Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë

Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë

Comments

Ëngjëjt e mi duke punuar ne kartolinat e urimeve për Vitin e Ri ,plus edhe bërjen e bredhit. Urime o Yje edhe për shume vjet ! Ju dua shumë! Ju falenderoj jashtëzakonisht për suksesin tuaj në mësime dhe ju uroj suksese edhe më tej. Jeni zemrat e mia!

Click and drag to look around

Shkolla fillore komunale “Naim Frashëri” gjendet në Rr.113 Nr.7 në lagjen “Teqe”në Tetovë.

Shkolla është ndërtuar në vitin 1969 dhe është e tipit klasik të ndërtimit. Kohë pas kohe shkolla është zgjeruar dhe tani numërohet ndër shkollat më të mëdha në Komunën e Tetovës.

Operating as usual

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 08/06/2023

Sot ,datë 08.06.2023 në SHFK"Naim Frashëri"Tetove përfundoi turneu për djem në lojën e futbollit i organizuar nga ardimtarët e Edukatës fizike.

Fitues ishin klasat:

1,Vendi i I (parë) klasa V-4
2.Vendi i II (dytë) klasa V-3

1. Vendi i I (parë ) klasa IV-7
2,Vendi i II (dytë) klasa IV-4

1.Vendi i I (parë) klasa III-5
2,Vendi i II (dytë) klasa III-4

Arsimtarët dhe shkolla i përgëzojmë të gjithë nxënësit për lojën e bukur dhe korrekte të treguar dhe njëherit ju dëshirojmē pushime të këndëshme verore.

1

08/06/2023

Në garat komunale në lëndën e biologjisë organizuar nga Shoqata e biologëve të Maqedonisë së Veriut që u mbajtën me datë 10 mars 2023 nxënësit e Shkollës Fillore "Naim Frashëri"Tetovë morën pjesë masivisht dhe rezultatet e arritura jan tejet inkurajuese.
Në pamundësi për tì përmendur tê gjithë vendet e zëna nga nxënësit pjesëmarës do të vendosim miŕënjohjet,diplomat,çertifikatat etj që janë si dëshmi për sukseset e arritura.
Urime për nxënësit dhe mentoren e tyre arsimtaren Ermira Luma-Deari.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 03/06/2023
Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 02/06/2023

Me rastin e organizimit të Turneut mbarëkombëtar për fëmijë në futboll ,Drejtoria e SHFK "Naim Frashëri",së bashku me një grup arsimtarësh,prindër dhe nxënës jemi angazhuar në organizimin dhe mbarëvajtjen e kësaj ngjarje me rëndësi për kombin tonë.
Prindërit e nxënësve i hapën dyert dhe zemrat e tyre dhe pranuan në familjet e tyre 18 fëmijë nga Tërnoci-Bujanoci dhe i shoqëruan për tre ditë rradhazi.
Në emër të Drejtorisë dhe kolektivit të shkollës publikisht i falemenderojmë këto familje bujare, mikëpritëse të mysafirëve.
Një numër i vajzave të veshura me ngjyrat e flamurit kombëtar , kuq e zi, nën udhëheqjen e arsimtares Fatime Bexheti i shoqëruan futbolistët mysafir në stadium dhe ia shtuan kuptimin kombëtar këtij evenimenti.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 02/06/2023

Me rastin e 1Qershorit-Ditës ndërkombētare të fëmijëve në hapsirat e USHT u organizuan gara ndërmjet nxënësve të klasave të pesta të Komunës së Tetovës në të cilat nxënësit e SHFK "Naim Frasheri "u treguan shumë të suksesshëm.
Në lëndën e Gjuhës shqipe ,nxënësja Lina Hakiki dhe Metin Abdiu morën vendin e parë.
Në lëndën e matematikës ,Dea Rushaj dhe Eda Lika morën vendin e parë.
Në lëndën Arsim fizik vendin e parë e morën Arbër Ibraimi dhe Metin Abdiji.
Padyshim se merita për këto rezultate kanë arsimtarët Vjollca Beqiri,Fatime Beluli,Luljeta Bajrami,Nazmi Salija dhe Salije Miftari.
Urime

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 30/05/2023

Me rastin e Ditës së Shkollës, drejtori i SHFK "Naim Frashëri" Tetovë z. Nazif Ajdini e shpërbleu arsimtaren e matematikës z. Arta Halili për suksesin e arritur me nxënësit në garat komunale ( pesë vendet e para) dhe çmimin e parë në garat republikane të Federatës së Matematikanëve të Maqedonisë. Poashtu u shpërblye edhe nxënësi Drin Imeri, si nxënës më i suksesshëm i shkollës pasi pos vendit të parë në garat komunale fitoi edhe Çmimin e parë në garat republikane në lëndën e matematikës.
Këto shpërblime le të jenë si nxitje për punë të mëtejme të suksesshme të arsimtarëve dhe të nxënësve.
Urime !

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 15/05/2023

Sukseset nuk kanë të ndalur! ✅

Kemi matematikanin më të suksesshëm në Maqedoni. Kësaj rradhe në garat shtetërore (Republikane) të organizuara nga lidhja e matematikanëve të Maqedonisë së Veriut, ku nxënësi i shkollës sonë Drin Imeri, mori
ÇMIMIN E PARÈ 🥇. Në emër të drejtorisë së shkollës dhe kolektivit, nxënësin Drin Imeri e përgëzojmë për suksesin e aritur, ndërsa arsimtaren e matematikës Arta Halili e falemnderojmë publikisht për punën e mrekullueshme që është duke bërë.
URIME!

https://fol.mk/nxenesi-drin-imeri-nga-shkolla-fillore-naim-frasheri-ne-tetove-fiton-cmimin-e-pare-ne-garat-shteterore-ne-lemine-e-matematikes/

02/05/2023

Sot me datë 02.05.2023 fillon regjistrimi i nxënësve në klasë të parë.
Suksese të gjithë fillestarëve!

20/04/2023

Me rastin e Festës së Fitër Bajramit shkolla private,,Maarif International School,, shkollës tonë i dhuroi donacion Vauçer (mjete materiale) për nxënësit në nevoj.
Falemenderojmë nxënësit,arsimtarët dhe stafin e shkollës"Maarif" për angazhimin dhe kujdesin e treguar ndaj familjeve në nevojë.
Shfrytëzojmë rastin që të gjithë nxënësve ,prindërve dhe arsimtarëve t'ua urojmë Festën e Fitër Bajramit duke iu uruar shëndet,mirëqenie dhe harmoni në familjet e juaja!

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 10/04/2023

Nxënësit e shkollës sonë triumfojnë në çdo sferë edhe jashtë shkollës.
Erjona Emini nxënëse e klasës së VI-të në shkollën tonë shpallet KAMPIONE SHTETËRORE në Karate, në kategorinë 12 vjec -45kg.
Njëherit është pjesëmarëse në garat Ballkanike që po zhvillohen prej datës 26-29 Maj në Bar-Mal të Zi.
Urime dhe suksese në vazhdim Erjona

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 04/04/2023

Të tregojmë sa më shumë dashuri dhe përkrahje ndaj personave me Autizëm, sepse ata janë të ngjajshëm por edhe të ndryshëm dhe mbi të gjitha të barabartë!
Me këtë rast SH.F.K "Naim Frashëri" Tetovë ", në bashkëpunim me OJQ " IMAGO PLUS" dhe Komuna e Tetovës, shënuam ditën ndërkombëtare të autizmit, me qëllim të ndërgjegjësimit. 🧩

Photos from Center for Education and Development - CED's post 20/03/2023
Anesa Havziju merr vendin e parë në garat regjionale në lëndën e matematikës - Pa Censurë 05/03/2023

Nxënësja e shkollës sonë Anesa Havziju merr vendin e parë në garat regjionale në lëndën e matematikës.

✨️ U R I M E ✨️

Anesa Havziju merr vendin e parë në garat regjionale në lëndën e matematikës - Pa Censurë Dje 04.03.2023 ( e shtune ) u mbajten garat regjionale ne lenden e matematikes ne shkollen fillore ,,Andreja Saveski -Kikish”. Pjesemares ishin nxenesit te cilet u kualifikuan nga garat shkollore dhe ato komunale. Nxenesit te cilet kishin pike prej 86 deri ne 100 fituan vendin e pare, prej 71 – ...

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 23/12/2022

Sot nxënësit e shkollës fillore komunale "Naim Frashëri, bashkë me mesuesit e tyre, vizituan Panairin e librit "Tetova 2022", me qëllim te njohjes nga afër të ngjarjeve te këtilla kulturore, të afrimit me librin, e sidomos të krijimit të shprehisë së pasurimit të biblioketave te tyre.

Nxënësit biseduan me mësimdhënësit e tyre për titujt e ndryshëm që ishin ekspozuar, si dhe zhvilluan diskutime të frytshme mbi rolin e panaireve në rritjen e lexueshmërisë dhe dashurisë për librin.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 03/12/2022

🔹️Në zemrat tona nuk ka pengesa.
🔹️Ne jemi e bardha e kësaj bote.

🔹️Dje shënuam me gëzim dhe aktivitete kreative 3 Dhjetorin-Ditën Ndërkombëtare të Personave me Nevoja të Veçanta

Mentore: Merita Rexhepi
Psikologe: Arta Abdullahu

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 25/11/2022

Për nder të festës së 28 Nëntorit, ditës së Flamurit, u mbajtën aktivitete me karakter rekreativ ndërmjet klasave të II-ta dhe të III-ta.

Ndërsa tek klasat e IV-ta u realizuan gara në vrapim stafetorë, ku nxënësit më të mirë u shpërblyen me medalje.

Falenderojme arsimtaret e asimit fizik për angazhimin dhe ju urojme suksese bashke me nxenesit!

Urime Festat e Nëntorit! 🇦🇱

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 13/07/2022

✅️Sot në hapsirat e shkollës sonë në prani të shefit për Arsim Z.Valedin Ademi u bë pranim-dorëzimi i udhëheqësisë së shkollës (Drejtorit) ku për drejtues të ri të shkollës u zgjodh Z.Nazif Ajdini.

✅️Drejtori Z.Xhelal Alili dha dorëheqeje nga posti për arsye shëndetësore.

✅️Në emër të gjithëve Ish.Drejtorit Z.Alilit i urojmë shëndet dhe falemnderojmë për mundin dhe sakrificën që bëri për shkollën tonë, ndërsa drejtorit të po sa zgjedhur i urojmë sukses!

09/07/2022

Të nderuar!
✨️Urime festën e Kurban Bajramit✨️
Paqja, lumturia dhe shëndeti mbretëroftë në familjet e juaja!

Me respekt,
Nga Drejtoria

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 20/06/2022

✅Suksese pas suksesi!

✅Nxënësit tanë triumfojnë si çdoherë në shumë sfera nëpër garat shtetërore!

✅Kësaj radhe çmimi i parë 🥇 nga lënda e Arsimit Figurativ vjen për nxënësen ANESA SMAILI 🥇për vizatimin më të bukur në Ekpozitën shtetërore që u mbajtë në Manastir.

✅Mentore: Ars.Merita Halili dhe Ars.Dea Salihi

✨ U R I M E ✨

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 10/06/2022

🎈"Nëse nuk keni ç'farë të dhuroni, atëher dhuroni pak buzëqeshje dhe shumë dashuri!" 🎈

✅Sot në objektin e ri të shkollës tonë nxënësit e klasëve të para festuan fundin e vitit shkollorë 2021/2022 me festën e Abetares.

✅Këtë vitë që lam pasë kishim shumë sfida por nuk munguan edhe sukseset e shumta!

✅Shpresojmë që viti i ri shkollorë të na sjellë edhe më shumë suksese!

✅Nxënësve ju dëshirojmë pushim të mbarë, ndërsa Semimaturantëve që simjet përfunduan shkollën fillore ju dëshirojmë shumë suksese në shkollim të mëtutjeshëm.

✨ URIME DHE SUKSESE ✨

Nga Drejtoria!

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 09/06/2022

✔️Në pranverën e hershme, nxënësit e klasës VII-6 dhe disa nxënës tjerë të Sh.f. "Naim Frashëri", bashkë me mësuesen Senija Etemi, mbollën lule, u kujdesën, i ujitën, i mirëmbajtën dhe sot, në një ditë të bukur tregu, prodhimin e tyre ua dhuruan qytetarëve.
✅Qëllimi: angazhimi i nxënësve për punë konkrete dhe përcjellja e procesit.
✅Rezultati: Nxënësit ndjehen të dobishëm.

"Ka gjithmonë lule për ata që duan t'i shohin"
(E huazuar)

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 02/06/2022

✅Sot nxënësit e klasëve të nënta bashkë me kujdestarët e tyre vizituan shtandet e shkollave të mesme të cilat ishin prezentuar në qendrën e qytetit tonë, ata u njoftuan nga afër për drejtimet që ofrojnë këto shkolla.

✅Shpresojmë që secili nxënës të zgjedh drejtimin që e dëshiron dhe ju urojmë një të ardhme të suksesshme dhe te ndritur.

✨ Suksese të gjithëve! ✨

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 02/06/2022

✅Nxënësit e shkollës sonë triumfojnë në çdo sferë edhe jashtë shkollës.

✅Erjona Emini nxënëse e klasës së V-të në shkollën tonë shpallet KAMPIONE SHTETËRORE🥇🏆 në Karate, në kategorinë 11 vjec -36kg.

✅Njëherit është pjesëmarëse në garat Ballkanike që po zhvillohen prej datës 02-05 Qershor në Beograd - Sërbi.

✨Urime dhe suksese në vazhdim Erjona ✨

01/06/2022

✨1 QERSHORI, DITA BOTËRORE E FËMIJËVE✨

Fëmijët kanë të drejtë të jetojnë me dinjitet, pa frikë, të lumtur në çdo kohë, kudo.

Ata kanë nevojë për dashuri, për një libër dhe laps për të mësuar ta ndryshojnë botën.

Gëzuar!

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 27/05/2022

✅Suksesi në shkollën tonë nuk ka të ndalur!

✅Dje më datë 26.05.2022 shkolla jonë mori pjesë në garat republikane në futboll të madhë për vajza i cili u zhvillua në Shkup.

✅Në këto gara kanë qenë pjesmarës 400 shkolla fillore në gjithë RMV dhe nga këto 400 shkolla fillore shkolla jonë triumfoj me
Vendin e II-të. 🥈

✅Ky sukses është njëri nga sukseset më të mëdha të aritura në shkollën tonë në fushën e sportit.

✅Falemnderojmë drejtorinë që çdoherë janë të gatshëm për mbështetjen e nxënësve.

✅Ju lumtë nxënësve dhe arsimtarëve të Sportit Ars.Altrim Memeti dhe Ars.Veton Murati për këto rezultate të aritura!

✨ U R I M E ✨

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 25/05/2022

✅25maj 1969-2022 "53 vite"
Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri".

✅Sot në objektin e ri të shkollës sonë u organizua Patronati i shkollës.

✅Në këtë event na nderuan përfaqësues të Komunës së Tetovës, gjegjësisht udhëheqësit për veprimtari publike, Z.Nazmi Dauti dhe Z.Validin Ademi.

✅Eventin e hapi drejtori i shkollës Z.Xhelal Alili dhe pedagogu i shkollës Z.Nejazi Bexheti.

✅Fjalën kryesore e kishin nxënësit e shkollës të cilët na zbukuruan këtë festë me një program të bukur artistik.

✅Në kuadër të festës së sotshme u zhvillua edhe finalja e turneut në futboll të vogël e udhëhequr nga arsimtarët e Sportit.

✨ G Ë Z U A R ✨

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 19/05/2022

Sot aktivi i klasave të pesta realizoi një hulumtim/eksperiment nga projekti ekologik me temë "Ndikimi i ngrohjes globale"

Pjesëmarrës ishin:
Mentorja Fatime Bexheti Durmishi, Vjollca Hasani, Hikmete Ademi,Gzime Alili, Besiana Vela, Arbnore Abdullahi, Ibadete Imeri

17/05/2022

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Të nderuar miq, arsimtarë, nxënës dhe bashkëpuntorë profesional.

Ju informojmë se sot u nda nga jeta veterani i arsimit dhe njëherit ish Drejtori i shkollës sonë Habil Karemani.

Ne drejtuesit e shkollës sonë ju shprehim ngushëllimet tona familjarëve, miqve dhe kolegëve të tij.

Mirënjohje për kontributin e dhënë në edukimin e gjeneratëve në shkollën tonë.

U prehtë në paqe!

Nga Drejtoria

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 13/05/2022

Në vitin 2020 një delegacion i udhëhequr nga ish Kryetari i këshillit të Komunës së Tetovës z.Bekim Memeti dhe drejtorë të institucioneve arsimore nga qyteti ynë vizituan Qendrën Kulturore të shqiptarëve në Bursa në krye me z.Recep Gündüz,
një shqipëtar i dëbuar nga trojet e Kosovës para më shumë se 5 dekadash.

Qëllimi i kësaj vizite ishte binjakëzimi i institucioneve arsimore nga të dyja qytetet me qëllim të ngritjes së cilësisë dhe shpërndarjes së eksperiencave ndërmjet nxënësve dhe mësimdhënësve.

I njëjti delegacion nënshkruan momerandume të bashkëpunimit me shkollat nga Komuna e Ylldërimit mirpo si pasojë e pandemisë ky projekt u shti deri me datë 10 maj ku delgacioni nga pala Turke ishte për vizitë në institucionet tona arsimore.

Shkolla jonë është e binjakëzuar me një shkollën fillore të Bursës.

Një falemnderim deri tek kabineti Kryetarit të Komunës së Tetovës dhe udhëheqësin e sektorit për veprimtari publike Z.Nazmi Dauti për mbështetje të vazhdimit të këtij projekti.

Drejtori i shkollës tonë z.Xhelal Alili për së afërmi i njoftoi të pranishmit me historikun e shkollës si dhe me investimet që janë bërë gjatë kësaj periudhe.Më pas ata vizituan disa klasa dhe ndjekën nga afër procesin edukativo-arsimor.

Mysafirët gjithashtu gjatë qëndrimit të tyre vizituan edhe instucionet tjera si Komuna,objektet fetare dhe historike të qytetit tonë.

Shpresojmë që ky bashkpunim që ka filluar do jetë jetëgjatë dhe në interes të nxënësve dhe mësimdhënësve nga shkolla jonë.

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 06/05/2022

✅Sot, më date 06.05.2022 ( e premte) u realizuan garat regjionale në gjuhë frenge

- Les Olympiades de VIII et IX classe -
të cilat u mbajtën në lokalet e shkollës fillore
“ Naim Frashëri”, Tetovë.

✅Garat organizohen çdo vit nga shoqata e profesorëve të gjuhës frenge në Maqedoni.

✅Në këto gara u arritën këto suksese:

🥇 Vendi I : Bulza Abdili - shf. "Naim Frashëri", Tetovë

🥈Vendi II : Genc Rustemi - shf. "Liria", Tetovë

🥉Vendi III : Rea Shaqiri - shf. "Liria", Tetovë

✨Nxënësve u dëshirojmë suksese në vazhdim!✨

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 06/05/2022

✅Sot në shkollën tonë u mbajt deseminimi me temën “ Të mësuarit nga përvoja për mjedisin dhe ndryshimet klimatike”.

✅Deseminimin e realizoi mësimdhënësja mentore: Fatime Bexheti - Durmishi.

02/05/2022

Të dashur nxënës, të nderuar prindër, mësimdhënës dhe punonjës të shkollës sonë,

✨URIME FITËR BAJRAMI✨

Ju urojmë shëndet, sukses dhe lumturi në familjet e juaja!

Me respekt,
Drejtoria

29/04/2022

✅ LAJMËRIM ✅

- Prej datës 03.05 deri më 31.05.2022 do të fillojë rregjistrimi i nxënësve në klasë të parë.

05/04/2022

🏐Garat regjionale në Volejboll (meshkujt) e cila u mbajt në qytetin e Prilepit, shkolla jonë zuri Vendin e 3 🥉

✅Mentorë: Ars.Altrim Memeti, Ars.Veton Murati, Ars.Vjollca Asani, Ars.Altina Ademi

✨ U R I M E ✨

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 02/04/2022

✅Garat komunale në Volejboll dhe Futsall(Vajza) ku shkolla jonë përsëri triumfoj!

🏐Volejboll Vendi i II 🥈

⚽️Futsall Vendi i I 🥇

Mentor: Ars.Veton Murati

✨ U R I M E ✨

01/04/2022

Të nderuar nxënës, prindër, arsimtarë dhe puntorë të administratës!

✨Urime Muaji i shenjtë i Ramazanit✨

✨ Ju dëshirojmë harmoni në familjet e juaja dhe agjërim të lehtë! ✨

Me respekt,
Drejtoria

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 01/04/2022

Dje në shkollën tonë na vizituan përfaqësues të Ambasadës Britaneze(kryesuar nga Z.Jillian Smith)në suaza të jubileut të 70 vjetorit prej kur Mbreteresha e Britanisë së madhe është kurorezu si mbretëreshë.

Aktiviteti zhvillohet në Britani po edhe te ne duke mbjellë fidanishte në 70 shkolla nëpër qytete të ndryshme të R.M.V-së

British Embassy Skopje

Photos from Shkolla Fillore Komunale "Naim Frashëri" Tetovë's post 31/03/2022

✅Aktivitet fizike dhe shëndetësore janë aktivitete primare në shkollën tonë, ato ndihmojë në zhvillimin fizik dhe psiqik të nxënësve, mbi të gjitha janë atraksion dhe zbavitje!

⚽️Dje në shkollën tonë u zhvilluan aktivitetet futbolli në kuadër të projektit të FFM-së dhe të FSSHM -Futbolli nëpër shkolla.⚽️

✅Realizues: Ars.Xhemal Dehari, Ars.Altrim Memeti , Ars.Veton Murati, Ars.Besar Ismaili dhe Ars.Altina Ademi

Want your school to be the top-listed School/college in Tetovë?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Naim Frashëri 2022#shareVideo: Lavdrim Alili
E Diela aktive në shkollën tonë!Përgatitje për festën e 28 Nëntorit 🇦🇱
Shkolla e Mesme Ekonomike "8Shtatori" Tetove
Almir Aliti
Amela Aliti
Seid Memedi
Meditim Aliti
Almir Aliti

Location

Telephone

Website

Address


Tetovë
1200

Opening Hours

Monday 07:00 - 17:30
Tuesday 07:00 - 17:30
Wednesday 07:00 - 17:30
Thursday 07:00 - 17:30
Friday 07:00 - 17:30
Other Elementary Schools in Tetovë (show all)
Sh.F.Asdreni Sh.F.Asdreni
Gllogje
Tetovë

Faqja Zyrtare e Sh.f.Asdreni

SH.F. " Istikball " Tetovë SH.F. " Istikball " Tetovë
Braca Miladinovi
Tetovë, 1220

Shkolla Fillore Komunale  "Ibrahim Temo" F.Strimnicë Shkolla Fillore Komunale "Ibrahim Temo" F.Strimnicë
Strimnicë
Tetovë, 1220

Shkolla FIllore Ibrahim Temo