KIDS Corner - Едукативен центар

Едукативен центар за ран детски развој

Kids corner - место во кое детето ќе се чувствува среќно, сигурно и заштитено, ќе учи низ игра , расте и се развива и ги задоволува детските потреби.

Operating as usual

Photos from KIDS Corner - Едукативен центар's post 16/11/2023
Photos from KIDS Corner - Едукативен центар's post 14/11/2023

Честит именден Дамјан 🍬

Photos from KIDS Corner - Едукативен центар's post 08/11/2023

Честит именден Димитар & Димитрина🧁🍬

Photos from KIDS Corner - Едукативен центар's post 07/11/2023

Среќен роденден Алексеја ❤️
Здрава , жива , најсреќна да си 🎉🥳❤️❤️

Photos from KIDS Corner - Едукативен центар's post 07/11/2023

Среќен роденден Димитрина ,
здрава , жива и најсреќна да си 🥳🎉❤️

Photos from KIDS Corner - Едукативен центар's post 30/10/2023

Среќен роденден КИРИАНА ❤️
да си здрава,жива и најсреќна 🎉🥳

Photos from KIDS Corner - Едукативен центар's post 20/10/2023

Среќен роденден Дамјан
да си здрав , жив и најсреќен 🥳💙🎉❤️

Photos from KIDS Corner - Едукативен центар's post 03/10/2023

Среќен роденден Огнен ,
да си здрав , жив и најсреќен 💙🎉🥳

Want your school to be the top-listed School/college in Prilep?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Продолжуваме со дружење и игра и во месец Август. Уписите се во тек Контакт : 078/371-112                  078/304-037

Location

Category

Telephone

Website

Address


Ulica Vera Ciriviri 31
Prilep
7500
Other Education in Prilep (show all)
Ekonomisti - Optimisti Ekonomisti - Optimisti
Prilepski Braniteli Br. 143
Prilep

Мисија: Ние сме креатори на позитивна мисла. Ние дејств

City - Centar za stranski jazici City - Centar za stranski jazici
Prilep, 7500

CITY EDUCATION КУРСЕВИ ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ * АНГЛИСКИ * ГЕРМАН

"Kire Miladinoski dance studio Zodijak" "Kire Miladinoski dance studio Zodijak"
BUlica Goce Delchev Bb
Prilep, 7500

Учи Италјански во Прилеп - Learn italian in Prilep Учи Италјански во Прилеп - Learn italian in Prilep
Улица Питу Гули 6
Prilep

CIAO! Do you want to learn italian for FREE! Come to Info Sega's office and learn italian with Erasm

Фризерски салон ТЕА Фризерски салон ТЕА
R. R. Richko 28
Prilep, 7500