Schools & colleges in Gostivar - Page 1

Find schools & colleges in Gostivar. Listings include Uluslararası "VİZYON" Üniversitesi - Gostivar-Makedonya, HLTI, Islami Sot, Dobërdoll Gostivar ( Lugina e Mirë ), Ас- Анима Советувалиште and Rinia Islame Çegran. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Gostivar?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Uluslararası "VİZYON" Üniversitesi - Gostivar-Makedonya A Uluslararası "VİZYON" Üniversitesi - Gostivar-Makedonya
Major Cede Filiposki. No: 1
Gostivar, 1230

Uluslararası VİZYON Üniversitesi Avrupa'ya açılan eğitim merkezidir,Makedonya Cumhuriyeti Anayasasın

HLTI B HLTI
Boulevard Braka Ginovski Nr. 46
Gostivar, 1230

HLTI - High Level Training Institute

Islami Sot C Islami Sot
Balindollska
Gostivar, 1230

Es-Selamu Aleikum - Paqa dhe meshira e Allahut qoft mbi ju.

Dobërdoll Gostivar ( Lugina e Mirë ) D Dobërdoll Gostivar ( Lugina e Mirë )
Doberdoll
Gostivar, 1236

Dobërdoll Gostivar (Lugina e Mire)

Ас- Анима Советувалиште E Ас- Анима Советувалиште
Трајко Јованоски 52
Gostivar, 1230

Едукација за психодијагностика, асертивност, емоционална писменост, автоген тренинг, ран детски разво

Rinia Islame Çegran F Rinia Islame Çegran
Gostivar

RiniaIslameCegran.Ch - Është portal i cili është hapur që t'ua mundësoj njerëzve ta njohin Al

Pozitum G Pozitum
Tode Bogdanovski 64
Gostivar, 1230

CЕОУ „Гостивар“   SHMEK "Gostivar "    BEL"Gostivar" H CЕОУ „Гостивар“ SHMEK "Gostivar " BEL"Gostivar"
Улица Живко Брајкоски бб
Gostivar, 1230

СЕОУ „Гостивар“ SHMEK "Gostivar" BEL "Gostivar"

СОУ ,,Гостивар" I СОУ ,,Гостивар"
Улица Ристо Оџаклиески бб
Gostivar, 1230

ООУ Гоце Делчев Гостивар J ООУ Гоце Делчев Гостивар
Gostivar, 1230

Општинско основно училиште „Гоце Делчев“- Гостивар

Anadolu Üniversitesi Makedonya K Anadolu Üniversitesi Makedonya
İVO LOLA RİBAR NO. 18
Gostivar, 1230

Anadolu Makedonya

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk) L ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk)
Goce Delcev 45 (na Izlez Od Avtobuskata Vo Gostivar)
Gostivar, 1230

ENTER - Foreign Language Center

СОМУ "Гостивар" / SHMKM "Gostivar" / BMSL "Gostivar" M СОМУ "Гостивар" / SHMKM "Gostivar" / BMSL "Gostivar"
Улица Ристо Оџаклиески
Gostivar, 1230

СОМУ"ГОСТИВАР"/SHMKM"GOSTIVAR"/ BMSL"GOSTIVAR" SREDNO MEDICINSKO UCILISTE

OSTU Sredno Tehnicko Uciliste Gostivar N OSTU Sredno Tehnicko Uciliste Gostivar
Ilindenska 164
Gostivar, 1230

OSTU/SHMTK/BTL : KOMPJUTERSKA TEHNIKA I AVTOMATIKA, ELEKTROTEHNIKA I TELEKOMUNIKACII, ARHITEKTURA, M

Auto Shkolla Era-Reli P Auto Shkolla Era-Reli
Braqa Gjinoski Nr. 81
Gostivar, 1230

BËJMË AFTËSIMIN E KANDIDATËVE PËR " B " KATEGORI-------- ВРШИМЕ ОБУКА НА КАНД?

Отворен граѓански универзитет “Гостивар“ - Universitetit i hapur “Gostivar“ Q Отворен граѓански универзитет “Гостивар“ - Universitetit i hapur “Gostivar“
Major Cede Filopovski Bb
Gostivar, 1230

- Центар за Стручно оспособување, - Јазичен центар за д?

Gostivar Belediye Lisesi R Gostivar Belediye Lisesi
Risto Ocaklieski B. B
Gostivar, 1230

Gostivar Belediye Lisesi

Janko Bilbiloski S Janko Bilbiloski
Gostivar, 1230

Xhamia e Fazanerise Gostivar U Xhamia e Fazanerise Gostivar
Fazanerija
Gostivar

Allah

Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar V Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar
Rr. JNA Nr. 371
Gostivar, 1230

Edukim Muzikor

Gradec-Ishak Osmani W Gradec-Ishak Osmani
Gostivar, 1235

biseda.diskutime,komente

Gostivar Belediye Teknik Lisesi Y Gostivar Belediye Teknik Lisesi
Ilindenska 167
Gostivar, 1230

Belediye teknik lisesi "Gostivar" Gostivar

Meslek Lisesi - Kozmetik, Z Meslek Lisesi - Kozmetik,
Gostivar

KIZLAR ICIN ACILMIS BU YENI OKULUMUZDA BU YIL 8 INCI SINIFTA OLANLAR ILK OKULU BITIRDIKTEN SONRA OKU

Kurse në gjuhën Italiane 1 Kurse në gjuhën Italiane
Gostivar, 1230

Kurse dhe Trajnime në gjuhën Italiane: - të gjitha nivelet A1- C2 - përgatitje për çertifikata PLIDA

Deutschesprache Muska 2 Deutschesprache Muska
City Center
Gostivar, 1230

Germanski Jazik ucenje pisuvanje slusanje komunikacija priprema za polaganje vo Goethe I ÖSD Institu

Mbulesa ime 3 Mbulesa ime
Gostivar

Sektori i Femrës Muslimane në Gostivar 4 Sektori i Femrës Muslimane në Gostivar
MUFTINIA E GOSTIVARIT
Gostivar

MUFTINIA E BASHKËSISË FETARE ISLAME - GOSTIVAR Sektori i Femrës Muslimane - Sektor i organizuar n

Xhamia e fshatit Debresh 5 Xhamia e fshatit Debresh
Debresh
Gostivar

Xhamia e fshatit Debresh apo Xhamia e Vjeter.

Меѓународен Поетски Фестивал  Литературни 6 Меѓународен Поетски Фестивал Литературни
БУлица Браќа Ѓиноски бб
Gostivar, 1230

Традиционален меѓународен поетски Фестивал ,,Литературни искри "-Гостивар

Judo Club Cegrani 7 Judo Club Cegrani
Cegran
Gostivar, 1230

EJA 8 EJA
EJA
Gostivar, 1230

Në Qendrën Edukative EJA ofrohen kurse të gjuhëve të huaja për nxënës dhe për të rritur

Xhamia e Fshatit Sërmnovë 9 Xhamia e Fshatit Sërmnovë
Serbinovo
Gostivar, 1239

You are on page 1 of 2
1 2