Britanica School Centar

Britanica School Centar

Едукативен јазичен центар-Прилеп

Operating as usual

14/11/2023

📗📕Puppet theatre in Britanica
📗Games and points
📙Watching stories
📗Enjoy while learning
📙Британика Прилеп

Photos from Britanica School Centar's post 14/11/2023

📕Нашите вредни ученици
📕Активности проекти
📗Британика Прилеп

Photos from Britanica School Centar's post 31/10/2023

📕Happy spooky Halloween
📕Britanica's scary pancakes 🙂

Photos from Britanica School Centar's post 29/09/2023

🌍Learning English fun
🌍Britanica Prilep
🟡The best for your kids
⚪The best english courses

29/09/2023

Уписи во Британика
📕Најнови програми,мали групи,искусен кадар
📕нас. Точила ( до трудот)
📕ОУ. Кире Гаврилоски( зад маркет Нова)

12/09/2023

🌍Работиме во мали групи
📙Користиме најнови,најинтересни програми
📗Искусен кадар по сите предмети

10/09/2023

Британика нуди онлајн часови по англиски и германски јазик. Контактирајте не!

Photos from Britanica School Centar's post 02/09/2023

Уписи во Британика
📗На две локации
📙Англиски јазик, Германски јазик и Математика
📗Искусен кадар
📙Најнови најзабавни јазични програми
🌍Контакт тел. 071 847 347

25/08/2023

📘Уписи 2023/24г.
📘На 2 локации: н.Точила и до ОУ."Кире Гаврилоски"
📘Настава во мали групи
📕📙📗Најнови и најзабавни програми

⚪Предучилишни и училишни групи
⚪Групи за средношколци
⚪Групи за возрасни

🌍Изберете најдобро за сигурен успех

14/08/2023

🌍Драги родители и ученици!
🌍Британика започнува со уписи и часови од 1 ви септември
📘Успешна година на сите ученици!

24/07/2023

🌍Пријавете се на најновата работилница по Германски јазик
🌍Учење преку најзабавни активности

01/07/2023

💦Британика Прилеп/Точила организира двонеделно Летно запознавање со Буквите на Англиски јазик за Деца од 5,6,7,8 години.
💦Забавни летни активности,игри,боење,приказни,глума...
🌍Запознајте се со малиот Физ и Азбуката
📘Уписи за термини во месец јули и август по желба

01/07/2023

💦Британика Прилеп/Точила организира двонеделно Летно запознавање со Германски јазик за Деца од 5,6,7,8 години.
💦Забавни летни активности,игри,боење,приказни,глума...
🌍Запознајте се со зајчето Ханс и откријте го Германскиот јазик
📘Уписи за термини во месец јули и август по желба

Photos from Britanica School Centar's post 24/06/2023

🌍DIPLOME TAG-Германски јазик
📘Честитки до сите ученици-да постигнуваат уште повеќе во иднина
🍀Британика Прилеп

Photos from Britanica School Centar's post 17/06/2023

🍀Најсреќни професори со најсреќни деца
🍀Ви пожелуваме понатамошни успеси
🎉и секако, исполнето лето !

Photos from Britanica School Centar's post 13/06/2023

🧁Како за последен Најзабавен час
🧁Cooking lesson
Prilep

02/06/2023
Photos from Britanica School Centar's post 02/06/2023

🔴Забавни слободни активности
🔴 ЕЦ Британика

Photos from Britanica School Centar's post 14/04/2023

🎉Happy Easter
🎊Среќни празници
🎉Британика- Англиски и Германски јазик

Photos from Britanica School Centar's post 08/03/2023

🎊🎉🎊Среќен 8 ми март на сите жени во светот
🎊🎉🎊Честитките во Британика 👍

Photos from Britanica School Centar's post 25/02/2023

💫Вредна екипа на #британикаприлеп
💫Изработка на проекти

Photos from Britanica School Centar's post 31/12/2022

🎊3 години соработка со Британика

✨The best
✨Thank you

Photos from Britanica School Centar's post 30/12/2022

🎉Да ја заокружиме годинава со забава и смеа. Британика 🎊
🎉Да се дружиме и учиме со нови сили во новата 🎉✨

06/12/2022

🌍📘Глумците во Британика
📘Куклен театар

06/12/2022

🌍Да си помуабетиме малку ✨
📘Speaking exercise 👍

06/12/2022

🎉💫Floating drawings in Britanica
🌍Водени цртежи
#мотивираниученици

Photos from Britanica School Centar's post 27/11/2022


🌍Најдобрите образовни методи,активности и содржини за најдобри ученици✨
#мотивираниученици

Photos from Britanica School Centar's post 12/11/2022

We love English 🌍Britanica

Photos from Britanica School Centar's post 12/11/2022

🌍Britanica activities
🙂🙂🙂

Photos from Britanica School Centar's post 27/10/2022

YAY🎉🎉It's HALLOWEEN party in Britanica

01/10/2022
01/10/2022

🌍Активности на англиски јазик
🌍 #мотивираниученици

Photos from Britanica School Centar's post 14/09/2022

🎉🎉🎉ОТВАРАЊЕ НА ВТОР ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР "БРИТАНИКА" во нас. ТОЧИЛА🎉🎉
🔴АНГЛИСКИ ЈАЗИК
🌍ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК
Тел. 071 847 347

Want your school to be the top-listed School/college in Prilep?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

🌍📘Глумците во Британика📘Куклен театар
🌍Да си помуабетиме малку ✨📘Speaking exercise 👍
🎉💫Floating drawings in Britanica🌍Водени цртежи #мотивираниученици

Location

Category

Telephone

Website

Address

до ОУ. "Кире Гаврилоски-Јане"
Prilep
7500
Other Schools in Prilep (show all)
„EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“ „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“
BUlica Goce Delcev 33/2
Prilep, 7500

Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивн

Wunderkind Wunderkind
Цане Коњарец 55, Прилеп
Prilep, 7500

Прв центар за странски јазици со едукативен престој за деца на германски јазик во Прилеп!

LCF Clubs - Prilep LCF Clubs - Prilep
Републиканска 4
Prilep, 7500

IQ UP - Prilep IQ UP - Prilep
Улица Пере Тошев 38
Prilep

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги воведуваме децата во магичниот свет на науката

Logos Oxford Prilep Logos Oxford Prilep
Ulica 11-ti Oktomvri 55
Prilep, 7500

Вложувајте во себе и во своето знаење заедно со Логос О

London Global- centar za stranski jazici London Global- centar za stranski jazici
Vera Ciriviri 27
Prilep, 7500

English corner-Primary school Liria-Zhitoshe English corner-Primary school Liria-Zhitoshe
Prilep, 7504

English corner of primary school Lira , Zhitoshe is created to help students improve their english as well as offering additional materials .

Helen Doron English Prilep Helen Doron English Prilep
Улица Александар Македонски бр. 314
Prilep, 7500

www.helendoron.mk Иновативен метод за рано изучување англиски