Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm

Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm, Education, Jabollçishtë i Epërm, Veles.

Operating as usual

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 28/11/2022

Kjo ditë na përkujton fatet e kombit shqiptar gjatë historisë dhe rrugën e përshkuar gjatë viteve e shekujve që me përkushtim e bindje të parët tanë punuan dhe flijuan gjithçka, madje edhe jetën, për vlerat e patjetërsueshme që simbolizon Flamuri Kuq e Zi.
Përkujtomë të gjithë ata burra që sakrifikuan dhe flijuan gjithçka për këtë tokë e këtë flamur.
28 nëntori është simboli i bashkimit, unitetit, krenarisë, qëndresës dhe vendosmërisë së popullit shqiptarë dhe dita më e ndritshme në historinë tonë. Andaj, kjo ditë na sjell gëzim e krenari por edhe na mban gjallë përgjegjësinë për të qenë një popull model në botë për sukses, punë, mirëqënie, drejtësi dhe mirëkuptim.
Dita e Flamurit, nuk duhet të kuptohet si ditë e zakonshme feste, por një pikënisje për një të ardhme të ndritur për gjithë ne.
Të përkujtojmë sakrificën e të parëve tanë dhe të kuptojmë se ndryshimi i vërtetë fillon prej vetvetes sonë.

Urime 28 Nëntori, Dita e Flamurit Kombëtar!

Me respekt,Drejtori i SHF"Liria"Jabollçishti i Epërme
Jusuf Jashari!

22/11/2022

Unifikimi i alfabetit të gjuhës shqipe, vulosë bashkimin shpirtëror dhe kulturor të shqiptarëve kudo që jetojnë në gjithë botën.
Andaj, në këtë ditë të madhe për historinë dhe kulturën kombëtare shqiptare, të refletkojmë të gjithë në drejtim të avancimit të vlerave tona të përbashkëta.

Urime Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe!

31/08/2022

Njoftim për fillimin e vitit të ri shkollor 2022—2023
Të dashur nxënës,
Shumë te respektuar Prind...
Kemi nderin të ju njoftojmë se tashmë kemi bërë të gjitha përgatitjet e duhura, për një fillim të mbarë të vitit të ri shkollor 2022—2023.
Procesi mësimor në shkollën tonë, do të zhvillohet si në vijim:
– ParaDreke (Grupi lendor nga klasa e VI-IX ) mësimi do të fillojë prej orës 07:30-12:55,minuta
– PasDreke (Grupi Klasor ) mësimi do të fillojë prej orës 13:30-18:55 minuta,
Në ditën e parë të mësimit, nxënësit do të njoftohen me orarin mësimor, me orarin e ziles, si dhe me rendin shtëpiak të shkollës.
Menaxhmenti i shkollës, së bashku me tërë personelin arsimor, uron të gjithë nxënësit për vitin e ri shkollor dhe kërkon gjithashtu bashkëpunimin e prindërve për të kontribuuar në respektimin e rendit shtëpiak nga nxënësit.
Personeli i shkollës mbetet i përkushtuar në krijimin e një ambienti të përshtatshëm e me një klimë tejet pozitive që, pa dyshim, çon në efektivitetin e mësimdhënies dhe të mësimnxënies.
Urime për vitin e ri shkollor!
Shëndet, fat e shumë suksese!
ShfLiria Jabollcishte

31/01/2022

LAJMËRIM!

Ju njoftojmë se mësimi për gjysmëvjetorin e dytë 2021/22 fillon nesër, e Martë (1 shkurt).

Nxënësit e klasave të larta fillojnë me mësim në ora 07:30,

Ndërsa, mësimi për klasat e ulëta në ora 13:00, me prezencë fizike sipas protokoleve të parapara pandemike.

Me respekt,

22/11/2021

Dita e Alfabetit është njëra prej ditëve më të rëndësishme për kombin shqiptar kudo që janë, prandaj shpresojmë që kjo ditë të jetë ditë e bashkimit, përkujtimit dhe nxitjes për dituri, zhvillim dhe avansim të gjithëmbarshëm kombëtar.
Urime për të gjithë shqiptarët!

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 02/11/2020

Ç'ështja me nxehmje (ngrohje) në SHFK"Liria" sot nga stafi drejtues mori zgjjidhjen e duhur,krahes planit A të funksion edhe plani B sipas situates...krahes me radiator/parno edhe me kaftor...me arsye që organizimin dhe realizimi i mësimit të zhvillohet pa pëngesa...!

29/10/2020

MASH-i dhe MF ju përgjigjen pozitivisht kerkesave të planifikuar të SHFK"Liria"për DHENJE PELQIME TË RI për 3,5 vendet punë.Mirënjohje dhe falenderime për të gjithë institucionet përkatse.Vlersojm lartë si staff drejtues i shkollês menyrën e kumunikimit dhe reflektimit si dhe përkrahjen e bashkpunimin konstruktiv e mirkuptimin nga themelusi e MASH-i.Pas ndertimit të objektit të ri,suksese po vazhdojn edhe në rritjen e strukturen kadrovike,na prifte e mbara!

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 01/10/2020

Të dashur nxënës dhe shumë të respektuar prinder! Kam nderin që sot , në cilësinë e Pedagogut të shkollës fillorë ,,Liria,, komuna Çashkë, të ju uroj vitin e ri shkollor 2020/2021, më dëshirën që ky vit shkollor, të shërbej si nxitje për të vazhduar rrugën tonë të përbashkët për një ardhme të ndritur. Sot në veçanti dua të ju uroj suksese fatosave të cilët për here të pare do ulën në bankat shkollore, me shpresën që ata të vazhdojnë rrugëtimin drejtë diturisë së pafundme, pasi që ardhmëria e këtij vendi është e varur pikërisht nga ta.
Gjatë këtij viti shkollor ju uroj të gjithë nxënësve tanë që të vazhdojnë përkushtimin me një vëmendje të veçantë për formimin, edukimin dhe arsimimin e shoqërisë sonë. Po ashtu uroj që mësimdhënësit tanë të vazhdojnë punën dhe angazhimin e tyre me plotë vullnet dhe seriozitet që të ndikojnë në arsimimin dhe edukimin e gjeneratave të reja ashtu që përmes dijes që ata japin nxënësve, të punojmë në zhvillimin e shkollës dhe vendit ton në të mirën e përbashkët.

30/09/2020

Të nderuar bashkëfshatarë dhe ju të dashur nxënës! Ju informojmë që nesër me 01.10.2020 (e enjte) do të fillojmë me vitin e ri shkollor 2020-2021.
Mësimi do të zhvillohet në dy mënyra të ndryshme edhe atë:
Ne shkollën Qendrore Jabollçishte e Epërme nga klasa e I-III mësimi do të zhvillohet me prezencë fizike, ndërsa nga klasa e IV-IX me mësim Online.
Në Shkollën Periferike, Jabollçishte e Poshtme nga klasa e I-III mësimi do të zhvillohet me prezencë fizike, ndërsa nga Klasa e IV-V me mësim Online.
Në SHP Vranovci nga klasa e I-V do të realizohet mësim me prezencë Fizike.
Ju njoftojmë se klasa e I(Parë ) në shkollën Qëndrore nesër në orën 10:00 duhet të vijnë në shkollë duke i respektuar të gjitha Rekomandimet nga MASHI-i (Ministria e Arsimit dhe Shkencës) dhe Ministria e Shendëtsisë
Me respekt
Pedagogu i Sh. F. "Liria"

19/09/202014/06/2020

Lajmërim
Njoftohen të gjithë nxënësit e klasës IX pran SHF. "Liria" Jabollçishtë i Epërm me datë 15.06.2020 (e hënë) bëhët shpërndarja e deftesave edhe atë:
IX-A ora 09:00
IX-B ora 10:00
IX-C ora 11:00
Obigative të keni masa mbrojtëse,për arsye të pandemisë COVID 19.
Vërejtje:
Mos i harroni librat,sepse nëse nuk i ktheni librat nuk do të merrni deftesë.
Me respekt,
SHF."LIRIA"

Mobile uploads 01/06/2020

Urime 1 Qershori - Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve!
Qofshi të lumtur!

24/05/2020

Të dashur Nxënës Të nderuar Prindër,
Paqja, mëshira dhe bekimi i Zotit të Madhëruar qofshin mbi ju dhe familjet tuaja.

Gëzuar dhe me fat Festa e Fitër Bajramit

22/05/2020

L A J M Ë R I M

TË NDERUAR PRIND
JU INFORMOJMË SE PREJ DATËS 01.06.2020 FILLON REGJISTRIMI I FËMIJËVE TUAJ NË KLASËN E PARË DHE DO TË ZGJASË DERI ME 30.06.2020.
- NË KLASË TË PARË DO TË REGJISTROHEN TË GJITHË FËMIJËT TË LINDUR NË VITIN 2014, TË CILËT E KANË VENDBANIM JABOLLÇISHTË E EPËRME J.POSHTËM DHE VRANOVCË.
- REGJISTRIMI I FËMIJËVE DO TË BËHET NGA PEDAGOGU - I SHKOLLËS (NASER AHMETI )DHE EDUKATORËT TË CILËT UDHËHEQIN PARALELE
(HAMIT SHAQIRI MERVET AJRULLAHI DHE SUAT RUSH*TI) PREJ ORËS 09.00 DERI 13.00.
-NË SHKOLLËN PERIFERIKE NË J.POSHTËM REGJISTRIMIN PËR KLASË TË PARË DO TA BËJË EDUKATORI (AGIM AZIZI ) I KËSAJ SHKOLLE NË BASHKËPUNIM ME PËRGJEGJËSIN E SHKOLLËS.(MEQAIL ZEQIRI)
NË SHKOLLËN PERIFERIKE NË VRANOVCË REGJISTRIMIN PËR KLASË TË PARË DO TA BËJË EDUKATORI (ISMAIL ISMAILI ) I KËSAJ SHKOLLE

.

- PËR MOSREGJISTRIMIN E FËMIUT TUAJ NË SHKOLLË, SIPAS LIGJIT PËR ARSIM FILLOR ËSHTË OBLIGATIV, PASOJAT DO TI BARTË VETË PRINDI.
- JU LUTEMI TI PËRMBAHENI AFATIT TË REGJISTRIMIT DHE DOKUMENTACIONIT TË NEVOJSHËM, PËRKUNDRAZI NUK DO TË KEMI MUNDËSI TA BËJMË REGJISTRIMIN.
JU FALENDEROJMË PËR BASHKËPUNIM.

14/05/2020

ShFK,,Liria,,-Jabollçishtë Çashkë
Regjistron nxënës në klasën e parë për vitin shkollor 2020-2021
Të nderuar prinder dhe nxënës të dashur,
ju informojmë se këtë vit shkollor regjistrimi i klasave të para për vitin shkollor 2020-2021 do të realizohet në përputhje me situatën e re ,për shkak të pandemisë globale nga virusi
Në klasë tl parë do të regjistrohen nxënës të cilët deri në fund të vitit kalendarik 2020 do të mbushin 6 vjet me perjashtim,me kerkesa të prindit dhe mendim te pedagogut të shkollës ,ne klasë të parë mund të regjistrohen edhe femijët të cilët do të mbushin 6 vjet deri me 31 Janar të bitit vijues .

Dokumentet e duhura per Regjistrim
Letërnjoftim të një prindi
Çertifikatë e lindjes
Vërtetim për vaksinat e pranuara nga institucionet kompetente
Vërtetim të kontrollit Oftomologjik
Vërtetim prej stomotologjisë Preventive

Të gjitha dokumentat do të mund ti dorëzoni në shërbimin Pedagogjik (Pedagogu i shkollës Naser Ahmeti )pasi të jenë krijuar kushtet për te realizuar të njejtën ,për të cilat do të njoftoheni në kohen e duhur .
Duhet të jemi të fortë dhe te vetëdisciplunuar ,të bëjmë dhe mbajmë distancë shoqërore në menyr që të mbrojmë shendetin tonë dhe të njerëzve të tjer !
Faliminderit për bashkpunimin
Me respekt

Drejtori i shkollës PEDAGOGU
Merita Sejfullahi Naser Ahmeti

23/04/2020

Në emër të drejtoreshës së shkollës Pedagogut dhe në emër të stafit të mësimdhënësve, të gjithë besimtarëve të konfeksionit islam u dëshirojmë agjërim të lehtë dhe të pranuar te Zoti Fuqiplotë.

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 14/04/2020

Sot shkolla fillore ,,Liria,,Mbajti këshillin klasor,në distancë me këtë rend dite:
1.Raport për tremujorin e tretë.
2.Realizimi i planprogramit mësimor.
3.E ndryshme.

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 02/04/2020
01/04/2020Mes. *ti

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 01/04/2020Mes. *ti

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 31/03/2020


Mes..Hamit Shaqiri
Mes..Mervet Ajrullovski

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 31/03/2020

Sot u mbajt mësim dhë në ShP,,Jabollçisht i Poshtëm me arsimtarin Agim Azizi


Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 27/03/2020

Sot u mbajtën mësime nga lënda e gjuhës Maqedone me klasat e VI VII VIII me arsimtarin Bashkim Ramadani


26/03/2020

Klasa e III-B
Kujdestar
Bashkim Useini

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 26/03/2020

Arsimtaret pranë shkollës sonë kanë filluar aplikimin e të mësuarit nga distanca.
Sot u mbajtën mësime nga lënda e gjuhës Shqipe me klasat e VII me arsimtarin Tefik Durmishi dhe me klasat e VIII arsimtar Afrim Zeqiri si dhe nga lënda e Matematikës me arsimtar Elham Beqiri me nxënësit e klasave të VI dhe te VII-a .


16/03/2020

TV SHKOLLA PËR DITËN E MARTË

Shkolla televizive
Nga e hena ne te premte ne TVM2

Prej ores 10:15 deri ne oren 12:00 perralla dhe permbajtje edukative e zbavitese per me te dashurit tane te moshes parashkollore.

Prej ores 12:30 deri ne 13:30 ore mesimore live ne tv. Tema e pare “HIGJIENA“. (Live edhe ne al.mrt.com.mk dhe ne FB ne faqen tone Televizioni i Maqedonisë - TVM2

Ju presim te na lajmeroheni ne telefon per te pyetur mesuesit per cdo gje qe nuk e keni te qarte apo ju shqeteson ne kete situate. Mesuesit tuaj jane aty per t’ju dhene pergjigje.
TVM2 eshte ketu per ju, per t’jua bere me zbavites diten qe duhet ta kaloni ne shtepi. Mos harroni edhe orarin e emisioneve tashme te njohura per ju femije, cdo dite ne oren 18:00.
Mami-babi, telekomanda e televizorit, ne oret e TV SHKOLLES, eshte ne duart e femijeve 😊

15/03/2020

Njoftim:

Prej nesër TV – KLASA!
Ministri i Arsimit dhe Shkencës, ka njoftuar nxënësit dhe prindërit se nga nesër, e hanë (16.03), fillon aplikimi i programit edukativ të ashtuquajtur “Tv Klasa” në tre kanalet e servisit nacional televiziv RTVM që do të emetojnë përmbajtje edukative për lëndët mësimore që i mësojnë në shkollë.
Për fëmijët e moshës parashkollore do të emetohen emisione edukative në pērputhje me moshën e tyre.
Emisioni i parë në gjuhën maqedonase fillon në orën 10:30 në MTV 1 dhe në orën 12:15 në MTV 2 në gjuhën shqipe, që do t’u përkushtohen higjienës.
Çdo ditë do të paralajmërohen emisionet dhe temat që do të zhvillohen ditën e nesërme.
Ademi gjithashtu u ka rekomanduar nxënësve që t’i ndjekin të njëjtat dhe ta shfrytëzojnë kohën me dobi derisa qëndrojnë në shtëpi.

10/03/2020

LAJMËRIM!

Lajmërohen nxënësit e Shkollës fillore komunale "Liria" - Jabollçisht se nga nesër e Merkurë, 11 Mars deri më 24 të këtij muaji, NUK do te mbahet mësim.

VENDIM I QEVERISË!

Me respekt,
Pedagogu i shkollës

09/03/2020

Të nderuar prindër dhe ju të dashur nxënës! Ju njoftojmë se, për shkak të ndërtimit dhe të rikonstruimit të objektit në SH.Q.F ,,Liria" dhe mungesës së hapësirave për mësim të rregullt, shkolla jonë do të punoje me tre ndërrime edhe atë :
klasa e VI-IX mësimin do ta filloje në orën 07-00-12:00;
klasa e I-A-B-C mësimin do ta filloje në orën 12-00 si dhe
klasa II-V mësimin do ta filloje në orën 14-00-18:00
Me respekt:
Pedagogu i shkollës

06/03/2020
06/02/2020

Njoftim!
Njoftohen Nxenesit dhe te punsuarit se Neser me 07.02.2020 do te ket duke filluar nga ora 07:15 per Grupin Lendor dhe 13-00 Per Grupin Klasor


Njofton Pedagogu i shkolles.

06/02/2020

Njoftim!
Per shkak te reshjeve te debores sot me date 06.02.2020 anullohet procesi mesimor.
Per ditet ne vazhdim mbetemi ne komunikim.

Njofton Pedagogu i shkolles.

20/01/2020

Njoftim
Njoftohën të gjithë nxënësit,mësimdhënësit se neser me datë 21.01.2020 fillon gjysëmvjetori i dytë.
Mësimi edukativo-arsimor për ndrrimin e parë, grupi lëndor 07:15,ndërsa ndrrimi i dytë 13:00
Suksese
Me respekt,
Shf."Liria" Jabollçishtë i Epërm

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 23/12/2019

Seminar Tre ditor per Aplikim ne + , projekt i organizuar nga Erasmus+ me

26/11/2019

LAJMËRIM
Të Dashur Nxënës, të nderuar Prindër dhe ju Kolegë, në shenjë solidarizimi me viktimat dhe të lënduarit nga tërmeti që sot e tronditi Shqipërinë dhe të gjithë neve të tjerëve, ju informojmë që anulohet programi i përgatitur për nder të ditës së 28 Nentorit.

Ju faleminderojmë për mirëkuptimin !

22/11/2019

🇦🇱

Photos from Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm's post 24/10/2019

Ekskurzion një ditor!!!

11/08/2019

Në emër të drejtoreshës së shkollës
znj. Merita S Pedagogut Naser Ahmeti dhe në emër të stafit të arsimtarëve, të gjithë besimtarëve ua urojmë festën e KURBAN BAJRAMIT.
Qofshi të bekuar nga Zoti Fuqiplotë.

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

#MehmetRushiti
Klasa III-B
Ne kuader te projektit te USAID-it “ Hap Pas Hapi ”, sot ne ShF “Liria”- Jabollçishtë Çashkë , realizuam trajnimin Lexim...

Location

Category

Website

Address

Jabollçishtë I Epërm
Veles
1413
Other Education in Veles (show all)
Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri
Шефки Сале бр. 1
Veles, 1400

МATRIX - School of foreign languages is your Passport to the World!

Veles Niz Minatoto Veles Niz Minatoto
Veles, 1400

Од Кал да си, од Велес да си! 1 4 0 0

Schools Challenge for Forensic Science Schools Challenge for Forensic Science
Veles, 1400

KA229 Exchange of Good Practices Participating organizations: Szkola Podstawowa nr 9 Kolobrzeg, Pola

SkillUp Academy SkillUp Academy
Костурска бр. 5
Veles

Програмирај ја својата иднина💻🌐 Академија за програмирање за деца и возрасни

Центар за стимулација, раст и развој „Старс“ Центар за стимулација, раст и развој „Старс“
Goce Delchev Br. 22/7
Veles, 1400

Прв приватен центар во регионот. Индивидуални дефектолошки, логопедски и неурофидбек третмани.

Оуд Лазар Лазаревски Велес Оуд Лазар Лазаревски Велес
Ulica D-r. Hristo Tatarchev Br. 3
Veles, 1400

English Club - Училиште за Странски Јазици English Club - Училиште за Странски Јазици
Ulica Sefki Sali 12
Veles

Научете течно да комуницирате и беспрекорно да го разб

Defektolog Marija- Veles Defektolog Marija- Veles
Veles, 1400

Special education and rehabilitation