SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar, Elementary School, rr. Pançe Popovski nr. 35, Gostivar.

Operating as usual

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 17/04/2024

Spelling Bee competition

grade V - Arisa Rexhepi
grade VI - Anesa Ejupi
grade VI - Azir Memedi
grade VI - Sherije Esati

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 17/04/2024

Eltam local and regional competition
teacher: Latife Emini-Hasani
Shishko
Miloseska
students: Daria Davidoska - V
Mert Begzati - V
Ronart Hasani - VI
Emir Neziri - VII
Adem Jakupi - VIII
Bledi Shabani - IX

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 11/04/2024

Sot në sheshin e qytetit u bë ndarja e ëmbëlsirave me rastin e festës të Fitër Bajramit nga ana e nxënësve të shkollave fillore, ku moren pjesë edhe nxënësit e klasës 6/6.

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 15/03/2024

Në garat e organizuara nga Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Klubin e Shahut Gostivar morrën pjesë dhe nxënës nga shkolla jonë ku dhe çmimi i parë ishte në duart e njërit nga ata. Aleksandar Avramoski u tregua si më i miri në këtë garë. Urime për Aleksandrin!

***

Во натпреварот организиран од Општина Гостивар во соработка со шаховскиот клуб Гостивар учествуваа и ученици од нашето училиште, и првото место беше во рацето на еден од нив. Александар Аврамоски се покажа како најдобар во овој натпревар. Честитки за Александар!

12/03/2024
Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 12/03/2024

Në shkollën tonë ashtu siç çdo vit edhe këtë vit festuam ditën që i kushtohet punës dhe vlerësimit të figurës së mësuesve.
Përkujtojmë 7 marsin e vitit 1887, ku në Korçë u hap, Mësonjëtorja kombëtare shqipe nën drejtimin e Pandeli Sotirit.

07/03/2024

Gati për festë 🎊

27/02/2024

Drama “Lulja dhe Shega” e realizuar nga nxënësit e klasës së pestë me mësuese Bukurie Selimi. Dramatizimi u ndoq nga prindërit e kësaj klase, udhëheqësisë se shkollës dhe mësimdhënësit.
Ju lumtë, ish*t të mrekullueshëm!

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 09/02/2024

Në datë 02.02.2024, Lidhja e Matematicientëve të Maqedonisë së Veriut organizoi garat komunale të matematikës, ku morën pjesë edhe nxënës nga shkolla fillore “Bashkimi”, pjesëmarrje e cila rezultoi shumë e suksesshme. Nxënësit tanë u kurorëzuan me çmimet që do t’i gjeni në tabelën e radhitjes në vijim.

Ju urojmë shumë suksese në vazhdim!

*****
На ден 02.02.2024 година, Сојуз на математичари на Северна Македонија организираше општински натпревари по математика, на кои учествуваа и ученици од основното училиште „Единство“, учество кое се покажа како многу успешно. Нашите ученици се закитија со наградите што ќе ги најдете во табелата подолу.

Ви посакуваме многу успех во иднина!

31/08/2023

Lajmërim,

Të dashur prindër dhe nxënës!
Pritja solemne e filloristëve do të organizohet ditën e premte 01.09.2023 me fillim në ora 12:00.
Fillim të mbarë filloristë, ju mirëpresim!
**********
Соопштение

Драги родители и ученици!
Свечен прием на првачињата ќе се изврши на 01.09.2023 петок во 12:00 часот.
Среќен почеток првачиња ве очекуваме!
**********
Bildiri

Değerli veliler ve sevgili öğrenciler!
Birinci sınıf öğrencilerinin kabulü 01.09.2023 Cuma günü saat 12' da okulumuzda gerçekleşecektir.
Okul heyeti olarak başarılar dileriz!

🏫📚✏️🎊🎉

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 15/06/2023

Nxënës i gjeneratës 2022/2023
Ученик не генерација 2022/2023

ALTINA HASANI 👩🏻‍🎓
ВИКТОР МАКСИМОСКИ 👨🏻‍🎓


👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓📚💪🏻🎊

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 09/06/2023

Në prag të përfundimit të vitit shkollor komuna e Gostivarit organizoi aktivitete sportive me nxënësit e shkollave fillore. Eventi "Sporti argëtues shkollor" në bashkëpunim me Lidhjen e Sportit Shkollor, kish për qëllim që në kohën e teknologjisë informatike dhe telefonave të mençur, të inkurajohen të rinjtë të merren me aktivitete sportive.

***

Пред завршување на учебната година општина Гостивар организирашесж спортски активности со основците. Настанот „School Fun Sort“ во соработка со Училишната спортска лига, имаше за цел да ги поттикне младите да се занимаваат со спортски активности во ерата на информатичката технологија и паметните телефони.

***

08/06/2023

Sot nga ana e ambasadorit të OSBE-së, Kilijan Vall dhe ministrit të arsimit dhe shkencës Jeton Shaqiri, pranuam grantin për realizimin e aktiviteteve të përbashkëta mësimore dhe jashtëmësimore për nxënës të përkatësive të ndryshme etnike.

Shkolla jonë si një nga katërmbëdhjetë shkolla fitoi këtë grant për realizimin e aktiviteteve të përbashkëta mësimore dhe jashtëmësimore për nxënës të përkatësive të ndryshme etnike, të cilët mësimin e ndjekin në gjuhë të ndryshme mësimore.

Qëllimi i aktiviteteve ishte përforcimi i bashkëpunimit dhe besimit mes të rinjve, ndërsa mjetet financiare për realizimin e tyre sigurohen përmes projektit “ Ndërtojmë ura të reja”, i cili u njoftua në fillim të vitit nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Misioni i OSBE-së në Shkup.

******

Денеска од страна на амбасадорот на ОБСЕ, Килијан Вал и министерот за образование и наука ни беше доделен грант за спроведување на заеднички наставни и воннаставни активности на ученици со различно етничко потекло.

Нашето училиште како една од четиринаесет училишта доби грант за спроведување на заеднички наставни и воннаставни активности на ученици од различно етничко потекло, кои следат настава на различни наставни јазици.

Целта на активностите е јакнење на соработката и довербата помеѓу младите, а финансиските средства за нивна реализација се обезбедени преку проектот „Градиме нови мостови“ кој беше најавен на почетокот на годинава од страна на Министерството за образование и наука и Мисијата на ОБСЕ во Скопје.

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 04/06/2023

Në datë 02.06.2023 nxënësit e klasave të treta ishin në vizitë në biblioteken e qytetit. Atje nga personeli u njoftuan me procedurën e huazimit dhe regjistrimit të librave, me rënditjen e librave, me titujt e librave për fëmijë etj.
Në fund nxënësit u shërbyen me nga një ëmbëlsirë dhe nga një libër falas si dhuratë.
Nxënësit po ashtu e vizituan edhe sallën e ekspozitave. Si dhe aktorja Vjollca Baftiu Zylbehari u shpjegoi se si mund të bëhet aktrimi dhe recitimi i poezive në mënyrë profesionale. Në shenjë mirnjohëje nxënësive u dhuroi nga një balonë.
Nxënësit u ndanë shumë të kënaqur ku në fund kënduan një këngë kushtuar femijeve.
Birshen Bajrami
Xhemile Nuredin Nuredini
Enesa Ibraimi Mahmudi

01/06/2023

Happy World Children’s Day 👧🏻👦🏻
Gëzuar ditën ndërkombëtare të fëmijëve 👧🏻👦🏻
Честит меѓународен ден на децата 👧🏻👦🏻
Dünya Çocuk Günü kutlu olsun 👧🏻👦🏻

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 01/06/2023

Happy World Children’s Day 👧🏻👦🏻
Gëzuar ditën ndërkombëtare të fëmijëve 👧🏻👦🏻
Честит меѓународен ден на децата 👧🏻👦🏻
Dünya Çocuk Günü kutlu olsun 👧🏻👦🏻

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 29/05/2023

Dita e hapur e arsimit qytetar 📚

* * * * *
Отворен ден на граѓанското образование 📚

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 27/05/2023

Nxënësit e klasës të pestë në gjuhën mësimore turke mbajtën shfaqje përfundimtare. Të gjithë nxënësve ju urojmë shumë sukses në shkollën e re 🎉
****
Учениците од петто одделение на Турски наставен јазик одржаа финална приредба. Им честитаме и им посакуваме многу успех во новото училиште🎉
****
Beşinci sınıf Türk öğrencileri mezuniyet töreni düzenledi....Tüm ögrencileri tebrik ediyor yeni okullarında başarılar dileriz🎉

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 26/05/2023

Në datë 28.04.2023 shkolla jonë mori pjesë në garat komunale në Gjuhën Shqipe, të organizuara nga komuna e Gostivarit të cilat u mbajtën në SHFK "Përparimi" - f.Çegran.
Nxënësit tonë të klasës së VIll-të i siguruan të tre vendet e para dhe atë:
1. AMRA SEFERI
2. SUELA AZIZI
3. ESRA NEZIRI
Ndërsa nxënësja e klasës së VII-të fitoi vendin e dytë:
ZAIDE ZENDELI
Falemenderim të veçantë dhe për mentorin e tyre prof.Imërli Mustafi!
Nxënës të dashur, sukseset ju ndjekshin në çdo hap të jetës tuaj!

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 06/05/2023

Reagim!
Apelojmë ndaj të gjithë qytetarëve të komunës të Gostivarit të cilët jetojnë në rrethin ku gjindet SHFK "Bashkimi" që të kenë kujdes dhe mos të hedhin mbeturina për rreth objektit shkollor. Të kemi parasysh se është objekt ku për çdo ditë i kemi fëmijët tanë, shëndeti dhe siguria e tyre janë primare.
Të gjithë veprimet e tilla do të denoncohen në organet kompetente!
****
Реакција!
Апелираме до сите граѓани на општина Гостивар кои живеат во населбата каде што се наоѓа ООУ „Единство“ да внимаваат и да не фрлаат ѓубре околу училишната зграда. Имајќи во предвид дека тоа е објект каде што секојдневно ги имаме нашите деца, нивното здравје и безбедност се примарни.
Сите вакви дејствија ќе бидат пријавени до надлежните органи!
******

10/04/2023

Në datë 08.04.2023 në Gostivar u mbajtën garat rajonale ELTAM - Maqedoni në gjuhën angleze.
Nxënësi jonë Ronart Hasani bashkë me mentorin e tij Latife Emini-Hasani fitoi vendin e tretë dhe fitoi të drejtën për të vazhduar në garat republikane.
Urojmë që i njejti sukses ta ndjek Ronartin edhe në garat republikane!
******
На ден 08.04.2023 во Гостивар се одржаа регионален натпревар по англиски јазик - ЕЛТАМ МК
Нашиот ученик Ронарт Хасани заедно со неговиот ментор Латифе Емини Хасани освоија трето место и се пласираа во државниот натпревар.
Посакуваме истиот успех да го постигне Ронарт и во државниот натпревар.


Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 22/03/2023

Me rastin e ditës së Ekologjisë, në Shkollën e Mesme Tekinke u mbajt eventi qendror i organizuar nga Komuna e Gostivarit ku shkollat fillore dhe të mesme të komunës së Gostivarit morën pjesë duke prezantuar projekte të ndryshme.
Shkolla jonë mori pjesë në sfilatën e modës me veshje të punuara nga materiale ricikluese dhe fitoi vendin e parë 🥇🏆
*****
По повод денот на Екологијата, во Средното Техничко Училиште се одржа главниот настан организиран од Општина Гостивар каде основните и средните училишта од општината Гостивар учествуваа со презентации од разни пројекти.
Нашето училиште учествуваше во модната ревиа со алишта изработени со рециклирани материјали и освои прво место 🥇🏆

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 21/03/2023

Aksion ekologjik në oborrin e shkollës sonë, në të cilën morën pjesë nxënës vullnetarë nga të gjitha klasat dhe përfaqësues nga Komuna e Gostivarit - Општина Гостивар ku kryetari i komunës z.Arben Taravari së bashku me kryetarin e këshillit komunal z.Valbon Limani mbollën fidane të reja.
Të ndërgjegjësojmë publikun për ruajtjen e mjedisit jetësor dhe të jemi shembull për të gjithë 👏👏

****
Еколошка акција во кругот на нашето училиште, на која доброволно се пријавија ученици од сите класови и представници од Komuna e Gostivarit - Општина Гостивар, каде градоначалникот на општината г.Арбен Таравари заедно со председателот на општинскиот совет г.Валбон Лимани засадија нови садници.
Да ја подигнеме јавната свест за чување на околината и да бидеме пример за сите 👏👏

Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 15/03/2023

Proud with our students 🏆Photos from SHFK "Bashkimi" Gostivar - ООУ "Единство" Гостивар - "Birlik" BIO Gostivar's post 07/03/2023

Me rastin e festës së 7 Marsit në komunën tonë u organizua turnir në volejboll me mësimdhënësit e shkollave fillore dhe të mesme të qytetit. Ekipi i shkollës tonë fitoi vendin e 3-të 🤾‍♂️🤾‍♀️🏐🏆🥉
****
По повод празникот 7 Март во нашата општина се организираше турнир во одбојка со наставниците на основните и средните училишта во градот. Екипот на нашето училиште освои трето место 🤾‍♂️🤾‍♀️🏐🏆🥉
Berat Jakupi
Трајче Богданоски
Petar Ristoski
Goce Jovicoski

30/12/2022

Sot përfundoi gjysëmvjetori i parë i këtij viti shkollor.
Nxënës të dashur,
Ju urojmë nga thellësia e zemrës për të shkruar dhe thurur kujtime lumturie, dashurie dhe respekti.
Për të fituar njohuri dhe suksese që do të jenë udhërrëfyesi juaj gjatë gjithë jetës.
Për të përhapur dashurinë rreth jush, me sinqeritet.
Për të ndarë fjalë të bukura me të gjithë.
Të konkuroni midis veti per dituri, vepra të mira dhe sjellje të mirë.
Për të pranuar ata që janë të ndryshëm si të barabartë me ju.
Të dini se prindërit tuaj japin gjithcka nga vetja dhe gjithmonë bëjnë më të mirën për ju.
Jini të kënaqur me atë që keni dhe ajo që keni t'ju bëjë të lumtur.
Qofshi të shëndetshëm dhe me jetë!
Gëzuar Festat dhe mirë u takofshim gjysëmvjetorin e dytë!

* * * * *
Денеска заврши првото полугодије од ова учебна година.
Драги ученици,
Од срце ви посакуваме да пишувате и нижете спомени на среќа, љубов и почитување.
Да нижите знаења и успеси кои ќе ви бидат водилка во целиот живот.
Да ширите љубов околу себе, несебично и искрено.
Да делите убав збор секому.
Да се натпреварувате во знаења, добри дела и убаво однесување.
Да ги прифаќате различните како еднакви на вас.
Да знаете дека вашите родители секогаш даваат се од себе за ваше добро.
Да бидете задоволни од она што го имате и тоа да ве прави среќни.
Да сте здрави и живи !
Среќни празници и догледање до второто полугодие!

26/12/2022

Me datë 27.12.2022 me fillim në ora 11:00 në hapësirat e shkollës tonë "BASHKIMI" ju ftojmë të merrni pjesë në tregun tonë, nxënësit ju presin me buzëqeshje dhe ju urojnë një vit të ri 2023 të lumtur dhe të suksesshëm.
🎄🎄🎄🎄🎄
На ден 27.12.2022 со почеток од 11:00 во просториите на нашето училиште "ЕДИНСТВО" ве покануваме да учествувате на нашиот базар. Учениците ве очекуваат со насмевки и ви посакуваат среќна и успешна 2023 година.
🎄🎄🎄🎄🎄
27.12.2022 'de "BIRLIK" ilkokulunda sizleri çarsimiza katilmaya davet ediyoruz. Ogrenciler sizi gülümseyerek bekliyor ve size mutlu ve basaril bir 2023 diliyor.

Photos from Stevo Pendarovski's post 03/11/2022

Me përpjekje të përbashkëta, për ndryshime pozitive 😊
Со заеднички напори, за позитивни промени 😊
Stevo Pendarovski

Want your school to be the top-listed School/college in Gostivar?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Location

Website

Address

Rr. Pançe Popovski Nr. 35
Gostivar
Other Elementary Schools in Gostivar (show all)
ООУ Гоце Делчев Гостивар ООУ Гоце Делчев Гостивар
Gostivar, 1230

Општинско основно училиште „Гоце Делчев“- Гостивар