Gradec-Ishak Osmani

Gradec-Ishak Osmani

biseda.diskutime,komente

Operating as usual

28/06/2023

Gëzuar festa e kurban bajramit,familjar,miq,shok,dashamirë dhe të tjerë.Paqja dhe mëshira e zotit qoftë mbi ju AMIN!

Photos from Gradec-Ishak Osmani's post 29/05/2023

Shpela te Drini Pejë....

Photos from Gradec-Ishak Osmani's post 25/05/2023
28/02/2023
24/02/2023

I have reached 400 followers! Thank you for your continued support. I could not have done it without each of you. 🙏🤗🎉

Blank Quiz 31/10/2022

Kolegë.të.nderuar nese keni mundesi plotsoeni pyetsorin kam nevoje për një studim rasti.Ju faleminderit!

Blank Quiz Pyetësor për mësimdhënës E/I nderuar mësimdhënës-e, para jush është një pyetësor i përbërë prej 7 pyetjeve, përgjigjet e të cilave do të ndihmojnë në hulumtimin tim personal për provimin shtetrorë, që ka të bëjë me:" Kontrollimin dhe vlerësimi i diturive të nxënësve në...

05/12/2021

Urime ditëlindjen e 15 Elsa edhe shumë të tjera të lumtura të dëshiron babi.

Instagram Photos 14/07/2021
29/06/2021

!?

Photos from Gradec-Ishak Osmani's post 10/06/2021

urime Elsa...

12/05/2021

GËZUAR FESTËN E FITER
BAJRAMIT!

17/04/2021

Pushime të
mira të fundjavës!
Agjerim të lehtë.

Want your school to be the top-listed School/college in Gostivar?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Category

Telephone

Website

Address

Gostivar
1235
Other Education in Gostivar (show all)
Kurse në gjuhën Italiane Kurse në gjuhën Italiane
Gostivar, 1230

Kurse dhe Trajnime në gjuhën Italiane: - të gjitha nivelet A1- C2 - përgatitje për çertifikata PLIDA

Blerim etemi Blerim etemi
Gostivar

faqe

Gostivar Belediye Teknik Lisesi Gostivar Belediye Teknik Lisesi
Ilindenska 167
Gostivar, 1230

Belediye teknik lisesi "Gostivar" Gostivar

Deutsch Lernen EM Deutsch Lernen EM
Gostivar

Izcuvanje na Germanski jazik vo site nivoa. Priprema na Ispit za vo dvete institucii

Janko Bilbiloski Janko Bilbiloski
Gostivar, 1230

HLTI HLTI
Boulevard Braka Ginovski Nr. 46
Gostivar, 1230

HLTI - High Level Training Institute

Vlll-7 Forin Vlll-7 Forin
Gostivar

<3 Vlll-7 <3

Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar Shkolla Muzikes ,,Enver Stafai" - Gostivar
Rr. JNA Nr. 371
Gostivar, 1230

Edukim Muzikor

Fenix 2 Gostivar Fenix 2 Gostivar
18 Noemvri Br. 4
Gostivar

ФЕНИКС 2 Гостивар - продавница за продажба и сервис на м

Judo Club Cegrani Judo Club Cegrani
Cegran
Gostivar, 1230