Logos Oxford Prilep

Вложувајте во себе и во своето знаење заедно со Логос Оксфорд - Прилеп! Ве очекуваме! Дајте му предност на Вашето образование! Секогаш има нешто ново да се научи! Побарајте не: 078 458 601

Operating as usual

Questions 07/07/2021

Questions

Questions! Play a game and learn! :)

Questions You can set this page as a homework task for a group of students; doing so will give you a record of who has completed the task. Visit the teacher's section for more information.

[06/30/21]   ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!
Логос Оксфорд - Прилеп ги информира своите клиенти дека нема да работи во периодот од 01.07 до 07.07. Сепак, доколку имате соодветна потреба, може да не побарате со порака на 078458601, а ќе Ви одговориме најбргу што можеме.

Ви благодариме на разбирањето.
Логос Оксфорд-Прилеп

Невладината организација ЛОТ 2019 од Прилеп, во рамките на проектот „Спојување на различности“, во првата фаза од истиот организира активност „Тајно новогодишно другарче“ во која деца од Училиштето за странски јазици Логос Оксфорд Прилеп (Logos Oxford Prilep) и децата од Подрачното училиште во с. Крушеани, при ООУ „Манчу Матак“ – Кривогаштани разменија новогодишни честитки, иако не се познаваат. Децата беа пресреќни, радосни и возбудени, но и едвај чекаат да се сретнат со своето „тајно другарче“ во некоја од наредните фази во проектот. 05/01/2021

Невладината организација ЛОТ 2019 од Прилеп, во рамките на проектот „Спојување на различности“, во првата фаза од истиот организира активност „Тајно новогодишно другарче“ во која деца од Училиштето за странски јазици Логос Оксфорд Прилеп (Logos Oxford Prilep) и децата од Подрачното училиште во с. Крушеани, при ООУ „Манчу Матак“ – Кривогаштани разменија новогодишни честитки, иако не се познаваат. Децата беа пресреќни, радосни и возбудени, но и едвај чекаат да се сретнат со своето „тајно другарче“ во некоја од наредните фази во проектот.

29/12/2020

HAPPY NEW YEAR!!!
Joy, happiness, love, good health...

primarygames.com 15/12/2020

New Year's Day Word Search on PrimaryGames.com

https://www.primarygames.com/holidays/new_years/games/word_search/

primarygames.com Each word on the list is hidden in the pool of letters. Words may be hidden horizontally, vertically, diagonally, forward, or backward.

liveworksheets.com 16/11/2020

Present Simple interactive exercise for Pre-intermediate

Check your knowledge - Present Simple Tense :) :)

liveworksheets.com Present Simple online worksheet for Pre-intermediate. You can do the exercises online or download the worksheet as pdf.

16/11/2020

English Test on Simple Present 1

Check your knowledge - Present Simple Tense :)

ego4u.com Simple Present Test with Evaluation, Level 1

[08/31/20]   ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Логос Оксфорд Прилеп Ве информира дека почнувајќи од утре, 01.09.2020 ќе врши упис на слушатели за курсеви по англиски и германски јазик. Сите детали за следењето на наставата ќе ги договориме дополнително. Наставата ќе започне веднаш штом ги формираме групите. За повеќе детали, Ве молиме контактирајте не на телефонскиот број 078 458 601.

Со почит,
Логос Оксфорд - Прилеп

[08/07/20]   ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Логос Оксфорд Прилеп ги информира своите слушатели кои сеуште сакаат да го завршат курсот за учебната 2019/2020, да се обратат на 078 458601, со цел да најдеме заеднички договор.
Ова е последна опција за комплетирање на курсот од минатата година, затоа што кон крајот на овој месец ќе почнеме со организирање на групите за следната учебна година!
Сите кои ќе се пријават по ова изестување, ќе започнат од понеделник, 10 август 2020.

Со почит,
Логос Оксфорд - Прилеп

21/07/2020

[05/29/20]   ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Логос Оксфорд Прилеп ги информира своите слушатели кои сакаат да го завршат курсот за учебната 2019/2020, да се обратат на 078 458601, со цел да најдеме заеднички договор.
Имајте во предвид дека бројот на деца во една група е намален, термините се променети и дека максимално се почитуваат препораките од Министерството за здравство.

Со почит,
Логос Оксфорд - Прилеп

28/03/2020
12/03/2020

[03/10/20]   ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Почитувани,
Логос Оксфорд – Прилеп Ве информира дека согласно новонастанатата состојба и одлуката од Министерството за здравство на РСМ, ќе ја прекине наставата во периодот од 11 март до 24 март 2020.
Доколку не се донесат дополнителни мерки, наставата ќе продолжи на 25 март (среда) по вообичаениот распоред.

Со почит,
Логос Оксфорд – Прилеп

[01/14/20]   ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КУРСОТ ПО АНГЛИСКИ ВО ГРАДИНКИТЕ!

Часовите по англиски јазик во ЈИДГ „Наша иднина“ - Прилеп ќе започнат во текот на оваа седмица, и тоа:
- Аличаир/Вишне - во среда, 15.01.2020
- Тризла - во среда, 15.01.2020
- Пере Тошев - во среда, 15.01.2020
- Бончејца - во вторник, 14.01.2020
- Гоце Делчев - во четврток, 16.01.2020
- Рампо Левката - во вторник, 21.01.2020

Со почит,
Логос Оксфорд - Прилеп

[01/13/20]   ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Логос Оксфорд - Прилеп Ве информира дека наставата во второто полугодие ќе започне од 03 февруари 2020 по вообичаениот распоред!

31/12/2019

Happy New Year!🎉🎄🎆

01/11/2019
07/10/2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!
Логос Оксфорд Ве информира дека ќе започне со часови по германски јазик од понеделник 14 октомври 2019. Пријавувањето е во тек. За повеќе информации, јавете се на телефон 078 458 601.

Ве очекуваме!

17/09/2019

We wish you a pleasant day!

[08/16/19]   Почитувани,

Логос Оксфорд - Прилеп Ве информира дека уписите за новата 2019/2020 година ќе започнат во понеделник, 19.08.2019 и ќе траат до 30.08.2019, од 17:00 до 19:00 (понеделник - петок).
Сите слушатели од претходната година кои ќе продолжат со курсот по англиски јазик, може да не контактираат во порака или на телефон 078 458 601.

За подетални информации побарајте не на телефон 078 458 601 или директно во просториите на Логос Оксфорд - Прилеп, на 11 Октомври 55 (зад зграда Нова Табана).

Со почит,

Логос Оксфорд - Прилеп

07/06/2019

Enjoy you summer! :)

wondersportcamp.com 11/04/2019

Шпанија летен камп – Wonder Sport Camp

ПОМИНЕТЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО ЛЕТО ВО ШПАНИЈА! Забавувајте се, учете, истражувајте! Летен камп во Шпанија Wonder Sport Camp! За повеќе информации обратете се во нашето училиште или на 078 458 603!

wondersportcamp.com Калела е крајбрежен град во Коста дел Маресме, 40 км североисточно од Барселона, во Каталонија, Шпанија. Калела е град со повеќе од 650 години историја, околу 3 км долги ...

[01/27/19]   ПОТСЕТУВАЊЕ!!!
Едно мало потсетување до сите дека со часови продолжуваме утре, 28.01.2019 по истиот распоред! :)

05/01/2019

Logos Oxford Prilep

05/01/2019

Logos Oxford Prilep

[01/01/19]   Логос Оксфорд Прилеп Ви посакува Среќна Нова 2019! Бидете весели, позитивни и сакајте се!

11/11/2018
HALLOWEEN DRAWING COMPETITION 2018 04/11/2018

Ви благодариме на прекрасните цртежи!
Он-лајн гласањето за „најхеловински“ цртеж ќе трае до 06.11.2018 до 00:00 часот.

Ви благодариме на прекрасните цртежи!
Он-лајн гласањето за „најхеловински“ цртеж ќе трае до 06.11.2018 до 00:00 часот.

[08/21/18]   ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

Логос Оксфорд - Прилеп Ве информира дека уписите за групите по англиски јазик е во тек. Сите заинтересирани слушатели своето присуство да го потврдат во периодот од 22-26.08.2018 во текот на целиот ден, на телефон 078 458 601 или во порака на Facebook.

Почетокот на курсот по англиски јазик за сите групи ќе биде од 04.09.2018 година.

Ве очекуваме,

Логос Оксфорд - Прилеп

[05/31/18]   ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!

Се известуваат корисниците на воспитно-едукативните работилници дека денес, 31.05.2018 (четврток) е последен работен ден за истите. Се замолуваат корисниците да си ги подигнат сите нивни материјали (книги, изработки, облека, итн.) во текот на денешниот ден.

Со почит,

Логос Оксфорд - Прилеп

25/04/2018
08/03/2018
08/02/2018

[01/15/18]   ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Логос Оксфорд Прилеп ги информира своите слушатели по англиски и германски јазик дека наставата во второто полугодие ќе продолжи на 1 февруари 2018 (четврток).

Воспитно-едукативната работилница ќе продолжи со работа од 22 јануари 2018 заедно со првиот училишен ден.

За дополнителни прашања и информации, Ве молиме контактирајте не на телефонскиот број 078 458 601.

Со почит,
Логос Оксфрод - Прилеп

Location

Category

Telephone

Address


Ulica 11-ti Oktomvri 55
Prilep
7500

Opening Hours

Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Other Schools in Prilep (show all)
Helen Doron English Prilep Helen Doron English Prilep
ул. Александар Македонски бр. 314
Prilep, 7500

www.helendoron.mk Иновативен метод за рано изучување англиски јазик и ран детски развој

„EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“ „EDU Boomerang - Edukativen Trening Centar“
Bul. Goce Delcev 33/2
Prilep, 7500

Организираме тренинг курсеви (екстензивни и интензивни) за изучување на некој од европските јазици: АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ, ФРАНЦУСКИ, ИТАЛИЈ

English corner-Primary school Liria-Zhitoshe English corner-Primary school Liria-Zhitoshe
Prilep, 7504

English corner of primary school Lira , Zhitoshe is created to help students improve their english as well as offering additional materials .

ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп
Мечкин Камен б.б.
Prilep, 7500

Официјална страна на училиштето