Темза- училиште за странски јазици

Темза- училиште за странски јазици

Училиште за странски јазици и судски преводи

Temza е училиште за странски јазици за деца и возрасни. Децата работат во мали групи по училишна програма или пак за оние кои сакаат да се надоградат работат по друга програма. Возрасните можат да бидат во групи или да доаѓаат на индивидуални часови. Исто така има подготовки за тестови како BULATS, TOEFL, IELTS, PET и други меѓународни тестови.

Operating as usual

25/08/2022

📢Учете во Темза и оваа учебна година!📖📜✅ Работа во мали групи! ✅Курсеви по училишна или по напредна програма!✅

09/07/2022

Colours

14/05/2022

Подготовка за Матура за Англиски јазик

10/04/2022
Mobile uploads 23/02/2022
23/02/2022

Gardening vocabulary

23/02/2022

Thrown into the fighting pit every day.

23/02/2022

Types of chairs

26/01/2022

Од понеделник продолжуваме со истиот распоред

13/11/2021

Prickly coffee

03/11/2021

Save Trees 🌲

21/08/2021

There is no Such thing as away, when we throw anything away it must go somewhere on the Earth 🌏 💔 😢

Photos from Lazy Rabbit's post 09/08/2021
10/07/2021

The perfect wifi name doesn't exi-

14/10/2020

Курсеви по Англиски јазик за деца од основно и средно образование

31/08/2020

Уписите се во тек. Курсеви по Англиски јазик за деца и возрасни. Наставата се одржува во мали групи или online.

21/08/2020

Уписите се во тек. Часови во мали групи до 4 деца или online, по ваша желба.

03/08/2020

Nose exhale

Untitled album 12/12/2019
01/09/2019

Припреми за TOEFL, IELTS, BULATS, FCE, PET

01/09/2019

Курсеви за возрасни во група или индивидуално

01/09/2019

Курсеви за деца од 4 годишна возраст!

01/09/2019

Училишната година започнува!

Timeline photos 05/06/2019
Want your school to be the top-listed School/college in Prilep?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Telephone

Website

Address


Кеј 9 септември 4
Prilep
7500
Other Schools in Prilep (show all)
ЕДУ Шампиони - EDU Shampioni ЕДУ Шампиони - EDU Shampioni
Joska Jordanoski 65
Prilep, 7500

EДУ Шампиони е едукативен центар за деца, кој со работа