Центар за стимулација, раст и развој „Старс“

Центар за стимулација, раст и развој „Старс“

You may also like

Manjk Manik
Manjk Manik

Прв приватен центар во регионот. Индивидуални дефектолошки, логопедски и неурофидбек третмани.

Operating as usual

14/05/2024

⭐️Успешно завршени третмани.⭐️
Центар СТАРС - Прилеп 🥰


#центарстарс

05/05/2024

Ви посакуваме среќни Велигденски празници!! 🩵

Photos from Центар за стимулација, раст и развој „Старс“'s post 06/04/2024

Почитувани,
Денес беше одржан семинарот на тема ,,Дијагностички пристап и рана интервенција кај развојни доцнења ".
📍Изразуваме огромна благодарност на доц.д-р Силвана Филипова и сци. д-р Валентина Дуковска кои што несебично го споделија своето знаење со сите присутни.
📍Голема благодарност на сите присутни, кои што преку неколку активни дискусии овозможивте овој семинар да премине во одлична дружба.

📌Раната интервенција е клучна за надминување на потешкотиите во развојниот период!!!

👋Се гледаме набрзо, за да посегнеме кон нови предизвици.

04/04/2024

Агенда за третиот семинар, кој што ќе се одржи оваа сабота, 06.04.2024 година, во просториите на Општина Велес.

Се гледаме на семинар!!! 📚📚📚

02/04/2024

Аутизам е дете за сакање, а не збор за плашење!!!

2 април, Меѓународен ден на лицата со аутизам!!

01/04/2024

Денес, во емисијата Фактор здравје, со водителот Билјана Дебарлиева, гостуваше Александра Карагирова, м-р по аутизам и интелектуална попреченост .
Темата на разговор беше ,,Доцнење во раст и развој кај деца од предучилишна возраст”

30/03/2024

Почитувани,
Центарот за стимулација, раст и развој „СТАРС“ ве поканува на третиот семинар од оваков вид во град Велес, на тема:
„Дијагностички пристап и рана интервенција кај развојни доцнења“
Предавачи:
📍 Доц. д-р Силвана Филипова, директор на Центар за рехабилитација на патологија на вербалната комуникација,
📍 Др. Сци. Валентина Дуковска, специјалист по рана интервенција, ЈЗУ Клиника за детски болести - Скопје, оддел неврологија.
📍 м-р. Александра Карагирова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“- Велес
📍 Клинички логопед - сци. Алма Еминоска, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“ - Прилеп
На семинарот ќе бидат опфатени следните теми:
- Предизвици во развојната дијагностика;
- Развојни доцнења;
- Рана интервенција;
- Прифаќањето на дијагноза од страна на родителите како важен фактор за успешна рана интервенција;
- Сензорна интеграциска педагогија кај развојни доцнења;
- Логопедски пристап кај развојни доцнења.
На семинарот можат да присуствуваат сите лица кои се директно или индиректно поврзани со развојни доцнења, родители на деца со развојни доцнења, воспитувачи, негователи, педијатри, наставници, специјални едукатори, педагози, логопеди, психолози, образовни асистенти и др.
📌 Датум: 06.04.2024 година
📌 Локација: Општина Велес
За рана пријава и уплата, котизацијата изнесува 1 200 денари, со датум до 25.03.2024 год.
Цената за пријава од 25.03 - 05.04 изнесува 1 500 денари.
📌 Уплатата на жиро сметка:
ДТУ СТАРС МЈ ДООЕЛ- Велес, број на сметка:
240290115499709 УНИ БАНКА , со назнака „котизација за семинар“.
🗓Ве замолуваме од кога ќе ја платите котизацијата да не контактирате на наведениот телефонски број или да ни пишете на нашата страна, овде.
На крајот на семинарот, сите учесници добиваат сертификат за учество, кафе пауза и коктел.
За сите дополнителни информации, можете да не побарате на тел: ☎️078/233-601.
Аплицирајте на: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpQDN1ccmcwyfNjcSn_KJTkm03jw8ZS1YFPAo9J-Qpjmor3g/viewform?fbclid=IwAR1awLLPPdc14y-0-v7M63CJg6k56XTJzyTG94cqDm7zuLvw2J1YiGO9gwY

30/03/2024

⭐️Успешно завршени логопедски третмани.⭐️
Центар СТАРС - Прилеп 🥰


#центарстарс

21/03/2024

Различностите се само перцепција, кои создаваат предрасуди во нашето општество !!!
Светски ден на лицата со Даунов синдром!
21 март 💙

Photos from Центар за стимулација, раст и развој „Старс“'s post 17/03/2024

Кратки биографии на нашите предавачи за претстојниот семинар на тема: ,, Дијагностички пристап и рана интервенција кај развојни доцнења”, кој ќе се одржи на 06.04.2024.

11/03/2024

Почитувани,
Центарот за стимулација, раст и развој „СТАРС“ ве поканува на третиот семинар од оваков вид во град Велес, на тема:
„Дијагностички пристап и рана интервенција кај развојни доцнења“
Предавачи:
📍 Доц. д-р Силвана Филипова, директор на Центар за рехабилитација на патологија на вербалната комуникација,
📍 Др. Сци. Валентина Дуковска, специјалист по рана интервенција, ЈЗУ Клиника за детски болести - Скопје, оддел неврологија.
📍 м-р. Александра Карагирова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“- Велес
📍 Клинички логопед - сци. Алма Еминоска, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“ - Прилеп
На семинарот ќе бидат опфатени следните теми:
- Предизвици во развојната дијагностика;
- Развојни доцнења;
- Рана интервенција;
- Прифаќањето на дијагноза од страна на родителите како важен фактор за успешна рана интервенција;
- Сензорна интеграциска педагогија кај развојни доцнења;
- Логопедски пристап кај развојни доцнења.
На семинарот можат да присуствуваат сите лица кои се директно или индиректно поврзани со развојни доцнења, родители на деца со развојни доцнења, воспитувачи, негователи, педијатри, наставници, специјални едукатори, педагози, логопеди, психолози, образовни асистенти и др.
📌 Датум: 06.04.2024 година
📌 Локација: Општина Велес
За рана пријава и уплата, котизацијата изнесува 1 200 денари, со датум до 25.03.2024 год.
Цената за пријава од 25.03 - 05.04 изнесува 1500 денари.

📌 Уплатата на жиро сметка:
ДТУ СТАРС МЈ ДООЕЛ- Велес, број на сметка:
240290115499709 УНИ БАНКА , со назнака „котизација за семинар“.
🗓Ве замолуваме од кога ќе ја платите котизацијата да не контактирате на наведениот телефонски број или да ни пишете на нашата страна, овде.
На крајот на семинарот, сите учесници добиваат сертификат за учество, кафе пауза и коктел.

За сите дополнителни информации, можете да не побарате на тел: ☎️078/233-601.
Аплицирајте на: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpQDN1ccmcwyfNjcSn_KJTkm03jw8ZS1YFPAo9J-Qpjmor3g/viewform?usp=sf_link

Пријава за учество на семинарот:„Дијагностички пристап и рана интервенција кај развојни доцнења“ 11/03/2024

Почитувани,
Центарот за стимулација, раст и развој „СТАРС“ ве поканува на третиот семинар од оваков вид во град Велес, на тема:
„Дијагностички пристап и рана интервенција кај развојни доцнења“
Предавачи:
📍 Доц. д-р Силвана Филипова, директор на Центар за рехабилитација на патологија на вербалната комуникација,
📍 Др. Сци. Валентина Дуковска, специјалист по рана интервенција, ЈЗУ Клиника за детски болести - Скопје, оддел неврологија.
📍 м-р. Александра Карагирова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“- Велес
📍 Клинички логопед - сци. Алма Еминоска, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“ - Прилеп
На семинарот ќе бидат опфатени следните теми:
- Предизвици во развојната дијагностика;
- Развојни доцнења;
- Рана интервенција;
- Прифаќањето на дијагноза од страна на родителите како важен фактор за успешна рана интервенција;
- Сензорна интеграциска педагогија кај развојни доцнења;
- Логопедски пристап кај развојни доцнења.
На семинарот можат да присуствуваат сите лица кои се директно или индиректно поврзани со развојни доцнења, родители на деца со развојни доцнења, воспитувачи, негователи, педијатри, наставници, специјални едукатори, педагози, логопеди, психолози, образовни асистенти и др.
📌 Датум: 06.04.2024 година
📌 Локација: Општина Велес
За рана пријава и уплата, котизацијата изнесува 1 200 денари, со датум до 25.03.2024 год.
Цената за пријава од 25.03 - 05.04 изнесува 1 500 денари.

📌 Уплатата на жиро сметка:
ДТУ СТАРС МЈ ДООЕЛ- Велес, број на сметка:
240290115499709 УНИ БАНКА , со назнака „котизација за семинар“.
🗓Ве замолуваме од кога ќе ја платите котизацијата да не контактирате на наведениот телефонски број или да ни пишете на нашата страна, овде.
На крајот на семинарот, сите учесници добиваат сертификат за учество, кафе пауза и коктел.

За сите дополнителни информации, можете да не побарате на тел: ☎️078/233-601.
Аплицирајте на:

Пријава за учество на семинарот:„Дијагностички пристап и рана интервенција кај развојни доцнења“ Пријава за учество на семинар: „Дијагностички пристап и рана интервенција кај развојни доцнења“ Организатор: Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“ Локаци...

06/03/2024

Денес го одбележуваме Европскиот ден на логопедијата!!!
Благородната професија на сите наши логопеди, Во центрите СТАРС е секогаш на највисоко ниво.
Секојдневно посветени, професионални и стручни!!!

♥️♥️♥️

02/03/2024

⭐️Успешно завршени логопедски третмани.⭐️
Центар СТАРС - Скопје 🥰


#центарстарс

Photos from Центар за стимулација, раст и развој „Старс“'s post 24/02/2024

Почитувани,
Денес беше одржан семинарот на тема ,, Специфични тешкотии во учењето - поддршка во училницата ".
📍Изразуваме огромна благодарност на проф.д-р Александра Каровска Ристовска и проф.д-р Горан Ајдински, кои што несебично го споделија своето знаење со сите присутни.
📍Голема благодарност до градоначалникот на општина Велес, г-дин Марко Колев и општина Велес, а најмногу на сите присутни, кои што преку неколку активни дискусии овозможивте овој семинар да премине во одлична дружба.

👋Се гледаме набрзо, за да посегнеме кон нови предизвици.

21/02/2024

Агенда за вториот семинар, кој што ќе се одржи оваа сабота, 24.02.2024, во Општина Велес.

Се гледаме на семинар!!! 📚📚📚

21/02/2024

⬇️⬇️⬇️

Почитувани,
Центарот за стимулација, раст и развој „СТАРС“ ве поканува на вториот семинар од оваков вид во град Велес, на тема "Специфични тешкотии во учењето -поддршка во училницата".
Предавачи:
📍 проф.д-р. Горан Ајдински, Институт за специјална едукација и рехабилитација, Филозофски факултет – Скопје
📍 проф.д-р. Александра Каровска Ристовска, Институт за специјална едукација и рехабилитација, Филозофски факултет - Скопје
📍 м-р. Александра Карагирова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“- Велес
📍 дипл.логопед. Лилјана Иванова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“ - Велес

На семинарот ќе бидат опфатени следните теми:
- Специфични тешкотии во учењето – актуелни трендови, системи за поддршка и
интервенции.
- Аутизам и интелектуална попреченост
- Мултидисциплинарна дијагностика и третман на лица со специфични тешкотии во учењето;
- Улогата на стручниот тим во училиштето – специјален едукатор и рехабилитатор, наставник, педагог и образовен асистент;
- Индивидуална поддршка на ученици со специфични тешкотии во учењето .
- Методи за работа од практичен аспект.

Напомена: Пријавувањето за семинарот е до 22.02, четврток.

📌 Датум: 24.02.2024 година
📌 Локација: Општина Велес
📌 Котизација: 1 200 денари

📌 Уплатата на жиро сметка:
ДТУ СТАРС МЈ ДООЕЛ- Велес, број на сметка:
240290115499709 УНИ БАНКА , со назнака „котизација за семинар“, можност за плаќање на фактура преку организација, училиште и сл.

🗓Ве замолуваме од кога ќе ја платите котизацијата да не контактирате на наведениот телефонски број или да ни пишете на нашата страна, овде.

На крајот на семинарот, сите учесници добиваат сертификат за учество, кафе пауза и коктел.

Повеќе информации на ☎️078233601 аплицирајте на:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBdU6vHgXR4kj6Hq4e75gRlhfvnizXF9NeYAdpHRlQJCLilQ/viewform?usp=sf_link

Ве очекуваме!

20/02/2024

⭐️Успешно завршени третмани.⭐️
Центар СТАРС - Велес. 🥰


#центарстарс

18/02/2024

Почитувани,
Центарот за стимулација, раст и развој „СТАРС“ ве поканува на вториот семинар од оваков вид во град Велес, на тема "Специфични тешкотии во учењето -поддршка во училницата".
Предавачи:
📍 проф.д-р. Горан Ајдински, Институт за специјална едукација и рехабилитација, Филозофски факултет – Скопје
📍 проф.д-р. Александра Каровска Ристовска, Институт за специјална едукација и рехабилитација, Филозофски факултет - Скопје
📍 м-р. Александра Карагирова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“- Велес
📍 дипл.логопед. Лилјана Иванова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“ - Велес

На семинарот ќе бидат опфатени следните теми:
- Специфични тешкотии во учењето – актуелни трендови, системи за поддршка и
интервенции.
- Аутизам и интелектуална попреченост
- Мултидисциплинарна дијагностика и третман на лица со специфични тешкотии во учењето;
- Улогата на стручниот тим во училиштето – специјален едукатор и рехабилитатор, наставник, педагог и образовен асистент;
- Индивидуална поддршка на ученици со специфични тешкотии во учењето .
- Методи за работа од практичен аспект.

Напомена: Пријавувањето за семинарот е до 22.02, четврток.

📌 Датум: 24.02.2024 година
📌 Локација: Општина Велес
📌 Котизација: 1 200 денари

📌 Уплатата на жиро сметка:
ДТУ СТАРС МЈ ДООЕЛ- Велес, број на сметка:
240290115499709 УНИ БАНКА , со назнака „котизација за семинар“, можност за плаќање на фактура преку организација, училиште и сл.

🗓Ве замолуваме од кога ќе ја платите котизацијата да не контактирате на наведениот телефонски број или да ни пишете на нашата страна, овде.

На крајот на семинарот, сите учесници добиваат сертификат за учество, кафе пауза и коктел.

Повеќе информации на ☎️078233601 аплицирајте на:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBdU6vHgXR4kj6Hq4e75gRlhfvnizXF9NeYAdpHRlQJCLilQ/viewform?usp=sf_link

Ве очекуваме!

Пријава за учество на едукативниот семинар „Специфични тешкотии во учењето - поддршка во училницата“ 14/02/2024

⬇️⬇️⬇️

Пријава за учество на едукативниот семинар „Специфични тешкотии во учењето - поддршка во училницата“ Пријава за учество на едукативниот семинар „Специфични тешкотии во учењето - поддршка во училницата“ Организатор: Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“ Л....

04/02/2024

Почитувани,
Центарот за стимулација, раст и развој „СТАРС“ ве поканува на вториот семинар од оваков вид во град Велес, на тема "Специфични тешкотии во учењето -поддршка во училницата".
Предавачи:
📍 проф.д-р. Горан Ајдински, Институт за специјална едукација и рехабилитација, Филозофски факултет – Скопје
📍 проф.д-р. Александра Каровска Ристовска, Институт за специјална едукација и рехабилитација, Филозофски факултет - Скопје
📍 м-р. Александра Карагирова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“- Велес
📍 дипл.логопед. Лилјана Иванова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“ - Велес

На семинарот ќе бидат опфатени следните теми:
- Специфични тешкотии во учењето – актуелни трендови, системи за поддршка и
интервенции.
- Мултидисциплинарна дијагностика и третман на лица со специфични тешкотии во учењето;
- Улогата на стручниот тим во училиштето – специјален едукатор и рехабилитатор, наставник, педагог и образовен асистент;
- Индивидуална поддршка на ученици со специфични тешкотии во учењето .

📌 Датум: 24.02.2024 година
📌 Локација: Општина Велес
📌 Котизација: 1 200 денари

📌 Уплатата на жиро сметка:
ДТУ СТАРС МЈ ДООЕЛ- Велес, број на сметка:
240290115499709 УНИ БАНКА , со назнака „котизација за семинар“.

🗓Ве замолуваме од кога ќе ја платите котизацијата да не контактирате на наведениот телефонски број или да ни пишете на нашата страна, овде.

На крајот на семинарот, сите учесници добиваат потврда за учество, кафе пауза и коктел.

Повеќе информации на ☎️078233601 аплицирајте на:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBdU6vHgXR4kj6Hq4e75gRlhfvnizXF9NeYAdpHRlQJCLilQ/viewform?usp=sf_link

Ве очекуваме!

Центар за стимулација, раст и развој „Старс“ Прв приватен центар во регионот. Индивидуални дефектолошки, логопедски и неурофидбек третмани.

Пријава за учество на едукативниот семинар „Специфични тешкотии во учењето - поддршка во училницата“ 03/02/2024

Почитувани,
Центарот за стимулација, раст и развој „СТАРС“ ве поканува на вториот семинар од оваков вид во град Велес, на тема "Специфични тешкотии во учењето -поддршка во училницата".
Предавачи:
📍 проф.д-р. Горан Ајдински, Институт за специјална едукација и рехабилитација, Филозофски факултет – Скопје
📍 проф.д-р. Александра Каровска Ристовска, Институт за специјална едукација и рехабилитација, Филозофски факултет - Скопје
📍 м-р. Александра Карагирова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“- Велес
📍 дипл.логопед. Лилјана Иванова, Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“ - Велес

На семинарот ќе бидат опфатени следните теми:
- Специфични тешкотии во учењето – актуелни трендови, системи за поддршка и
интервенции.
- Мултидисциплинарна дијагностика и третман на лица со специфични тешкотии во учењето;
- Улогата на стручниот тим во училиштето – специјален едукатор и рехабилитатор, наставник, педагог и образовен асистент;
- Индивидуална поддршка на ученици со специфични тешкотии во учењето .
- На семинарот можат да присуствуваат наставници, специјални едукатори, педагози, логопеди, образовни асистенти, родители на деца со училишни тешкотии и др.

📌 Датум: 24.02.2024 година
📌 Локација: Општина Велес
📌 Котизација: 1 200 денари

📌 Уплатата на жиро сметка:
ДТУ СТАРС МЈ ДООЕЛ- Велес, број на сметка:
240290115499709 УНИ БАНКА , со назнака „котизација за семинар“.

🗓Ве замолуваме од кога ќе ја платите котизацијата да не контактирате на наведениот телефонски број или да ни пишете на нашата страна, овде.

На крајот на семинарот, сите учесници добиваат потврда за учество, кафе пауза и коктел.

Повеќе информации на ☎️078233601 аплицирајте на:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBdU6vHgXR4kj6Hq4e75gRlhfvnizXF9NeYAdpHRlQJCLilQ/viewform?usp=sf_link

Ве очекуваме!

Пријава за учество на едукативниот семинар „Специфични тешкотии во учењето - поддршка во училницата“ Пријава за учество на едукативниот семинар „Специфични тешкотии во учењето - поддршка во училницата“ Организатор: Центар за стимулација, раст и развој „СТАРС“ Л....

22/01/2024

⭐️Успешно завршени логопедски третмани.⭐️
Центар СТАРС - Скопје. 🥰


#центарстарс

31/12/2023

❄️Ви посакуваме безброј насмевки во Новата година, многу љубов, здравје и среќа!!

Среќни празници од нашиот тим. ❄️❄️❄️🌟🌟🌟

29/12/2023

🎄🎄Новогодишни пакетчиња, за нашите ѕвездички ⭐⭐⭐

❤️ Огромна благодарност до нашите родители, кои што секојдневно ни ја даваат довербата да се грижиме за нивните најмили.

💙Оваа година навистина вложивме многу труд, за да ја оправдаме Вашата доверба.

Бидејќи и оваа година, како минатата имаме навистина многу фотографии, решивме да ги споделиме во кратко видео.

📌Сите објавени фотографии во видеото, се со дозвола на родителите!
❌Секоја нивна злоупотреба, копија или препраќање е казниво со закон!!

⭐⭐Среќни Новогодишни и Божиќни празници ⭐⭐

Со почит,
Тим на Центар за стимулација, раст и развој ⭐⭐СТАРС ⭐⭐

25/12/2023

⭐️Успешно завршени логопедски третмани.⭐️
Центар СТАРС - Прилеп. 🥰


#центарстарс

Want your school to be the top-listed School/college in Veles?

Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

🎄🎄Новогодишни пакетчиња, за нашите ѕвездички ⭐⭐⭐❤️ Огромна благодарност до нашите родители, кои што секојдневно ни ја да...
🎄🎄227 Новогодишни пакетчиња, за нашите 227 ѕвездички ⭐⭐⭐❤️ Огромна благодарност до нашите родители, кои што секојдневно ...
Кога работиш со најмногу љубов, успехот е неизбежен ❤️❤️❤️
🗣️Фонемата Р е една од најсложените за изговор. Таа е преднојазична и вибрантна фонема. При нејзиниот изговор јазикот ле...
🐞🐞РОТАЦИЗАМ се однесува на неправилниот изговор на гласот Р. Се среќава и кај деца и кај возрасни, а облиците варираат з...
🌟🌟 Ономатопеја 🌟🌟

Location

Category

Telephone

Address


Goce Delchev Br. 22/7
Veles
1400

Opening Hours

Monday 09:00 - 21:00
Tuesday 09:00 - 21:00
Wednesday 09:00 - 21:00
Thursday 09:00 - 21:00
Friday 09:00 - 21:00
Other Education in Veles (show all)
Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri Matrix - centar za stranski jazici i kompjuteri
Шефки Сале бр. 1
Veles, 1400

МATRIX - School of foreign languages is your Passport to the World!

Veles Niz Minatoto Veles Niz Minatoto
Veles, 1400

Од Кал да си, од Велес да си! 1 4 0 0

Schools Challenge for Forensic Science Schools Challenge for Forensic Science
Veles, 1400

KA229 Exchange of Good Practices Participating organizations: Szkola Podstawowa nr 9 Kolobrzeg, Poland; SOU "Gimnazija Koco Racin" - Veles, Macedonia; AGRUPAMENTO DE ESCOLAS DE BARCELOS, Portugal; IES TEROR, Spain; I.T.I.S."PANELLA-VALLAURI, Italy

SkillUp Academy SkillUp Academy
Костурска бр. 5
Veles

Програмирај ја својата иднина💻🌐 Академија за програмирање за деца и тинејџери

ООУ „Васил Главинов“-Велес ООУ „Васил Главинов“-Велес
Никола Карев бр. 2
Veles, 1400

ООУ „Васил Главинов“-Велес ул. „Никола Карев“ бр.2

МИНЕ МИНЕ
Veles

Страница како мисија на тимскиот подвиг со акттивност?

Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm Shf."LIRIA"-Jabollçishtë i Epërm
Jabollçishtë I Epërm
Veles, 1413

Мери Попинс ЦЕНТАР ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК Мери Попинс ЦЕНТАР ЗА АНГЛИСКИ ЈАЗИК
Goce Delchev
Veles, 1400

Нов, креативен и мотивирачки пристап во изучувањето на англискиот јазик. Локација: Центар (новите згради спроти Судот)

Оуд Лазар Лазаревски Велес Оуд Лазар Лазаревски Велес
Ulica D-r. Hristo Tatarchev Br. 3
Veles, 1400

English Club - Училиште за Странски Јазици English Club - Училиште за Странски Јазици
Ulica Sefki Sali 12
Veles

Научете течно да комуницирате и беспрекорно да го разб

Defektolog Marija- Veles Defektolog Marija- Veles
Veles, 1400

Special education and rehabilitation