Sh.F.Asdreni

Faqja Zyrtare e Sh.f.Asdreni

10/04/2024
Photos from Sh.F.Asdreni's post 02/04/2024

Autizmi nuk zgjedh, autizmi flet!🎗️
Fëmijët dhe të rriturit me autizëm meritojnë vëmendje, edukim e gjithëpërfshirje kudo🤗
Për nder të 2 Prillit-Ditës Ndërkombëtare të Autizmit, në shkollën tonë, nga ana e shërbimit profesional në bashkpunim me arsimtarët dhe nxënësit, realizuam aktivitet për ngritjen e vetëdijes, muaj i mirësisë, dhe i ndërgjegjësimit .
------------------------------------
Gjithashtu per nder të "Ditës Ndërkombëtare të Librit për Fëmijë" u realizua aktivitet me nxënësit e klasave të III-ta nën udhëheqjen e mësueses Ardita.

Photos from Sh.F.Asdreni's post 29/03/2024

Ashtu si vitet e kaluara, edhe këtë vit u organizua iftari i përbashkët me kolegiumin e shkollës.
Njëkohësisht shënuam edhe përcjelljen në pension të punëtorit teknik z.Nasir Fejzuli.
E falemnderojmë për kontributin e tij në këtë institucion gjatë gjith këtyre viteve, duke i dëshiruar shëndet dhe gjitha të mirat !

Photos from Talat Xhaferi's post 25/03/2024

Sot për vizitë në shkollën tonë qëndroi Kryeministri i RMV-së z.Talat Xhaferi.

Photos from Sh.F.Asdreni's post 22/03/2024

Për çdo vit, data 22 mars shënon
"Ditën Botërore të Ujit" 💦.
Kjo ditë me rëndësi gjithnjë e më të madhe, ka për qëllim mbrojtjen dhe ndërgjegjësimin global për rëndësinë që ky element i çmuar ka!
Nga ana e pedagoges dhe psikologes së shkollës u realizua aktivitet me nxënësit e klasave të para, për të treguar rëndësinë dhe vlerën e ujit në jetën e njeriut dhe në botën bimore e shtazore.

➡️ KURSE UJIN!
➡️ PA UJË NUK KA JETË!

Photos from Sh.F.Asdreni's post 22/03/2024

Sot përfaqësues të stacionit policorë Tearcë, vizituan shkollën tonë ku edhe realizuan ligjeratë sipas planprogramit të tyre të punës për nxënësit e klasave të VIII-ta, me temë :
"Të drejtat e fëmijëve dhe obligimet".
I falemnderojmë për bashkëpunimin dhe angazhimin e tyre!

Photos from Sh.F.Asdreni's post 21/03/2024

21 Marsi është ditë ku shënohen shumë aktivitete, si shënimi i ditës së Ekologjisë, ditës së pranverës, si dhe ditës Botërore të Poezisë.
Në shkollën tonë me nxënësit u bë pastrimi i klasave, pastrimi i oborrit të shkollës si dhe pastrimi i mbeturinave nëpër fshat me nxënësit dhe arsimtarët përgjegjës si dhe mbjellja e fidaneve në oborrin e shkollës.
Gjithashtu për nder të ditës Botërore të Poezisë nga ana e nxënësve tonë u bë prezantimi i poezive të shkruara nga ana e nxënësve, ku për ta nga ana e drejtorisë u shpërndanë mirënjohje dhe libra.

Photos from Sh.F.Asdreni's post 20/03/2024

Sot në shkollën tonë për nder te ditës ndërkombëtare të sindromës Down u realizuan disa aktivitete me përmbajtje edukative dhe senzibilizuese për femijët me sindromën Down. Kjo ditë u shënua me nxenesit e ciklit te ulët nga klasa e parë deri në të pestë, qëllimi i së cilës u realizua nga bashkepunimi i mësueseve me psikologen dhe pedagogen e shkollës.

Photos from Sh.F.Asdreni's post 07/03/2024

Në kuadër të javës festive kushtuar Ditës së Mësuesit 7 Marsi,nën organizimin e komunës së Tearcës në bashkëpunim me shkollat fillore u organizuan aktivitete edukativo-arsimore,sportive,dhe festive nga te gjitha shkollat e komunës së Tearcës,ku me datë 05.03.2024 në shfk"Kiril Pejçinoviq"-Tearcë u organizua Kuiz diturie ku morrën pjesë nxënës nga klasat e VIII-ta dhe IX-ta.
Me datë 06.03.2024 në shfk"Eqrem Çabej"-Sllatinë u organizuan gara ne futboll dhe volejboll,ku qëllimi nuk ishte garues por festiv.
Gjithashtu me datë 07.03.2024 në shfk"Ismail Qemali-Nerasht u mbajt manifestimi qëndror me program kulturoro-artistik të pregaditur nga nxënësit e shkollave të komunës së Tearcës.Urime Festat e Marsit!

Photos from Sh.F.Asdreni's post 07/03/2024

Sot për nder të festës së 7 Marsit ,ditës së mësuesit në shkollën tonë u shënua kjo ditë madhështore.
"NJË FEMIJË, NJË MËSUES,NJË LIBËR E NJË LAPS,MUND TË NDRYSHOJNË BOTËN"
GËZUAR!

Photos from Sh.F.Asdreni's post 26/12/2023

Përfshirja e prindërve është mjaft e rëndësishme në procesin e të mësuarit të fëmijëve,në mendimin e tyre për shkollën dhe në aspiratat e tyre.
Fëmijët janë më të suksesshëm gjatë shkollimit të tyre nëse edhe prindërit përfshihen në të mësuarit në shkollë dhe në shtëpi,pavarsisht nga niveli i tyre arsimor apo shoqëror,prandaj u realizua aktivitet me nxënësit e klasës II-1 dhe prindërit e tyre ,ne bashkpunim me mësuesen, asistenten arsimore, dhe sherbimin profesional.

25/12/2023

Në shkollën tonë janë grumbulluar lodra nga ana e nxënësve për t'ju bashkangjitur iniciativës me qëllim humanitar nga shkolla me qendër të resurseve "Zllatan Sremec" me moton "DHURO LODRA, NGJALL NJË BUZËQESHJE" .

Photos from Sh.F.Asdreni's post 25/12/2023

Nxënësit e shkollës tonë nga klasa e I-rë deri në të V-tën vazhdojnë edhe këtë vit shkollor të jenë lexues të rregullt të revistës "KLIKIMI" falë donacionit që ofrohet nga z.Evzal Limani dhe znj. Nezafete Limani.
Nga Litera Grup nxënës të shkollës tonë janë shpërblyer me çmime nga konkurset që janë shpallur në revistë.
Nxënësve ju urojmë pushime dimërore plot argëtim dhe edukim në shoqëri të revistave!

19/12/2023

THIRRJE PUBLIKE PËR NDIHMË FINANCIARE NGA MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCËS

Duke e pasur parasysh faktin se Ligji për Mbështetjen Financiare të Kategorive të Rrezikuara Sociale të qytetarëve pritet të miratohet në çdo moment, dhe në interes të afatit të shkurtër për regjistrimin e nxënësve që ushtrojnë të drejtën, gjegjësisht familjet e të cilëve kanë të ardhura mujore të ardhura nga paga neto deri në 50.000 denarë Ju informojmë si vijon:
Nxënësit të cilët i plotësojnë kushtet brenda afatit të caktuar parashtrojnë kërkesë me dokumentacioni të kërkuar në shkollën fillore ose të mesme ku nxënësi regjistrohet për mbështetje financiare prej 1.200 denarë për nxënës të shkollave fillore dhe 1.800 denarë për nxënës të shkollave të mesme për një periudhë prej gjashtë muaj, duke filluar nga muaji dhjetor 2023.

Për këto arsye, në interes të kohës së shkurtër, JU KËRKOJMË TË FILLONI TË INFORMONI NXËNËSIT DHE PRINDËRIT/KUJDESTARËT TË TYRE PËR MUNDËSINË E REALIZIMIT TË KËSAJ TË DREJTE, si dhe të siguroni në kohë dokumentet e nevojshme të mëposhtme

• Kopja e llogarisë së transaksionit të njërit prind/kujdestar parashtrues i kërkesës
• Vërtetim nga punëdhënësi për pagën neto të fundit të paguar të të dy prindërve/kujdestarëve
• Nëse është fëmijë i prindit të vdekur, dëshmi nga regjistri i vdekjeve dhe një çek pensioni
• Nëse është fëmijë i prindërve të divorcuar, dëshmi-Aktvendim nga aktgjykimi i plotëfuqishëm
• Nëse është fëmijë i prindit pensionist, dëshmia - çeku i fundit i pensionit
• Nëse është fëmijë i prindit të papunë, dëshmi - vërtetim nga Agjencia për Punësim në Republikën e Maqedonisë së Veriut se është person i papunë i cili nuk merr kompensim në të holla ose merr kompensim në të holla me shumën e deklaruar të kompensimit në të holla.

Si dhe deklaratën për përdorimin e të dhënave personale dhe deklaratë për dhënien e pëlqimit që babai/kujdestari dhe nëna/kujdestari të jenë parashtrues i aplikimit për fitimin e të drejtës për mbështetje financiare për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme, familjet e të cilëve kanë të ardhurat totale mujore prej paga neto deri në 50.000 denarë. Këto dokumente do të jenë pjesë përbërëse e këtij emaili.

DOKUMENTACIONI I NEVOJSHËM DORËZOHET NE SHKOLLË!

Ndihma do të jepet për gjasht muaj rradhazi duke filluar nga muaji dhjetor. Për prindërit të cilët nuk i kanë plotësuar kushtet për të shfrytëzuar mbështetje financiare nga thirrjet e mëparshme, publikon thirrje çdo muaj, deri në ditën e pestë e muajit, e cila thirrje zgjat shtatë ditë nga dita e publikimit.

PËR INFORMACIONE SHTESË SI DHE PËR PLOTËSIMIN E DOKUMENTACIONIT TË NEVOJSHËM DREJTOHUNI NË WEB FAQEN E MASH-it
www.mon.gov.mk/al/

Photos from Sh.F.Asdreni's post 04/12/2023

Në kuadër të ditës Ndërkombëtare ndaj personave me aftësi te veçanta (3 dhjetori) nxënësit e shfk" Asdreni"-Gllogjë ne bashkëpunim me shërbimin profesional, asistenten personale, dhe mësueset nëpermjet aktiviteteve percollën mesazhe senzibilizuese për ta në këtë ditë.
UNË JAM NDRYSHE POR JO MË PAK.
MË PRANO.
STOP PARAGJYKIMIT🤚

Photos from Sh.F.Asdreni's post 28/11/2023

Për nder të festës se 28 nëntorit në shkollën tonë u organizua manifestim me nxënësit të cilët u angazhuan për ta shënuar këtë ditë madhështore.
Gëzuar për të gjithë!🇦🇱

24/11/2023

LAJM MORTOR

Të nderuar miq,kolegë,familjarë dhe qytetarë të fshatit Përshefcë me pikëllim të thellë morëm lajmin për vdekjen e ish mesimdhënësit tonë Burhanedin Isaku!

E rëndë është kjo ditë nëntori, kjo ditë që zbardhi me lajmin mortor, për ndarjen nga jeta të mësimdhënësit bashkëqytetarit shembullor, personalitetit të veçantë që dha kontribut të çmueshëm në arsim.

Buzëqeshja e tij, karakteri pozitiv, dinjiteti që rrezatonte, profesionalizmi e përkushtimi i rrallë, janë vetëm disa nga vlerat që shquan veprën e tij..

Mësuesi Burhanedin ishte i nderuar, i urtë e i dashur për të gjithë, lamtumira e tij , lë prapa veprën e pasur, trashëgimin e çmueshme, përkushtimin e pashoq për edukimin dhe arsimimin e gjeneratave në frymën kombëtare.

Me largimin nga kjo botë ,familja humbi njeriun e tyre të dashur,nxënësit mësuesin e buzëqeshur, kolektivi i shkollës kolegun zemërgjërë dhe banorët e fshatit birin e tyre që do ju mungojë gjithë jetën në rrugicat e lagjes.

Ngushëllime të sinqerta familjes së respektuar Isaku, miqve dhe kolegëve.

Prehu i qetë i dashur mësues të qoftë i lehtë dheu..!

21/11/2023

Sot në shkollën tonë për vizitë ishte imami i fshatit Përshefcë z.Shaban Asani për ta uruar drejtorin për postin e ri,dhe njëkohësisht për ti uruar edhe festat e nëntorit.
E falemenderojmë imamin për nderin dhe vizitën në shkollën tonë!

Photos from Sh.F.Asdreni's post 21/11/2023

Sot në shkollën tonë për nder të festave të nëntorit,nga ana e arsimtarit të muzikes Nehat Jonuzi dhe arsimtarin Neshat Jashari ne bashkpunim me nxënësit dhe korrin e shkolles u realizuan aktivitete për të kremtuar këto festa kombëtare!

Photos from Përshefca që duam's post 18/09/2023

Më datë 16.09.2023 nga ana e "Shoqata Përshefca që duam" pranuam donacion prej 40 çantave si dhe materialeve shkollore për nxënësit e shkollës sonë.
Përzemërsisht falemnderojmë shoqatën "Përshefca që duam" si dhe grupin "Elitë" si donatorë kryesorë të këtij donacioni.
Zoti i shpërbleftë!

31/08/2023

LAJMËRIM!

Të nderuar prind,të dashur nxënes!
Ju njoftojmë se viti i ri shkollor 2023/2024 fillon me 01.09.2023(e premte)
Për nxënesit e ciklit lëndor (VI,VII,VIII,IX)mësimi fillon në ora 07:30,kurse për nxënësit e ciklit klasor (I-V) mësimi fillon në ora 13:10
Drejtori i shkollës dhe stafi urojnë një vit të mbarë shkollor.
Suksese na priftë e mbara!

Photos from Sh.F.Asdreni's post 08/08/2023

Po bëhet realitet , menjëherë pasi u bë faza hyrëse e projektit tash më kanë filluar punimet për realzimin e rekonstruimit të shkollës.
Urojmë punë të mbarë korekte e cilësore dhe realizim të shpejtë e të suksesëshëm .

Photos from Sh.F.Asdreni's post 25/07/2023

Fillimi i punimeve për realizimin e projektit rekonstruimi i shkollës është afër.
Sot shkollën e vizituan përfaques nga MASH përgjegjës për realizimn e proektit znj.Maja Daskalovska dhe Nenad Kokoviç , përfaqësuesi për arsim nga komuna e Tearcës
z.Naser Nuhiu, përfaqësuesi nga kompania mbikqyrëse Terraplant z.Ramadan Aliu, nga kompania realizuese e proektit Inxhiniering Grup z.Azem Ismani, dhe arkitetkti i cili e ka pregatitur projektin z.Armend Shaqiri u pritën nga drejtori z.Enver Ramadani.
U realizua faza hyrëse rreth pregatititjeve për fillimin e punimeve ku me këtë rast nga nesër rrjedhin afatet dhe realizuesi duhet të filloj me punët.
Punë të mbarë dhe suksese .

05/07/2023

Sot me datë 05.07.2023 dhe me datë 06.07.2023 në shkollëm tonë do të realizohet trajnim për arsimtarët e shkollës me temë "Zbatimi i qasjeve inovative interaktive në mësimdhënie" .
Trajnimi është i organizuar dhe mbështetur nga BZHA_ja dhe Akademia CES.
I falemderojmë organizatorët dhe realizuesit e trajnimit dhe ju dëshirojmë punë të mbarë.

28/06/2023

Të dashur nxënës , të nderuar arsimtarë, prindër dhe më gjerë Gëzuar Festa e Kurban Bajramit .Në këtë ditë feste urojmë të keni shëndet dhe çdo të mirë në familjet tuaja.

Photos from Sh.F.Asdreni's post 19/06/2023

Nxënësit e klasave të IX_ta sot e morën suksesin dhe në mënyrë të organizuar u përshëndetën nga drejtoria e shkollës dhe kujdestaret e klasave.
Ju dëshirojmë suksese në vazhdim gjatë rrugës së arsimit dhe gjitha të mirat në jetë.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Telephone

Address

Gllogje
Tetovë
Other Elementary Schools in Tetovë (show all)
SH.F. " Istikball " Tetovë SH.F. " Istikball " Tetovë
Braca Miladinovi
Tetovë, 1220

Shkolla Fillore Komunale  "Ibrahim Temo" F.Strimnicë Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë
Strimnicë
Tetovë, 1220

Shkolla FIllore Ibrahim Temo