Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan

Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan

Shkolla fillore komunale “Liria” në fshatin Zherovjan Komuna e Bogovinës, është shkollë e plot nëntëvjeçare (shkolle fillore I-IX).

Operating as usual

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 02/06/2022

Në kuadër të projektit "Integrimi ndëretnik i të rinjëve në Arsim" i realizuar nga shkolla jonë në lëndën e Arsimit qytetar në bashkëpunim me Usaid-in u fitua donacion një llaptop dhe një projektor.
Falemenderojmë arsimtaren, pedagogen dhe nxënësit e shkollës sonë për kontributin e dhënë...

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 09/05/2022

Për nder të patronatit të shkollës tonë "LIRIA" Zherovjan më datë 09.05.2022 u zhvilluan garat sportive në këto disiplina:
A. Futsall 4+1
B. Volejboll - djemt
C. Volejboll - Vajzat
D. Atletik Vrapim stafetor 4x100m
Realizuar nga nxënësit e klubit shkollor "Rinia"
Organizoi arsimtari: Zendel Iljazi.

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 06/05/2022

Vazhdon donacioni i rradhës në shkollën tonë nga Ferati transport nga Zvicra, i cili shkollën tonë e furnizoi me tavolina dhe fotokopje.

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 06/05/2022

E falemenderojmë z.Mirsad Dervishi i cili shkollës sonë i dhuroi dresa dhe t**a për klubin sportiv të shkollës.
I dëshirojmë shumë suksese në punë.

03/05/2022

Ju mirëpresim fillestarë!

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 29/04/2022

E falemenderojmë shoqatën ekologjike "Nisma" nga fshati Zherovjan e cila nxënësve të shkollës sonë iu dhuroi paketa për hir të festës së Bajramit.

28/04/2022

Njoftim
Të dashur nxënës,
Të nderuar mësimdhënës,

Ju njoftojmë se më 29 prill, dita e premte do të fillojë procesi edukativo arsimorë.

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 06/04/2022

Sot nxënësit e klasës së IX dhe VIII mbajtën aktivitete të lira në lëndën e arsimit figurativ. Ngjyrosja e lojrave në oborrin e shkollës.

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 08/03/2022

Faleminderit Alb Petrol Gaz zotëri Idriz Idrizi nga fshati Zherovjan për dhuratat dhuruar mësimdhënësve dedikuar për festën e 7 Marsit, Ditën e Mësuesit!

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 08/03/2022

Në garat komunale të mbajtura me 24.02.2022 në lëndën e Gjuhës shqipe, nxënësit e shkollës sonë u shpërblyen me nga një mirënjohje nga ana e Kryetarit të Komunës.
Ju faleminderit!

07/03/2022

Të nderuar/a mësimdhënës/e
Urime festa e 7 Marsit, Dita e mësuesit.

Ju urojmë shëndet dhe sukses në rrugëtimin e shenjtë te arsimit.


✏ U R I M E ✏

Me respekt!
Drejtori, Nagip Ferati

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 03/03/2022

Orë e mbajtur me nxënësit e klasës së VI-të në lëndën arsim figurativ "modelim me argjil".

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 03/03/2022

Pronari i firmës Alb Petrol Gaz, z. Idriz Idrizi nga fshati Zherovjan i furnizoi mësimdhënësit e shkollës sonë me uniforma.
Në emër të shkollës e falemenderojmë dhe i urojmë shumë suksese në punë...

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 02/03/2022

Më datë 02.03.2022 në shkollën fillore komunale "Liria" f. Zherovjan u realizua orë e hapur me nxënësit e shkollës sonë në lëndën e Arsimit Qytetar në bashkëpunim me BZHA.
Në kuadër të projektit të realizuar për ditën e hapur ne si shkollë ngritëm iniciativën për realizimin e disa aktiviteteve të cilat kanë ardhur në shprehje si shkak i pandemisë.
1. Mbledhja e mbeturinave në oborrin e shkollës;
2. Pastrimi dhe dezinfektimi i klasave;
3. Vizatimi i LOGO-s së shkollës.
Aktivitetin e realizuan nxënësit e klasave të 8 dhe 9 me ars. Fitore Misimi, pedagogen dhe drejtorin e shkollës bashkë me mësimdhënësit tjerë të shkollës sonë.

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 25/02/2022

Në shkollën tonë u realizuan garat komunale në lëndën e Gjuhës shqipe "Eseu më i mirë".
Nxënësve iu urojmë shumë suksese...

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 14/02/2022

Sot pranuam donacionin e rradhës nga mërgimtari në Gjermani, me furnizim të bankave dhe karrigeve në përdorim për nxënësit e shkollës sonë.
Faleminderit në emër të shkollës sonë!

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 14/02/2022

Orë mësimore në lëndën e Gjuhës shqipe me nxënësit e klasës së dytë - "shkronja G,g e shtypit nëpërmjet lojës treni".

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 29/12/2021

Shkolla jonë u pajis me kamera sigurie falë donatorëve të nderuar: shoqata Nisma-Zherovjan e cila siguroi aparaturë dhe pesë kamera si dhe donatorin tjetër Isak Ferati i cili shkollës tonë i dhuroi edhe dy kamera.
Drejtoria, mësimdhënësit dhe nxënësit i falemenderojnë donatorët e lartëpërmendur dhe janë shumë mirënjohës...

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 17/12/2021

Këtë vit, ndërrimi i motmoteve u prit pak më ndryshe nga viti i kaluar, pasi që gëzimi më i madh është prezenca e tyre fizike. Nxënësit e shkollës sonë u gëzuan shumë nga pranimi i dhuratave, dhuruar nga prindi Emir Aliu nga fshati Zherovjan me rastin e festës së Vitit të Ri 2022. Një faleminderim të veçantë që çdo herë gjendet në krahë të arsimit dhe nxënësve.

Me respekt drejtori;
Nagip Ferati

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 15/12/2021

Në shkollën tonë janë realizuar shumë punë dhe aktivitete të ndryshme duke përmirsuar dukshëm kushtet gjatë procesit mësimor...
E gjithë kjo punë është realizuar falë ndihmës së donatorëve tanë të cilët na dhuruan lapt**a, projektora dhe banka shkollore.
Shfrytëzojmë rastin që të shprehim mirënjohje dhe falemenderim të veçantë për Mirsad Dervishi - Zattis Pizza Bar dhe Idriz Idrizi nga fshati Zherovjan, i cili në shkollën tonë dhuroi 10 lapt**a, 2 projektora, tableta per nxënësit e klasës së dytë dhe gota për ujë për nxënësit e klasës së parë.
Falemenderojmë donatorin Blu Medika nga fshati Zherovjan i cili dhuroi per shkollën tonë 12 banka dhe 24 karige.
Drejtoria, mësimdhënësit dhe nxënësit e shkollës sonë i falemenderojnë përzemërsisht donatorët e lartëpërmendur për kontributin e dhënë...
Respekte...

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 28/11/2021

Gëzuar 28 Nëntorin, Festën e Flamurit🇦🇱

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 22/11/2021

Gëzuar 22 Nëntori
Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe

“ Punë, punë natë e ditë, që të shohim pakëz dritë”
Naim Frashëri🕯

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 06/09/2021

Shfk " Liria " e faleminderon pronarin e firmës Alb Petrol Gas - Idriz Idrizi nga fshati Zherovjan për furnizimin e nxënësve me mjete mësimore...
Në emër të drejtorisë së shkollës, arsimtarëve dhe nxënësve ju shprehim mirënjohje...

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 01/09/2021

Të dashur nxënës, të nderuar prind, iu urojmë një vit të mbarë shkollor, me shpresë se çdo gjë do të kalojë në mënyre sa më të mirë. Apelojmë tek të gjithë që janë në procesin mësimor, si arsimtar, nxënës, prind të jeni më sycel dhe ti respektojnë rregullat e parapara me protokoll.
Urime ju priftë e mbara dhe shumë suksese...

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 19/08/2021

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e 99-të me propozim të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, me miratimin e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse solli vendim që viti shkollor 2021/2022 të fillojë me prani fizike me kapacitet të plotë, sipas protokolleve të caktuara dhe publikuara në ueb faqen e MASH.

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 21/05/2021

Investimet që janë bërë në shkollën fillore "Liria" Zherovjan, dukshëm kanë përmirësuar kushtet për fëmijët tanë.

21/05/2021

Shfaqje teatrale nga nxënësit e klasës së II-të

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 20/05/2021

Sot u realizua me sukses testimi PIRLS me nxënësit e klasës së IV - të në shkollën tonë.

Photos from Shkolla fillore komunale "Liria" Zherovjan's post 10/05/2021

Urime 9 maji - Dita e patronatit të shkollës.
Punime nga nxënësit për festën e shkollës.

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Shfaqje teatrale nga nxënësit e klasës së II-të
Shfaqje teatrale nga nxënësit e klasës së II-të
Sumeja Rushiti - nxënëse e klasës së IV-të
Arta Dauti - nxënëse e klasës së V-të
Klasa e V-të
Klasa e parë
Klasa e III-të

Location

Category

Telephone

Website

Address


Zherovjan 101
Tetovë
1213
Other Education in Tetovë (show all)
English Centre English Centre
Tetovë

I-13 Kirili Pejcinoviq I-13 Kirili Pejcinoviq
Tetovë

Na jena shumm nalt ktoo kejt e dinn..se jena nr1 per krejt senet ne rrethin...probleme t'shumta bojm

Islami Feja e Vertete Islami Feja e Vertete
Tetovë, 898

gththr

Ne jemi musliman Ne jemi musliman
Iliria Center
Tetovë, 748

IV-5 Gjimnazi "7 Marsi" IV-5 Gjimnazi "7 Marsi"
Tetovë, 2222

^__^

I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq" I-4 Gjimnazi i Tetovës - "Kiril Pejqinoviq"
Gjimnazi I Tetoves
Tetovë, 1200

Asaeshkmbm.. ;p

1 14 1 14
Tetovë, 0001015

hehehe

II-6 Gjimnazi Tetovës II-6 Gjimnazi Tetovës
Tetov
Tetovë

Only one is Allah Only one is Allah
Tetovë

•••••►►►Only one is Allah ◄◄◄•••••

Xhamia e Pashës Tetovë Xhamia e Pashës Tetovë
Tetovë

Faqja zyrtare në facebook : Xhamia e Pashës Tetovë / Official Site, of Tetova "Pasha Mosque" [email protected]