ООУ ,,Рајко Жинзифов" - Г. Оризари, Велес

ООУ ,,Рајко Жинзифов" - Г. Оризари, Велес

Официјална страна на основното училиште ,,Рајко Жинзиф

Operating as usual

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Eko video: ,,Čari Oktobra"🍁🍂Uradila: Almedina Kicara -7razred
Во ова кратко видео ја сублимираме оваа учебна година. Сработивме доста, има уште толку, но со ред.Продолжуваме и поната...
Го славиме денот на нашиот патрон Рајко Жинзифов, чекориме по неговиот пат и го продолжуваме неговото дело. Следбениците...
Во склоп на патроните активности денес е одржан нагледен час по предметот математика во IV одделение. Одделенски наставн...
Доделување награди на нашите најмали за нивните литературни и ликовни изработки на тема ,,Пролет во мојот двор".Еко коор...

Location

Telephone

Address

Улица Сараевкса бб. с. Горно Оризари
Veles

Opening Hours

Monday 07:00 - 15:00
Tuesday 07:00 - 15:00
Wednesday 07:00 - 15:00
Thursday 07:00 - 15:00
Friday 07:00 - 15:00
Other Veles schools & colleges (show all)
Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri
Шефки Сале бр. 1
Veles, 1400

МATRIX - School of foreign languages is your Passport to the World!

Let your ideas BLOOM Let your ideas BLOOM
8ми Март
Veles, 1400

Drdorkovci Drdorkovci
Veles

Erasmus +: Health and modern sports   OОУ,,Васил Главинов"-Велес Erasmus +: Health and modern sports OОУ,,Васил Главинов"-Велес
Nikola Karev Br. 1
Veles, 1400

Five partner schools from Poland, Spain, Macedonia, the Netherlands and Portugal want to show childr

Helen Doron English - Veles Helen Doron English - Veles
Mirka Ginova 31
Veles, 1400

�Иновативна програма по Хелен Дорон методот за деца о?

Veles Niz Minatoto Veles Niz Minatoto
Veles, 1400

Од Кал да си, од Велес да си! 1 4 0 0

Chem-Shift Chem-Shift
Veles, 1400

UPSHIFT MK 2020

ООУ „Блаже Конески“ - Велес ООУ „Блаже Конески“ - Велес
Љубљанска бр. 1
Veles, 1400

Инклузивно, интегрирано и конкурентно училиште насочено кон ученикот

Schools Challenge for Forensic Science Schools Challenge for Forensic Science
Veles, 1400

KA229 Exchange of Good Practices Participating organizations: Szkola Podstawowa nr 9 Kolobrzeg, Poland; SOU "Gimnazija Koco Racin" - Veles, Macedonia; AGRUPAMENTO DE ESCOLAS DE BARCELOS, Portugal; IES TEROR, Spain; I.T.I.S."PANELLA-VALLAURI, Italy

Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес
Blagoj Gjorev 40
Veles, 1400

Еразмус+ СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ - Велес

Edukido Veles Edukido Veles
Шефки Сали 1A
Veles, 1400

EDUKIDO e уникатна едукативна програма за деца од 3 до 12 години , со LEGO® коцки

Malac Genijalac Veles Malac Genijalac Veles
Hristo Tatarcev 2/1/2
Veles, 1400VELES

Училиштето Малац Генијалац (Malac Genijalac) во својата наста?