Музичко Училиште "Matrix" Прилеп

Музичко Училиште "Matrix" Прилеп

ПРВО приватно музичко во Прилеп.
Основни и напредни часови по гитара, бас гитара, клавијатури, тапани, соло пеење, кларинет, саксафон

Основни и напредни часови по гитара, клавир, соло пеење, тапани, бас гитара

ПРВО приватно музичко училиште во Прилеп.
Основни и напредни часови по гитара, бас гитара, клавијатури, тапани, соло пеење, кларинет, саксафон.

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Prilep?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Добредојдовте на ФБ страната на првото приватно музичко училиште во Прилеп!

ПРВО приватно музичко училиште во Прилеп.
Основни и напредни часови по гитара, бас гитара, клавијатури, тапани, соло пеење, кларинет, саксафон.

Давид Нешкоски професор по гитара и бас гитара

Љупчо Шилоски професор по клавир

Зоки Настески професор по тапани

Videos (show all)

Mila Moskov & Leo Todoroski - Bohemian Rhapsody
Simona Nasteska - Sucker
Gino - Bring the Heat

Location

Products

Основни и напредни часови по гитара, клавир, соло пеење, тапани, бас гитара, кларинет, саксафон

Telephone

Website

Address


Партизанска 21
Prilep
7500

Opening Hours

Monday 10:00 - 20:00
Tuesday 10:00 - 20:00
Wednesday 10:00 - 20:00
Thursday 10:00 - 20:00
Friday 10:00 - 20:00
Saturday 10:00 - 20:00
Other Prilep schools & colleges (show all)
Економско училиште - СОЕПТУ "Кузман Јосифоски - Питу" Економско училиште - СОЕПТУ "Кузман Јосифоски - Питу"
Car Samoil 1a
Prilep, 7500

Официјална фејсбук страна на СОЕПТУ "Кузман Јосифоски

„EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“ „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“
BUlica Goce Delcev 33/2
Prilep, 7500

Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивн

Akademija Mikrosam Akademija Mikrosam
Zgrada Makedonija Bb
Prilep, 7500

Микросам Академија е лидер во неформално образование на талентирани млади и возрасни со висок потенци

Wunderkind Wunderkind
Цане Коњарец 55, Прилеп
Prilep, 7500

Прв центар за странски јазици со едукативен престој за деца на германски јазик во Прилеп!

LCF Clubs - Prilep LCF Clubs - Prilep
Републиканска 4
Prilep, 7500

KIDS Corner - Едукативен центар KIDS Corner - Едукативен центар
Ulica Vera Ciriviri 31
Prilep, 7500

Едукативен центар за ран детски развој

Zeit für Deutsch - Научете германски јазик Zeit für Deutsch - Научете германски јазик
Krume Volnaroski 12
Prilep, 7500

Единствено место за учење на германски јазик, по модер?

FitStar Prilep FitStar Prilep
Brakja Miladinovci
Prilep, 7500

ООУ „Гоце Делчев“ - Прилеп ООУ „Гоце Делчев“ - Прилеп
Улица Мечкин Камен б. б
Prilep, 7500

IQ UP - Prilep IQ UP - Prilep
Улица Пере Тошев 38
Prilep

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги воведуваме децата во магичниот свет на науката

ООУ „Блаже Конески“ - Прилеп ООУ „Блаже Конески“ - Прилеп
Samoilova 15
Prilep, 7500

Општинско Основно Училиште „Блаже Конески“ -Прилеп