimoza Thaqi

04/11/2023

JU FTOJMË NË SEMINARIN E RRADHËS

SEMINARI I ËNDËRRAVE-4
SI TË SHËNDRONI IDENË TUAJ NË BIZNES
17 – 19 NËNTOR / ROMË, ITALI / BUSINESS SEMINAR

NUK MUNGOJNË IDETË E JASHTËZAKONSHME, AJO QË MUNGON ËSHTË VULLNETI PËR T’I ZBATUAR ATO” – SETH GODIN
Mimoza Thaqi

03/11/2023

Shumica mendojnë se të mësosh për të qenë i mirë është turp, është injorancë, është budallallëk, është çmenduri, është mashtrim.
Sepse mendojnë se janë të mirë dhe sillen mirë dhe kanë jetë të "mirë", kanë kryer shkollim, kanë një status dhe tituj të ndryshëm akademik, kanë një biznes dhe dijnë të udhëheqin.
Po unë them janë të mirë të gjithë sepse Zoti nuk gabon në krijimin e tij.
Por vështirësitë e jetës na mësuan frikën, shqetësimin, stresin, ankthin, tradhtinë, xhelozinë, lakminë, inatin, kundërshtimet, traumat, vuajtjet, semundjet, akuzat, fajsimet, viktimizimin, mosmirënjohjen, mbylljen e së mirës në kafaz të bllombuar.
Prandaj ne me detyrim dhe përgjegjësi duhet të mësojmë të hapim kafazin e bllombuar dhe hap pas hapi ti zhdukim programimet negative dhe ti lirojmë ato pozitive siç janë: Mirësia, Dashuria, Mirënjohja, Respekti, Integriteti, Lumturia, Suksesi, Gëzimi, Paqja, Falja, Mirëkuptimi, Vetëdijësimi, Drejtësia, Fisnikëria, Bujaria, Urtësia, Mirëbërja, Falenderimi, Frymëzimi, Entuziazmi, Vetëbesimi të mbisundojë në Jetën Tonë.
Prandaj thash respektem për ata njerëz që marrin kohën të mësojnë të mirën dhe çmësojnë të keqen.
Ju uroj ditë të bukur sot me ngjizjen e së mirës vazhdimisht.
Shihemi në suksese
Mimoza Thaqi

02/11/2023

BIG POWER apo Big brother?

Duke mbushur këtë anketë, ju do të gjeni rrugën e duhur për një rifillim të ri në jetën tuaj dhe suksesin tuaj. 🏆Në bazë të përgjigjeve tuaja ne do të ju kontaktojmë dhe do të ju shfaqim planin e duhur për një jetë të lumtur.🎉

Pasi të përfundoni anketën.
Një nga trajneret e Platformës Iam Power do të ju kontaktojë për të treguar Planin tuaj.🥇
Krijimi i planit mund të shkojë nga 24 orë deri në 7 ditë, sepse analizohen dhe bëhen matjet nga Mimoza Thaqi për një sukses të garantuar për ju.
💰💎
Shihemi në Suksese
https://docs.google.com/forms/d/1U-Vb9tlyN2A3fJb98zBoKNeJtXZADLlH3vUwf5vC_Jo/viewform?pli=1&pli=1&edit_requested=true
Mimoza Thaqi

01/11/2023

https://www.youtube.com/watch?v=EhJEzbGHyqw
Zbuloni çfarë PLANI ju duhet, për të arritur sukses.
Duke mbushur këtë anketë, ju do të gjeni rrugën e duhur për një rifillim të ri në jetën tuaj dhe suksesin tuaj. Në bazë të përgjigjeve tuaja ne do të ju kontaktojmë dhe do të ju shfaqim planin e duhur për një jetë të lumtur.

Pasi të përfundoni anketën.
Një nga trajneret e Platformës Iam Power do të ju kontaktojë për të treguar Planin tuaj.
Krijimi i planit mund të shkojë nga 24 orë deri në 7 ditë, sepse analizohen dhe bëhen matjet nga Mimoza Thaqi për një sukses të garantuar për ju.
Shihemi në Suksese
https://docs.google.com/forms/d/1U-Vb9tlyN2A3fJb98zBoKNeJtXZADLlH3vUwf5vC_Jo/viewform?pli=1&pli=1&edit_requested=true

31/10/2023

Bleni 4 LIBRA 28Euro
Fitoni falas kursin SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE
https://iampower.al/courses/si-te-largojme-mendimet-negative-webinar-online/
Formula e saktë për të ndryshuar mendimet negative dhe ti shëndërroni ato në mendime pozitive.
Cilat janë mendimet negative që ju ndalojnë të arrini ato që ju doni në jetën tuaj .
E pamundur nuk është asgjë ... dhe asgjë nuk është e pamundur!"
POROSI NË LINKUN MË POSHTË
https://iampower.al/porosite-per-libra-dhe-oferta-speciale/
Çmimi i kursit 57 € dhe ju i merrni FALAS
Ofertë e limituar vetëm 4 pako .
Posta për kosovë 2€
Shqipëri 5€
Maqedoni 130 den
Mimoza Thaqi

30/10/2023

Bleni 3 LIBRA 38 Euro
Fitoni falas kursin LIRONI AFTËSITË ENDE TË PADUKSHME TË VETES / VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ
Pse duhet mësuar Vetëbesimi: Sepse kur njeriu gjithmonë dyshon në aftësinë e tij për ta arritur sukses, kështu tërheq dështimin.
POROSI NË LINKUN MË POSHTË
https://iampower.al/porosite-per-libra-dhe-oferta-speciale/
Çmimi i kursit 47 € dhe ju i merrni FALAS
Ofertë e limituar vetëm 5 pako .
Posta për kosovë 2€
Shqipëri 5€
Maqedoni 130 den
Mimoza Thaqi

Photos from Libra dhe audio programe per zhvillim personal's post 30/10/2023
30/10/2023

https://www.mimozapower.com/post/elon-musk-tesla-spacex-dhe-kërkimi-për-një-të-ardhme-fantastike-nga-ashlee-vance
"Elon Musk: Tesla, SpaceX dhe kërkimi për një të ardhme fantastike" nga Ashlee Vance:
Këtu janë pikat dhe temat kryesore nga libri "Elon Musk: Tesla, SpaceX dhe kërkimi për një të ardhme fantastike" nga Ashlee Vance:
1. Jeta e hershme dhe historia: Libri eksploron fëmijërinë e Elon Musk, edukimin në Afrikën e Jugut dhe interesin e hershëm për teknologjinë dhe shkencën.
2. Nxitja sipërmarrëse: Vance gërmon në frymën sipërmarrëse të Musk që në moshë të re, duke përfshirë sipërmarrjet e tij si Zip2, X.(që më vonë u bë PayPal) dhe vizionin e tij për të ardhmen.
3. SpaceX: Libri thekson themelimin nga Musk të SpaceX-it, një prodhues privat i hapësirës ajrore dhe kompani transporti hapësinor. Ai diskuton sfidat dhe ambiciet e bërjes së udhëtimit në hapësirë më të përballueshme dhe përfundimisht vendosjes së një pranie njerëzore në Mars.
4. Tesla, Inc.: Vance eksploron përfshirjen e Musk me Tesla, një prodhues i makinave elektrike. Ai detajon zhvillimin e automjeteve elektrike, duke përfshirë Modelin S, dhe shtytjen për transport të qëndrueshëm.
5. SolarCity dhe energjia e pastër: Libri diskuton rolin e Musk në SolarCity, një kompani e shërbimeve të energjisë diellore, dhe angazhimin e tij të përgjithshëm për energjinë e pastër dhe qëndrueshmërinë.
6. Hyperloop: Vance prek idenë e Musk për Hyperloop, një koncept transporti me shpejtësi të lartë, dhe gatishmërinë e tij për të hapur teknologjinë me burim të hapur për të inkurajuar zhvillimin e saj.
7. Teknologjitë inovative: Libri eksploron punën e Musk mbi teknologjitë inovative, duke përfshirë zhvillimin e raketave Falcon, programin e raketave të ripërdorshme SpaceX dhe Gigafactories Tesla.
8. Vizioni për të Ardhmen: Ai nënvizon vizionin e Musk për një të ardhme ku njerëzimi zgjerohet në hapësirë, zbut ndryshimet klimatike dhe kalimin drejt burimeve të qëndrueshme të energjisë.
9. Sfidat dhe pengesat: Libri nuk i shmanget diskutimit të sfidave, polemikave dhe sakrificave personale me të cilat Musk është përballur në ndjekjen e qëllimeve ambicioze.
10. Balancimi i punës dhe i jetës: Vance thellohet në etikën intensive të punës së Musk dhe ndikimin që ajo ka në jetën e tij personale, si dhe dëmin që merr në shëndetin dhe marrëdhëniet e tij.
11. Personaliteti dhe stili i lidershipit të Musk: Libri ofron njohuri mbi personalitetin e Musk, stilin e udhëheqjes dhe aftësinë e tij për të frymëzuar dhe udhëhequr ekipet drejt qëllimeve të guximshme.
12. Ndikimi në industri të ndryshme: Vance eksploron se si sipërmarrjet e Musk kanë pasur një ndikim të thellë në industri të ndryshme, nga makinat elektrike dhe eksplorimi i hapësirës deri te zgjidhjet e qëndrueshme të energjisë.
"Elon Musk: Tesla, SpaceX dhe kërkimi për një të ardhme fantastike" ofron një përshkrim gjithëpërfshirës dhe tërheqës të jetës së Elon Musk dhe kompanive që ai ka themeluar, duke hedhur dritë mbi përpjekjen e tij të pamëshirshme për të formësuar të ardhmen e teknologjisë, transportit dhe hapësirës. eksplorimi.
Çmimi 10€
Posta për Kosovë 2 €
Shqipëri 5€
Maqedoni 130 den.
Mimoza Thaqi

29/10/2023

Blej 3 LIBRA ushqeni mendjen tuaj me dituri të cilat ju hapin shtigje të reja.
Fitoni falas kursin LIRONI AFTËSITË ENDE TË PADUKSHME TË VETES / VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ( (https://iampower.al/courses/lironi-aftesite-tuaja-vetebesimi-celesi-juaj/)
SI TË TËRHIQNI SUKSESIN?
Pse duhet mësuar Vetëbesimi: Sepse kur njeriu gjithmonë dyshon në aftësinë e tij për ta arritur sukses, kështu tërheq dështimin.
Çmimi i kursit 47 € dhe ju i merrni vetëm për 38 €
Ofertë e limituar vetëm 5 pako .
Posta për kosovë 2€
Shqipëri 5€
Maqedoni 130 den
https://iampower.al/porosite-per-libra-dhe-oferta-speciale/
Mimoza Thaqi

29/10/2023

Blej 3 LIBRA ushqeni mendjen tuaj me dituri të cilat ju hapin shtigje të reja.
Fitoni falas kursin Prosperiteti Financiar (https://iampower.al/courses/prosperiteti-financiar-kurs-online/)
Paratë janë emocionale, jo matematikore. Trajnim që ju mëson ti Mjeshtroni Paratë.
11 parime që do të ndryshojnë jetën tuaj financiare përgjithmonë!
Çmimi i kursit 57 € dhe ju i merrni vetëm për 42 €Ofertë e limituar Vetëm 5 pako.
Posta për kosovë 2€
Shqipëri 5€
Maqedoni 130 den .
Për porosi mund të kontaktoni në inbox.
https://iampower.al/porosite-per-libra-dhe-oferta-speciale/
Mimoza Thaqi

29/10/2023

https://www.mimozapower.com/post/zemra-e-meditimit-nga-dalai-lama"
Zemra e Meditimit" nga Dalai Lama
Këtu janë pikat dhe temat kryesore nga libri "Zemra e Meditimit" nga Dalai Lama:
1. Qëllimi i meditimit: Dalai Lama thekson se qëllimi kryesor i meditimit është të kultivojë një mendje paqësore dhe të dhembshur. Është një mjet për të arritur qetësinë dhe lumturinë e brendshme.
2. Të kuptuarit e mendjes: Libri eksploron natyrën e mendjes dhe se si meditimi mund t'i ndihmojë individët të fitojnë një kuptim më të thellë të mendimeve, emocioneve dhe vetëdijes së tyre.
3. Forma të ndryshme të meditimit: Dalai Lama diskuton teknika të ndryshme të meditimit, duke përfshirë vëmendjen, përqendrimin dhe meditimin analitik. Ai inkurajon lexuesit të gjejnë një metodë që i përshtatet nevojave dhe qëllimeve të tyre individuale.
4. Dhembshuria dhe Altruizmi: Në qendër të mësimeve të Dalai Lamës është rëndësia e kultivimit të dhembshurisë dhe altruizmit nëpërmjet meditimit. Ai thekson se një zemër e dhembshur është çelësi i një jete të plotë.
5. Vetëdija dhe ndërgjegjësimi: Libri nxjerr në pah praktikën e ndërgjegjësimit në meditim, duke i ndihmuar individët të bëhen më të pranishëm dhe më vëzhgues në jetën e tyre të përditshme.
6. Pengesat në Meditim: Dalai Lama pranon sfidat dhe pengesat me të cilat mund të përballen individët në meditim, si shpërqendrimet, shqetësimi dhe padurimi. Ai ofron udhëzime se si të kapërcehen këto pengesa.
7. Paqëndrueshmëria dhe zbrazëtia: Libri thellohet në konceptet budiste të përkohshmërisë dhe zbrazëtirës, duke shpjeguar se si të kuptuarit e këtyre ideve mund të çojë në një ndjenjë më të thellë të realitetit dhe çlirim nga vuajtjet.
8. Roli i Etikës: Dalai Lama thekson rëndësinë e të bërit një jetë etike si bazë për meditim të suksesshëm. Sjellja etike dhe një zemër e dhembshur shkojnë dorë për dore.
9. Marrëdhënia midis shkencës dhe meditimit: Libri diskuton dialogun midis shkencës dhe meditimit, duke theksuar se si kërkimi shkencor ka mbështetur efektet pozitive të meditimit në mirëqenien mendore dhe emocionale.
10. Meditimi laik: Dalai Lama pranon se meditimi mund të praktikohet në një kontekst laik, pavarësisht nga besimet fetare. Ai inkurajon njerëzit nga të gjitha prejardhjet që të përfitojnë nga praktika.

11. Rruga drejt iluminizmit: Ndonëse nuk është ekskluzivisht një tekst fetar, libri prek rrugën budiste drejt iluminizmit dhe se si meditimi është një komponent qendror i atij udhëtimi.

12. Zbatimi i përditshëm: Dalai Lama inkurajon lexuesit që të zbatojnë parimet e meditimit në jetën e tyre të përditshme, duke nxitur mirësi, ndjeshmëri dhe paqe më të madhe në ndërveprimet e tyre me të tjerët.

"Zemra e Meditimit" ofron njohuri praktike në artin e meditimit, duke theksuar rolin e tij në arritjen e një mendjeje të qetë dhe të dhembshur. Ai shërben si një udhëzues për ata që janë të interesuar të eksplorojnë përfitimet e meditimit, si në aspektin e mirëqenies personale, ashtu edhe si një rrugë drejt një bote më të dhembshur dhe paqësore.
Çmimi 6€
Posta për Kosovë 2€
Shqipëri 5€
Maqedoni 130 den.
Iampower.al
Mimoza Thaqi

29/10/2023

Blej💎💎💎🌟🌟🌟 3 📚 ushqeni mendjen tuaj me dituri të cilat ju hapin shtigje të reja 😇😇😇.
🎉🎉🎉Fitoni falas kursin Prosperiteti Financiar
Paratë janë emocionale, jo matematikore. Trajnim që ju mëson ti Mjeshtroni Paratë.💰💰💰
11 parime që do të ndryshojnë jetën tuaj financiare përgjithmonë!
Çmimi i kursit 57 € dhe ju i merrni vetëm për 42 €✨️✨️✨️✨️✨️✨️
Mimoza Thaqi ✨️

28/10/2023

Sot në mëngjes mendoja lidhur me mendimet që vijnë vazhdimisht në mendjen tonë, sa mirë do të ishte nëse na vijnë mendime si ti ndihmojmë të tjerët.
www.lampower.al
Mimoza Thaqi

27/10/2023

https://www.mimozapower.com/post/ikigai-sekreti-japonez-për-një-jetë-të-gjatë-dhe-të-lumtur
"Ikigai: Sekreti japonez për një jetë të gjatë dhe të lumtur" nga Hector Garcia dhe Francesc Miralles.
1. Hyrje në Ikigai: Libri prezanton konceptin e "ikigai", një term japonez që përkthehet afërsisht në "një arsye për të qenë". Ai përfaqëson kryqëzimin e asaj që ju pëlqen, asaj në të cilën jeni të mirë, asaj që i duhet botës dhe asaj për të cilën mund të paguheni.
2. Jetëgjatësia dhe lumturia në Japoni: Autorët diskutojnë jetëgjatësinë dhe lumturinë e njerëzve në rajone të caktuara të Japonisë, që shpesh i atribuohen praktikës së ikigait.
3. Gjetja e Ikigait tuaj: Libri ofron udhëzime se si të zbuloni ikigain tuaj personal duke reflektuar mbi pasionet, talentet, vlerat dhe nevojat e botës.
4. Rrjedha dhe ndërgjegjësimi : Ai eksploron rëndësinë e të qenit në një gjendje "rrjedhëse", ku koha duket se qëndron ende, dhe se si ndërgjegjja mund të ndihmojë në arritjen e kësaj gjendje.
5. Balancimi i stresit dhe relaksimit: Autorët diskutojnë rëndësinë e gjetjes së një ekuilibri midis stresit dhe relaksimit për një jetë të plotë.
6. Ushqimi dhe ushtrimet e shëndetshme: Libri thekson rolin e një diete të shëndetshme dhe ushtrimeve të rregullta në ruajtjen e mirëqenies fizike dhe mendore.
7. Lidhjet sociale: Diskutohet rëndësia e lidhjeve shoqërore dhe marrëdhënieve të forta në rritjen e lumturisë dhe cilësisë së përgjithshme të jetës.
8. Puna dhe karriera: Libri sugjeron të përafroni karrierën tuaj me ikigai-n tuaj, të ndiqni punën për të cilën jeni të pasionuar dhe që ofron një ndjenjë qëllimi.
9. Thjeshtësia dhe Minimalizmi: Autorët mbrojnë thjeshtësinë dhe minimalizmin në jetën e përditshme si një mjet për të reduktuar stresin dhe rrëmujën, duke i lënë vend asaj që ka vërtet rëndësi.
10. Mendësia dhe qëndrimi: Libri nënvizon rëndësinë e të pasurit një mentalitet pozitiv, mirënjohje dhe qëndrueshmëri në përballimin e sfidave të jetës.
11. Të jetosh në të tashmen: Autorët theksojnë rëndësinë e të qenit i pranishëm dhe plotësisht i angazhuar në aktivitetet që ndërmerrni, të cilat mund të çojnë në një ndjenjë qëllimi dhe përmbushjeje.
Ikigai: Sekreti japonez për një jetë të gjatë dhe të lumtur" ofron një qasje gjithëpërfshirëse për të jetuar një jetë kuptimplote dhe përmbushëse duke zbuluar dhe jetuar në përputhje me ikigai-n tuaj. Ai kombinon elemente të qëllimit, pasionit, mirëqenies dhe vëmendjes për të promovuar lumturinë dhe jetëgjatësinë.
Çmimi 8 €
Posta për Kosovë 2 €
Shqipëri 5 €
Maqedoni 130 den.
Mimoza Thaqi

27/10/2023

Imagjinoni këtë si një menu zgjedhjesh. Çdo mëngjes, kur zgjoheni, zgjidhni me dorë disa dhe vizatoni ato ose shënojini ato. Kjo praktikë do të krijojë një atmosferë pozitive për ditën tuaj dhe do t'ju shtyjë në drejtimin e duhur:

Unë rezatoj sukses.
Besimi im është i palëkundur.
Unë posedoj fuqi të pabesueshme.
Unë jam elastik dhe i fortë.
Çdo ditë, unë jam duke u përmirësuar dhe përparuar.
Gjithçka që kam nevojë qëndron brenda meje tani.
Zgjohem i shtyrë dhe i motivuar.
Unë jam një forcë e paepur e natyrës.
Ekzistenca ime shërben si një shembull motivimi.
Bollëku rrjedh nëpër jetën time.
Ndërveprimet e mia lënë një ndikim pozitiv dhe frymëzues te të tjerët.
Unë i frymëzoj njerëzit përmes punës sime.
I kapërcej mendimet negative dhe përqafoj pozitivitetin.
Sot është një ditë e jashtëzakonshme.
Unë e përforcoj pozitivitetin ndërsa zvogëloj negativitetin në jetën time.
Fokusi im është i pathyeshëm.
Ëndrrat e mia më drejtojnë; problemet nuk më shtyjnë.
Unë jam mirënjohës për gjithçka në jetën time.
Pavarësia dhe vetë-mjaftueshmëria janë shenjat e mia dalluese.
Potenciali im nuk njeh kufi.
E kaluara nuk më përcakton; e ardhmja më shtyn.
Pengesat nxisin rritjen dhe të mësuarit tim.
Dita e sotme do jetë produktive dhe e frytshme.
Inteligjenca dhe fokusi më përcaktojnë.
Mirënjohja ime thellohet çdo ditë.
Shëndeti im përmirësohet vazhdimisht.
Çdo ditë më afron më shumë me qëllimet e mia.
Mendimet dhe fjalët e mia kanë fuqi transformuese.
Unë jam në një gjendje të vazhdueshme të rritjes personale.
Unë çliroj dyshimin dhe frikën shkatërruese.
Vetë-pranimi ushqen paqen, fuqinë dhe besimin.
Unë jam i denjë për falje dhe vetëfalje.
Shërimi dhe forca janë shokët e mi.
I kam mposhtur fatkeqësitë dhe kam dalë më i fortë.
Çdo ditë ka vlerë dhe qëllim.
Kam fuqi të jashtëzakonshme për të arritur dëshirat e mia.
Unë shkëputem nga mendimet dhe ndikimet e padobishme.
Unë i përkas, dhe vlera ime njihet.
Bukuria ime e brendshme mbulon të kaluarën time.
Gabimet nuk më përcaktojnë.
Pozitiviteti im ndikon dhe i ngre të tjerët.
Unë krahasohem vetëm me veten time të mëparshme dhe synoj përparim.
Unë do ta bëj veten krenar.
Përqendrohem në atë që ka rëndësi dhe liroj atë që nuk ka.
Unë ushqej shpirtin tim, stërvit trupin tim dhe mpreh mendjen time.
Jeta ime ka qëllim dhe veprimet e mia frymëzojnë.
Unë jam mirënjohës për përpjekjet e mia të përditshme.
Një mendim i vetëm pozitiv mund të transformojë ditën time.
Unë vendos dhe ndjek qëllime me vendosmëri të palëkundur.
Unë zgjedh lumturinë sot.
Përdoreni këtë grup pohimesh për të nisur ditën tuaj pozitivisht dhe lëreni suksesin të rezonojë në çdo moment.
Mimoza Thaqi

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Iampower.alMimoza Thaqi
Iam Power@Mimoza Thaqi
Iampower@mimozathaqi
Përshëndetje Mos e humbisni trajnimin sot, eshte vetem mrekullia e manifestimit, ju uroj dite te bukur dhe ju dergoj ene...
Ndiqni seminarin nga shtëpia juaj, merrni biletën e artë për përmbushje të çdo dëshire.Çmimi për online 37 EuroRezervoni...
@Mimoza Thaqi

Location

Category

Telephone

Address

Tetovë
1200
Other Education in Tetovë (show all)
I-13 Kirili Pejcinoviq I-13 Kirili Pejcinoviq
Tetovë

Na jena shumm nalt ktoo kejt e dinn..se jena nr1 per krejt senet ne rrethin...probleme t'shumta bojm

Islami Feja e Vertete Islami Feja e Vertete
Tetovë, 898

gththr

Ne jemi musliman Ne jemi musliman
Iliria Center
Tetovë, 748

IV-5 Gjimnazi "7 Marsi" IV-5 Gjimnazi "7 Marsi"
Tetovë, 2222

^__^

I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq" I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq"
Gjimnazi I Tetoves
Tetovë, 1200

Asaeshkmbm.. ;p

Only one is Allah Only one is Allah
Tetovë

•••••►►►Only one is Allah ◄◄◄•••••

Xhamia e Pashës Tetovë Xhamia e Pashës Tetovë
Tetovë

Faqja zyrtare në facebook : Xhamia e Pashës Tetovë / Official Site, of Tetova "Pasha Mosque" xh

LinguaStar LinguaStar
Rruga E Ilindenit
Tetovë, 1220

Language Courses and Translation Services

Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan
Zherovjan 101
Tetovë, 1213

Shkolla fillore komunale “Liria” në fshatin Zherovjan Komuna e Bogovinës, është shkollë e p