Schools & colleges in Prilep - Page 1

Find schools & colleges in Prilep. Listings include Наставник Гоце Бумбароски, Akademija Mikrosam, Halife Baba Erenler Sabedin Yusufoski, Економски Факултет - Прилеп, ООУ ,,Кире Гаврилоски - Јане" -Прилеп and London Global- centar za stranski jazici. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Prilep?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Наставник Гоце Бумбароски A Наставник Гоце Бумбароски
Улица Борка Талески/Прилеп
Prilep, 7500

Секоја генерација расте врз рамениците од претходната

Akademija Mikrosam B Akademija Mikrosam
Zgrada Makedonija Bb
Prilep, 7500

Микросам Академија е лидер во неформално образование на талентирани млади и возрасни со висок потенци

Halife Baba Erenler Sabedin Yusufoski C Halife Baba Erenler Sabedin Yusufoski
Kanatlar Köyü
Prilep, 7514

ÖĞRETMEN

Економски Факултет - Прилеп D Економски Факултет - Прилеп
Prilepski Braniteli BB
Prilep, 7500

Добредојдовте на официјалната Facebook страна на Економски факултет - Прилеп

ООУ ,,Кире Гаврилоски - Јане" -Прилеп E ООУ ,,Кире Гаврилоски - Јане" -Прилеп
ул „ Јоска Јорданоски бр. 46
Prilep, 7500

ООУ „ Кире Гаврилоски - Јане Прилеп е централно градск?

London Global- centar za stranski jazici F London Global- centar za stranski jazici
Vera Ciriviri 27
Prilep, 7500

Downtown Едукативен центар G Downtown Едукативен центар
Sotka Gjorgjioski, 38
Prilep, 7500

-згрижување и престој на деца од 1 до 3 г. -згрижување и престој на деца од 3 до 5г. -англиски јазик

ЕДУ Шампиони H ЕДУ Шампиони
Во близина на ООУ:" КИРЕ ГАВРИЛОСКИ" и населба ТОЧИЛА, К5/Б
Prilep, 7500

ЕДУ Шампиони - Едукативен Јазичен центар и центар за дневен престој од ПРВО до ПЕТТО одделение.

„EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“ I „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“
BUlica Goce Delcev 33/2
Prilep, 7500

Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивн

Економско училиште - СОЕПТУ "Кузман Јосифоски - Питу" J Економско училиште - СОЕПТУ "Кузман Јосифоски - Питу"
Car Samoil 1a
Prilep, 7500

Официјална фејсбук страна на СОЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу" - Прилеп

Helen Doron English Prilep K Helen Doron English Prilep
Улица Александар Македонски бр. 314
Prilep, 7500

www.helendoron.mk Иновативен метод за рано изучување англиски

СОУ „Ристе Ристески-Ричко“, Прилеп L СОУ „Ристе Ристески-Ричко“, Прилеп
Браќа Миладиновци бр. 213
Prilep, 7500

Официјална Facebook страница на Средното општинско училиште „Ристе Ристески-Ричко“, Прилеп

ООУ „Блаже Конески“ - Прилеп M ООУ „Блаже Конески“ - Прилеп
Pere Toshev
Prilep, 7500

Општинско Основно Училиште „Блаже Конески“ -Прилеп

Busy Bee Montessori Classroom N Busy Bee Montessori Classroom
„Димитар Влахов“/29
Prilep

Монтесори училница за претшколска возраст, лоцирана во близина на старото училиште „КочоРацин“ Прилеп

KIDS Corner - Едукативен центар O KIDS Corner - Едукативен центар
Ulica Vera Ciriviri 31
Prilep, 7500

Едукативен центар за ран детски развој

‚‚Димико Ели‚, едукација Прилеп‚ P ‚‚Димико Ели‚, едукација Прилеп‚
Марко Деспотоски 23
Prilep, 7500

Часови математика,природни науки, физика, дневен прест

Фризерски салон ТЕА Q Фризерски салон ТЕА
R. R. Richko 28
Prilep, 7500

City - Centar za stranski jazici R City - Centar za stranski jazici
Prilep, 7500

CITY EDUCATION КУРСЕВИ ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ * АНГЛИСКИ * ГЕРМАН

ООУ „Гоце Делчев“ - Прилеп S ООУ „Гоце Делчев“ - Прилеп
Улица Мечкин Камен б. б
Prilep, 7500

Logos Oxford Prilep U Logos Oxford Prilep
Ulica 11-ti Oktomvri 55
Prilep, 7500

Вложувајте во себе и во своето знаење заедно со Логос О

IQ UP - Prilep V IQ UP - Prilep
Улица Пере Тошев 38
Prilep

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги воведуваме децата во магичниот свет на науката

ЕДУ Шампиони - EDU Shampioni W ЕДУ Шампиони - EDU Shampioni
Joska Jordanoski 65
Prilep, 7500

EДУ Шампиони е едукативен центар за деца, кој со работа

Britanica School Centar X Britanica School Centar
до ОУ. "Кире Гаврилоски-Јане"
Prilep, 7500

Едукативен јазичен центар-Прилеп

FitStar Prilep Y FitStar Prilep
Brakja Miladinovci
Prilep, 7500

Ekonomisti - Optimisti 1 Ekonomisti - Optimisti
Prilepski Braniteli Br. 143
Prilep

Мисија: Ние сме креатори на позитивна мисла. Ние дејств

Wunderkind 2 Wunderkind
Цане Коњарец 55, Прилеп
Prilep, 7500

Прв центар за странски јазици со едукативен престој за деца на германски јазик во Прилеп!

Темза- училиште за странски јазици 3 Темза- училиште за странски јазици
Кеј 9 септември 4
Prilep, 7500

Училиште за странски јазици и судски преводи

ZUMBAmania.mk 5 ZUMBAmania.mk
Ulica Mice Kozar 28
Prilep, 7500

СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ - Прилеп 6 СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ - Прилеп
Улица „Прилепски бранители“ бр 90/Б
Prilep, 7500

Средно општинско училиште Гимназија "Мирче Ацев" - Прил

Музичко Училиште "Matrix" Прилеп 7 Музичко Училиште "Matrix" Прилеп
Партизанска 21
Prilep, 7500

ПРВО приватно музичко во Прилеп. Основни и напредни часови по гитара, бас гитара, клавијатури, тапани, соло пеење, кларинет, саксафон

LCF Clubs - Prilep 8 LCF Clubs - Prilep
Републиканска 4
Prilep, 7500

Mermeren Kombinat AD Prilep 9 Mermeren Kombinat AD Prilep
Lece Koteski No. 60А
Prilep, 7500

MERMEREN Kombinat

You are on page 1 of 2
1 2