Schools & colleges in Kavadarci

Find schools & colleges in Kavadarci. Listings include Next Level, Baletsko Studio Venus, St.George's School, Maxima Edu, Скалило Плус and Malac Genijalac Kavadarci - Училиште за Ментална Аритметика. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Kavadarci?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Next Level A Next Level
Pano Mudarov 12
Kavadarci, 1430

Едукативен Центар за странски јазици кој ви нуди квали

Baletsko Studio Venus B Baletsko Studio Venus
Kavadarci, 1430

�Балетско студио Венус� Хип хоп � Модерен Балет

St.George's School C St.George's School
Pano Mudarov 3a
Kavadarci

Edukativen centar

Maxima Edu D Maxima Edu
Ilindenska 6-2/3
Kavadarci, 1430

Едукативен центар за странски јазици и преведувачки услуги

Скалило Плус E Скалило Плус
Ресавска бр. 11
Kavadarci, 1430

Едукативен центар кој нуди неколкучасовно згрижување,

Malac Genijalac Kavadarci - Училиште за Ментална Аритметика F Malac Genijalac Kavadarci - Училиште за Ментална Аритметика
Pano Mudarov 3a
Kavadarci

Училиште за ментална аритметика

Школа за брзо читање и мудро учење - Кавадарци G Школа за брзо читање и мудро учење - Кавадарци
Pano Mudarov 3a
Kavadarci, 1430

Сертифицирани тренери, обучени за програмата за брзо ч

Lingua Language House H Lingua Language House
Ilindenska 38
Kavadarci, 1430

OK   School of English  Kavadarci I OK School of English Kavadarci
Ilindenska
Kavadarci, 1430

Јазнични курсеви за деца и возрасни и подготовка за сите видови на јазични сертификати

IQ UP - Kavadarci J IQ UP - Kavadarci
Илинденска 11
Kavadarci, 1430

Со IQ Up! едукацијата преку иновативна методологија ги в?

SOZSU "Gjorce Petrov" K SOZSU "Gjorce Petrov"
Шишка 23
Kavadarci, 1430

Средно Општинско Земјоделско Шумарско Училиште „Ѓорче Петров“ - Кавадарци

Helen Doron English Kavadarci L Helen Doron English Kavadarci
Maksim Gorki 9A
Kavadarci, 1430

Иновативен метод за изучување англиски јазик

Muzicko Uciliste SOLO M Muzicko Uciliste SOLO
Kavadarci, 1430

Izucuvanje na muzicka teorija, casovi po gitara, bas i kontrabas so sledenje na nastava vo zivo kako

Посебни паралелки при ООУ "Страшо Пинџур" , Кавадарци N Посебни паралелки при ООУ "Страшо Пинџур" , Кавадарци
, Dimkata Angelov Gaberot, 4
Kavadarci, 1430

Центар за поддршка во учењето при ООУ "Страшо Пинџур" ви овозможув?

Fulpim O Fulpim
Kavadarci

Добредојдовте на официјалната фејсбук страна на ФУЛПИ

OОУ ТОДЕ ХАЏИ ТЕФОВ P OОУ ТОДЕ ХАЏИ ТЕФОВ
Pionerska Br:24
Kavadarci

T - H - T <3

Privatni casovi Q Privatni casovi
Kavadarci, 1430

Privatni casovi po angliski i germanski jazik!!!Individualni i grupni casovi za site vozrasti!Prevod