Економско училиште - СОЕПТУ "Кузман Јосифоски - Питу"

Економско училиште - СОЕПТУ "Кузман Јосифоски - Питу"

You may also like

Svet pčela
Svet pčela

Официјална фејсбук страна на СОЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу" - Прилеп

Официјална фејсбук страна на СОЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу" - Прилеп. Многу повеќе на официјалниот веб локатор http://kjpitu.edu.mk

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Prilep?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

На 26 септември се слави Европскиот ден на јазиците✨ погледнете како го прославија нашите ученици овој ден со нивните др...
Во чест на великанот  Кузман Јосифоски-Питу, Патрон на нашето училиште.Fan Produkcija-Zoran Pilata
Музиката е најдоброто друштво во време на карантин Песната од популарни жанрови „Студена“ од Тоше Проески во инструмента...

Location

Category

Telephone

Address


Car Samoil 1a
Prilep
7500

Opening Hours

Monday 07:30 - 13:40
13:45 - 19:30
Tuesday 07:30 - 13:25
13:00 - 19:00
Wednesday 07:30 - 13:25
13:00 - 19:15
Thursday 07:30 - 13:25
13:00 - 19:15
Friday 07:30 - 13:25
13:00 - 19:15
Other High Schools in Prilep (show all)
СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ - Прилеп СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ - Прилеп
Улица „Прилепски бранители“ бр 90/Б
Prilep, 7500

Средно општинско училиште Гимназија "Мирче Ацев" - Прилеп

СОУ „Ристе Ристески-Ричко“, Прилеп СОУ „Ристе Ристески-Ричко“, Прилеп
Браќа Миладиновци бр. 213
Prilep, 7500

Официјална Facebook страница на Средното општинско училиште „Ристе Ристески-Ричко“, Прилеп