IQ UP - Prilep

IQ UP - Prilep

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги воведуваме децата во магичниот свет на науката

IQ Up! образовниот концепт е комбинација од СТЕАМ мултидисциплинарниот пристап на учење, дополнет со литература и програмирање.
Во IQ UP! создадовме програми во кои преку нови научни авантури на Биби, Боби и нашиот нов лик 10 годишниот Оливер, ги воведуваме децата во магичниот свет на науката, технологијата, математиката, уметноста и инженерствотo, комбинирани со литература и програмирање.
Во наши

Operating as usual

28/10/2023

🏁 3,2,1… Резервирај место сега! 💨

Есенските уписи траат уште неколку дена, а остануваат малку слободни места! Придружете ни се на бесплатен пробен час во центар: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
IQ UP! Прилеп - 071 308 446

24/10/2023

🌈 Го освојуваме светот на знаењето! 🌈

Го гледаме светот од различни гледишта!

Секое дете во себе носи свој потенцијал. Нема надарени или ненадарени деца, нема креативни и некреативни деца, секое дете има свој личен потенцијал кој е различен од другите.

Ние се обидуваме тој потенцијал да го разбудиме така што низ часовите ги запознаваме со различни теми и ги поттикнуваме да ја откријат најдобрата верзија од себе и она за што се создадени.

Есенските уписи се во тек! Придружете ни се на бесплатен пробен час во: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

IQ UP! Prilep - 071 308 446

Photos from IQ Up - Macedonia's post 20/10/2023
17/10/2023

Каде се наоѓаат најголемите гении❓
Па, во едукативните центри! 🚀💯

Придружи ни се денес! 🚀 Те очекуваме во нашата училница! 🌐 Повеќе информации и регистрација🔻https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

16/10/2023

📚 Креираме, експериментираме, тестираме, дознаваме, учиме - сѐ е возможно во светот на знаењето во ! 🤩

👩🏼‍🔬Насочете го вашето дете кон успехот! 🚀 Повеќе информации и регистрација🔻https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

11/10/2023

🇲🇰 Среќен празник генијалци! 🇲🇰

09/10/2023

📣Октомвриски уписи!!!

❓Дали сакате вaшето дете да постигнува одлични резултати во училиште? Дали вашата цел е вашето да научи како да учи, како да размислува, како да решава проблеми и логички да ги разбира концептите кои ги учи?

IQ UP! едукацијата, која е базирана на уникатна методологија и современи техники и пристапи за учење, му овозможува на вашето дете целосен интелектуален развој, преку изучување на сите природни науки, математика, технологија, инженерство, литература и програмирање за деца.

Преку иновативните и динамични часови, децата ги изучуваат сите теми кои се учат во училиште, и многу понапредни теми, на сосема поинаков начин, со цел да научат да учат, да развијат критичко размислување, логика, креативност, способност за анализирање и решавање на проблеми и креативност.

🚀 Добре дојдовте во нашите IQ Up! училишта, каде што статичните училници се историја! 🎉
🧪 Ние ги заменивме со интерактивни и иновативни лаборатории каде што учењето станува вистинско искуство! 📚

🌟 Во секоја училница, нашите мали генијалци изучуваат наука, технологија, инженерство и математика преку:
🔬 Експериментирање;
🌍 Истражување;
🔍 Анализирање;
🛠 Работа на реални проекти;
🎮 Многу интерактивни игри и активности.
🌈 Нашиот целосно дизајниран простор е шарен и забавен за најмалите, иновативен и привлечен за тинејџерите. 🌈
👩‍🔬 Со иновативни методи, ги подготвуваме децата за иднината со долготрајно знаење и вештини. 📚🧪

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ ☎️:

IQ UP! Прилеп- 071 308 446

05/10/2023

Денеска се слави меѓународниот ден на наставниците!
Затоа овој ден го посветуваме на нашата драга учителка Маја која неуморно и посветено се грижи да ја доближи науката до децата.

Драга Маја ти благодариме за љубовта, посветеноста да бидеш секојдневна инспирација и што неуморно се трудиш да им ја разбудиш љупобитноста и интересот на децата кон науката и научните концепти!

Втора година по ред сме неизмерно горди што си дел од нашиот центар!

Доста е со учење лекции напамет! Време е да зборуваме за содржината, а не за формата на образованието на нашите деца - IQ Up 03/10/2023

Доста е со учење лекции напамет! Време е да зборуваме за содржината, а не за формата на образованието на нашите деца - IQ Up Импресионирање на учителите со подолго запаметување на лекциите повеќе не треба да биде мерило за успехот на децата. Времето е да зборуваме за содржината, за проце....

14/09/2023

едукацијата е базирана на иновативна методологија во која се имплементирани најсовремени и докажани техники, пристапи и методи за едуцирање на децата.

🌐 Дознајте повеќе за нас: https://iqup.mk/

📢 Регистрирајте се за бесплатен пробен час: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7 или контактирајте нѐ во нашите училишен центар:

IQ UP! Прилеп - 071 308 446

#ЕдукацијаШтоИнспирира 🚀💡

11/09/2023

🚀 IQ UP! - Нашите едукативни програми обезбедуваат уникатно образование прилагодено на возраста и потребите на децата. 📚🎉

🔍 Секоја програма опфаќа важни области како математика, биологија, хемија, физика, технологија, уметност и литература. Но, тоа не е сè! 🌟 Нашите генијалци ќе изучуваат и инженерство, екологија, астрономија, електроника, механика и програмирање!

📞 Повеќе информации во нашите училишни центaр:

IQ UP! Прилеп - 071 308 446

🌠 Заедно го инспирираме детскиот развој! 💡🌈

#ЕдукацијаШтоИнспирира #СТЕМпрограми

10/09/2023

💡 Еурека! - Го најдов! Го решив! - Извик што му се припишува на Архимед кој по упорно размислување нашол решение како да мери густината на објект потопен во вода. За нас, оваа легендарна изјава е симбол за интелектуалната инспирација и успешно решавање на проблеми во науката.

👩🏼‍🔬 Во ги поттикнуваме детската љубопитност и креативност додека заедно ги истражуваме тајните на науката. ⚗️

Започнуваме наскоро! 🚀 Регистрирајте се тука:
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ ☎️:

IQ UP! Прилеп - 071 308 446

#Наука #Образование #Еурека #Истражување

08/09/2023

Гордо и со најголемо задоволство ја претставуваме нашата прекрасна земја и тоа како прва македонска едукативна франшиза. 🇲🇰

Честит празник генијалци! 🇲🇰✨

07/09/2023

Со љубов и посветеност ги поддржуваме децата да станат идни научници, инженери, иноватори и лидери.

Нашите учители обучени по ! методологијата го комбинираат своето знаење од науките со психологија и методологија. Така, наставата станува интерактивна и инспиративна, охрабрувајќи ги учениците да истражуваат и да изразуваат свои идеи. 🚀🔬🌟

Регистрирајте се за бесплатен пробен час и запознајте ги нашите IQ Up! сертифицирани учители:
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ ☎️:

IQ UP! Прилеп 071/308 446

#Наука #Образование #Иновации

07/09/2023

🚀 Добре дојдовте во нашите IQ Up! училишта, каде што статичните училници се историја! 🎉

🧪 Ние ги заменивме со интерактивни и иновативни лаборатории каде што учењето станува вистинско искуство! 📚

🌟 Во секоја училница, нашите мали генијалци изучуваат наука, технологија, инженерство и математика преку:

🔬 Експериментирање;
🌍 Истражување;
🔍 Анализирање;
🛠 Работа на реални проекти;
🎮 Многу интерактивни игри и активности.

🌈 Нашиот целосно дизајниран простор е шарен и забавен за најмалите, иновативен и привлечен за тинејџерите. 🌈

👩‍🔬 Со иновативни методи, ги подготвуваме децата за иднината со долготрајно знаење и вештини. 📚🧪

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ ☎️:

IQ UP! Прилеп - 071 308 446

#ИнтерактивноУчење #Иновација #ОбразованиеЗаИднината #МодерниУчилници

06/09/2023

🤖 Во текот на нашите едукативни програми, децата ќе имаат можност да се запознаат со нашиот верен пријател - роботчето TacoBot! 🤖

Преку забавни и интерактивни активности, ние ги воведуваме во светот на роботиката. Не само што ќе учат за науката, инженерството и технологијата зад роботчето, туку и сами ќе го програмираат. 🤖

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ на:

IQ UP! Прилеп– 071 308 446

#ЕдукацијаШтоИнспирира #Роботика #ИновативностВоОбразованието 🤖

06/09/2023

📣 Уписите се во тек!
🗓️ Започнуваме наскоро!

🧪 Дали вашите мали истражувачи се воодушевени од чудата на природата и животот и сакаат да ги откријат одблизу? 🌿✨ Сега имаат можност да ни се придружат и да го прошират своето знаење преку нашите едукативни програми! 🗓️📚

📚 Пријавете се за бесплатен час преку следниот линк: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

📞 За дополнителни консултации и прашања, контактирајте IQ UP Прилеп на 071 -308 446

#МалиГенијалци #Биологија #Наука #Истражување #ЕдукацијаШтоИнспирира #Уписи

06/09/2023

"Големите луѓе не се родени големи, тие растат големи!”🌱

Во свет што се менува со молскавична брзина, ! стои како иноватор во образованието. 🚀

Со нашите иновативни методи, ги подготвуваме децата за иднината со долготрајно знаење и вештини. 📚🧪

Поставуваме акцент на решавањето на предизвикот, креирајќи креативни мислители во секоја област.💡💪

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар најблиску до вас:

IQ UP! Прилеп– 071 308 446

#ЕдукацијаШтоИнспирира #ИновативностВоОбразованието

03/09/2023

Играме и учиме со најмалечките! 🎮📚

🗓️ Најновата СТЕМ програма е наменета за деца на возраст од 3 до 5 години.

🎯 Цел: Поттикнуваме развој на нивните потенцијали преку иновативен пристап во светот на науката, технологијата, математиката, инженерството и уметноста. 🚀🔍🎨

🗺️ Преку научни сказни и забавни авантури на Биби и Боби, најмладите сонувачи ќе ги истражуваат тајните на светот околу нив и ќе ги откриваат прекрасните страни на учењето. 🌈📚

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар
IQ UP! Прилеп– 071 308 446

#СТЕМ #ЕдукацијаШтоИнспирира #РанРазвој

01/09/2023

Среќно, другарчиња! 🍀
Среќен почеток на учебната година! 📗

30/08/2023

Откривањето на тајните на небото и разбирањето на космичките појави е вистинска авантура за нашите ученици 🌌🔭🌟

🌟 Уписите се во тек!
📲 Закажете бесплатен пробен час на линкот:
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7 или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар најблиску до вас:
IQ UP! Прилеп – 071 308 446

#МалиГенијалци #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #Астрономија

28/08/2023

📢Уписите се во тек!
🏁Започнуваме наскоро!
📅Почеток на програмите - септември.

Во текот на деветмесечните програми, преку интересни активности и проекти, заедно со децата ќе го истражуваме светот на дизајнот и градбите. 🏛️🏗️

Пријавете се тука👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нè на следниот тел. број:

IQ UP! Прилеп – 071 308 446

#МалиГенијалци #Архитектура #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #Уписи

Photos from IQ UP - Prilep's post 23/08/2023

✨Едукаторите се мостови кон неиспитаните области на знаењето, воведувајќи ги нашите најмали умови кон врвот на научното искуство.

🌟Тие се важни водичи во светот науката, давајќи им можност на децата да откријат, истражуваат и креираат.

💫Тие се тие што им овозможуваат да сонуваат, да експериментираат и да играат со идеи, што е суштинско за иновациите.

#ЕдукаториСоСрце #ЕдукацијаШтоИнспирира

23/08/2023

📚 Запознајте се со 💡 - иновативниот образовен модел што ги спојува интелектуалниот развој и вештините со знаењето во областа на науките, технологијата, програмирањето и литературата!

🌟 Закажете бесплатен пробен час на линкот:
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар :

IQ UP! Прилеп – 071 308 446
#МалиГенијалци #УчењеЗабава #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира #ЕлементиНаЕдукација

Photos from IQ UP - Prilep's post 22/08/2023

“Добрата едукација може да промени се!
Добриот наставник може да го промени секој!”
Зошто веруваме дека во IQUP! може да делуваме и да поттикнеме позитивна промена кај детето?
- Затоа што и самите ние делуваме врз нашиот напредок и доедукација, и секој IQUP! наставник се спрема макотрпно пред секој час и секоја школска година.

Еден наставник може да промени цел свет кај едно дете, а подоцна истото тоа дете ќе може да го промени светот!

Квалитетната едукација кај нас започнува од наставникот, а потоа се применува кај детето.

Дојдете на еден пробен час и запознајте се со магијата која се случува на нашите часови благодарение на сите овие прекрасни едукатори кои се грижат да направат промена во општеството!

Повеќе инфо 071/308-446

21/08/2023

🌟 Уписите се во тек!
IQ UP! програмите се уникатни, иновативни и забавни, соодветно приспособени на возраста и интелектуалните потреби на секое дете. Тие се поделени на неколку возрасни групи, а опфаќаат деца на возраст од 3 до 13 години.

ПЕТ ДЕВЕТМЕСЕЧНИ ПРОГРАМИ:

⚗️ Мали истражувачи;
🧬 Магичната лабораторија на Биби и Боби;
🔭 Магичната лабораторија на Биби и Боби ПЛУС;
🧫 Научните авантури на Оливер;
🧪 Научните авантури на Оливер ПЛУС.

Регистрирајте се за бесплатен пробен час👇
https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7
или контактирајте нѐ во училишниот центар:
IQ UP! Прилеп – 071 308 446

#МалиГенијалци #УчењеЗабава #Наука #Креативност #ЕдукацијаШтоИнспирира

18/08/2023

🚀 IQ UP! - Нашите едукативни програми обезбедуваат уникатно образование, прилагодено на возраста и потребите на децата. 📚🎉

🔍 Секоја програма опфаќа важни области како математика, биологија, хемија, физика, технологија, уметност и литература. Но, тоа не е сè! 🌟 Нашите генијалци ќе изучуваат и инженерство, екологија, астрономија, електроника, механика и програмирање!

📢 Ве очекуваме на бесплатен пробен час. 📝 Регистрирајте се на следниот линк: https://forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

📞 Повеќе информации во нашите училишен центар:

📍 IQ UP - Prilep – 071 308 446

🌠 Заедно го инспирираме детскиот развој! 💡🌈

#ЕдукацијаШтоИнспирира #СТЕМпрограми

11/08/2023

Играме и учиме со најмалечките! 🎮📚

🗓️ Најновата СТЕМ програма е наменета за деца во возраст од 3 до 5 години.

🎯 Цел: Поттикнуваме развој на нивните потенцијали преку иновативен пристап во светот на науката, технологијата, математиката, инженерството и уметноста. 🚀🔍🎨

🗺️ Преку научни сказни и забавни авантури на Биби и Боби, најмладите сонувачи ќе ги истражуваат тајните на светот околу нив и ќе ги откриваат прекрасните страни на учењето. 🌈📚

УПИСИТЕ се во тек!
Регистрирајте се за бесплатен пробен час 👇

forms.gle/b7z6hGCJu88VPvcg7

или контактирајте нѐ во IQ UP! училишниот центар
IQ UP! Прилеп– 071 308 446

#СТЕМ #ЕдукацијаШтоИнспирира #РанРазвој

08/08/2023

🌟НАСКОРО НОВА СТЕМ едукативна програма за најмалечките (3-5 години) 🚀🔍🎨

Играме и учиме преку забавни научни авантури! 🌈📚

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!!!
Повеќе инфо.📞071/308-446

#МалиГенијалци #УчењеЗабава #НАУКА #Креативност #РанДетскиРазвој #ЕдукацијаШтоИнспирира #НоваПрограма

07/08/2023

🚀 Учиме #програмирање со IQ UP! програмите! 🖥️

Нашиот иновативен пристап го спојува програмирањето со математиката, природните науки и технологијата, давајќи им на учениците можност да креираат, експериментираат и решаваат предизвици во креативен и забавен формат. 💡🎮

Со програмирањето, учениците го претвораат своето научено знаење во практични дигитални проекти - од симулација на струјно коло до виртуелен модел на кардио-васкуларниот систем. 🌐📊

Поттикнуваме логичко размислување, тимска соработка и способност за решавање на предизвици, без страв од грешки. 🤝🧩

Уписите се во тек! Побрзајте да закажете бесплатен пробен час во нашиот училишен центар

IQ UP - Prilep: 071 308 446

06/08/2023
02/08/2023

Драги IQ Up! генијалци,
имајте убав празничен ден!
🇲🇰🇲🇰 Честит Илинден! 🇲🇰🇲🇰

27/07/2023

Ве запознаваме со НОВАТА програмата:
Научните авантури на Оливер ПЛУС 🤩🔬

🎯 Цел: Нашата програма е создадена за деца на возраст од 10 до 13 години, со цел да ги развиеме нивните слободоумни мисли и да ги насочиме кон интересите што ги имаат.

🧠 Критичко размислување: Во претходната програма, ги поттикнуваме децата да размислуваат и да бараат решенија. Сега, ги поддржуваме да создаваат свои идеи и истите да ги претвораат во проекти – реални и дигитални!

💡 Проекти според интерес: Ние ги почитуваме нивните идеи. Независно дали се заинтересирани за хемија, физика, уметност или математика, ќе работиме заедно во нашите лаборатории.

🔍 Го комбинираме знаењето: Со оваа програма, учиме како да ги комбинираме знаењата од различни области за да решиме сложени концепти. Комбинираме знаење од математика, физика, хемија, биологија, инженерство, електроника, механика… 🤓

💻 Дигитални креации: Наученото го користиме за да креираме дигитални игри, анимации, квизови, апликации или дигитални сказни преку програмирање. Со помош на технологијата, ќе создадеме нешто сосема ново!

🌈 Развиваме лидери: Одлучуваме да ги ставиме индивидуалноста и лидерството во фокус. Нашите ученици учат на трпение и го тестираат еден процес повеќе пати, без да се предаваат при првите предизвици. Како што рекол Алберт Ајнштајн: „Не дека сум паметен, туку се посветувам на проблемот подолго време"! 💪

Придружете ни се на оваа неверојатна научна авантура - „Научните авантури на Оливер ПЛУС"! 🚀🌟 Уписите ќе започнат наскоро!

#Наука #Образование #Деца #НаучниАвантури #ОливерПЛУС #ЕдукацијаШтоИнспирира

20/07/2023

Ве запознаваме со програмата:
Научните авантури на Оливер 🔬🚀

Оваа програма е наменета за деца 9-12 години.

Дознајте ја вистинската магија на науката со Оливер, малиот гениј! 🌟 Преку оваа програма влегуваме во светот на природните и техничките науки на сосема нов начин.

Со Оливер, децата имаат највесело патување во светот на забавното учење! 🎢🤩 Со негова помош, учат интересни факти, решаваат предизвици, учат преку игра и тимска работа.

Ја поттикнуваме креативноста на нашите генијалци! 🎨💡🔍 Ги мотивираме да истражуваат, логички да размислуваат и да откриваат решенија чекор по чекор. 🧠💭 Оливер и нашите наставници сакаат да ги видат како самостојни истражувачи спремни да се справат со секој проблем на патот кон успехот.

Родители, сакате да видите како нивните идеи се претвораат во дигитализирано решение? 📱🎮 Ние го ставаме фокусот на нивната креативност и инвентивност и ќе им помогнеме да го остварат нивниот сон - дали е во форма на креативна апликација, игра, дигитална приказна или нешто апсолутно ново и необично.

🌐 Посетете ја нашата веб-страница www.iqup.mk за повеќе информации и пријавување! Подгответе се за највозбудливото научно искуство! 🚀🔬

#Наука #Образование #Деца #Креативност #НаучниАвантури #Оливер

17/07/2023

Ве запознаваме со програмата:
Магичната лабораторија на Биби и Боби! 🧪🔬

Во оваа програма наменета за деца од 5-8 години ги поттикнуваме љубопитноста и креативноста преку наука, уметност и технологија. 🌟

Со 40 теми од областа на биологијата, физиката, хемијата, математиката, инженерството и технологијата, ние ги откриваме природните појави и закони, ги негуваме идеите и создаваме реални решенија. 💡🌍

Преку интересни игри, истражувања и експерименти, ние ја поттикнуваме креативноста и логичкото размислување кај нашите мали генијалци. Истовремено, ги запознаваме со дигитални алатки и програмирање. 💻🌈

Дознајте повеќе на www.iqup.mk 🌐

#ЕдукацијаШтоИнспирира #МагичнатаЛабораторијаНаБибиИБоби #Наука #Креативност #Програмирање #ДецаСонувачи

Want your school to be the top-listed School/college in Prilep?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

www.IQUP.mk

Address


Улица Пере Тошев 38
Prilep

Opening Hours

Monday 13:00 - 21:00
Tuesday 01:00 - 21:00
Wednesday 13:00 - 21:00
Thursday 01:00 - 21:00
Friday 01:00 - 21:00
Other Schools in Prilep (show all)
„EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“ „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“
BUlica Goce Delcev 33/2
Prilep, 7500

Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивн

Wunderkind Wunderkind
Цане Коњарец 55, Прилеп
Prilep, 7500

Прв центар за странски јазици со едукативен престој за деца на германски јазик во Прилеп!

LCF Clubs - Prilep LCF Clubs - Prilep
Републиканска 4
Prilep, 7500

Britanica School Centar Britanica School Centar
до ОУ. "Кире Гаврилоски-Јане"
Prilep, 7500

Едукативен јазичен центар-Прилеп

Logos Oxford Prilep Logos Oxford Prilep
Ulica 11-ti Oktomvri 55
Prilep, 7500

Вложувајте во себе и во своето знаење заедно со Логос О

London Global- centar za stranski jazici London Global- centar za stranski jazici
Vera Ciriviri 27
Prilep, 7500

English corner-Primary school Liria-Zhitoshe English corner-Primary school Liria-Zhitoshe
Prilep, 7504

English corner of primary school Lira , Zhitoshe is created to help students improve their english as well as offering additional materials .

Helen Doron English Prilep Helen Doron English Prilep
Улица Александар Македонски бр. 314
Prilep, 7500

www.helendoron.mk Иновативен метод за рано изучување англиски