Urtësi dhe Këshilla

Members ★єηιѕѕ.S ★sαяα.S //page

Dhe mos e bej doren te lidhur per qafe mos u bej koprrac,e as mos e shtrij ne teresi,e te mbetesh i qortuar dhe duarthate nga shpenzimi i tepert

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Dita e Gjykimit

Location

Website

Address


12000
Tetovë
28850
Other Tetovë schools & colleges (show all)
Max van der Stoel Institute Max van der Stoel Institute
Tetovo
Tetovë, 1200

Max van der Stoel Institute (MVDSI) is a scientific institute within South East European University

GIN Albanian GIN Albanian
Tetovë, 1200

GIN Albanian ёshtё nje grup global i njerёzve me ndikim tё lartё nё mendje, tё pasur, dhe tё

SEEU Language Center SEEU Language Center
Ilindenska N. 335
Tetovë, 1200

The Language Center was founded in 2001 and was the first independent unit to provide instruction wi

Xhamia e fshatit Sellcë Xhamia e fshatit Sellcë
Fsh. Sellce
Tetove, ASDFG

"Vendet më të dashura tek Allahu janë xhamitë ndërsa me te urryerat janë tregjet". - Muhammedi

SEEU MBA Program SEEU MBA Program
"SEEU Campus", Ilindenska Bb
Tetovë, 1200

If you are intelligent, ambitious, and hardworking, and you want to get a premier education, you sho

Music Is My Life Music Is My Life
RR. ILINDESKA PN
Tetovë

U.SH.T Psikologji 2014/2015 U.SH.T Psikologji 2014/2015
Tetovë
Tetovë

Seminarski raboti Seminarski raboti
Tetovo
Tetovë, 1200

III - 12 Gjimnazi i Tetovës "Kiril Pejçinoviq" 2013/14 III - 12 Gjimnazi i Tetovës "Kiril Pejçinoviq" 2013/14
Tetovë

https://www.facebook.com/I.12.KirilPejcinoviq

Universiteti i Tetovës Universiteti i Tetovës
Rruga E Ilindenit, P. N
Tetovë, 1200

Ju ftoj për bashkëpunim! Abdulla Mehmeti

IV-12 Gjimnazi Tetovës IV-12 Gjimnazi Tetovës
Tetovë
Tetovë