Schools & colleges in Veles - Page 1

Find schools & colleges in Veles. Listings include Hoxhë Nesim Demiri, Центар за стимулација, раст и развој „Старс“, SkillUp Academy, ССОУ „Димитрија Чуповски“ - Велес, Оуд Лазар Лазаревски Велес and ООУ „Васил Главинов“-Велес. Click on each in the list below the map for more information.

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?
Click here to claim your Sponsored Listing.
Hoxhë Nesim Demiri A Hoxhë Nesim Demiri
Xhamija/Fazil Ahmed Pasha/Veles
Veles, 1400

Faqe Zyrtare

Центар за стимулација, раст и развој „Старс“ B Центар за стимулација, раст и развој „Старс“
Goce Delchev Br. 22/7
Veles, 1400

Прв приватен центар во регионот. Индивидуални дефектолошки, логопедски и неурофидбек третмани.

SkillUp Academy C SkillUp Academy
Костурска бр. 5
Veles

Програмирај ја својата иднина💻🌐 Академија за програмирање за деца и тинејџери

ССОУ „Димитрија Чуповски“ - Велес D ССОУ „Димитрија Чуповски“ - Велес
Благој Ѓорев Бб
Veles, 1400

Официјална фејсбук страна на ССОУ „Димитрија Чуповски“ Велес

Оуд Лазар Лазаревски Велес E Оуд Лазар Лазаревски Велес
Ulica D-r. Hristo Tatarchev Br. 3
Veles, 1400

ООУ „Васил Главинов“-Велес F ООУ „Васил Главинов“-Велес
Никола Карев бр. 2
Veles, 1400

ООУ „Васил Главинов“-Велес ул. „Никола Карев“ бр.2

ABC Academy G ABC Academy
Alekso Demnievski Bauman 3
Veles, 1400

Едукативен центар за јазици

Instruktor Jove Dimovski H Instruktor Jove Dimovski
Улица Солунска 23
Veles, 1400

обука за возачи

ООУ „Блаже Конески“ - Велес I ООУ „Блаже Конески“ - Велес
Љубљанска бр. 1
Veles, 1400

Инклузивно, интегрирано и конкурентно училиште насочено кон ученикот

ООУ ,,Рајко Жинзифов" - Г. Оризари, Велес J ООУ ,,Рајко Жинзифов" - Г. Оризари, Велес
Улица Сараевкса бб. с. Горно Оризари
Veles

Официјална страна на основното училиште ,,Рајко Жинзиф

Alphabet - Deutsch K Alphabet - Deutsch
Nikola Orovcanec 13-1/2
Veles, 1400

Училиштето за германски јазик АЛФАБЕТ нуди беспрекорн

English Club - Училиште за Странски Јазици L English Club - Училиште за Странски Јазици
Ulica Sefki Sali 12
Veles

Научете течно да комуницирате и беспрекорно да го разб

Helen Doron English - Veles M Helen Doron English - Veles
Mirka Ginova 31
Veles, 1400

�Иновативна програма по Хелен Дорон методот за деца о?

Malac Genijalac Veles N Malac Genijalac Veles
Hristo Tatarcev 2/1/2
Veles, 1400VELES

Училиштето Малац Генијалац (Malac Genijalac) во својата наста?

Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес O Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес
Blagoj Gjorev 40
Veles, 1400

Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес

Edukido Veles P Edukido Veles
Шефки Сали 1A
Veles, 1400

EDUKIDO e уникатна едукативна програма за деца од 3 до 12 години , со LEGO® коцки

Чекор во вера - cekorvovera.com - Step in faith Q Чекор во вера - cekorvovera.com - Step in faith
Belgradska
Veles, 1400

CekorVoVera.com е интернет портал за изградување во вера, споделување на Радосната Вест и за поврзување со секој член од Христовото тело.

Veles Niz Minatoto R Veles Niz Minatoto
Veles, 1400

Од Кал да си, од Велес да си! 1 4 0 0

Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri S Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri
Шефки Сале бр. 1
Veles, 1400

МATRIX - School of foreign languages is your Passport to the World!

ССОУ „Коле Неделковски" Велес T ССОУ „Коле Неделковски" Велес
Veles

ССОУ Коле Неделковски Велес

Технолошко-технички факултет Велес U Технолошко-технички факултет Велес
Петре Прличков 42
Veles

Технолошко - технички факултет Велес со дисперзирани с

Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm V Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm
Jabollçishtë I Epërm
Veles, 1413

Defektolog Marija- Veles W Defektolog Marija- Veles
Veles, 1400

Special education and rehabilitation

SMART KIDS X SMART KIDS
Blagoj Gjorev 61/2/1
Veles, 1400

Место за едукација и изучување на странски јазици за с?

Learn English with Angela Y Learn English with Angela
Veles

Приватни индивидуални часови по англиски јазик. За дод

PRIMA Language Academy Z PRIMA Language Academy
Veles, 1400

PRIMA e онлајн академија за изучување на странски јазици. Учете удобно од секоја страна од светот.

Приватни часови по германски,англиски и италијански јазик 1 Приватни часови по германски,англиски и италијански јазик
Veles, 1400

Одржувам приватни часови по германски, англиски и итал

Inova 2 Inova
Петре Алчев 1
Veles, 1400

Центар за англиски јазик за возрасни

Matematika _elektrotehnika_on line 4 Matematika _elektrotehnika_on line
Село кумарино
Veles, 1400

Скрипти по Математика за основци, средношколци и за ст?

Erasmus +: Health and modern sports   OОУ,,Васил Главинов"-Велес 5 Erasmus +: Health and modern sports OОУ,,Васил Главинов"-Велес
Nikola Karev Br. 1
Veles, 1400

Five partner schools from Poland, Spain, Macedonia, the Netherlands and Portugal want to show childr

Schools Challenge for Forensic Science 6 Schools Challenge for Forensic Science
Veles, 1400

KA229 Exchange of Good Practices Participating organizations: Szkola Podstawowa nr 9 Kolobrzeg, Poland; SOU "Gimnazija Koco Racin" - Veles, Macedonia; AGRUPAMENTO DE ESCOLAS DE BARCELOS, Portugal; IES TEROR, Spain; I.T.I.S."PANELLA-VALLAURI, Italy

Let your ideas BLOOM 8 Let your ideas BLOOM
8ми Март
Veles, 1400

Chem-Shift 9 Chem-Shift
Veles, 1400

UPSHIFT MK 2020

You are on page 1 of 2
1 2