Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar

Edukim Muzikor

Operating as usual

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 31/03/2024
Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 31/03/2024

Dje, më 30 Mars 2024 SHFKM “ Enver Stafai “ shënoj 33 vjetorin e ekzistimit. Dje ishte ditëlindja e shkollës , ku festuam mrekullisht me një program të begatë nga fëmijët dhe arsimtarët e shkollës sonë. Shumë suksese në vazhdim për të gjithë fëmijët ! ❤️

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 26/12/2023

Foto nga koncerti i festave te fundvitit ne SHFKM “Enver Stafai” Gostivar!! ❤️🫶🏼

Suksese per te gjithe nxenesit 🤍

25/12/2023
Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 20/12/2023

Dje gjithashtu u mbajt edhe ora publike e paraleleve shqiptare . Suksese per femijet e mrekullueshem te shkolles sone ❤️

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 20/12/2023

Dje u mbajt ora publike e paraleleve turke . Disa foto nga atmosfera e koncertit . Suksese ne vitin e ardhshem nxenesve tone te dashur ❤️

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 20/09/2023

🎼❤️

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 23/05/2023

SHFKM “Enver Stafai” Gostivar ju njohton se regjistrimet kanë filluar . Ju mirëpresim !

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 17/05/2023

17.05.2023 🎼

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 31/03/2023

Patronati i SHFKM “Enver Stafai” Gostivar

30.03.2023 🎶❤️

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 02/01/2023

Foto, nga atmosfera e komcertit të festave të fundvititit , në SHFKM “ Enver Stafai” Gostivar .🎉

Fotografii od atmosferata na novogdosniot koncert vo OOMU “ Enver Stafai” Gostivar . 🎉

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 20/12/2022

Dje, gjithashtu u mbajt edhe ora publike e paraleleve turke me një program të begatë artistik me këngë dhe pjesë instrumentale.

Së shpejti do të mbahet edhe koncerti i festave të fundvitit.

Suksese nxënës të dashur 🎶⭐️📚

21 aralik türkçe eğitim bayramı vesilesi ile gerçekleştirilen konserimizden kareler..

Yakında yeni yıl konserimizde görüşmek dilekleriyle…

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 20/12/2022

Dje, në hapësirat e shkollës sonë u mbajt ora publike me paralelet shqipe . ❤️
Së shpejti , do të mbahet edhe koncerti i festave të fundvitit … 🎶

Suksese nxënës të dashur!

12/09/2022

Përshëndetje nxënës të dashur.
Ju njohtojmë që më datë 15 Shtator do jepen dëftesat për vitin shkollor 2021/22. Ju mirëpresim!

Pocituvani ucenici
Ve izvestuvame deka na 15ti Septemvri se dodeluvaat sveditelstvata za ucebnata 2021/22 god. Ve ocekuvame!

Sevgili öğrenciler 15.09.2022 perşembe günü,2021/2022 öğretim yılı için şehadetnameleriniz takdim edilecektir.

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 19/05/2022

Fotografi nga ora publike shqiptare e mbajtur sot, më datë 19.05.2022
Suksese në të ardhmen fëmijëve 🎶❤

19/05/2022

Sot, data 19.05.2021 ora 17.00 do të mbahet ora publike e nxënësve shqiptarë në qendrën I can - në afërsi të objektit të shkollës sonë.
Suksese nxënësve 🎶

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 30/03/2022

Sot, më 30 Mars, SHFKM "Enver Stafai " Gostivar, shënoj 31 vjetorin e ekzistimit -ditën e patronatit të shkollës ku me këtë rast,nxënësit bashkë me arsimtarët përgatitën një koncert të mrekullueshëm me pika pianistike dhe këndim.

Suksese të gjithëve në të ardhmen. 🎶

Deneksa , vo 30 Mart, OOMU “ Enver Stafai” Gostivar , slavi 31 godisnina kako uciliste/denot na patronatot . Po povod patronen den, nastavnicite zaedno so ucenicite podgotvija uspesen koncert so mnogu ubavi tocki na klavir i peenje.

Im posakuvame mnogu uspeh na site ucenici vo idnina. Vi blagodarime 🎶

07/02/2022

Tamara 👏🏻♥️

Rising star 💫

Tamara , vogëlushja 11 vjeçare nga Gostivari, pas shumë sukseseve si këngëtare e re në skenën vendore dhe rajonale, sonte dhe nesër perfaqëson Gostivarin në Festivalin ndërkombëtar “Golden Stars” në Rusi.
Suksese! 🙏
***
Тамара, 11-годишното девојче од Гостивар, по многуте успеси како млада пејачка на локалната и регионалната сцена, вечерва и утре ќе го претставува Гостивар на Меѓународниот фестивал „Golden Stars“ во Русија.
Успех! 🙏
***
11 yaşındaki Gostivarlı kız çocuğu Tamara, yerel ve bölgesel sahnede birçok başarıya imza atmasının ardından, bu akşam ve yarın akşam Rusya’da düzenlenecek olan “Golden Stars” adlı Uluslararası Festivali’nde Gostivar’ı temsil edecektir.
Başarılar! 🙏

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 29/12/2021

Me rastin e festave të fundvitit, SHFKM "Enver Stafai" Gostivar organizoj festë me fëmijët e shkollës të cilët performuan shkëlqyeshëm në instrumentin e pianos dhe në këndim.
Në shenjë mirënjohje të gjithë fëmijëve u ndam nga një dhuratë. Suksese për të gjithë🎶

Po povod, novogodisni praznici , OOMU "Enver Stafai" Gostivar organizirase novogodisen koncert so decata od ucilisteto, koi bea prekrasni na peenje i svirenje na klavir.
Na blagodarnost na site deca im dodelivme po eden podarok. Im posakuvame mnogu uspeh na site deca 🎶

Photos from Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar's post 23/12/2021

Parapergatitje per koncert 🎶

Want your school to be the top-listed School/college in Gostivar?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Website

Address


Rr. JNA Nr. 371
Gostivar
1230
Other Education in Gostivar (show all)
Kurse në gjuhën Italiane Kurse në gjuhën Italiane
Gostivar, 1230

Kurse dhe Trajnime në gjuhën Italiane: - të gjitha nivelet A1- C2 - përgatitje për çertifikata PLIDA

Blerim etemi Blerim etemi
Gostivar

faqe

Gostivar Belediye Teknik Lisesi Gostivar Belediye Teknik Lisesi
Ilindenska 167
Gostivar, 1230

Belediye teknik lisesi "Gostivar" Gostivar

Deutsch Lernen EM Deutsch Lernen EM
Gostivar

Izcuvanje na Germanski jazik vo site nivoa. Priprema na Ispit za vo dvete institucii

Janko Bilbiloski Janko Bilbiloski
Gostivar, 1230

HLTI HLTI
Boulevard Braka Ginovski Nr. 46
Gostivar, 1230

HLTI - High Level Training Institute

Vlll-7 Forin Vlll-7 Forin
Gostivar

<3 Vlll-7 <3

Fenix 2 Gostivar Fenix 2 Gostivar
18 Noemvri Br. 4
Gostivar

ФЕНИКС 2 Гостивар - продавница за продажба и сервис на м

Judo Club Cegrani Judo Club Cegrani
Cegran
Gostivar, 1230

Xhamia e Fshatit Sërmnovë Xhamia e Fshatit Sërmnovë
Serbinovo
Gostivar, 1239