Rinia Islame Çegran

RiniaIslameCegran.Ch - Është portal i cili është hapur që t'ua mundësoj njerëzve ta njohin Al Rinia Islame Çegran!

Mundësuar nga: Unë sakrifikojë jetën time për Islam
E-mail: [email protected], Website: www.RiniaIslameCegran.Com

Operating as usual

25/03/2023

I panjohur në tokë i njohur në qiell.
Ata lënë ushqimin në derë, trokasin dhe largohen.

03/12/2022

"E zemra e nënës së Musait ngeli e zbrazët".
Surja Kasas, 10

Në qoftë se zemra e një nëne ngeli e zbrazët për shkak që e humbi djalin e saj, a thua si është halli i atij që e ka humbur Allahun?!

26/09/2022

Ibën Sirini rrëfen: Thuhej: është mysliman tek .
(Pra, nëse nuk mashtrohet nga paraja, ai është mysliman i vërtetë).

25/03/2022

“Ai që nuk edukohet mbi tokë, Allahu e edukon ndër tokë!”

— Hasen el Basriu

08/12/2021

Në ditët e sodit është rezik të thuash të vërtetën,të mbrosh të drejtën,të mendojsh ndrishe sepse të gjith thuan “lere se e ka lënë mendja”,mbetesh i vetmuar nuk të afron askush sepse shoqrinë ton e ka kapluar injoranca,iteresi i skajshëm,shoqrija e jonë është bër si hienat të gjith vrapojn diçka të shkëpusin,mendojn se me para dhe pasuri do blejn gjithçka ,me paratë mund të blejsh miq, por jo dashuri, me para mund të blejsh punën apo pozicionin , por jo respektin ,me para mund të blejsh gjak, por jo jetë.Sot gjithçka është iteres kan humb vlerat,kan humbur ngjenjat e të qenurit njeri,kries e zgjedhur nga kriuesi.

Want your school to be the top-listed School/college in Gostivar?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Location

Category

Address


Gostivar
Other Education in Gostivar (show all)
Kurse në gjuhën Italiane Kurse në gjuhën Italiane
Gostivar, 1230

Kurse dhe Trajnime në gjuhën Italiane: - të gjitha nivelet A1- C2 - përgatitje për çertifikata PLIDA

Blerim etemi Blerim etemi
Gostivar

faqe

Gostivar Belediye Teknik Lisesi Gostivar Belediye Teknik Lisesi
Ilindenska 167
Gostivar, 1230

Belediye teknik lisesi "Gostivar" Gostivar

Deutsch Lernen EM Deutsch Lernen EM
Gostivar

Izcuvanje na Germanski jazik vo site nivoa. Priprema na Ispit za vo dvete institucii

Janko Bilbiloski Janko Bilbiloski
Gostivar, 1230

HLTI HLTI
Boulevard Braka Ginovski Nr. 46
Gostivar, 1230

HLTI - High Level Training Institute

Vlll-7 Forin Vlll-7 Forin
Gostivar

<3 Vlll-7 <3

Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar
Rr. JNA Nr. 371
Gostivar, 1230

Edukim Muzikor

Fenix 2 Gostivar Fenix 2 Gostivar
18 Noemvri Br. 4
Gostivar

ФЕНИКС 2 Гостивар - продавница за продажба и сервис на м

Judo Club Cegrani Judo Club Cegrani
Cegran
Gostivar, 1230