ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk)

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk)

ENTER - Foreign Language Center

ЕНТЕР - Центар за Странски Јазици

Центарот за странски јазици - Ентер започна со работа во септември 2011 г. На овој ден градот Гостивар доби едно вистинско освежување во областа на образованието, доби вистински центар за странски јазици. Ентер со новитетите, технологијата во образованието, најдобрите светски учебници и квалитетната настава не само што влезе во рангот на најдобри центри за стран

Operating as usual

11/10/2023

Ve izvestuvame deka po povod drzavniot praznik 11-ti Oktomvri, nema da drzime kursevi po angliski jazik.
Ubav praznicen den

02/10/2023

START

02/10/2023

BACK TO SCHOOL!
Со Нови Сили За Нови Знаења!
Денес започнавме со курсевите по Англиски Јазик во Ентер - Гостивар.
Наставата во Ентер е интерактивна. Со најсовремени средства, методи и техники преку мултимедијални презентации, со најнови соодветни странски книги преку игри, песни, вежби, дружба, пријатна атмосфера се добиваат највисоки резултати.
Имаме групи за сите возрасти...

За дополнителни информации: 075/329-369

24/09/2023

УШТЕ НЕКОЛКУ ДЕНА ПОЧНУВАМЕ!
СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ПРВАЧИЊА!
ВИСТИНСКА ВОЗРАСТ ЗА ПОЧЕТОК НА КУРС ПО АНГЛИСКИ
Курс по англиски јазик специјализиран за првачиња.
Преку игри, песни, забава, боење, цртање... учиме и другаруваме...
Различно од училиште, различно од игротека...различно од се... Повелете, видете и уверете се...
ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk) ENTER - Foreign Language Center

10/09/2023

У П И С И Т Е З А П О Ч Н А А
НАЈДОБРИТЕ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ
- Преку песни, игри, забава, дружба...
- Со најсовремени методи и техники преку интерактивна настава
- Презентирано од стручен кадар со најновите и најдобрите учебници

ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk) ENTER - Foreign Language Center

08/09/2023

НАУЧИ АНГЛИСКИ ПРЕКУ НАЈСОВРЕМЕНА ИНТЕРАКТИВНА НАСТАВА

ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

07/09/2023

SO ENTER POBLISKU DO SVETOT!

Ne zaboravaj deka najzboruvaniot stranski jazik e angliskiot!
Nauči angliski i bidi poblisku do svetot.
Nauči angliski preku najsovremena interaktivna nastava.

UČI VO ENTER - Gostivar 075/329-369

06/09/2023

УЧЕТЕ АНГЛИСКИ СО НАЈДОБРИТЕ УЧЕБНИЦИ...

НИЕ РАБОТИМЕ СО ЕДНИ ОД НАЈДОБРИТЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ УЧЕБНИЦИ КОНСТРУИРАНИ СПОРЕД ВОЗРАСТА.
Во комбинација со книгите се користи специјален софтвер за полесно совладување на материјалот преку интерактивна настава.

НАУЧИ АНГЛИСКИ!
ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

06/09/2023

НАЈДОБРИТЕ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ... ЕНТЕР
- Преку песни, игри, забава, дружба...
- Со најсовремени методи и техники преку интерактивна настава
- Презентирано од стручен кадар со најновите и најдобрите учебници

ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

05/09/2023

НАУЧИ АНГЛИСКИ ПРЕКУ НАЈСОВРЕМЕНА ИНТЕРАКТИВНА НАСТАВА!

ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

05/09/2023

РОДИТЕЛИ
Секогаш направете вистински избор кога се работи за вашето дете.
Информирајте се, направете споредба, па одлучете.

Повелете на една презентација за да ги разрешите дилемите за НАЈДОБАР ИЗБОР ЗА КУРС ПО АНГЛИСКИ:
- Современа Предавална
- Интерактивна Настава
- Најдобри Учебници
- Стручен Кадар
Закажете термин на 075/329-369

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk) ENTER - Foreign Language Center

04/09/2023

У П И С И Т Е З А П О Ч Н А А
НАЈДОБРИТЕ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ
- Преку песни, игри, забава, дружба...
- Со најсовремени методи и техники преку интерактивна настава
- Презентирано од стручен кадар со најновите и најдобрите учебници
ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

03/09/2023

СПЕЦИЈАЛИЗИРАНИ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ПРВАЧИЊА!
ВИСТИНСКА ВОЗРАСТ ЗА ПОЧЕТОК НА КУРС ПО АНГЛИСКИ

Курс по англиски јазик специјализиран за првачиња.
Преку игри, песни, забава, боење, цртање... учиме и другаруваме...
Различно од училиште, различно од игротека...различно од се... Повелете, видете и уверете се...
ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk) ENTER - Foreign Language Center

03/09/2023

НА КОЈА ВОЗРАСТ ДА СЕ ЗАПОЧНЕ КУРС ПО АНГЛИСКИ?

Едно од најпоставуваните прашања и најголемата дилема кај родителите е колку години треба да има нивното дете за да започне курс по англиски јазик, која е минималната возраст и кога е најефикасно?

Нашето истражување, искуство и став во врска со ова прашање е следен....
Помалите дечиња секогаш се поамбициозни, позаинтересирани а и многу побрзо учат... Според нас што помалечки тоа подобро! Но во врска со возраста треба да се води сметка дали курсот е прилагоден за возраста на детето. Тука пред се треба да се води сметка предавалната, предавањата, другарчињата и користената литература да е соодветна за возраста на вашето дете. Не може прваче да учи со книги пр.за 3-то одд бидејќи првачето нема учено букви, а и темите кај различни возрасти е различна. Разликата меѓу праваче и третаче е многу поголема од разликата меѓу средношколец од 1-ва и 3-та година, па затоа најдобро е да се учи со свои врсничиња. Тука има уште многу фактори.....

Нашите Ентер предавални се адаптирана за минимална возраст од 6 год., или за првачиња. Помагалата, програмата и учебниците се соодветни за дечиња од 6 год па нагоре...

Повелете во нашиот центар заедно со вашето дете на една презентација за да видите што претставува курс по англиски јазик и да ви исчезне дилемата кога и каде да се започне со курс по англиски јазик.
Благодариме!

ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk) ENTER - Foreign Language Center

27/08/2023

ЕНТЕР - Гостивар
ИМА ПОТРЕБА ОД ПРОФЕСОР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

ЕНТЕР - Гостивар има потреба од дополнителен професор за курсеви по англиски јазик со скратено работно време или дополнителна работа.

инфо:
070/345-668
[email protected]
www.facebook.com/UciVoENTER

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk) ENTER - Foreign Language Center

20/08/2023

СЕКАДЕ ЌЕ ВЕ РАЗБЕРАТ НА АНГЛИСКИ!

Курсеви по Англиски јазик за деца и возрасни преку ИНТЕРАКТИВНА НАСТАВА
ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

19/08/2023

ЕНТЕР СПАСИТЕЛ!

Ќе одите на одмор во Турција, Грција или Шпанија?
Не ви треба чадор, крема, ниту мускули!
ВАМ ВИ ТРЕБА АНГЛИСКИ!

НАУЧИ АНГЛИСКИ!
ЕНТЕР-Гостивар - ВАШ СПАСИТЕЛ ЗА ДОБАР ОДМОР!

Photos from ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk)'s post 15/08/2023
27/03/2023

ENTER - Nauci Angliski
Najsovremena interaktivna nastava za mali i golemi
075/329369

08/03/2023
Dodeluvanje na Sertifikati  za Kursevi za Osnovci i Mini Priredba 20/10/2022

Da se potsetime na edna odlicna prupa od 2012g.
Bea super decki....
Pozdrav

ENTER - Dodeluvanje na Sertifikati i Mini Priredba
Za Kursevi po Angliski Jazik za Osnovci
Fairyland 3

14/10/2022

Vo tek se upisi za INTENZIVEN KURS PO ANGLISKI JAZIK ZA VOZRASNI
nivo: Pre-Intermediate B1 (nivo vo koe kandidatite imaat osnovno poznavanje na angliskiot jazik, no imaat potreba od poveke komunikacija i gramatika...

Kursot ke trae 4 meseci i toa 2 pati nedelno x 90minuti (30-32 chasa)

Kandidatite pravat test za vlez vo nivo, a terminite se vecherni i se dogovaraat zaednicki

Poveke informacii na 075/329-369

NAUCETE ANGLISKI - Podobro Nekogas Otkolku Nikogas!

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk) ENTER - Foreign Language Center

14/10/2022

УСПЕШНИТЕ ЗБОРУВААТ АНГЛИСКИ!

Избери ЕНТЕР-Гостивар и Научи Англиски!

инфо: 075/329-369

03/10/2022

BACK TO SCHOOL!
Со Нови Сили За Нови Знаења!
Денес започнавме со курсевите по Англиски Јазик во Ентер - Гостивар.
Наставата во Ентер е интерактивна. Со најсовремени средства, методи и техники преку мултимедијални презентации, со најнови соодветни странски книги преку игри, песни, вежби, дружба, пријатна атмосфера се добиваат највисоки резултати.
Имаме групи за сите возрасти...
За дополнителни информации: 075/329-369

18/09/2022

Kursevi po Angliski Jazik so Najsovremena Interaktivna Nastava

ENTER - Gostivar
075/329-369

08/09/2022

СЕКАДЕ ЌЕ ВЕ РАЗБЕРАТ НА АНГЛИСКИ!
Курсеви по Англиски јазик за деца и возрасни преку ИНТЕРАКТИВНА НАСТАВА
ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

08/09/2022

РОДИТЕЛИ
Секогаш направете вистински избор кога се работи за вашето дете.
Информирајте се, направете споредба, па одлучете.
Повелете на една презентација за да ги разрешите дилемите за НАЈДОБАР ИЗБОР ЗА КУРС ПО АНГЛИСКИ:
- Современа Предавална
- Интерактивна Настава
- Најдобри Учебници
- Стручен Кадар
Закажете термин на 075/329-369

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk) ENTER - Foreign Language Center

06/09/2022

НАЈДОБРИТЕ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ... ЕНТЕР
- Преку песни, игри, забава, дружба...
- Со најсовремени методи и техники преку интерактивна настава
- Презентирано од стручен кадар со најновите и најдобрите учебници

ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

ENTER-Centar za Stranski Jazici (www.UciVoENTER.com.mk) ENTER - Foreign Language Center

06/09/2022

УЧЕТЕ АНГЛИСКИ СО НАЈДОБРИТЕ УЧЕБНИЦИ...

НИЕ РАБОТИМЕ СО ЕДНИ ОД НАЈДОБРИТЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ УЧЕБНИЦИ КОНСТРУИРАНИ СПОРЕД ВОЗРАСТА.
Во комбинација со книгите се користи специјален софтвер за полесно совладување на материјалот преку интерактивна настава.
НАУЧИ АНГЛИСКИ!
ЕНТЕР - Гостивар 075/329-369

Want your school to be the top-listed School/college in Gostivar?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

START
ЕНТЕР СПАСИТЕЛ!Ќе одите на одмор во Турција, Грција или Шпанија?Не ви треба чадор, крема, ниту мускули!ВАМ ВИ ТРЕБА АНГЛ...
HAPPY NEW YEAR 2020!
Veligdenski Igri - ENTER
Veligdenski Igri - Enter 2019
Veligdenski Igri - Enter 2019
ЕНТЕР НОВОГОДИШНО ТРКАЛО 2019
ЕНТЕР - Центар за странски јазици
ЕНТЕР - Центар за странски јазици

Location

Category

Telephone

Address


Goce Delcev 45 (na Izlez Od Avtobuskata Vo Gostivar)
Gostivar
1230
Other Language schools in Gostivar (show all)
Deutschesprache Muska Deutschesprache Muska
City Center
Gostivar, 1230

Germanski Jazik ucenje pisuvanje slusanje komunikacija priprema za polaganje vo Goethe I ÖSD Institu

Отворен граѓански универзитет “Гостивар“ - Universitetit i hapur “Gostivar“ Отворен граѓански универзитет “Гостивар“ - Universitetit i hapur “Gostivar“
Major Cede Filopovski Bb
Gostivar, 1230

- Центар за Стручно оспособување, - Јазичен центар за д?