ЕДУ Шампиони

ЕДУ Шампиони

Comments

НЕЗАБОРАВНО НОВОГОДИШНО ПАТУВАЊЕ И ДРУЖЕЊЕ со нашите Еду ЈАЗИЧНИ Шампиони по АНГЛИСКИ И ГЕРМАНСКИ јазик 2018 година во Скопје.
Возбуда, Забава, Лудувања, Дружења со ликови од Бајките, СЛИЗГАЊЕ на мраз, УЖИВАЊЕ ВО 3Д БОЖИЌЕН ФИЛМ и тоа се во еден ден.
Тоа го можеме само НИЕ :Едукативен Јазичен Центар "ЕДУ ЈАЗИЧНИ ШАМПИОНИ".

ЕДУ Шампиони - Едукативен Јазичен центар и центар за ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ за учениците од ПРВО до ПЕТТО одд. ЕДУ Шампиони е едукативен центар за деца каде најмалите шампиончиња се на возраст од 4 години. Нашата цел е децата да се здобијат со темелни знаења и вештини од писменост и јазично изразување на својот мајчин јазик, но и на странските јазици, математика и природни науки.
Програмите по кои работиме се создадени врз основа на официјалните настaвни програми во нашиот образовен систем, но и истражување и прилагодување на содржини и активности од други образовни системи чии резултати се стремиме да ги достигнеме. Реализацијата на содржините е на забавен начин со помош на најнови методи, техники на работа, наставни средства и помагала. Учењето е забавно преку игра, драматизација, симулација, рачни изарботки, писмено и усно изразување.
Тимот на искусни и докажани наставници ќе овозможи квалитетна едукација во зависност од потребите и интересите на децата преку понудата на различни видови на работилници.
Со нас вашето дете:

- ќе стекне позитивен став кон учењето, кое од обврска ќе се претвори во задоволство,
- полесно ќе ги совлада училишните програми, ќе добие темелни и систематизирани знаења
- ќе ја развива моториката и способноста за слушање и критичко размислување
- преку слободното изразување ќе ја развива својата креативност

Operating as usual

Photos from ЕДУ Шампиони's post 03/09/2021

⚠️Уписи! Ученици од прво до петто одд. и предучилишна возраст. ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ🏤🖌️✖️➕➖📚🎨📚➖➕✖️🖌️🏤
За КВАЛИТЕТОТ НА нашата ЕДУКАЦИЈА говори опременоста на нашите центри со едукативни игри, дидактички помагала, манипулативи, многу басни, списанија:Другарче, Развигор, Светот на Биби, книги за Вселената, Човечкото Тело...
кои ја развиваат љубопитноста кај децата и го стимулираат мозокот да расте и да се развива. Нашите ученици стекнуваат работни навики, говорни вештини, развиваат критичко размислување.
🎉5 ГОДИНИ УСПЕШНА ПРИКАЗНА И МНОГУ ЗАФОВОЛНИ ЕДУ ШАМПИОНИ.. 📚
☘️Преку фотографиите можете да се запознаете со начинот на нашата работа.

Photos from ЕДУ Шампиони's post 01/09/2021

📚Едукативните Центри: ЕДУ ШАМПИОНИ на сите ученици им посакуваат успешен почеток и весела учебна година. 🏤

☘️ЗНАЕЊЕТО Е ТРАЈНО БОГАТСТВО ШТО НЕ СЕ ГУБИ, ЗАТОА ХРАБРО И ПОСВЕТЕНО ЗАПОЧНЕТЕ ЈА ОВАА УЧЕБНА ГОДИНА.

☘️Дел од нашите ЕДУ Шампиони од ДНЕВНИОТ ПРЕСТОЈ ЗА ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА започнавме да ги прошируваме нашите знаења, да другаруваме, да споделуваме многу насмевки и радост.
📣Со СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ, КУРС ЗА ЛИКОВНА УМЕТНОСТ И НАШИТЕ РАБОТИЛНИЦИ ЗАПОЧНУВАМЕ ВО ПОНЕДЕЛНИК (06.09.2021).

Photos from ЕДУ Шампиони's post 28/08/2021

УПИСИ! КУРС ЗА ЛИКОВНА УМЕТНОСТ🖌️🎨📞078 827 001
Уметноста е место каде ДЕЦАТА УЧАТ ДА ВЕРУВААТ ВО СЕБЕ И СОПСТВЕНИТЕ ИДЕИ, ДА ИСТРАЖУВААТ, КРЕИРААТ И ДА СЕ ИЗРАЗАТ кога не можат да најдат зборови да се искажат и објаснат.
🖌️Држењето на четката и боењето се есенцијални за развивање на моторичките способности🎨
МНОГУБРОЈНИ ИСТРАЖУВАЊА ПОСОЧУВААТ дека уметноста е позитивна во која било годишна возраст, но РАНОТО ДЕТСТВО е идеален период каде што е потребно децата да учат за различните уметнички вештини, кои ги прават среќни, ги мотивираат и инспирираат.
Ремек делатата на нашите ЕДУ ЛИКОВНИ ШАМПИОНИ ќе ги красат нашите центри и ќе имаат посебно место на нашиот ЅИД ЗА УМЕТНИЦИ, но и да бидат изложени во уметничка галерија🎉
#нашитепрвиремекдела
#малигрупи
#веселиЕДУШАМПИОНСКИденови
Наставничката Aleksandra Bogoeska, со своето многугодишно искуство во образование, самостојна ИЗЛОЖБА и учесник на повеќе ГРУПНИ наши и меѓународни ИЗЛОЖБИ И КОЛОНИИ, ќе биде главниот виновник часовите да бидат интересни, креативни и пред се забавни💕🖌️☘️

Photos from ЕДУ Шампиони's post 25/08/2021

УПИСИ !!! 📞078 209 960
👉Дневен Престој за учениците од I до V одделение ,нaставнички по одделенска настава-Dimitrinka Lazaroska Julijana Dimeska
👉 Едукативни Подготвителни Работилници 3 пати седмично за идните првачиња кои преку едукативни активности по специјализирана програма и игра децата ќе учат за околината и нивното место во светот, ќе се запознаат со буквите и броевите, почетно читање и сметање.Образование, воспитание ,стекнување на способности и вештини во нашето катче за претшколски деца.
Вештини и способности кои ги стекнуваме-
*Развивање на фина и груба моторика
*Вежби за фокус, внимание и концентрација
*Препознавање на букви и бројки
*Осознавање за природата која не опкружува
*Кои сме ние ?
*Прераскажување, играње на улоги , пеење
*Развивање емпатија
*Развиваме соработка меѓу децата и игри во тим
*Вербална и невербална комуникација
Неструктурираната игра во раното детство им помага на децата да ја запознаат нивната непосредна околина. Исто така, им овозможува да се развијат социјалните вештини. со задоволство и уживање. составување игри со правила, учат да се радуваат на победата, но и да го прифатат поразот.
👉Продолжуваме цврсто да чекориме по патот на успехот заедно со Тимот на Нашите искусни, професионални креативни наставници.
Наставници по АНГЛИСКИ ЈАЗИК: Blagica Catleska Cvete Kuzmanoska Aleksandra Josifoska Markoska Marija Jakov
Nastavnici po GERMANSKI JAZIK: Najdoska Biljana Frosina Veceska
Наставник по ликовна уметност- Aleksandra Bogoeska

Photos from ЕДУ Шампиони's post 22/08/2021

📞078 209 960
🏫На две локации-Населба Точила К5-Б и до ООУ:'Kире гаврилоски-Јане'.
Најсовремено опремени и уредени едукативни центри во градот, единствени кои работат со Интерактивна Смарт табла.
👉Дневен престој со вклучен англиски јазик за учениците од Прво до Петто со индивидуален пристап.
📣✅⚠️Дневен Престој за ИДНИТЕ ПРВАЧИЊА, дечиња на пет и шест годишна возраст, по специјализирана програма.
👉Англиски и Германски јазик по учебници од училиште и напредна програма за претшколска возраст, ученици, средношколци, студенти и возрасни.
👉Курс за Ликовна Уметност
👉Јазична Работилница-За ученици од I до III одд. -совладување на техниката за течно читање со разбирање, прераскажување.
👉МАТЕМАТИЧКИ И НАУЧНИ работилници
За активностите на нашето училиште запознајте се на следниот ФБ профил:https://www.facebook.com/edu.jazicnishampioni

Photos from ЕДУ Шампиони's post 21/08/2021

🏫На две локации-Населба Точила К5-Б и до ООУ:'Kире гаврилоски-Јане'.
Најсовремено опремени и уредени едукативни центри во градот, единствени кои работат со Интерактивна Смарт табла.
👉Дневен престој со вклучен англиски јазик за учениците од Прво до Петто со индивидуален пристап.
👉Англиски и Германски јазик по учебници од училиште и напредна програма за претшколска возраст, ученици, средношколци, студенти и возрасни.
👉Курс за Ликовна Уметност
👉Јазична Работилница-За ученици од I до III одд. -совладување на техниката за течно читање со разбирање, прераскажување.
👉МАТЕМАТИЧКИ И НАУЧНИ работилници
За активностите на нашето училиште запознајте се на следниот ФБ профил:https://www.facebook.com/edu.jazicnishampioni

Photos from ЕДУ Шампиони's post 20/08/2021

📢Уписи!
078 209 960 Blagica Catleska
🎉Ние не сме само ЕДУЈазични Шампиони, ЕДУ Шампиони во учење во Дневен Престој и Ликовни ЕДУ Уметници, ние сме и Шампиони во НАЈСОВРЕМЕНО УРЕДЕН И ОПРЕМЕН Едукативен Центар во градот со две локации:Населба ТОЧИЛА К5-Б и до ООУ:Кире Гаврилоски.
🎉Блеснаа нашите центри во најубави бои, онака како што ќе блескаат сите наши ЕДУ Шампиони во текот на цела година едуцирани од досегашниот ПЕТГОДИШЕН ТИМ на наставници:@Blagica Catleska
Biljana Najdoska и Cvete Kuzmanoska, од оваа учебна година зголемен со Aleksandra Josifoska Markoska, Marija Jakov-наставнички по Англиски јазик
Dimitrinka Lazaroska - наставничка по одделенска настава
Frosina Veceska - наставничка по германски јазик
Алекандра Богоеска-наставничка по ликовна уметност.
Ве покануваме да ги посетите нашите едукативни центри во нашите наредни отворени денови и да се запознаете со сите наши претстојни активности, курсеви и работилници.
ГОРДИ СМЕ ЗА СИТЕ ДОСЕГАШНИ ПОСТИГНУВАЊА И УСПЕСИ НА НАШИТЕ МНОГУБРОЈНИ ЕДУ ШАМПИОНИ И ГИ ПОКАНУВАМЕ СИТЕ НИВ, НО И ИДНИТЕ, ДА ПРИСУСТВУВААТ НА НАШАТА ГОЛЕМА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА НА ОТВОРЕНО, ПО ПОВОД НАШИОТ 5ти РОДЕНДЕН, заедно да го прославиме овој значаен јубилеј за сите нас. За датумот и локацијата ќе бидете дополнително информирани.
Ви БЛАГОДАРИМЕ ОД ♥️ за досегашната ДОВЕРБА и ве очекуваме заедно да продолжиме по патот на УСПЕХОТ.

LET'S SHINE BRIGHT TOGETHER.

Photos from ЕДУ Шампиони's post 18/08/2021

УПИСИ! 078 209 960 Blagica Catleska Dimitrinka Lazaroska
🏤До ООУ:Кире Гаврилоски и ТОЧИЛА К5-Б.
📣ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ за ученици од прво до петто одделение.
☘️За учениците од ПРВО, ВТОРО И ТРЕТО одделение акцентот го ставаме на почетно читање и пишување, совладување на техниката на течно читање со разбирање, прераскажување и повторување на тековниот материјал, во однос на ➗➕МАТЕМАТИКА➖✖️ преку вежби и активности преку игра, работиме на разбирање на математиката преку активирање на логичко размислување, со помош на техники кои го олеснуваат процесот на разбирање и меморирање на податоците.
☘️Темелите кои се поставуваат во овие три одделенија се отскочна штица за понатамошен успех на детето и неговата желба за напредок.
☘️Играта ни олеснува да ги совладаме препреките, таа е ПРИРОДНА СРЕДИНА на децата каде учењето се совладува најлесно, го задрѓува вниманието на детето и го БУДАТ ИНТЕРЕСОТ.
НИЕ ВЕРУВАМЕ ВО КАПАЦИТЕТОТ НА ДЕЦАТА И ГИ ОХРАБРУВАМЕ И ПОМАГАМЕ СЛОБОДНО ДА ЛЕТААТ НИЗ ПРОЦЕСОТ НА РАСТЕЊЕ И УЧЕЊЕ.
Следуваат и фотографии од нашиот НАЈСОВРЕМЕНО УРЕДЕН ЦЕНТАР, единствен во градот со ИНТЕРАКТИВНА СМАРТ табла, топло катче каде децата ќе можат да се одморат после училиште и да ги завршат работните задачи, но и да научат нешто ново и истовремено да се забавуваат.

[08/16/21]   УПИСИ:078 209 960
Најмалите блескави ѕвездички неуморно блескаа и учеа Англиски јазик цело лето и со нетрпение го очекуваат НОВИОТ ИЗГЛЕД на нашиот Едукативен центар, оваа година после петгодишно успешно постоење со уште една локација во населба ТОЧИЛА, К5-Б. Дел од нив, идни првачиња, но и други наши јазични шампиони, ќе го посетуваат и ДНЕВНИОТ ПРЕСТОЈ, во МАЛИ ГРУПИ со ИНДИВИДУАЛЕН ПРИСТАП, со искусна наставничка Dimitrinka Lazaroska во одделенска настава и покрај пишувањето на домашните задачи, утврдувањето на тековниот училишен материјал, ќе го усовршуваат читањето, математичките вештини, ќе откриваат за природата, светот... преку игрите и едукативните активности со ИНТЕРАКТИВНА СМАРТ ТАБЛА која овозможува брз напредок во учењето на секое дете.
Учењето не е тешко кога НАШИТЕ ШАМПИОНИ се мотивирани и среќни.
Учиме за подводниот свет, направивме Огромен аквариум и мали аквариуми, истите ги опишувавме и се радувавме со МАСКИТЕ и улогите кои ги добивме. Им посакавме топло добредојде на новите другарчиња ЈАНА И БОРЈАН, танцувавме и пеевме на новите песнички.

11/08/2021

📢📣Повик до ИДНИТЕ ПРВАЧИЊА🏤 ЗАЕДНО ВО НОВИ ДОЖИВУВАЊА И ВО НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА СО ЕДУ ШАМПИОНИ И НАСТАВНИК Dimitrinka Lazaroska 📚🧮💪🔭🎨

📢📣Повик до ИДНИТЕ ПРВАЧИЊА🏤 ЗАЕДНО ВО НОВИ ДОЖИВУВАЊА И ВО НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА СО ЕДУ ШАМПИОНИ И НАСТАВНИК Dimitrinka Lazaroska 📚🧮💪🔭🎨

07/08/2021

📢УПИСИ!!! 📞 078 209 960
🚶‍♂️ДО ООУ: Kире Гаврилоски и НАСЕЛБА ТОЧИЛА К5/Б
👉 Курсеви за СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ
👉ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ-ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА 📚🧮
👉КУРС ЗА ЛИКОВНА УМЕТНОСТ🎨🖼️
👉РАБОТИЛНИЦА-МАЛИ НАУЧНИЦИ, ГОЛЕМИ ДОСТИГНУВАЊА -Наше Истражувачко Катче-микроскопи, алатки за експерименти и набљудувања🔭🔬🧪⚗️
👉РАБОТИЛНИЦА-ПАТУВАМЕ ДО ВСЕЛЕНАТА И НАЗАД со помош на нашата интерактивна табла.💫🪐🌏🚀
👉Јазична Работилница на македонски јазик
👉МАТЕМАТИЧКА РАБОТИЛНИЦА - Математиката е насекаде околку нас-развиваме логичко и критичко размислување и МНОГУ ДРУГИ ИЗНЕНАДУВАЊА.

04/08/2021
Photos from ЕДУ Шампиони's post 03/08/2021

Информации и упис на ☎️ 078 209 960
Повторно во нашиот центар Дневен Престој за учениците од Прво до Петто одделение, веднаш до ООУ:КИРЕ ГАВРИЛОСКИ и во населба ТОЧИЛА позади ЖИТО маркет, со искусен наставник Dimitrinka Lazaroska каде учениците, во целосно преуреден голем простор, ќе развијат љубов и трпение кон процесот на учење, секое дете ќе создаде своја стратегија на учење според неговиот капацитет и интерес, ќе ја открие тајната и ќе ги разбере одговорите на прашањата кои си ги поставува...
Зошто да учам?
Морам ли да учам?
Со нас освен што децата ќе ги завршат училишните обврски тие ќе стекнуваат трајно и применливо знаење, преку кое ќе се оспособуваат за учење во текот на животот и личен континуиран развој
НИЕ ГИ МОТИВИРАМЕ, ОХРАБРУВАМЕ, ПОТТИКНУВАМЕ, ПОДРЖУВАМЕ И ОСАМОСТОЈУВАМЕ ВАШИТЕ ДЕЦА!

01/08/2021

Информации и уписи на ☎️ 078 209 960
По 5 години успешна работа, со многу задоволни Еду Шампиони, од 1ви Септември започнуваме со работа и во населба ТОЧИЛА, во близина на ООУ:Блаже Конески.
🇬🇧АНГЛИСКИ И 🇩🇪 ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК
Дневен престој-Одделенска настава
🎨Арт Работилници
Запознајте се со начинот на работа овде преку нашата страна и следниот профил:
https://www.facebook.com/edu.jazicnishampioni
ДЕЛАТА ГОВОРАТ ЗА НАС.
НИЕ НЕ КУПУВАМЕ БРЕНД, НИЕ ГО СОЗДАВАМЕ.

Информации и уписи на ☎️ 078 209 960
По 5 години успешна работа, со многу задоволни Еду Шампиони, од 1ви Септември започнуваме со работа и во населба ТОЧИЛА, во близина на ООУ:Блаже Конески.
🇬🇧АНГЛИСКИ И 🇩🇪 ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК
Дневен престој-Одделенска настава
🎨Арт Работилници
Запознајте се со начинот на работа овде преку нашата страна и следниот профил:
https://www.facebook.com/edu.jazicnishampioni
ДЕЛАТА ГОВОРАТ ЗА НАС.
НИЕ НЕ КУПУВАМЕ БРЕНД, НИЕ ГО СОЗДАВАМЕ.

Photos from ЕДУ Шампиони's post 30/07/2021

Информации и уписи на тел:078 209 960
📣Едукативниот центар ЕДУ ШАМПИОНИ оваа учебна година повторно организира ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ за учениците од ПРВО до ПЕТТО одделение во НОВ АМБИЕНТ со ПОВЕЌЕ ПРОСТОРИИ.
Бидејќи се наоѓаме веднаш до ООУ:"Кире Гаврилоски" тоа ни овозможува превземање на дечињата од ова училиште. 📍Бројот е ограничен со цел да се запазат протоколите поради Ковид пандемијата, со учениците работат искусни наставници кои веќе работат во одделенска настава.
📍Создаваме стимулативна средина каде со наша помош, Вашето дете полесно ќе ги совлада училишните програми и ќе стекне темелни и систематизирани знаења. Со користење на најнови техники на учење ќе ја надоградува јазичната и математичката писменост и ќе ја развива својата креативност.
📍Работата е во мали групи така што наставникот има доволно време да работи со секој ученик според неговите потреби и способности.
📍Во зависнот од возраста и потребите, покрај пишувањето на домашната работа, детето ќе биде вклучено во активности за дополнителна настава и помош при совладување на наставните содржини или активности со збогатени содржини кои ќе ги дополнат веќе стекнатите училишни знаења.
📍За подобро и полесно совладување на содржините во наставата се користат многубројни нагледни средства и манипулативи, аудио-визуелни помагала, компјутерски презентации и интернет содржини.

Photos from ЕДУ Шампиони's post 26/05/2021

Многу нови ѕвездички заблескаа во нашата SHINING STARS група, станаа членови на нашето гооолемо семејство на Јазични Шампиони😊
We are Shapes, You can See Us everywhere...
I'm a square you can see me everywhere
I have four sides...
Започнавме со формите, направивме огромни форми Маскоти од различни материјали, им дадовме имиња, ги опишувавме, преку песничка научивме многу изрази и зборчиња, имавме многу игровни активности со нив и со нетрпение го очекуваме секој час... На нашите обравчиња заблескаа различни форми во сите бои. Следува приказна за формите во која за прв пат ќе се запознаеме со АКТЕТСТВОТО.
🌟🌟🌟YES, WE ARE SHINING STARS AND WE GONNA SHINE AS THE BRIGHTEST STARS 🌟🌟🌟

Photos from ЕДУ Шампиони's post 26/04/2021

🐰🐣🇩🇪🇬🇧СПОМЕНИТЕ СО НАШИТЕ Еду ЈАЗИЧНИ Шампиони се безценети. Препознатливи сме по оригиналноста, креативноста и начинот на кој што секој празник го славиме. Пред две години, многу Шампионски ЗАЈАЧИЊА од нашето УЛИЛИШТЕ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ "ЕДУ ШАМПИОНИ" излегоа во центарот на Прилеп честитајќи им го празникот ВЕЛИГДЕН на нашите граѓани со изработки и честитки направени и напишани од нивните рачиња.🇩🇪🇬🇧🐣🐰🐇🐥🐤

Photos from ЕДУ Шампиони's post 22/04/2021

🌍 SAVE THE PLANET 🌍
IF WE TAKE CARE FOR OUR PLANET, IT WILL TAKE CARE FOR US🌍
ВРСКАТЕ МЕЃУ ЧОВЕКОТ И ПРИРОДАТА НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРЕКИНИ, АКО НИЕ СЕ ГРИЖИМЕ ЗА НЕА И ТАА ЌЕ СЕ ГРИЖИ ЗА НАС🌍
" The trees are our lungs,
the rivers are our circulation,
the air our breath and the earth our body"
Let's respect them...
Do not pollute them...

🌍 Денес нашите ЕДУ ЈАЗИЧНИ ШАМПИОНИ учеа како да ја зачуват планетата Земја, НАПРАВИЈА ШАМПИОНСКИ КРЕАЦИИ, НАПИШАА МНОГУ ПОРАКИ, ПЕСНИ, ПРОЧИТАА ТЕКСТОВИ, СПОДЕЛИЈА ИСКУСТВА🌍🌸🌳🏞️

Photos from ЕДУ Шампиони's post 10/03/2021

☎️078 209 960
Секоја наша работилница создава прекрасни спомени кај децата, долго се сеќаваат на истата и со радост ја очекуваат секоја наредна. Едноставно уживаат во 120те минути поминати со нас.
Нашата ЕДУ ШАМПИОНСКА МАСКОТА ОД БАЛОНИ, кралот на животните, ВИ ЈА НАЈАВУВА ТРЕТАТА ПО РЕД Еду Шампионско Бајковита Работилница НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК насловена како "TROPICAL RAINFORESTS AND THEIR ANIMALS". Заинтересираноста за работилниците се зголемува како разултат на нашите презадоволни шампиони.
ВО истата нашите јазилни шампиони ќе:
🌴се запознаат со карактеристиките на овие шуми, животните кои живеат во нив и нивните живеалишта;
🌴Ќе ја развијат фантазијата и креативноста преку креирање на наша Шампионска Дождовна Тропска Шума со живеалишта, 3Д Дрвја и Палми....;
🌴ЌЕ ИГРААТ НА ТАНЦОТ НА ЖИВОТНИТЕ ОД ЏУНГЛАТА;🌴
🌴ЌЕ ДРАМАТИЗИРААТ БАЈКА ВО КОСТУМИ ОД ЖИВОТНИ
🌴ЌЕ УЖИВААТ ВО ТРОПСКИТЕ СЛАТКИ ЗАДОВОЛСТВА...ЌЕ НАПРАВАТ СВОИ...
Останатите активности ќе бидат изненадување...

22/01/2021

🇬🇧🇬🇧🇬🇧НАШИТЕ МАРАТОНЦИ ГО ИЗУЧУВААТ НАЈВИСОКОТО C1/ C2 НИВО ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ПО НАЈНОВО ИЗДАНИЕ ЗА ОВA НАПРЕДНО НИВО. ВЕЌЕ СМЕ ПОДГОТВЕНИ ДА ПОЛАГАМЕ ОД ВИСОКИТЕ МЕЃУНАРОДНИ ИСПИТИ.
Blagica Catleska ГОРДА НА МОИТЕ УЧЕНИЦИ КОИ ПОВЕЌЕ ОД 10 ГОДИНИ СО МЕНЕ ГИ ИСКАЧУВАВМЕ СКАЛИЛАТА И ГИ ОСВОИВМЕ НАЈВИСОКИТЕ ЈАЗИЧНИ ВРВОВИ.

[01/11/21]   БАЈКОВИТА КРЕКЕРСКА РАБОТИЛНИЦА
☎️ 078 209 960
Кога со нетрпение, радост и задоволство очекуваме и прашуваме "WHAT'S NEXT TEACHER?", и кога 120 минути ни поминале многу брзо, тогаш нашата прва работилница за оваа година е повеќе од УСПЕШНА. Научивме навистина нешто ново, дека божиќната трпеза не смее да биде поставена без крекер за секој присутен, дека во него мора да има круна, шега, мала играчка, бонбони, конфети и мала направа кој при отворање на крекерот прави звук КРЕК, што воедно тоа е и причината за неговото име. Го запознавме Том Смит, кој го измислил крекерот во 1823 година, кој со тек на времето се менуваал за денес да стане СИМБОЛ НА БРИТАНСКИОТ БОЖИК И КРАЛСКОТО СЕМЕЈСТВО. Колку само уживавме во нашата опуштена атмосфера, новото катче за читање, се шегувавме, танцувавме, бевме дел од божиќното кино.
Следува повторно необична работилница, единствено во УЧИЛИШТЕТО ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ "ЕДУ ШАМПИОНИ".

Videos (show all)

Location

Category

Products

Во зависност од возраста, интересите и потребите на вашите деца нудиме неколку видови на работилници:

1. Редовни:

- Работилница за деца од 4-5 години во која преку игра и забава децата ќе го учат англискиот и германскиот јазик и ќе се подготвуваат за лесно совладување на училишните обврски. Комбинација на активности за развој на моториката, креативноста, математичка и јазична писменост
- Арт - ликовни работилници со кои ќе му овозможите на вашето дете да ја развива креативноста. На забавен начин во нашето ликовно катче ќе се развива талентот, фантазијата, креативноста и фината мотирика.
- Работилница за одделенска настава за учениците од I до V одделение во која ќе се совладува и дополнува училишниот материјал со посебен акцент на новите Cambridge (Кембриџ) наставни програми
- Работилници за изучување на англискиот и германскиот јазик во групи формирани според возраста на учениците
- Работилници за изучување на германскиот јазик во групи формирани според возраста на учениците


2. Специјализирани тематски работилници

Telephone

Address


Vo Blizina Na OOU"Kire Gavrlioski".
Prilep
7500
Other Education in Prilep (show all)
Хуманитарна Организација “Помош за хендик Хуманитарна Организација “Помош за хендик
Prilep, 7500

Хуманитарна Организација ПХС “Помош за хендикепирани и сиромашни” - Прилеп Humanitarian Organization "AHP" (Aid for Handicapped and the Poor) - Prilep

Фризерски салон ТЕА Фризерски салон ТЕА
R.R.Richko 28
Prilep, 7500

ЈОУ ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА „БОРКА ТАЛЕСКИ“ - П ЈОУ ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА „БОРКА ТАЛЕСКИ“ - П
Булевар „Гоце Делчев“ бб
Prilep, 7500

Јавна општинска установа (ЈОУ) Градска библиотека „Борка Талески“ - Прилеп

"Kire Miladinoski dance studio Zodijak" "Kire Miladinoski dance studio Zodijak"
Bul. Goce Delchev Bb
Prilep, 7500

Учи Италјански во Прилеп - Learn italian in Prilep Учи Италјански во Прилеп - Learn italian in Prilep
ул. Питу Гули 6
Prilep

CIAO! Do you want to learn italian for FREE! Come to Info Sega's office and learn italian with Erasmus volunteers from Italy.

Ekonomisti - Optimisti Ekonomisti - Optimisti
Prilepski Braniteli Br. 143
Prilep

Мисија: Ние сме креатори на позитивна мисла. Ние дејствуваме. Ние се бориме против песимизмот.