Helen Doron English Prilep

Helen Doron English Prilep

Comments

Well done Helen Doron English Prilep 💙
🤝 In cooperation with Helen Doron English Prilep we start to organize visits of our volunteers in the frame of Programme ❤️️ 😊🚂
5 години Helen Doron English Prilep 🎉
Честитки Maja Moskov!
Jana Zdravkoska
Jana.
So netrpenie go cekame sledniot cas!!!

www.helendoron.mk
Иновативен метод за рано изучување англиски

Helen Doron Early English претставува револуционерен систем за рано изучување на англискиот јазик, многу поразличен од конвенционалниот начин на учење. Хелен Дорон методот се базира на посебни материјали и креативен пристап во усвојувањето на јазикот кај децата. Со овој пристап се поттикнува природната способност кај децата за усвојување на јазикот, низ постојано слушање на јазикот дома и низ заба

Operating as usual

Photos from Helen Doron English Prilep's post 17/10/2023

🔷Децата на Хелен Дорон часовите се во постојна интеракција меѓу себе и со учителот, градат важни врски меѓу себе, учат како да се однесуваат во интеракцијата со другите, како да се почитуваат себеси и другите околку нив.

🔷Во материјалот има вметнато и мноу енциклопедиско знаење се со цел децата полесно да го разберат светот околу себе, природата, разноликоста и така полесно ги прифаќаат разликите, се чуствуваат побезбедни во светот во кој живеат и полесно се адаптираат на нови ситуации.

Photos from Helen Doron English Prilep's post 06/10/2023

We are proud to share the great team of Helen Doron franchise in Prilep, North Macedonia

05/10/2023

Aleksandra Naumoska Мери Тасеска Nade Kogoj Mircheska

❗️ Денес е Светски Ден на УЧИТЕЛИТЕ❗️

❤️ Да се биде учител е една од најубавите и професии што постои. Ви благодариме за вашата огромна работа и посветеност.

Хелен Дорон учители - Учители кои прават промени❗️

Во Македонија моментално има 43 активни специјално обучени Хелен Дорон учители кои работат во еден од 17 центри низ државата.

Ви благодариме за посветеноста, љубовта, грижата и креативноста која секој ден ја давате.

Вашето влијание достигнува многу подалеку од училницата, допирајќи ги животите на безброј ученици и инспирирајќи ги да сонуваат, да учат и да растат. 🌱💡

03/10/2023
Photos from Helen Doron English Prilep's post 26/09/2023

‼️ATTENTION‼️
Последна недела на уписи !

👨‍🎓👩‍🎓 Една од најважните работи што можеме да ја направиме за нашите деца е да им овозможиме квалитетна едукација.
Квалитетната едукација на нашите деца им отвара нови преспективи, им овозможува поголеми шанси за подобра иднина и ги прави нашите деца поспособни и сигурни во себе.
Helen Doron е светски докажен бренд кој е застапен во над 40 држави ширум светот по сите меѓународни стандарди

Преку Хелен Дорон едукацијата на Вашето дете му овозможувате:

✔️ Учење на англиски јазик, како мајчин јазик. Слободно и течно зборување, со природен англиски акцент.
✔️ Развој на комуникациски и социјани вештини
✔️ Мозочен развој
✔️ Самодоверба
✔️ Знаење и вештини за цел живот
✔️ различни програми, секоја специјално дизајнирана за одредена возраст и пред знаеење на детето, наментети за деца од 3 месеци - 18 години.

🔗 https://www.helendoron.mk/

👉Helen Doron Prilep – 077 699 961

Photos from Helen Doron English Prilep's post 25/09/2023

ПОСЛЕДНА НЕДЕЛА НА УПИСИ ‼️
📚 Уживајте во англискиот јазик преку нашите иновативни и пријатни методи на настава, на кои им веруваат учениците ширум светот. 🌐 Без разлика дали сте млад истражувач кој ги прави првите чекори кон англискиот јазик или тинејџер кој сака да ги изостри своите вештини, Хелен Дорон ја има совршената програма прилагодена само за вас! 🧑‍🎓

✨ Стручно дизајнирана наставна програма за сите возрасти
✨ Лекции за зајакнување на вашата самодоверба
✨ Интерактивни и извонредни искуства за учење
✨ Придружете се на глобалната заедница на јазични ентузијасти

Photos from Helen Doron English Prilep's post 19/09/2023

Хелен Дорон методологијата претставува богатство од програми за бебиња, деца и тинејџери❗️
👌19 Helen Foron English курсеви за возраст од 3 месеци до 19 години. ✅
👌Секој од овие курсеви е специјално дизајниран за соодветна возраст и веќе 40 години децата ширум светот на најзабавен начин учат англиски јазик и загарантирано покажуваат одлични резултати. ✅
Овозможете му најквалитетна едукација на вашето дете❗️📚
Уписите сеуште траат!
Ги пополнуваме последните празни места по групите!
☎️077 699 961

Photos from Helen Doron English Prilep's post 16/09/2023

Нашите тинејџери започнаа со часови.❗️
✅ Во Хелен Дорон TeenBuzz програмите ги охрабруваме тинејџерите слободно да комуницираат, да го кажат своето мислење и со многу внимателен пристап работиме на зголемување на нивната самодоверба.
✅ Вашиот тинејџер/ка ќе доаѓа на часови со истата леснотија како да оди кај најдобриот другар/ка да си зборуваат, да си се дружат и да си се забавуваат. Забавата продолжува и понатаму затоа што учениците имаат пристап до оригинална и специјализирана музика која ќе го подобрува нивниот вокабулар.
✅ Во Хелен Дорон, вашето дете ќе научи англиски јазик, но ќе научи и како треба да се биде самоуверен и гласен застапник на своите ставови.
✅ Забавни програми наменети само за тинејџери.
#АнглискиЈазикКакоМајчинЈазик

14/09/2023

Хелен Дорон методологијата претставува богатство од програми за бебиња, деца и тинејџери❗️
👌19 Helen Foron English курсеви за возраст од 3 месеци до 19 години. ✅
👌Секој од овие курсеви е специјално дизајниран за соодветна возраст и веќе 40 години децата ширум светот на најзабавен начин учат англиски јазик и загарантирано покажуваат одлични резултати. ✅
Овозможете му најквалитетна едукација на вашето дете❗️📚

Уписите сеуште траат!
Ги пополнуваме последните празни места по групите!
☎️077 699 961

Зошто Helen Doron English е избор број 1 на родителите за едукација на нивните деца? 13/09/2023

Хелен Дорон е еден од најдобрите модели за едукација, одговорно стојам позади оваа изрека‼️
Низ годините гледам како децата растат со нас, се менуваат во подобри личности и најважно од се имаат љубов кон англискиот јазик!
Стотици наши ученици се сведоци за квалитетот на Хелен Дорон.
Ова е револуционерно откритие кое им помогна на децата да научат дека јазик се учи многу лесно, се употребува секојдневно, станува наш начин на живот и ни отвора врати кон подобра иднина!
Имам многу што да кажам за Хелен Дорон, но Хелен Дорон може само да се доживее!

Зошто Helen Doron English е избор број 1 на родителите за едукација на нивните деца? Во овој брз и динамичен свет, знаењето на англиски јазик не е самопредност - туку е потреба.Но не сите методи за учење на англиски се исти. Родителите честопати се со....

11/09/2023

СЛОБОДНИ МЕСТА!!!
2-3 години- 3 места
4-5 години-1 место
6-7 години -3 места
8-9 години -2 места
10-12 години-4места

05/09/2023

🔔 УПИСИ 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣🔔

📢ПОБРЗАЈТЕ ❗️❗️❗️

Уписите во училиштата на Хелен Дорон се во тек❗️

💙 Дојдете на БЕСПЛАТЕН демо час и дознајте како децата учат англиски преку игра, песна и танц!

🌟🌟🌟Регистрирајте се за бесплатен ДЕМО час и откријте ја МАГИЈАТА на Helen Doron English едукацијата.🌟🌟🌟

🏆Запознајте се одблиску со нашиот иновативен метод на едукација на деца и дознајте зошто Helen Doron English како светски бренд и лидер во детската едукација.

☎️ Резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас:

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

‼️ Пријавете се за бесплатен демо час на линкот

🔗 https://forms.gle/kKxB41zkkw4AGbqu5

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

👉Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
👉Helen Doron Centar – 071 293 613
👉Helen Doron Karpos – 078297949
👉Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
👉Helen Doron Kapistec – 070 984 435
👉Helen Doron Cair – ‎072 206 622
👉Helen Doron Veles – 075 340 443
👉Helen Doron Bitola – 075 232 778
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961
👉Helen Doron Ohrid – 077 613 815
👉Helen Doron Stip – 078 757 455
👉Helen Doron Gevgelija – 078 220 391
👉Helen Doron Strumica – 071 242 476
👉Helen Doron Kocani – 071 314 499
👉Helen Doron Kavadarci - 075 448 873
👉Helen Doron Tetovo - 075 277 615
👉Helen Doron Struga - 077 558 962

Photos from Helen Doron English Prilep's post 04/09/2023

HELEN DORON ENGLISH PRILEP

Photos from Helen Doron English Prilep's post 03/09/2023

10 AMAZING YEARS 💫

01/09/2023

Децата во тинеџерските години се почесто слушаат што прават погрешно и што не треба да прават. Во тие години, децата чувствуваат дека им се загрозува нивната индивидуалност и им се намалува нивната самодоверба.

✅ Затоа во Хелен Дорон TeenBuzz програмите вредно се работи на постигнување позитивно искуство. Ги охрабруваме тинејџерите слободно да комуницираат, да го кажат своето мислење и со многу внимателен пристап да ја одржуваме нивната мотивација и самодоверба.

✅ Вашиот тинејџер/ка ќе доаѓа на часови со истата леснотија како да оди кај најдобриот другар/ка да си зборуваат, да си се дружат и да си се забавуваат. Забавата продолжува и понатаму затоа што учениците имаат пристап до оригинална и специјализирана музика која ќе го подобрува нивниот вокабулар.

✅ Во Хелен Дорон, вашето дете ќе научи англиски јазик, но ќе научи и како треба да се биде самоуверен и гласен застапник на своите ставови.

🔗 https://www.helendoron.mk/

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас:

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
👉Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
👉Helen Doron Centar – 071 293 613
👉Helen Doron Karpos – 078297949
👉Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
👉Helen Doron Kapistec – 070 984 435
👉Helen Doron Cair – ‎072 206 622
👉Helen Doron Veles – 075 340 443
👉Helen Doron Bitola – 075 232 778
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961
👉Helen Doron Ohrid – 077 613 815
👉Helen Doron Stip – 078 757 455
👉Helen Doron Gevgelija – 078 220 391
👉Helen Doron Strumica – 071 242 476
👉Helen Doron Kocani – 071 314 499
👉Helen Doron Kavadarci - 075 448 873
👉Helen Doron Tetovo - 075 277 615
👉Helen Doron Struga - 077 558 962

31/08/2023

OPEN DAY HELEN DORON PRILEP 01 09 2023!!!
➡️FEEE DEMO 2 - 6 years

💡Колку порано, толку подобро ...

Helen Doron English програмите за малите деца го стимулираат целиот развој на детето и му помагаат да го осознае светот на еден поинаков начин

Овие програми содржат 5 курсеви во 1 програма:

✅ Интелектуален развој ( секое дете има огромен интелектуален потенцијал, кој со соодветна стимулација и едукација се реализира).
✅Социо - емоционален развој ( емоционално стабилно дете, дете кое ќе знае да ги препознава и менаџира своите емоции и емоциите на другите, дете кои знае да гради здрави социјални врски, дете со самодоверба и сигурност во себе е СРЕЌНО дете).
✅ Физички развој ( физички активно
дете е среќно дете. Мозокот на дете кое се движи и игра, е способен подобро да учи).
✅ Изучување на англискиот јазик како мајчин јазик ( го изучуваме англискиот јазик на природен начин, преку игри и активности со кои децата природно го апсорбираат јазикот без да се свесни дека учат).
✅Музика ( музиката е една од главните елементи во нашата едукација. Таа ги стимулира сите сетила и го прави учењето вистинско задоволство).

Дали сакате и вашето дете да учи на ваков начин?

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961

Photos from Helen Doron English Prilep's post 29/08/2023

📢 ENGLISH FOR TEENS во HELEN DORON Прилеп

Always new,always challenging,always fun!

Во Хелен Дорон TEEN BUZZ програмите вредно се работи на постигнување позитивно искуство. Ги охрабруваме тинејџерите слободно да комуницираат и изразуваат, да го кажат своето мислење и со внимателен пристап да ја одржуваме нивната мотивација и самодоверба

🌟 Напреден англиски јазик
🌟 Изразување на високо ниво
🌟 Енциклопедиско знаење
🌟 Сложена граматика
🌟 Интелектуален развој

Програми од 12 до 19 години
➡️ World of wonders (WOW)
➡️ It’s always debatable
➡️ Teen Talent
➡️ Teen Choices
➡️ Teen Express
➡️ Teen Success

🔗 https://www.helendoron.mk/
🔗https://www.helendoron.com

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961

28/08/2023

✏️✏️ Нашите материјали се дизајнирани природно да ги поддржуваат вештините на детето во одредена фаза од неговиот развој💪 💪💪 Тоа значи дека материјалите како што се: книги, апликации, филмови или песни, се прилагодени на возраста на вашето дете.

⭐️ Составен дел од нашите часови се материјалите развиени од методолозите на Хелен Дорон, благодарение на кои детето секојдневно има контакт со англискиот јазик.

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961

25/08/2023

#УПИСИ

💡Колку порано, толку подобро ...

Helen Doron English програмите за малите деца го стимулираат целиот развој на детето и му помагаат да го осознае светот на еден поинаков начин.

Овие програми содржат 5 курсеви во 1 програма:

✅ Интелектуален развој ( секое дете има огромен интелектуален потенцијал, кој со соодветна стимулација и едукација се реализира).
✅Социо - емоционален развој ( емоционално стабилно дете, дете кое ќе знае да ги препознава и менаџира своите емоции и емоциите на другите, дете кои знае да гради здрави социјални врски, дете со самодоверба и сигурност во себе е СРЕЌНО дете).
✅ Физички развој ( физички активно дете е среќно дете. Мозокот на дете кое се движи и игра, е способен подобро да учи).
✅ Изучување на англискиот јазик како мајчин јазик ( го изучуваме англискиот јазик на природен начин, преку игри и активности со кои децата природно го апсорбираат јазикот без да се свесни дека учат).
✅Музика ( музиката е една од главните елементи во нашата едукација. Таа ги стимулира сите сетила и го прави учењето вистинско задоволство).

Дали сакате и вашето дете да учи на ваков начин?

🔗 https://www.helendoron.mk/

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас:

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

👉Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
👉Helen Doron Centar – 071 293 613
👉Helen Doron Karpos – 078297949
👉Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
👉Helen Doron Kapistec – 070 984 435
👉Helen Doron Cair – ‎072 206 622
👉Helen Doron Veles – 075 340 443
👉Helen Doron Bitola – 075 232 778
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961
👉Helen Doron Ohrid – 077 613 815
👉Helen Doron Stip – 078 757 455
👉Helen Doron Gevgelija – 078 220 391
👉Helen Doron Strumica – 071 242 476
👉Helen Doron Kocani – 071 314 499
👉Helen Doron Kavadarci - 075 448 873
👉Helen Doron Tetovo - 075 277 615
👉Helen Doron Struga - 077 558 962

Photos from Helen Doron English Prilep's post 24/08/2023

УПИСИ ‼️БЕСПЛАТЕН ДЕМО ЧАС‼️

🏃‍♀️🏃Надвор од училишните клупи на децата им треба физичка активност, мозочни и логични вежби, сензорни активности, игра и забава!

🙌Дозволете му на Вашето дете да научи англиски јазик преку нетрадиционална, уникатна и современа методологија развиена од светски познати педагози.

🚀Уписите во Хелен Дорон Прилеп се започнати. Пријавете се за бесплатен демо час на линкот подолу и одблиску запознајте се со ефикасноста на нашиот метод!
https://forms.gle/kKxB41zkkw4AGbqu5

Хелен Дорон- повеќе од центар за англиски јазик!

21/08/2023

⚠️Внимание, Внимание⚠️

👨‍👩‍👧‍👦 Драги наши родители, поради големиот број на заинтересирани за уписите 2023/24 година, подготвивме различни поволности! 🤫

❗️ Но, најважното нешто што следи се #бесплатните демо часови! Дури и птиците знаат дека во Helen Doron English, групите се мали и дека слободните места брзо исчезнуваат!

🔗 https://www.helendoron.mk/

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас:

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

👉Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
👉Helen Doron Centar – 071 293 613
👉Helen Doron Karpos – 078297949
👉Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
👉Helen Doron Kapistec – 070 984 435
👉Helen Doron Cair – ‎072 206 622
👉Helen Doron Veles – 075 340 443
👉Helen Doron Bitola – 075 232 778
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961
👉Helen Doron Ohrid – 077 613 815
👉Helen Doron Stip – 078 757 455
👉Helen Doron Gevgelija – 078 220 391
👉Helen Doron Strumica – 071 242 476
👉Helen Doron Kocani – 071 314 499
👉Helen Doron Kavadarci - 075 448 873
👉Helen Doron Tetovo - 075 277 615
👉Helen Doron Struga - 077 558 962

Регистрација за бесплатен ДЕМО час 14/08/2023

📢УПИСИ !!! БЕСПЛАТЕН ДЕМО ЧАС!!!
регистрирајте се на следниот линк и резервирајте бесплатен час во нашиот центар!
Хелен Дорон програмата е многу повеќе од метод за учење англиски јазик, откријте ги нејзините вредности, култура и цели

проверете зошто сме најдобри⬇️

Регистрација за бесплатен ДЕМО час Најдобриот метод за учење англиски јазик за Вашето дете!

10/08/2023

10 Факти за Helen Doron English ширум светот

1️⃣ 3 милиони ученици се имаат обучено по Хелен Дорон методот ширум светот

2️⃣ Глобална мрежа - 1000 училишни центри ширум светот распостранети на 4 континти

3️⃣ 4500 специјално обучени ХД учители- срцето на Хелен Дорон програмите

4️⃣ Постоиме од 1985 година и сме број еден во индустријата за едукација на деца

5️⃣ Програми за деца на возраст од 3 месеци - 19 години, секоја специјално дизајнирана за одредена возраст и предзнаење на детето.

6️⃣ Хелен Дорон создаде и разви проверена методологија која функционира. МЕТОДОЛОГИЈА ОРИЕНТИРЕНА НА РЕЗУЛТАТИ!

7️⃣ Изучување на англискиот јазик како мајчин јазик.

8️⃣ Работа во мали групи - макс.8 деца
- Доволно време секое дете да добие посебно внимание
- Доволно време секое дете да се самоизрази

9️⃣ Изучувањето на англискиот јазик со Helen Doron English за нашите ученици е достапно насекаде. Многу корисни алатки за онлајн учење, апликации, игри ...

🔟 ЗАБАВА ... игра и музика ... децата го обожааваат овој метод на учење.

🔗 https://www.helendoron.mk/

УПИСИТЕ СЕ во тек ❗️

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час во еден од ХД училишните центри најблиску до вас:
УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

👉Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
👉Helen Doron Centar – 071 293 613
👉Helen Doron Karpos – 078297949
👉Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
👉Helen Doron Kapistec – 070 984 435
👉Helen Doron Cair – ‎072 206 622
👉Helen Doron Veles – 075 340 443
👉Helen Doron Bitola – 075 232 778
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961
👉Helen Doron Ohrid – 077 613 815
👉Helen Doron Stip – 078 757 455
👉Helen Doron Gevgelija – 078 220 391
👉Helen Doron Strumica – 071 242 476
👉Helen Doron Kocani – 071 314 499
👉Helen Doron Kavadarci - 075 448 873
👉Helen Doron Tetovo - 075 277 615
👉Helen Doron Struga - 077 558 962

05/08/2023

УПИСИ - ❗️БЕСПЛАТЕН ДЕМО ЧАС❗️

✏️Пријавувањето за НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА е веќе започнато!

👦Пријавете се за бесплатен ДЕМО ЧАС кај нас!

❗️ УПИСИТЕ СЕ во тек ❗️

Повелете на бесплатен ДЕМО час и откријте ја магијата на Helen Doron English едукацијата ⬇️⬇️⬇️

👉Helen Doron Prilep – 077 699 961

28/07/2023

🌀 Програмата Хелен Дорон нуди баланс помеѓу учењето и играњето што им помага на децата подобро да го апсорбираат материјалот.

🌀 Игрите и креативните активности им помагаат на децата да најдат интерес за англискиот јазик и да ги мотивираат да учат.

🌀 Во исто време, нашите наставници се грижат децата правилно да ги апсорбираат сите информации и да ги применат во пракса.

🌀 Благодарение на овој пристап, децата не само што учат англиски, туку и уживаат во овој процес

УПИСИТЕ СЕ во тек ❗️

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час
УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

👉Helen Doron Prilep – 077 699 961

21/07/2023

Направете го првиот чекор кон среќна и успешна иднина за вашето дете - станете дел од глобалната заедница на Helen Doron English, која веќе има повеќе од 3 милиони деца во 36 земји во светот.

Со Helen Doron English, вашето дете ќе има многу предности во однос на врсниците:

👍 Двојазичните деца подобро ги перцепираат другите науки и дисциплини
👍 развиена меморија и способност за брза обработка на информации
👍 можност за побрзо учење
👍 со познавање на англискиот јазик децата стануваат посамоуверени и посреќни

УПИСИТЕ СЕ во тек ❗️

☎️ Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961

Photos from Helen Doron Macedonia's post 12/07/2023
Photos from Helen Doron English Prilep's post 03/07/2023

🌞SUMMER FUN AND EDUCATION🌞

Photos from Helen Doron English Prilep's post 21/06/2023

📢 WEEK 1 Summer Camp 🌍 26.06 - 30.06

Holiday Courses Helen Doron +
🧘‍♀️🤸‍♂️ yoga , stretching
🌿🪨 young environmentalists
🔍💡 little scientist
🎨🖍️ art day
🏅🏌️ olympic games

077/699-961

20/06/2023

Graduation party⭐️

Photos from Helen Doron English Prilep's post 19/06/2023

A world full of little learners today means a universe packed with brilliant minds tomorrow.

10/06/2023

Thank you Leona❤️

09/06/2023

☀️🌈⛱ ЛЕТЕН КАМП ☀️🌈⛱ HELEN DORON 2023

Истражување, дискусија, играње - толку многу забавни активности заедно со другарчињата се закажани за нашиот летен камп- најдобар начин да ја поминете летната сезона❗️

Децата учат да зборуваат англиски како мајчин јазик❗️
Отворете им ја вратата за нови возбудливи можности за нивната иднината.

🗣️❗️ Погрижете се да го резервирате местото на вашето дете❗️

☎️ За повеќе информации обратете се во училишниот центар најблиску до вас:

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

👉Helen Doron Aerodrоm – 078 388 403
👉Helen Doron Centar – 071 293 613
👉Helen Doron Karpos – 078297949
👉Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
👉Helen Doron Kapistec – 070 984 435
👉Helen Doron Cair – ‎072 206 622
👉Helen Doron Veles – 075 340 443
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961
👉Helen Doron Ohrid – 077 613 815
👉Helen Doron Strumica – 078 338 724
👉Helen Doron Kavadarci - 075 448 873

Photos from Helen Doron English Prilep's post 03/06/2023

☀️🌈⛱ ЛЕТЕН КАМП ☀️🌈⛱ HELEN DORON 2023

Најдобриот летен камп во градот❗️
Ги оставаме 📱на страна и креативно се едуцираме ова лето 📚🌍

Времетраење 6 недели од 26.06-04.08. секој работен ден по 4 часа
Одберете ги неделите кои најмногу Ви одговараат и приклучете се

🗣️❗️ Погрижете се да го резервирате местото на вашето дете❗️

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

👉Helen Doron Prilep – 077 699 961

Photos from Helen Doron English Prilep's post 28/05/2023

КВАЛИТЕТНА ЕДУКАЦИЈА + ОДЛИЧНА ЗАБАВА ⛹️‍♀️🤸‍♂️🤹‍♀️🏅

✅ Интензивни програми
✅ Летен камп

✨ Уникатни и интерактивни летни програми за деца преку кои децата го учат англискиот јазик на екстра лесен и забавен начин, со фантастични резултати.

➡️ УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!!!

🗣️❗️ Погрижете се да го резервирате местото на вашето дете❗️

👉Helen Doron Prilep – 077 699 961

Photos from Helen Doron English Prilep's post 20/05/2023

🏝️АНГЛИСКИ ЛЕТЕН КАМП ЗА ДЕЦА 🇬🇧 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣

Летна едукативна авантура за деца преку која откриваме нови светови! Патуваме, сонуваме, учиме англиски јазик и интелектуално се развиваме.

💯% настава на англиски јазик
🎼Музика
🌎Енциклопедиско знаење
💡Едукативни игри и активности
🎨Уметност
🎭Драма
🚀 Виртуелни патувања
👩‍🍳Готвење
🗣️❗️ Погрижете се да го резервирате местото на Вашето дете и не ја пропуштајте можноста за квалитетно и незаборавно лето
* 26.06.2023 -04.08.2023 секој работен ден по 4 часа

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️
👉Helen Doron Prilep – 077 699 961

Want your school to be the top-listed School/college in Prilep?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

#SingAHelenDoronSongСо музиката го стимулираме емоционалниот развој и доброто расположение🎼🎶🎤Предизвикот прифатен, браво...
#SingAHelenDoronSongСо музиката го стимулираме емоционалниот развој и доброто расположение🎼🎶🎤Предизвикот прифатен, браво...

Location

Category

Telephone

Address


Улица Александар Македонски бр. 314
Prilep
7500

Opening Hours

Monday 12:00 - 20:00
Tuesday 12:00 - 20:00
Wednesday 12:00 - 20:00
Thursday 12:00 - 20:00
Friday 12:00 - 20:00
Other Schools in Prilep (show all)
„EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“ „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“
BUlica Goce Delcev 33/2
Prilep, 7500

Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивн

Wunderkind Wunderkind
Цане Коњарец 55, Прилеп
Prilep, 7500

Прв центар за странски јазици со едукативен престој за деца на германски јазик во Прилеп!

LCF Clubs - Prilep LCF Clubs - Prilep
Републиканска 4
Prilep, 7500

IQ UP - Prilep IQ UP - Prilep
Улица Пере Тошев 38
Prilep

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги воведуваме децата во магичниот свет на науката

Britanica School Centar Britanica School Centar
Улица Јоска Јорданоски, бр. 54, до ОУ. "Кире Га
Prilep, 7500

Едукативен јазичен центар-Прилеп

Logos Oxford Prilep Logos Oxford Prilep
Ulica 11-ti Oktomvri 55
Prilep, 7500

Вложувајте во себе и во своето знаење заедно со Логос О

London Global- centar za stranski jazici London Global- centar za stranski jazici
Vera Ciriviri 27
Prilep, 7500

English corner-Primary school Liria-Zhitoshe English corner-Primary school Liria-Zhitoshe
Prilep, 7504

English corner of primary school Lira , Zhitoshe is created to help students improve their english as well as offering additional materials .