Schools in Tetovë - Page 1

Find Schools in Tetovë. Listings include Çerdhja e Fëmijëve ALJA Детската Градинка АЛЈА ALYA Çocuk Yuvası, Fondacioni "Throni", English at South East European University, Qendra NOA, Shkolla fillore komunale "Përparimi" - Tetovë and Abacus - Kurse të Gjuhës Angleze. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School in Tetovë?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Çerdhja e Fëmijëve ALJA Детската Градинка АЛЈА ALYA Çocuk Yuvası A Çerdhja e Fëmijëve ALJA Детската Градинка АЛЈА ALYA Çocuk Yuvası
St. 159, No:40
Tetovë, 1200

Çerdhja për fëmijë - "ALJA" � Kushte bashkëkohore � E pajisur me të gjitha licensat e duhu

Fondacioni "Throni" B Fondacioni "Throni"
St. 159, No:40
Tetovë, 1200

THRONI FONDACIONI PËR SHKENCË, KULTURË DHE AKTIVITETE HUMANITARE

English at South East European University C English at South East European University
Tetovë, 1200

We are an international university with a multicultural vision for the future. Our English program i

Qendra NOA D Qendra NOA
Ilindenska 157
Tetovë, 1200

Qendër kursesh për gjuhë të huaja për çdo moshë dhe nivel; matematikë dhe IT & përkthime zy

Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove G Lernen - Qendra per Gjuhe Gjermane -Tetove
Rruga 114, Nr. 15/1
Tetovë, 1200

Qendra per Gjuhe Gjermane LERNEN – Tetove eshte qender edukimi e cila ofron kurse te Gjuhes Gjerma

I-6 Mjeksi 2013/14 H I-6 Mjeksi 2013/14
SH. M. K. M Nikolla Shtejn
Tetovë, 135098642

Ne nuk jemi të mirr,por më të mirr se ne nuk ka ^_^

III - 12 Gjimnazi i Tetovës "Kiril Pejçinoviq" 2013/14 I III - 12 Gjimnazi i Tetovës "Kiril Pejçinoviq" 2013/14
Tetovë

https://www.facebook.com/I.12.KirilPejcinoviq

Gjimnazi "Kiril Pejçinoviq" -Tetovë J Gjimnazi "Kiril Pejçinoviq" -Tetovë
Braqa Miladinovi Nr 134
Tetovë, 1220

Gjimnazi i Tetovës

IV-6 Nikolla Shtejn, The Legend Of School K IV-6 Nikolla Shtejn, The Legend Of School
Tetovë, VECHNEEDIM:P

We aren't saying goodbye,our friendship will live with us in the future too, We were and we will always be Together Forever. The Best Class Ever <3

IV-7 gjimnazi tetoves L IV-7 gjimnazi tetoves
Tetovë, Tetovo, Macedonia
Tetovë

Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë N Shkolla Fillore "Gjergj Kastrioti Skenderbeu" Poroj-Xhepçisht-Xhermë
Tetovë

Faqja zyrtare e shkollës "Gjergj Kastrioti Skenderbeu"

IV-9 Gjimnazi I Tetoves "7 Marsi" O IV-9 Gjimnazi I Tetoves "7 Marsi"
Tetovë

Jo, po thenje e Agess

II-13 ''Nikolla Shtejn'' fizoterapi Q II-13 ''Nikolla Shtejn'' fizoterapi
Tetovë

https://www.II-13NikollaShtejn.com

II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014 S II-12 Gjimnazi i Tetoves"Kirili Pejqinoviq".2013/2014
Tetovë

II-12 "Kirili Pejqinoviq"

Sh.f " Ismail Qemali" Nerasht V Sh.f " Ismail Qemali" Nerasht
Nerasht, Komuna Tearc
Tetovë

III-13 SHMEK "8 Shtatori" 2014/15 W III-13 SHMEK "8 Shtatori" 2014/15
Tetovë, 1200

new pages

VII-3 "Dervish Cara" Kallnik Z VII-3 "Dervish Cara" Kallnik
Fshati Kallnik
Tetovë, RECIC

VIII-"Dervish cara"

IV-4 Tekstilna 1 IV-4 Tekstilna
Tetovë

III-IV-4 Tekstilna

Jonida Club 2 Jonida Club
K. J. Pitu Nr 78
Tetovë, 11220

Klub per femije qe meret me aktivitete te ndryshme te lira: pikture dhe vizatim grafik, Aktrim, Cikl

Migjeni VIII-6n 3 Migjeni VIII-6n
Tetovë

VIII-6-9v: Admins ::Erion ETEMI:: ::Ensar LUMA:: ::Besnik MUSTAFI::

IX-3 " 7 Marsi" 4 IX-3 " 7 Marsi"
Tetovë

Shkolle

Klasa VIII 4 Migjeni - 2014 5 Klasa VIII 4 Migjeni - 2014
Tetovë

Klasa VIII 4 Migjeni - 2014

III - 8  "7-Marsi" 7 III - 8 "7-Marsi"
Tetovë, 1200

III-20 7-Marsi 2015-2016

II-5 Gjimnazi Kiril Pejcinovic 8 II-5 Gjimnazi Kiril Pejcinovic
Tetovë

Me te Mirett ♥

II-12 8 shtatori 2013\14 9 II-12 8 shtatori 2013\14
Ilindenska
Tetovë, DERRA

E verteta do t'ju beje te lire..!

You are on page 1 of 2
1 2